Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tombi
Nemtudni, Nemtudni. Én a pletykákra már nem hallgatok 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

TQ cheater
Hali!Tudna valaki infokat mondani az Aion-hoz?Tetszik,de az se tudom,mikor jön ki,és havidijas lesz e vagy nem?

Be Positive! MMO GAMER

spatz
Jók nagyon.<#eljen>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Inferno
Imádom az ázsiai csajokat 😛 😄 ,jó a páncéljuk ^^!

PS3/X360 user: Infernohun

musha
mintha rágyúrtak volna a design-ra a srácok 😉

ja, szép páncélok <#vigyor5>

Új conceptek:

KATT 1
KATT 2
KATT 3
KATT 4
KATT 5

Két kép a múltévi GSTAR-os Aion részlegrõl:

Szívesen elfogadnám a páncélokat, persze a "tartalmukkal" együtt<#crazya>

KATT 1
KATT 2

Régi, csak nem EU-soknak...
Lemerném fogadni, h ez a teljes zoom-out lesz...

nagyon alfa

L2Goku
Mien statusba van ez ? Beta ? Vagy mar full ?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

EZT csekkoljátok

a 06-os E3 és GStar-on lehetett kipróbálni, ahhoz egy kis útmutató, sztem érdekes..

felvettem a koreai oldalról...

Amúgy nem kell parázni az oldalmozgásos dolog miatt, csak a régi videókban még nem volt meg a karakterek animja, más játékból vették kölcsön, a videók lényege a világ volt meg a repkedés, így azzal nem foglalkoztak

spatz
Megjelent két új concept art:
Female:
Male

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

helo
te le tudtad tölteni a zenéket??mert akol megmondhatnád hol taléltad vagy elküldhetnéd

Számomra nem lenne baj ha hasonlítana L2 re mivel sztem elég jo játék csak számomra már nincs meg a varázs mint amikor még elkezdtem 2 éve

Excal1bur Leader of Sleepers

Bocs a duplapostért, de a Main Theme vége....áááááá!

Elindult a hivatalos korei weboldal! Elvileg 2-3 hét múlva jön az angol is...argh

A zene még mindig üt, nagyon bejön! Több fajta is van😊
KATT

Hangulat árad ezerrel, ezekrõl az artwork-ökrõl meg méginkább: KATT

Mostmár igazán kiadhatnának valami infót a belsõrõl is, pl mennyire lesz komplex rpg (nagyon remélem, hogy nagyon<#ravasz1>), meg hasonlók

musha
legyen így ^^

Zomil
igen arénákba, de aion eleve ugy készül h mindenki egy világba van és nem instance-ok vannak, tehát ha ennek ellenére mégse lenne havidijas hanem gw rendszerbe futna az azért szép lenne(persze lagg nélkül állandó update-ekkel)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jockey
hát remélem (és tudomáson szerint) az AION szabadabb lesz mint GW hálistennek, ez mindenképp örvendetes:-)
szabadon akarok röpködni, és nem 3 playerre várni és akárhol, nem csak arénákba:-)
gw-be elvileg csak ott lehet harcolni, vagy nem?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szaruman
A gw egy pvp mmo, nem rpg. Ez 100 el lett mondva/írva különbözõ helyeken.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jockey
amikor én játszottam gw-t, akkor nekem nem volt meg az a szabadságérzetem ami más havi díjas fizetõs játékba, ahol oda mentem ahova akartam...
GW-be mintha mindg avárosokba lenne az élet aztán elmentünk egy küldire amire instant behívott a rendszer és ennyi
lehetett városon kívûl is mászkálni, de korántsem úgy mint más "hagyományos" mmo-ba.
lehet ez azóta változott nemtudom

Jockey
én nem játszottam gw-el csak bétában, de ismerõsemi azt mondták,az új addonok nagyon rövid idõ alatt végigjátszhatóak, így nem köti le huzamosabb ideig a playert, mert utána max pvp-hetsz és ennyi, de lehet nem így van, nemtom..

Zomil
"legyne inkább fizetõs de rendszeres update"
fel kell h világositsalak, de a gw-ben igenis rendszeres update van, mindig finomitanak a játékon és az update rendszere is nagyon korszerü!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jockey
hát a gw féle mószernek én anynira nem örülnék, legyne inkább fizetõs de rendszeres update
amit leírtál az jol hangzik nagyon, bár scak otthon tudom majd megnézni a vidióot, kivi vagyok rá nagyon..

Tombi
Bakker, miért késik már ez az MMO is ennyit. 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

KATT

egyéb fórumokon már korrigáltak rajta (lesz csoportosítás, eu/usa is részt vesz a closed-ban)

phalanx
ezt hol olvastad?

Friss hír: Nyár közepére terveznek ZÁRT bétát! Nyíltat aug. vége, október eleje körül.

(Lineage 3-on munkálkodó csapatot feloszlatták, új project-leaderrel új csapatot fognak toborozni. A felszabadult embereket átcsoportosítják az Aion részlegére!)

spatz
Remélem Én is<#worship>

Zomil
bárcsak ugy lenne😊

Lesz! Pvp mindenképp lesz levegõben, pve-rõl nem tudni még. A föld-levegõ interakció viszont megvan, bár gondolom az erdõben azért a repülni képtelen lényekre nem lõhetsz. Fontos szerepet kap a manõverezés, a szintkülönbség (szal felfelé a gravitáció miatt nehezebb támadni, meg ugye a nyílvesszõk is nehezebben haladnak!).
Nézd végig a videót, a közepe-vége felé van egy repülõs fight..tollak hullanak, falnak csapódás, extrémdurva😊

KATT

És, egy interjúban a minap elhintette az egyik fejlesztõ bácsi, h még NEM BIZTOS, hogy fizetõs lesz!! Lehet h GW-hez hasonló módszert alkalmaznak!

