Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
remélem
, jah es ami meg szamit hogy nezd meg a CEGET. Biztos fizetos lesz de ha bejon nekem szeplesz akkor eleg nagy esejel fogok erte meg Fizetni is 😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Be Positive! MMO GAMER
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
L2Goku, errõl még nincs infó.
mindenki örült volna ha még idén meg lessz az eu bta de várhatró volt hogy csúszik.most biztos olyan mintha tök nyugodt lennék pedig nagyon ideges vagyok hogy idén nem fogok evvel játszani.de örülök is mert nem sikeült gépet vennem vagyis akkor majd jövõre.engem nem érdekel hogy melyik játékra hasonlít vagy melyikre nem, engem csak az érdekel hogy mikortudok már vele játszani mert 1 biztos és az hogy nagyon jó játék lessz.
Be Positive! MMO GAMER
Amugy pedig fasz GS-esek a TR-t rakták be a legjobb MMORPG-nek az e3-on,de direkt kihangsulyozták az Aion-t is.
Az NCsoft-nak pedig megvannak a rossz szokásaik,de megvan az a jo szokásuk is,hogy igényes munkákat adnak ki a végén.Legalábbis sztem.
Be Positive! MMO GAMER
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egy dolog, hogy nekünk semmit sem mondanak, de ez még nem jelenti azt, hogy õk sem tudják, mit akarnak - nem kell aggódni, nagyon is határozottak, mit kívánnak játékba ültetni, és rendkívül készségesen hallgatják a visszajelzéseket is.
Én is inkább várok még fél-egy évet, ha ez kell ahhoz, hogy jobb játékot kapjunk.
Másik:
Lehet NC-t szidni, de érthetõ, miért tartja vissza az infókat, hisz nekik most a Tabula Rasa a legfontosabb, austin-i irodájukban most csak ezzel foglalkoznak. Türelmesen meg kell várni, míg lecseng a TR.
Én személy szerint nem az ígéreteket és az általam elképzelt dolgokat várom el a játékban, csak egyszerûen várom a játékot, és annak örülök, amit kapok. Ez persze nem jelenti azt, hogy lenyelek mindent, de igyekszem élvezni, amit lehet.
KATT
Még annyi, hogy még a múltkori kliensnél rákérdeztem egyik CMnél, hogy miért lineárisak a pályák (térkép alapján), akkor azt mondta, h ezt a területet csak a bemutatókliens miatt készítették. Gondolom itt is emiatt ilyen.
Tehát:

"Srácok örüljetek ha egyáltalán 2008ban elindul!!"
brühühühüüü😞
やられたらやり返す。倍返しだ!
A juliusi gamestarban van egy kis cikk az aionrol.Eddig csak jot irtak rola,de meég nem osztályozták.Az augusztus 16-odikán kijövö Gstar-ban pedig lesz a dvd-n video az e3-rol,biztos benne lesz szeretett játékunk is.Én nem hagyom ki.
Be Positive! MMO GAMER
Még nem írtam ide, de egy ideje figyelem az eseményeket, nagyon tetszik a játék 😊)
Anno GW-nél is volt megjelenés elõtt koreai beta, amire be lehetett kerülni...csak a koreai karakterekkel kellett jelszót regelni... 😊))
Itt nincs ilyen trükk?? IP-t nézi??
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever