24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Glenwoood #22525 Ez egy nagyon jó ap szerző hely, bár aki vesz time scroll-t annak még jobb.NA Aion-on már lement pár hónapja, és eshet egy nagyon jó szárny is.
De a lényeg hogy érdemes minden nap menni oda.
Egy video az instáról:
SHUGO TOMB
-
fajtalan01 #22524 inkább így -
fajtalan01 #22523 http://board.en.aionfreetoplay.com/board3-news/board9-news-community/14465-shugo-imperial-tomb-event-details/ -
racsir #22522 Van ez a shugo coin ez mire jó vagy hol leht beváltani? van valami köze a shugo emperor's tomb-hoz? ja és úgy tudom ez a shugo emperor's tomb egy insta de hol a bejárata vagy nem az? -
#22521 Lenne 2 eladó accountom ha érdekelne vkit :
1.
Régi fizetett acc tehát most veterán:
5-6 hónapos asszem
Nexuson (elyoldal) van egy 53 gladi pvp ékszerekkel 1-2 miragent partal. 399 alchemy 410 esstap
Telemachuson asmo oldal lv49 sorci 0- gear
Perentó ely oldal lv50 ranger Kék sárga gear.
Ugyan itt SM lv49 kék sárga gear.
2. account.
8 hónapos GPs account
Rajta:
lv46 cleric pvp fegyo 30 as pvp ékszerek sárga gear
lv47 assasin 30 as pvp ékszerek 5/5 5/5 SR sárga szett. atspedes dagger. (sr)
Main kari:
Lv55 Twink Ranger Full Miragent +10 + fegyo +10 alatta APs fegyó + elegendő arena insignia a Full 2 kondis colli sethez. ( + lv40es 5/5 AP ékszerek)
Army star offi 3 as rank 790.000 AP.
475 Alchemy .
Morph recik be tanulva.
Sok mati a WH ba.
+ Tradelhető 40 es AP gear sorcinak 2/5
A gladi account az teljesen hasznalható GP nelkül is (persze az insta CDK a gP miatt nagyok)
A rangernek le járt a GPje , Volt nála 300milla Kinah de azt mar meg vettek.
Akit érdekel Az pm be itt írjon ajánlatot és meg beszéljük.
-
QRob #22520 Rendben, majd még azért próbálok kicsit utána járni a dolognak, hátha valaki tud esetleg valamit, h mi ez, vagy ha azt nem is, legalább valami megoldást rá. -
BeeFight #22519 Köszi szépen h bekérdeztél. Ha bárki tudja h mi ez (képet is birok küldeni) az szóljon :) -
QRob #22518 Én is most belogoltam, kérdem a légiót, és senkinek nem volt ilyen problémája, nem értem, hogy nekem (nekünk)miért. Nem tudom mi történhetett, egymás után vagy 20x próbáltam elindítani a játékot és talán szerencsém lett. -
BeeFight #22517 Nekem hibaüzenet, az adatok beirásához el se jutok.. Most se jó, egész nap nem volt jó egyik gépen sem. Néztem h rajtam kivül másik 1700 ember fent van.. Semmit sem csináltam tegnap óta. -
QRob #22516 Velem is ugyan ez történt mikor próbáltam elindítani. Nekem is 2 eset volt, vagy h egyáltalán nem indult a Launcher, vagy hogy már írtam be az adataimat, de kaptam a hibaüzenetet, hogy nem tudok a szerverhez csatlakozni. (szokásos mint amikor frissítések vannak)
Most kb. 2 perce megpróbáltam újból, és úgy tűnik, működik. -
BeeFight #22515 Sziasztok mindenki!
