Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Guild Wars még mindig nem MMO.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Aiont az NCSoft koreai részlege, a Studio 5 csinálja.
a guild warst is õk csinálták és az ingyenes. ésnem szar grafikkal
Szerinted egy NC Soft Mikor csinal free jatekot ?😄 Meg a ratyi city of heros meg a tobbi fosert is fizetni kell pedig semmi grafika , es . ezt ami miat lealitottak vagyis befagyasztottak az L3 Fejlesztest Free Jatek lesz ?😄
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ha örülnétek neki a fizethetnétek majd az enyémet is 😊. biztos elssz törtszerver már gw-ben is van ( sok hülye nem érti meg hogy csak 1 szer kell érte fizetni).az7ért biztos mert valamilyen szerverkeresõvel kell majd kinézni a szervereket, vagy úgy lessz megoldva mint a wow-nál illezd be ebbe a file-ba...
Én is csatlakoznék, a sok tizenéves, éretlen, akik más szórakozását rontják keressenek mást.
Személy szerint a GW félét preferálnám (csak a szoftvert veszed meg - bebizonyosodott hogy így is lehet korrekt, frissülõ tartalmad adni egy közegnek és nem haltak éhen, hanem egy létrehoztak egy jól mûködõ mmo-t. Maga a gw nem jött be, de ettõl függetlenül le a kalappal elõtte)
Személy szerint a GW félét preferálnám (csak a szoftvert veszed meg - bebizonyosodott hogy így is lehet korrekt, frissülõ tartalmad adni egy közegnek és nem haltak éhen, hanem egy létrehoztak egy jól mûködõ mmo-t. Maga a gw nem jött be, de ettõl függetlenül le a kalappal elõtte)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nem 100%, mert hivatalosan még nincs döntés róla, sõt, direkt mondták, h gondolkodnak még rajta. Ettõl függetlenül szerintem nagy esély van rá, és én is örülnék neki😊
még neked áll feljebb😄DDDDLOOOL! Amúgy meg #126, #148 és #161-ban le van írva....
Na mindegy, választ megtudtad, folyhat tovább a beszélgetés másról.
Na mindegy, választ megtudtad, folyhat tovább a beszélgetés másról.
figyu azért nem találtad meg a kérésedre a választ mert mi sem tudjuk csak reménykedünk hogy nem fizetõs lessz.ha lesz infó úgyis beírja valki, szóval nyugi
ezért fórum nem?amúgy elnézést kérek de faki bunkóságára bunkósággal kellett válaszolni, amúgy nem tudom nézz már magadba faki mielõtt lebaszol valakit...ÉN kérek elnézés hogy meg akartam kérdezni a játékról pár infót, többet ilyen nem lesz garantálom, magas a színvonal ezen a fórumon, gratulálok, amúgymeg visszaolvastam képzeljétek el, de nem nagyon találtam a kérdésemre választ még az elején, meg el is terelõdött a szó a lineage2 meg a gw-re...ezért inkább gondoltam hogy megkérdezem hátha van valaki aki meg tudná mondtani, de mint mondtam nem kell, ilyen emberektõl meg fõleg...szánalom..................<#shakehead>#shakehead>
a te hozzászólásod mennyiben "normális"? most képzeld el hogy van 100 ember mind bejön ide és 100x felteszi ugyanazt a kérdést, amire egyébként 5 perc olvasás után választ kaphatna.. te ilyen topicot szeretnél?
Mindazt amit leírtál ebben a hsz-ben az rád vall. Semmi értelmeset nem írsz és nyomorék is max te lehetsz agyilag, ha 3 oldalt képtelen vagy átolvasni.
igaza van. én meg úgy tudom jópár infót leírtam kicsit lejebb, és már vannak az interneten jó fordító programok.vagyi tesség nézegetni az eu-s oldalt
én meg pont attól parázok, hogy túl leegyszerûsítik az egészet. Csak pont errõl a tartalomról nem képesek semmit elárulni. Tény, hogy még szinte semmi sincs meg, de megmondhatnák, mégis mire számítsunk.
egyre jobban tetszik ez a játék csak atól kell félni hogyha rontanak valamit akkor eza sok dolog elég bonyolúltan lessz összehozva.de remélem nem
Érdekes elképzelés ez a Daeva, ez a craftos dolog durva lehet...összeállnak 4-5en, aztán minden daevájukat egy kardba koncentrálják, így lesz egy übertáp cuccosa a csapatnak😊 Lehetõségek tárháza nyílik meg taktikázás terén.
