24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Ariakus
    Hát kb 2 hónapig nagyon gyorsan elment mindig a greater life serum , kb 100 milla profitot össze is szedtem vele, de most alig veszik. Lehet, hogy az európai szervereken nagyobb az igény és a populáció, nemtom.
  • Vicodine
    pedig poti meg scroll. de csak nagy tetelben erdemes es folyamatosan figyelni az arak valtozasat
  • Ariakus
    Egyébként mit szoktatok ti craftolni alchemy-vel? Mert én már úgy 3 hete nem igen tudok semmit se eladni brokeren. Nem teszem föl túlárazottan vagy nagy csomagokban, tehát nem az a baj , de egyszerűen nem veszik. Greater life serum-ot, greater crit strike/spell-t, greater mana serum-ot árulok kb folyamatosan de nem igen mennek el. Most craftoltam 1200 db greater running scroll-t remélem azok elmennek. Dispel potin gondolkodok hogy azt kéne még craftolni. Egyébként NA Kahrun szerveren vagyok.
  • fajtalan01
    én is látom, hogy az arc inkább űberkocka... a 16ezer Kahrun's Symbol -t azt nehéz bebotolni (bár lehet vannak már okos botok is...) és ahhoz azért kell vagy egy év aktív jelenlét ahogy számolgattam... de egy űberkocka arc aki több mint egy évig nyomta aktívan hogy hogy eladja az accát? én ehhez képest sehol nem vagyok mégsem válnék meg pár 10ezer forintért az elmúlt több mint egy évnyi eredményemtől...
  • Vicodine
    en 3-4 honap alatt 2.5 milliardot hoztam ossze csak poti kraftbol, es nem kellett hozza napi 24h...azutan tartottam azt a 2.5 milliardot eleg sokaig ugy, h kozben rohadt sokat koltottem, volt h heti 500millat lazan, szal elmondhatom h ugy az elmult fel ev alatt 5-6 milliardot en is megcsinaltam, csak el is koltottem felet aprankent, abszolut nem lehetetlen. ha vki spur, 2-3 eve csak a letfontossagu dolgokra kolt es csinalja a bizniszt, akkor tobb 10milliard is ossze johet siman neki
  • WhiteStar
    bot / alkímiával össze lehet hozni

vagy napi hét nap kockulással instázások meg stb-vel, de azt ugy hogy headstart óta nyomja :DD
  • fajtalan01
    lehet vette euroért, vagy botolt egy fél évet, vagy tényleg éjjel nappal tolta de azért annyira autista kevés van... esetleg a legioját nyúlta le keményen érte :)
  • wildstorm
    Hát ez épületes...
    Gondolom akkor ez jó darabig nem volt változni. Sőt.

Köszi az infót. Soha nem jöttem volna rá. :)

Amúgy hogy lesz valakinek 6 milliárd kinah-ja? :D

Eddig nekem 300kk volt a max.
  • Vicodine
    jah uj veteran rewardok miatt mindenki maxra akarja tolni a szintjet(40ig) itt a
  • wildstorm
    Arra van valamilyen magyarázat, hogy a kellemes 26-27 milliós GP-ből, hogy lett kb. 1 hét alatt 45kk?

Lassan már csak a GP-re tudok gyűjteni, meg arra, hogy talán 300 kő után be tudjam manastonelni azt a rohadt Kahrun ethernal íjat. -.-
  • proba718
    Eladó acc.

60-as gladiator (spatalos ely oldal)
    full pvp és pve set (60as) fegyoval
    6 milliard kinah
    3.5milla AP és 600 Mithril Medal
    300ezer Crucible Insignia
    16ezer Kahrun's Symbol
    300 Legion Coin
    2500 Wright's Token
    7 alt kari ,5 master craft
    full veteran extrák
    több száz manastone ,10 godstone
    rengeteg tárgy több száz millio kinah értékben

