Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Azert en ezt meg mindig jobban varom 😊
Chronicles of Spellborn (Klipp - Trailer)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

musha
bocs, ne haragudj! -.-

Talán ha néha szétnéznél találnál róla v.mit...

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

tényleg basszus milyen rohadt szemetek, már ezek a fejlesztõk, egy igényes, fasza játékért képesek elkérni 3-4 ezer forintot havonta.....

<#banplz><#idiota>

musha
áááá...köszi!
akkor marad az angyal. amúgy gw-ztem (illetve mostanában is, csak a csúnyarossz FF XII-t végig akarom tolni mielõtt belefolyok teljesen a Factions meg a Nightfall rejtelmeibe).

jó úton haladnak a játékgyártó cégek a tömeges skizofrénia elterjedése felé 😊)

Még írok akkor pár dolgot, hogy még ennél is jobban várd😄

8 kaszt közül lehet választani, a fejlõdés minden eddiginél másabb lesz, nem szintezõs.

A környezet befolyásolja, mennyire vagy hatékony a csatákban. Például, ha zuhog az esõ, és wizardként tûzlabdákat próbálsz szórni, elég kevés sebzést viszel csak be. Ha játszottál GW-vel, akkor ismerõs lesz neked a warrior irányítása, hasonló elven mûködik majd, mint az assa, tehát kombóznod kell, és ugye kötött sorrendben nyílnak meg az új támadási lehetõségek elötted.

Valamint, minden egyes cselekedeted rögzítve lesz, és a világban is eszerint alakulnak a történések. Direkt arra mentek rá, hogy ne legyen vége a játéknak, ezzel a rendszerrel szerintem tuti befutók.

karácsony környékén hírdetik meg a zárt bétát, szal légy résen😊

Bár mondhatjuk azt, h jó - gonosz - fattyú= szép, fehér szárny - fekete, piros, tüskés szárny - sötéttónusú, tépett szárny😛 Sajna csak angyal vagy démon lehetsz😞(

Angyalok összefognak Démonokkal a Sárkányok ellen. Aztán a két világ szélén elkezdik ölni a sárkányokat (pve), és amelyik oldal jobban teljesít ellenük, úgy kap a másik oldallal szemben jutalmakat.

musha
ú, köszi, én ezeket sem hallottam...asszem angyal leszek...aztán sárkány ^^

A zenét a New Age-es számairól híres Kinihiko Ryo szerezte. Pvp levegõben, pve a földön. 3 oldal lesz, angyalok, démonok, sárkányok...ennyi infó van róla neten😊

musha
nemmondod...
de akkor hogyhogy semmit nem lehet még tudni róla? hogy egy bétatesztrõl ne is beszéljek...

Elméletileg jövõév eleje, az már nem olyan sok.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

musha
hát még asszem erre elég sokat kell várnunk -.-
de ne legyen igazam...

Bucser
tök mindegy, hogy balra vagy jopbbra fizetem ugyanazta pénzt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gordis2k
Gyere már, gyere már😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

musha
kurvára nem fog érdekelni, hogy ha havidíjas lesz...amennyiben jó. nem mintha olyan nagyon felvetne a pénz, de ennyit még talán ki tudok csengetni egy igényes, hangulatos játékért.

Aki eddig is fizette annak tokmind1...

Tombi
Majd nem lesz annyira brutál ha fizeted minden hónapra a 10-17 dollárocskát, a külföldi forumokon már arról beszélnek, hogy mennyi lesz a havidij..maradok a GW-nél ha havidíjas lesz..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

musha
fúdenagyon toplistavezetõ lett nálam ez a várt játékok között. az elsõ tréler után is kapkodtam az állam, de ez a mai...
megabrutál.
és igenigenigen, repkedni lehet egy általam megalkotott - ráadásul ázsiai stílusú - karakterrel, kész...

bocs, néha egy tizessel kevesebbnek érzem magam, mint amennyi vagyok ^^

Laza
Vmi konkret infok vannak mar a jatek tartalmarol?!
Szep, meg jol nez ki a repkedes ... bar a karakter mozgasa a foldon inkabb csuszkalas mintsem lepes lenne 😊

Anno L2-oztem, ugylatom interface hasonlo, de remelem a tartalom a mai kornak megfelelo lesz ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

spatz
Mikor jelenik már meg vagy lenne már vmi info a bétáról....<#confused><#rinya>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

A game téleg mindent visz majd!
trailer

<#rinya><#rinya> Repkedni szeretnék Pre-Searing klón területeken!!!!

sztem akkor minden más mmo-s topik kihalt lenne😊

Zomil
béta megy már? ha igen hol lehet jelentkezni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nagyon szépek<#eljen>
És egy interjú

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Új képek itt

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tombi
1 év? kapásból 5+ !!!
Amugy a lentebb közölt 2 fan oldalon kezdenek szállingózni az infók.
Ha valakinek sikerül elcsipnie idén a bétát irjon ide 😊

pharao
I'm ready for action!!!
Remélem király jáék lesz, és a Lineage utánn rá tudunk majd szánni minimum 1 évet a game-re. <#integet2><#integet2><#integet2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

VipJoco
Érdekes kis Game lesz így elõre láthatólag!
Lehet rá kell hagyni az L2-tõt! <#vigyor5><#hehe>

kastil
simán váro, gw kezd unalmas lenni, még giy is h jon nf, az szetbasz majd mindent szamomra mivel pvezek, aion remélem vmi igényes lesz de mittudni megjelenes meg iylesmi? vagy akkor valaki official honlapot linkelne? köszihello

Szaruman
Ha havidíjjas lesz, akkor nekem marad a 2moons😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tombi
Csak én várom nagyon a játékot?😊
GW mellett fogom tolni, és akkor is ha havidijas lesz (remélem nem)

nem is ez az "igazi" official oldala...

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

kastil
hat sztem hivatalos honlap egy kaka, komolyan ilyen igenytelent még nem láttam, na mindegy...

Tombi
Alig birom ki...amugy a megjelenés dátum infoja honnan van?

spatz
Offical:
Aion

Un-Offical:
Aionfan
Aionsource

Release date: Q1 2007

kastil
Akarom!!! kicsit egyszerunek tunik youtubeos videok alapjan, de bizom benne, a repulés valami eszméletlen, ez most melyik unreal endzsin?^^
És tudni valamit esetleg hivatalos honalprol? mert kb 3 bekezdésen kivul nem talaltam semmit ncsoftnal sem, funsite is jolenne csak legyen rajta vmi érdekesség. én szóltam..

Krezga
Nem néz ki rosszul ez az Aion, lehet majd belelesek.
JaSoN HuNTeR
gw nem koppintot semmit...Teljesen új müfajt hozott létre!!!WoW az koppint innen onnan...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szerintem az, hogy csak 2 fakció van, megöli az MMORPG lényegét. Mint a wowban az alli vs horda. Értelme nincs semmi. Minimális politikát se enged az ilyen rendszer. Legalább 3 kéne a kõ-papír-olló hatáshoz. Meg az hogy legyen valami tétje a szembenállásnak.

_Atti_
aha..életkép 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tombi
Bétára jelentkezett már vki?😊

Kezeltesd magad ember 😄

Ncsoft fejlesztõ is egyben okoskodás istenem....
(Guild wars esetében nem)

spatz
Júliustól már Magyarországon is kaphatóak a NCSoft gamecardok. NCSoft gamecardot támogató már megjelent vagy megjelenés elött álló játékok:

• Lineage II
• Auto Assault
• City of Heroes
• City of Villains
• Tabula Rasa
• Aion

Forrás: amextec.hu

spatz
Teljesen igazad van, megkérek mindenkit itt az AION legyen a téma....

spatz

Ez kellene esetleg betteni a fejlécbe....Vélemények?