Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Be Positive! MMO GAMER
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Lemerném fogadni, h ez a teljes zoom-out lesz...

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
a 06-os E3 és GStar-on lehetett kipróbálni, ahhoz egy kis útmutató, sztem érdekes..
Amúgy nem kell parázni az oldalmozgásos dolog miatt, csak a régi videókban még nem volt meg a karakterek animja, más játékból vették kölcsön, a videók lényege a világ volt meg a repkedés, így azzal nem foglalkoztak
te le tudtad tölteni a zenéket??mert akol megmondhatnád hol taléltad vagy elküldhetnéd
Excal1bur Leader of Sleepers
A zene még mindig üt, nagyon bejön! Több fajta is van😊
KATT
Hangulat árad ezerrel, ezekrõl az artwork-ökrõl meg méginkább: KATT
Mostmár igazán kiadhatnának valami infót a belsõrõl is, pl mennyire lesz komplex rpg (nagyon remélem, hogy nagyon<#ravasz1>#ravasz1>), meg hasonlók
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szabadon akarok röpködni, és nem 3 playerre várni és akárhol, nem csak arénákba:-)
gw-be elvileg csak ott lehet harcolni, vagy nem?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
GW-be mintha mindg avárosokba lenne az élet aztán elmentünk egy küldire amire instant behívott a rendszer és ennyi
lehetett városon kívûl is mászkálni, de korántsem úgy mint más "hagyományos" mmo-ba.
lehet ez azóta változott nemtudom
fel kell h világositsalak, de a gw-ben igenis rendszeres update van, mindig finomitanak a játékon és az update rendszere is nagyon korszerü!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amit leírtál az jol hangzik nagyon, bár scak otthon tudom majd megnézni a vidióot, kivi vagyok rá nagyon..
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
(Lineage 3-on munkálkodó csapatot feloszlatták, új project-leaderrel új csapatot fognak toborozni. A felszabadult embereket átcsoportosítják az Aion részlegére!)
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Nézd végig a videót, a közepe-vége felé van egy repülõs fight..tollak hullanak, falnak csapódás, extrémdurva😊
KATT
És, egy interjúban a minap elhintette az egyik fejlesztõ bácsi, h még NEM BIZTOS, hogy fizetõs lesz!! Lehet h GW-hez hasonló módszert alkalmaznak!
PS3/X360 user: Infernohun
nézegettem a vidijókat megint, és egy dolog nem tiszta.
Értem, hogy ha földön vagyunk akkor milyne módon megy a play, de a repülés még nem tiszta.
Tehát repülés az scak mint közlekedési forma jelenik meg, vagy lesznek repülés közbe végigvihetõ varázslatok is? vagy lesz "légi" harc?
ez nem tiszta még elõttem
látom te is "régi motoros vagy...de elfogadom a véleményed
Abszolúte nem ide tartozik és télleg koncetráljunk az AION-ra, de egy dolgot azért ne felejts el, DAOC egy 2000 környékén debütált MMO, és stílusteremtõ volt a pvp rendszerébe, pl ott volt elsõnek elfoglalható várak, battleground jellegû pvp rendszer, várkapukhoz faltörõkosok stb
mai napig nemtom miért nem nyúlta le tõlük pl senki a stealher dolgot, azaz, hogy a stealherek betudtak mászni bizonyos helyeken a várfalon...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PS3/X360 user: Infernohun
ts-en viszont nem hiszem h hallottal volna mert sose használok TS-t csak a régi IC-s idõkbe volt fent de akkor is csak hallgattam sose beszéltem...
de látom még mindíg nem érted a lényeget, nem is eröltetem a dolgot, ha eddig nem jöttél rá mirõl beszélek... ezután se fogsz
A gyerekes viselekdés nem nálam tükrözõdik...
A korodat meg kb tudom, sõt, hallotalak már ts-en is beszélni, de mindez lényegtelen, ne kavard el a témát, ismételem magam, mert látom nem érted:
VÁROM AZ AION-t, és nagyon kiváncsi vagyok rá, és REMÉLEM kurva jó lesz!
DE, bízok benne nem basszák el az irányítását, és BÍZOK benne nem l2 klón lesz.
Ha ezt te személyes sértésnek veszed, sajnállak.
részemrõl téma lezárva
nagyon nem tetszik ez az idõsebb vagyok meg tapasztaltabb így nyilván nekem van igazam duma, szállj le a magas lóról...
ja és ahhoz képest hogy 30+ vagy, gyerekesen viselkedsz, azzal hogy az L2-t fikázod engem fikázol mivel ez az egyik "kedvenc" játékom így nem lehet/tudom figyelmen kívül hagyni sértegetõ kommentjeidet
ez egy fórum, kiváncsian várom ezt a gammát, de akinek nem volt valami furcsa az utolsó belinkelt videóba, ahol amikor a földön mozgott valami botrányosan nézett ki. Ez az én véleményem nemtom miért ne közölhetném ezen fórumon az aggályaimat a játékkal kapcsolatosan..
2. nem a wow az isten nekem, de jó játék, mint írtam nekem pvp-be a DAOC az isten, amivel te tudom hogy nem játszottál..fiatal voltál még akkor az mmo-khoz..
3. L2-t nem én hoztam be a témába.
4. l2 ettõl függetlenül fos, és ezzel nem téged szídlak, szal kár magadra venni...
egyéb kérdés?
Lol, mert közel 3/4 év még a játék.
OMFG, mert brutálszép!
KATT
Ez amúgy egy Aion-guild oldala!