Nekem lenne egy olyan problémám h ma elakartam inditani a launchert és két hibaüzenetet kapok, az egyik mikor el se indul a kliens és felugrik egy egy hibaüzenet E01005 kóddal, meg h kapcsoljam ki a tűzfalat meg minden szirszart. A másik mikor beadja a launchert de nincs start gomb hanem egy kis idő után ujra hibaüzenet E02009 kóddal, leirásban szintén h kapcsoljak ki mindent. Na hát ez meg is történik de baszik megjavulni. Apropó két gépen is megvan a játék, hát a másik gépen is echte ugyanez az üzenet.. Mintha nem lenne nete a játéknak, de hát látjátok h azzal nincs baj. Erre ha valaki tudna valami okosságok megköszönném :) -
#22514 Ezt én sem értem, pedig erősen próbáltam. :) -
KaCsaxyz #22513 /OFF Az irasjelekkel egyetertek (a "van" utan a vesszo hianyzik) :) Legyen 1,5:1 :D
/ON Kozben megprobalok utannajarni hogyan sikerult neki, de nem nagyon megy. Ha jol latom a video a forumrol lehet, ahol a screenshot ala odairta h "im soo close", fene tudja mit akar jelenteni:) PM-et meg nincs kedvem irni neki :) -
Vicodine #22512 hat okej, legyen igazad, nekem nem ugy jott le h rola irta amit irt, hanem csak ugy altalanossagban h van spataloson asmo aki 4 ora alatt lepte meg a 60at. de okej ki lehet szedni a szovegbol ugy is szal akkor legyen 1:1. de azert ","-ot ha hasznalna jobban ki lehet szedni mi is akar lenni, en is ekezetek nelkul irok stb..,de azert az ertelmezes vegett hasznalok mas jeleket is..:) a "van" utan egy vesszo elkelt volna azert, de ennyire ne assuk bele magunkat:D -
KaCsaxyz #22511 Vagy neked nem megy a szovegertes, de ezen most ne vitazzunk :) -
Vicodine #22510 hat te kajak be vagy baszva:DD mas opcio nincsen:D -
KaCsaxyz #22509 alyr2 is Crystalrol irta amit irt (szerver pontositas) es adott rola picit tobb infot. Akkor most vagy 0:0 vagy 1:1 -
Vicodine #22508 miert nem? crystalrol volt szo, aki csinalt egy videot a legujabb koreaban most betett patchben talalhato szarnyrol, amit nem koreaban keszitett, hanem eus szerorol, ezt nem ertettem errol szolt a dolog. szal meg mindig 1:0 -
KaCsaxyz #22507 Ahogy az altalad irt "amugy meg perenton vagy mittomen melyik szeron tolja" resz sem hozhato osszefuggesbe a temaval :) 1:1 -
Vicodine #22506 probalom keresni az osszefuggest a tema es az altalad irt komment kozt, de nem talalom:D -
alyr2 #22505 spataloson van asmo..4 ora alatt lepett fel anno 60ra. -
Vicodine #22504 valaki tud-e infoval szolgalni arrol, h az uj 65os balaur itemek kraftolasahoz lesznek-e uj balaur itemek, vagy a mostani firm balaur craft itemekkel kell majd azokat is gyartani? csak azert mert annyit tudok, h 500as craft kell majd, ez alapjan arra tippelek h firm fog kelleni tovabbra is, de ha vki tudja a valaszt link pls -
Vicodine #22503 azt tudom h koreaban is van accountja, amugy meg perenton vagy mittomen melyik szeron tolja, de meg is h rakta at, kivagta olloval... -
alyr2 #22502 o jatszik koreaban, gondolom atrakta maganak valahogy... -
Vicodine #22501 video formajaban is itt van az uj szarny. bar nem vagom a gyerek h tudta megmutatni eus szerorol.. -
Ariakus #22500 Hát ja, csak akkor jó ha van jó pvp , de ha egyik csapat afk akkor dögunalom. -
#22499 dredgion már annyira kibaszott unalmas... :D -
Ariakus #22498 Az a 6v6 pve/pvp insta jól hangzik. Remélem pakolnak bele egy-két új dolgot és nem csak egy átszabott Dredgion lesz. -
Vicodine #22497 fasza ez a szarny -
új patch koreában. ott zajlik az élet :D -