Részletek e-mailben

[email protected]
  • Glenwoood
    Donate vagy brokerbol
  • WhiteStar
    lockboxhoz kulcsot hogy lehet szerezni?
  • Vicodine
    most mar azert erre en is azt mondom h kivan a bre! 178 db MB27es kavicsbol nem tudtam be stoneozni egy kibaszott rucit a klerikemre. eloszor 100at rakurtam, nem jutottam el a 4ik slotig sem, akkor mondom most veszek supplit.abbol is vettem 3kt, had ne mondja mindig az 5iknel betort, egyszeruen ezt mar nemtudom agyilag elviselni, ezen egek ki ez tuti. melyik balfasz kocsog anyaszomorito talal ki ilyen rendszert nem vagom. vagy gf baszott el vmit? nem tudom de mar lassan nem is erdekel
  • WhiteStar
    Ingame ticket system (Petitions)
    Greetings all,

As some of you might have read in the login announcement and also in the changelog, with version 3.9 we deactivated the ingame ticket system (the petitions).

Unfortunately it seems that some traces of the old system remained in the game, so in some cases you are still able to open the respective window and send petitions.
    Please be aware that we are not receiving these any more and therefore they will remain unanswered.

Please, until this is fixed, contact the support only by the external ticket system that you can find under http://support.aionfreetoplay.com.

Thank you.

Your
    Aion.com Support Team

ps: nem mintha régebben foglalkoztak volna vele, de jó ha tudja mindenki.
  • KaCsaxyz
    Jogos, en bontok is gyorsan egy sört inkabb
  • KaCsaxyz
    *itt egy forumtopik linkelt keppel* Bocs, kicsit koran van meg :)
  • WhiteStar
    lol, így már más :D

az igen

jó, hát no komment. ezt most inkább nem firtatom tovább mert megint felkúrom az agyam hétvégére :D
  • KaCsaxyz
    Es csak azert h lasd, tenyleg az, itt egy linkelt keppel EU szerverrol (nem nehez rajonni h meg 3.9 elotti a kep, a kuldi itemek meg sima inventoryban vannak): Spring event- greed mode on? - AION EU forum
  • KaCsaxyz
    Hallo, olvasd mar el a GS leirast!! Ez a 10% 10 sec silence GS amit kivettek a jatekbol meg nagyon az elejen. Szerinted miert izzott a forum mar az elsonel is?
    Katt a linkre es amulj (en mergelodtem) a GS-en:)
    Ez pedig a tavaszi lotto fonyeremenye, GF honlaprol masolva:
    20 numbers in a row 1 Godstone: Khrudgelmir's Silence
  • WhiteStar
    "Egy jatekbol kivett (nem veletlenul) godstone-t penzert."

a Krudghelmir's Tacticness mindig is volt world drop is. Nem olvastam róla sehol hogy kivették volna a loot-táblákból O_o"

még anno nekem is esett egy kicsi dredgionban.
  • KaCsaxyz
    Igen es a decemberi is ilyen volt. Egy jatekbol kivett (nem veletlenul) godstone-t penzert. Na ez a gyalazat...
  • WhiteStar
    a spring ticketre gondolsz??

hát most erre mit mondjak, lentebb írtam hogy a csávó bevásárolt a 25ancient crownos packból annyit hogy jövőre is governor lesz :)
  • KaCsaxyz
    Eventes GS-t meg kerded? :O Na parancsolj: Godstone: Khrudgelmir's Silence ...
  • WhiteStar
    milyen eventes godstone?

na meg ja... ezek a változtatások, az a live stream, a komoly kérdések elől való kitérés.. pfhej :D

lehet itt védeni őket hogy kevesen vannak, meg anyám tyúkja, de ez amit művelnek kriminális. legalább a botokat / goldsellereket, vagy a csítereket raknák ki, de még azokat sem b@szogatják :D
  • KaCsaxyz
    GF fele 3.9 aljas es undorito tobb szempontbol:
    FTS: faszert valtoztat sajat kenye-kedve szerint egy kiado? NC helyeben reg seggberugtam volna oket
    Uj insta CD: no-co (azon kivul hogy a ... szatokat)
    LV60 rift hol van: kell ezt ecsetelnem?