Conceptek:
addig te kérj magadnak a másik topicban😊
köszönöm a bizalmat, szívesen elvállalom, ha a topicnyitónak is megfelel, de ehhez még van pár hsz😛
te karzs házigazda lenni itt vagy ez mi? mert rád szavazok ha kell 😊
<#levele>#levele>
kb.5 kellett volna visszaolvasnod....hogy még meg se jelent...
kb.5 kellett volna visszaolvasnod....hogy még meg se jelent...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
most már nagyon gyorsan kellene az 500 hsz, hogy lehessen házigazdi😊
Pls mondjátok meg hol tudom letölteni!<#help>#help>
Elöre is köszi!<#worship>#worship>
Elöre is köszi!<#worship>#worship>
hát, nekem nem tetszenek,no mind1, majd ingame megnezzuk😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mi lenne velünk nélküled
és nem hat😊
Két új concept:
Az NPC faj neve: shugo. Fõleg kereskedelemmel foglalkoznak, ez tölti ki napjaikat.
Mókásan (és egyedien) néznek ki, de legalább nem a tucat orkgoblintrollfarkas mobok, lények és más npck unalmomig ismert világát kapjuk.

Az NPC faj neve: shugo. Fõleg kereskedelemmel foglalkoznak, ez tölti ki napjaikat.
Mókásan (és egyedien) néznek ki, de legalább nem a tucat orkgoblintrollfarkas mobok, lények és más npck unalmomig ismert világát kapjuk.

igen, a koreai. Reméljük innen is elérhetõ lesz😊
ha jól tudom lejjeb írtad, hogy nyár vége fele jön ki a béta
nincs, mert még javában fejlesztik! Majd nyár vége felé beindulnak a dolgok, addig néha-néha elhintett infómorzsákból kell gazdálkodni.
Kösz de még mindig nincs elég info a játékrol amugy ezeket a téves dolgokat oldalakrol szedtem(google!)''!!!
Be Positive! MMO GAMER
ebbe a rövidke szövegbe majdnem minden benne van de kerres videókat és híreket a neten, meg olvasdgasd a fórumot akkor talán okosabb leszel
te elég ...... vagy!akkormmost mondok pár dolgot.a két szövetség egymás ellen fog harcolni. mind a 2 tud majd repülni és bármikor lehet majd repülni. a repülés skillt lehet majd elöször megszerezni asszem.a szárnyak azért kellenek hogy a két rivális egymás területére át tudjon menni, mert a térkép egy félbeszakított földgömbre hasonlít majd. a levegõben harcolni lehet majd és ha akrsz akkor akár le is csaphatsz a levegõbõl aarra akire akarsz.ha kinyírsz egy fõ bosst akkor gondolom olyan cuccokat kapsz ami elég ritka és majd késõbb izmos fegyvereket vagy páncélt készíthetsz belölle.nem csak három jal lessz.lesszen még a sárkányok is akik mivel az egyensúly hivei mindig azt támadják aki fölénybe kerül egy csatában, a sárkányok nem lessz játszható faj.a chun az angyalok a ma démonok elesznek(ha jól tudom). szervereket kell majd keresgetni így sok golgot nem lehet tudni, csak azt hogy a szerverek egy listázva lesznek vagyis nézik hogy melyik szerveren melyik faj miben jeleskedik(bányászat,ritka cuccok begyüjtése az ellenséges LEBEGõ VÁRAK elfoglalása). a fejlõdés nem úgy lessz hogy nyírj ki X menyiségû szörnyet.a küldetésekért se lehet majd sok xp-t kapni ezért avval se lehet mjd nagyon fejlõdni. ha kérdése van még valakinek akkor kérdezen, de szerintem ide kindent leírtam.
Honnan vetted ezeket a marhaságokat?
amúgy meg:
OLVASS LEJJEBB!!!!
Amit tudni lehet, annak nagy része már itt is le lett írva.
De inkább keress vmi más játékot.
Én meg mindjárt kérek házigazdi jogot a totál barmulás elkerülésére
amúgy meg:
OLVASS LEJJEBB!!!!
Amit tudni lehet, annak nagy része már itt is le lett írva.
De inkább keress vmi más játékot.
Én meg mindjárt kérek házigazdi jogot a totál barmulás elkerülésére
Nagyon nem fogom fel a játékot!2 út lesz azt irják!Nem lehet csak ugy repkedni se csak ha qestbe van?És ha a fö bosst kinyirtam akkor mi lesz?Tök unalmas igy amit irnak.Hány level lesz?És egyáltalán,hogy lech ez a Ma és Chung faj?Kiválaszthatod,melyikkel legyél?Mindkettö máashogy néz ki?A két nép harcol egymás ellen és külön világuk lesz?Boch a sok kérdésért de semmit nem lehet tudni!
Be Positive! MMO GAMER
agoogle csodákra kélpes!vagy vedd meg a pc guru 4. számát abban van pár infó