Vicodine #22495 mas: itt ez a kis video , 4.0as cuccoknal angolositva latszodnak a statok, basszus ekszerek vegre normalis magic supit adnak majd, nem matekoztam csak ugy ranezesre kb 4-500 al tobb magic supit lehet majd kihozni ekszerekbol! ugye lesznek cuccosok amikbe lehet pakolni 30 magic supis ancient stonet, ha 5 ruhaba bepakol vki az 150, meg az ekszerek, siman 1600-1700korulit ki lehet majd hozni ami mar turheto. illetve lesznek egesz jo alternativak ekszerekre, pl jo statokkal rendelkezo tokenes cucc, joval kevesebb accuracyt ad, viszont ad magic accot is, amivel lehet kombinalni. -
Vicodine #22494 es az nem igaz, h keves emberre jobban meg lehet fizettetni, mert a kinalat mindig magasabb marad, ugyanugy egymas ala pakoljak, csak az also tartomany lassabban urul, ezert meg lejebb viszik, es igy tovabb....addig mig le nem szorul az ara. de mondom white nem kell gondolkodni sem, ugyanugy mukodik mint az eletben, ott is az okfejtesem szerint mennek a dolgok:) de mondom nezd majd meg mi lesz 4.0 ha kijon. elmondom neked, h elore be fogok tartalekolni gusztustalanul sok potit, mert tudom h dupla aron a mostanihoz kepest el fogok tudni adni nagyobb mennyiseget:D eljatszottam mar parszor.. -
Vicodine #22493 amikor sokan gyartanak alam pakolnak, de meg is sokkal tobbet tudok eladni sokkal tobbert, mert bar alam pakoltak, de par perc alatt kiveszi, es az enyemet is megveszik. amikor kevesen vannak, orulok neki, ha 9-10kert eladom darabjat. amikor jon egy uj kieg, es ozonlik a nep, nem ritkan 20k koruli aron tudom eladni, es sokkal tobbet. igy csinaltam mar tobb mint 3 milliardot vagom:D -
#22492 kevés emberre kevés gp eladó jut
a kevés gp-re a kevés emberrel is meg lehet fizettetni a 40-50millát
de több emberből relatív több játékos fog gp-t venni eladásra > nagyobb lesz a kínálat > egymás alá pakolnak > csökkennek az árak.
ugyanez van a poti bizniszedben is, amikor sokan gyártanak, mindig aládraknak, nem? -
Vicodine #22491 mitol is ment fel a gp ara? bejottek az uj veteran rewardok, boldog-boldogtalan fel akarta vinni 40esre a szintjet, es megadtak erte meg az elso napokban akar 60 millat is, mert sokan vettek.mar azota jelentosen csokkent az ara, mert kevesebben vesznek, nalunk mar 30 misiert is odaadjak, mert csokkent a kereslet. ez meg lejebb fog menni idovel, lesz az ujra 20-25 is mint volt -
Vicodine #22490 erdekes, az ahs arak mindig akkor vannak plafonon, amikor geci sok a player, amint fogy a kereslet, nem lehet eladni, es mindenki(en is) szabadulnek olcsobban is a cucctol csak vigyek a gecibe. lehet nem megy neked a gazdasagi szamfejtes, de attol meg igy van:) a kereslet mindig emeli az arakat, ez alap dolog, az eletben is igy van. bar ez csak jatek, de az emberek a penzhez ugyanugy viszonyulnak, es nem pont ellenkezoleg. most is azert geci magas a gp, mert nagy ra a kereslet, amint ez enyhul, kevesebben vesznek majd, ugy az ara is normalizalodni fog -
#22489 mansion, estate, meg palotában lehet buherálni a méretet is.
egyébként hülyeséget beszélsz vicodin,
ahol a legolcsóbb a gp oda érdemes menni, mert ott van a legtöbb ember aki hajlandó áldozni gp-re. -
Vicodine #22488 hangulatos kis pvp video, bar kar h olyen ellenfelek vannak a gunner ellen, akik kb annyit ertenek a pvphez mint a szomszed marika neni, de ettol fuggetlenul jo kis vid:) -
Vicodine #22487 ha drag a gold pack az jo jel, azt jelenti nagy a kereslet, ergo sok a jatekos. Ha olcso lenne akkor az azert szar, mert nincsen vevo, ezert szarert -hugyert odaadjak csak vigye el vki. szerintem jo helyen vagy:) -
Bumlista #22486 Láttam több házba is, hogy egyes dolgok fel vannak nagyítva azaz pl egy suvenir kétszer nagyobb mint nálam. Tudja valaki hogy lehet megcsinálni, mert néhány dolog sokkal jobban néz ki nagyban. A szerver választásnál szerintem mindenhol vannak újak és fullos karik is mivel egyik szeró sem most indult, de az újak közül sem mindenki új mert sokszor egy nagy karakternek a kis karija.