Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked bejön l2 irányitás, nekem nem ennyi
ugyanez vonatkozik pvp-re is..
l2 szerint fos, ráadásul nem csak a pvp vicc benne, hanem az egész
neked tetszik, ez van:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De ne menjünk annnyira vissza az idõbe, megnézed wow-t abba is wasd irányítás van, és tökéletes.
Vagy nézzük EQ2-EQ-t, és had ne soroljam.
Számomra sokkal komplexebb ha mondjuk egy olyan vágást akarok bevinni amit oldalról kell vagy hátulról és wasd-l mozgok, mintha klikkele amire vagy reagál idõvel a gamma vagy nem...
mindegy, én biztos élvezni fogom ^^
minden point click gáz, l2 is fos, ami pvp ott van az meg még lolabb😄
sajna úgy látom itt is a fránya ncsoft-os klikkelgetõs faszság van elõnyben, ez nem vetít tul sok jót elõre, de legyünk optimisták:p
Minden kasztnak egyfajta kombózós skill-ellövése lesz. Tehát skill-láncokat lehet létrehozni. Ebben az a durva, hogy a játékosok egymással is összekapcsolhatják ezeket, így extrém-brutál varázslatokat lehet létrehozni!!
A játék történései az általad választott szerveren történnek, szal cselekedeteid arra az adott szerverre lesznek kihatással, amin játszol (ugye ez a "te alakítod a világot" dologhoz tartozik)
Itt egy videó a ranger kasztról (igen, tõröket, kisebb kardokkal is harcol). Egyhén spoileres, mert lelövi az elsõ repülést😊
KATT
Egyébként rengeteg videó van youtube-on, szal kutakodjon, akit érdekel!
Ez az oldalirányú futás elég érdekes, meg a karakterek interakciója csatában is elég szokatlan. Bár utóbbit lehet h csak a hatalmas sebzésjelzõk meg a csili-vili effektek miatt érzem így.
Az RPG részrõl még szinte semmit sem tudni, remélem azért elég komplex lesz, és nem lesz túl nagy hangsúlgy az akción, ilyen szempontból. Szal nehogy az legyen, mint GWben, h van 10 fajta fegyver kasztonként, meg pár armor, oszt csá.
Egyre több interjúban hangzik el, h itt nem a grindelésrõl szól a játék, sohasem lesz unalmas...na ezt majd meglátjuk😄D
Az irányításra azt mondták, kontrollerrel is lehet majd nyomni a mászkálást...na ez viszont nem sok jót jelent komplexitás szempontjából.
GW: Dor Von Hun [HD]
GW: Dor Von Hun [HD]
még novemberben mondta egyik fejlesztõ, hogy 1 éven belül jön valszeg a játék, de nem 100%<#szomoru1>#szomoru1> Bakker, azt hittem nyárra lesz vmi.
a másik, azt mondták, hogy a játék a mostani képeknél is szebben fog kinézni, ezek a képek még régebbrõl vannak, csak most közölték le õket. Na erre kiv vok😊
Q. A frequent criticism of certain MMORPGs is that there can be too much 'grinding' in the game - the repeating of certain tasks for experience. Is that the case for Aion?
During development we've focused on not adding ‘grinding based on numbers’ to arbitrarily extend the lifecycle of the game.
In Aion, you won't have to repeat one quest 100 times or kill 1,000 monsters just to gain experience.
TOVÁBBÁ: Az összes eddigi videó😄DD
Regelni kell, de sztem megéri
CSEKK
erõsen lineage szaga van a dolognak guild hall/siege?!! de ennek örülök, L2 is nagyon bejött, bárcsak a pvp része is "lineage-es" lenne <#lookaround>#lookaround>
Szemezgetek mindjárt. Eddig nagyon úgy néz ki, h tarolni fog😊
1. Mindenki vehet saját házat, díszítheti. A guildeknek is lesz külön Guild Hall. Egyenlõre nem tudni, hogy akarják megvalósítani a terület nagysága/ember dolgot.
2. Nem volt kamu, amit hírdettek, hogy "a játékosok alakítják a világot, a történetet". Egyik cikkben példaként hozták fel a következõt: "tegyük fel, hogy az egyik oldal játékosai többet bányásznak, mint a másik. Van arra esély, hogy emiatt egy eddig, a játékban nem ismert ásványt találnak, amibõl újabb és újabb, erõsebb itemeket tudnak készíteni.
Vagy például...ha egy adott állatfajból túl sokat ölnek le, akkor egy ideig nem lehet vadászni õket, mert menedékbe húzódnak, és szaporodnak! Így ha egyik oldal túlbuzgó, könnyen ráfázhatnak. (IMÁDOM<#szeret>#szeret>)
Azt eddig is tudtuk, hogy 3 frakció lesz, ebbõl kettõ játszható...na de egy kicsit több infót hadd osszak meg:
A "jó", világosabb környezetben élõk, a The Chosen-ek általános neve: Chun
A "rosszak", sötétebb világban élõk, a The Fallen-ek neve: Ma
az npc frakció által irányítottak pedig a Yong-ok.
a 3. npc-k által játszott frakció is élni fog, szal könnyen lehet, h egy nap azon veszik észre magukat a játékosok, hogy ostrom alatt áll egy vár (igen, ostromok is lesznek!!)
Az elsõ küldetéslemezben viszont már VÁLASZTHATÓ KASZT lesz a Yong is!!!
Találtam pár ingame videót, érdemes csekkolni..bár ezek közel 1 évesek, de több, mint a semmi😊
KATT ELSÕHÖZ
KATT A MÁSODIKHOZ
KATT A HARMADIKHOZ
Na, egyelõre ennyi, aztán még írok, ha találtam vmit😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mert akkor már nem is tetszik😞<#rinya>#rinya>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ráadásul pvp-nek 60v60 felállást igérnek😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Meg nem szeretem mar az elnagyolt (hatalmas tagas terem 3 mobbal) gamekat ...
Majd meglatjuk ... az mindenesetre erdekes, hogy lattam ezt a videot, ugyaolyan fegyverrel megy az ipse, mint abban, ahol egy full kezdo player nyomul ... ha nincsennek hatalmas mennyisegu fegyok/pancelok, amelyek fajan kombinalhatoak, akkor nem is kell 😊))
(L2-ben is azt utaltam, hogy volt 1-2 fele fegyver, 1 fele pancel, es mindegyiknel ugyanennyi jobb volt, ami a kovi lepcso. Szoval pl minden harconak ugyanazok a cuccai voltak ugyanazon a szinten 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én meg ezt várom még nálam ez a favorit 😊(MMO)
PS3/X360 user: Infernohun
remélem ez valami nomrális ncsoft játék lesz végre, screenek alapján jól fest, de semmi infot nem találtam magáról a játékról eddig (plaync-s oldalon vicc ami fetn van)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)