Es ehez jon meg az "event"-es godstone (mar 2x), es a GP, ami a jelen CS mellett mar boven nem vedheto. Na de a hetveget ne a vernyomasunk emelesevel toltsuk. Arra ott a hetkoznapi melo :)
  • WhiteStar
    az a baj már gf-nél is lag spikeim vannak, néha a szokásos 50-90 közötti latency helyett felugrik 160 körülire, és 500~1k közötti lagspikek vannak. ráadásul most izombol irritálja a retinám ez az uj patch, kurvára igénytelen. :S
  • KaCsaxyz
    Ezzel egy bajom van (kiprobaltam), az hogy nem stabil. A halalom mikor ugral a ping, kiszamithatatlan (stabil szar ping-el jobban boldogulok). WTFast nelkul amugy 200-320 kozott van az atlag, de mikor a lag spike befigyel...
  • KaCsaxyz
    1. pech xD
    2. nem ertelek. Alapbol normal (PVP) szerveren vagy. LV55-on meg atmehetsz .... szerverre (hagy ne kommentaljam milyen szero, GF meg ....). Azt viszont nem tudom hogyan (asszem 45-ig van kis ikon, utanna npc kell talan, de ebben nem vagyok biztos)
  • Glenwoood
    kösz meg is van
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/4/20/a1_2013_4_20_i7109ckxcb_tn.jpg]
  • WhiteStar
    kephost, imageshack, kepfeltolto, bárhova jó lesz, ide meg beírod a linket.
  • Glenwoood
    Képet sajna nem tudok feltölteni mert nem engedi, de 160-172 közötti az ms-en WTFastal. Ami igen jó az átlag 50-600-hoz képest.
  • Vicodine
    ehez hozzatennem,h full 60as abyssban levo sorcikra ratudok tenni mindig mindent,es szarra szivatom oket, ha csak nem full mrben vannak, de akkor meg szinte alig sebeznek ram igy felscrollozva, stormal max 4kt de inkabb 3at
  • Vicodine
    ismer vki valami diabolous nevu sorcit spatalosrol? arenaban ugy kicsipkezte a bugyimat h orom volt nezni szarra vert, csak a gearjere lennek kivancsi, mert 850es magic suptimra,all elementes kajaval illetve scrollal egyutt 8kt lott belem stormal, illetve semmi nem ment be ra egy sleep kivetelevel(1600as MAm van,plussz ugye silencen van 250 ma,es semmi...), es 1000+os attackal 950es crit rate mellett egyetlen critet nem lottem bele, de a fel hpjaig sem jutottam, kerdesem wtf. mert ha full mbs akkor sem szabadna ekkorat lonie, transformos full 15os fegyos sorcik nem lonek ilyen magic vedelemre ekkorat, de ha full mbre pakolt akkor meg mrjenek nem szabadna akkoranak lennie h a mres nuffja nelkul semmi nem megy ra szal nemertem
  • wildstorm
    Köszi szépen!!!! Megtaláltam, de megszívtam. A kiskarimnak akartam, de C. Insignia nem tárolható acc.WH-ba, lvl17-en meg nem lehet C. Insigniát szerezni. :D

Egy másik kérdés, hogy pl. lvl55-nél PVE szerverről át lehet váltani normál szerverre?
  • KaCsaxyz
    Sajna a nevet en sem tudom jelenleg es belogolni csak ezert nincs kedvem, DE: pve insigniaert lehet kapni. 4 fele pet van, ha rahuzod a kurzort, tooltipben latod a leirast. Onnan megtalalod.
    Muhahaaa, aiondatabase-en megtalaltam: Pink Nyanco :)
    Van ezen kivul CS-bol veheto, tobbfunkcios, de annak most nem fogok utannanezni mert lusta vagyok
  • lekvarosbukta
    hello megtudjátok mondani meik szeron vanak magyarok és meik oldalon?
  • wildstorm
    Meg tudnátok mondani, hogy melyik az a pet amelyik automatikusan lootolja a mobot? Tudom, hogy van ilyen, de már nem emlékszem a nevére. Neten meg nem találom. (Sanctum Pet merch-nél nincs, néztem)
  • Shaenis
    én sem értem :) ha rmt-t akar csinálni, annak a legegyszerűbb és bevett módja jelenleg, ha vesz coinért gold packet, amit elad ingame kinahért. minek kell itt hirdetni a dolgot?
  • fajtalan01
    valami robot betalálta a fórumot vagy mi a szösz?vagy kis kínaiból ennyi telt egy guglifordítóval? elég viccesek ezek a próbálkozások :)