Inferno
Nem akartam semmi rosszat 😄,igen régi motoros vagyok kb 30 mmo-t néztem meg és ebbõl 5-6 most is aktív😊, AION-t nagyon várom tetcik... ^^!

Hát bûn lenne kihagyni, ha már adott a repülés. Egy kis levegõ-levegõ valamint levegõ-föld "rakéta" varázslatok, esetleg egy kis szõnyegbombázás, az tuti lenne <#taps><#taps>
Jockey
no akkor kis AION:
nézegettem a vidijókat megint, és egy dolog nem tiszta.
Értem, hogy ha földön vagyunk akkor milyne módon megy a play, de a repülés még nem tiszta.
Tehát repülés az scak mint közlekedési forma jelenik meg, vagy lesznek repülés közbe végigvihetõ varázslatok is? vagy lesz "légi" harc?
ez nem tiszta még elõttem

Jockey
lol
látom te is "régi motoros vagy...de elfogadom a véleményed
Abszolúte nem ide tartozik és télleg koncetráljunk az AION-ra, de egy dolgot azért ne felejts el, DAOC egy 2000 környékén debütált MMO, és stílusteremtõ volt a pvp rendszerébe, pl ott volt elsõnek elfoglalható várak, battleground jellegû pvp rendszer, várkapukhoz faltörõkosok stb
mai napig nemtom miért nem nyúlta le tõlük pl senki a stealher dolgot, azaz, hogy a stealherek betudtak mászni bizonyos helyeken a várfalon...

Szaruman
Ez az Aion topikja. Nem lehetne priviben? Mint 1 házaspár😛

Inferno
DAOC-nál szarabb PVP rendszert még nem láttam ,meg az a graf😛....😄,szval a DAOC egy kalap kaki ..

phalanx
22 éves vagyok, ez nem titok
ts-en viszont nem hiszem h hallottal volna mert sose használok TS-t csak a régi IC-s idõkbe volt fent de akkor is csak hallgattam sose beszéltem...
de látom még mindíg nem érted a lényeget, nem is eröltetem a dolgot, ha eddig nem jöttél rá mirõl beszélek... ezután se fogsz

Jockey
Hát a kommentek alapján, ha nem tudod elkülöníteni magad az l2-õl mint személy és játék és mindemellett magadra veszed azt, hogy nekem nem tetszik az l2 és szarnak tartom, akkor nemtudok másra gondolni, vagy nemtudom mással magyarázni, mint a korral..
A gyerekes viselekdés nem nálam tükrözõdik...
A korodat meg kb tudom, sõt, hallotalak már ts-en is beszélni, de mindez lényegtelen, ne kavard el a témát, ismételem magam, mert látom nem érted:
VÁROM AZ AION-t, és nagyon kiváncsi vagyok rá, és REMÉLEM kurva jó lesz!
DE, bízok benne nem basszák el az irányítását, és BÍZOK benne nem l2 klón lesz.
Ha ezt te személyes sértésnek veszed, sajnállak.
részemrõl téma lezárva

phalanx
ha hiszed ha nem játszottam DAOC-al igaz csak egyszer...
nagyon nem tetszik ez az idõsebb vagyok meg tapasztaltabb így nyilván nekem van igazam duma, szállj le a magas lóról...
ja és ahhoz képest hogy 30+ vagy, gyerekesen viselkedsz, azzal hogy az L2-t fikázod engem fikázol mivel ez az egyik "kedvenc" játékom így nem lehet/tudom figyelmen kívül hagyni sértegetõ kommentjeidet

Jockey
1. én nem értelek benneteket mi a problémátok
ez egy fórum, kiváncsian várom ezt a gammát, de akinek nem volt valami furcsa az utolsó belinkelt videóba, ahol amikor a földön mozgott valami botrányosan nézett ki. Ez az én véleményem nemtom miért ne közölhetném ezen fórumon az aggályaimat a játékkal kapcsolatosan..
2. nem a wow az isten nekem, de jó játék, mint írtam nekem pvp-be a DAOC az isten, amivel te tudom hogy nem játszottál..fiatal voltál még akkor az mmo-khoz..
3. L2-t nem én hoztam be a témába.
4. l2 ettõl függetlenül fos, és ezzel nem téged szídlak, szal kár magadra venni...
egyéb kérdés?

na, utánanéztem, mindkét irányítási módot beteszik a gammába, ki-mit szeret, azt használ. És rájöttem, hogy miért nézett ki annyira bénán, ha A vagy D gombot nyom a játékos. A legtöbb videóban nem forgatják a kamerát, teljesen szabálytalanul tûnik így a karik mozgása. Van pár videó yt-n, ahol normálisan mozog a kari, szal no para!

EmThor
hát ez a támadásosmozgásos mangásharcos rész nem gyõzött meg - pretty weird O_O amúgy szép meg ötletes

LOL és OMFG!

Lol, mert közel 3/4 év még a játék.

OMFG, mert brutálszép!
KATT
Ez amúgy egy Aion-guild oldala!

VipJoco
Szerintem se ártana megtartani magadnak a véleményeden és ha még egy rosz szót mersz mondani L2-rõl megnézheted magad! 😊

TruBy
+1 😊

phalanx
oké tudjuk hogy neked wow az isten és mellette minden más szar, de ez csak a te véleményed, tartsd meg magadnak pls

Zomil
ugy látom ez olyan mint a gw-ben 😊

Szaruman
Gwnek jó az irányítása (wasd), egy olyat bárhol máshol is el tudnék viselni.