Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
aztaqrvaaa a:0
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A Gp-t félre tudod tenni sose veszlik el és akár egyszerrre többet is aktiválhastz a napok összeadódnak(ergó, akár így lehet 120 nap veterán státuszt is csinálni akár).
Ha csak hébe hóba szeretnél játszani és inkább instázgatni a pvp része nem érdekel, akkor nem kell az EU arra jobb az NA. NA-n is lehet pvp-zni csak a ping miatt nehézkesebb (The target is to far away. 😄)
NA-n nemsoká jön a 4.0 😊 ott úgy tudom a Siel szerón vannak a legtöbben honfitársak. Anno én is ott csináltam karit (igen még megvan).
Kellemes játékot és jó kikapcsolódást, sok sikert! 😊
goldpackot megveszed más playertõl utánna 1 hónapig boldogság, és a következõket beraktározhatod.
másik az na.aiononline de ott a hatalmas ping miatt játszhatatlan. na meg itemshop kicsit másabb mint nálunk, több olyan dolgot meg lehet venni ami jelentõs elõnyhöz juttat.
a játék jövõjérõl a www.daevasreport.com -on olvashatsz, 4.0-t most adják ki, jelenleg is fejlesztik a 3. részét. márciusban jelenik meg koreában.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Ugye én nemtudok tradelni, de ha vkit látok chaten gold packet hirdetni, és össze kuporgatom rá azt a 25milliot, akkor oda tudja adni rendesen és onnantól bajom többé egy szál se?. Mert voltakép azért könnyû farmolgatni tán pár nap alatt meglehet ha tudnám használni a brokert.
Gold pack után ugye újra starter account, de ha én elrakok egy-két gold packot még ha abba hagyom is akkor azzal voltakép bármikor folytathatom, ugyanugy nem?
Ha jól olvasgattam, elvileg semmi lehetõség nincs veterán acc-ra kivéve, hogy találok vkit akinek van eladó kódja, a régrõl megmaradt accountról, amit még nemváltott be. De gondolom ilyet nem oszt senki ingyen 😄
És még egy melyik szerveren érdemes játszani, Anuhart on kezdtem, elvileg ránézésre vannak jócskán magyarok is, de mintha kevesen lennének picit, olyan szegényesnek látszik, vagy azért lehet rendesen fortressezni meg minden? Mert az alapja a pvp voltakép, ha orákon át kell vadászni mire vkit megölhetsz...
Másik olvastam hogy páran inkább Europán kivüli szervereken játszanak, de ott mivel lenne jobb, meg persze zavaró lehet a magas ping külömbség is de megérné valahol ujra kezdeni ha komolyabban gondolom a játékot?
És van-e vmi info a játék jövõjérõl olyant olvastam hogy a gameforge 3.9 es patch et fogja legközelebb berakni, de mikor? Mennyit dob a játékosok számán, vagy már lassan kihalóban van a játék?
Elõre is bocsi a sok hülyeségért, de hátha van vkinek ezekre valami véleménye 😊 Mert alapvetõen jó kis játék nagyon is, de bizonytalan vagyok hogy megéri-e az idõt 😊 Mert akár egy szerver össze vonás, azt 5-6000 fõ és máris szuper lenne megint 😄 de ezse rajtam múlik xD
Szal manastonra szeretnel minel kevesebbet kolteni? Vagy esetleg craft huzasra?
De akkor mindegy.
Köszi
Pl. vegyük a HP-t.
A legkisebb ami tekercset láttam, az 30-asat csinál, de ahhoz is kell 20-as, ami kb. poétán esik csak és brokerben sincs túl nagy tétel belõle...
Valami morph-al vagy hogy?
Elõre is köszi!
De Telén ezek 5-10 milla körül vannak.
Pandemoniumba,az eventes kis zöld zacsi dobja a godstonét?
Hallottam, hogy valami el írás van benne.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Késõbb törli ezeket a pakkokat, de 10-15 giga szabad helyed pluszban mindig legyen a merevlemezeden bármit is telepítesz.
Wtf?😮
eddig 30 elég volt nem?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Itt tartok: Find out what the Satra Searchers are up to.
Itt Satra Searchers-eket kellene nyírni és majd dobnak valamit vagy micsoda?
Már öltem vagy 30-at de még semmit nem dobott.
Elõre is köszi!
rád is fér