Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet éflretéve megérdemled a házigazda jogát😊
egyébként ha gondoljátok és összefogunk bétában én szivesen biztositok ventrit és szeretnék a klánomba egy aion részelget is inditani majd😊 örülnék ha esetleg majd csatlakoznátok innen néhányan
a weblap cime www.hew.hu több részleg is van itt mmo-bol l2 és gw😊
igy könnyebb lenne megvalositani a közös játékot ha gnodoljátok m ajd nyitok oda egy aion forumot is😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
키워드 <-kulcsszó
검색 <--keresés
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
mcgrape, lokalizálás 100%, hogy nem lesz. MMO lévén állandóan frissülõ tartalom, plusz gondolj bele, te magyarul ismered a skillek neveit, nem tudnád megértetni magad külföldiekkel és tengernyi más okot is fel lehet még sorolni. Szerintem míg jön a játék, kezdj el önerõbõl angolozni, a minimális tudás is jóval több a semminél😊
ui.: utánnanézek a Kóreai verziónak....
Fogalmunk sincs elvileg már menie kéne koreában ha jól tudom vgy nagyon közel de halasztanak, halasztanak, halasztanak/halasztanak így valszeg nem idén. Talán a Closed oktoberben de ezt se vedd kézpénznek!!
Lyan ossz esszet!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Olvasva a cikket, és látva ugye ezt a ingame videt, hát igen, érzem hogy igen tudják mit akarnak, és ez jó 😊 Még nem játszottam mmoval mint az írtam igy magát az egész csinját binját szakifejezéseket stb nem igen értem és vágom ,viszont a szerepjátékokat szeretem, és én is örülök hogy van valamiféle története a karakternek, az amnézia már bevált recept volt nem egy játékban, bár szerény véleményem szerin a Kotorban volta legjobb 😄. Hogy menyire gyorsan fogunk fejlõdni hogy ez hogy valósítják meg valóban kevés az infó, még sok sok dologról, de lassan de biztosan befog indulni szerintem. Maga világ iszonyat bejön, és megmondom öszintén nekem a wow világa nem tetszik ugyan akkó elismerem, mert közel 10millión játszanak vele ha nem többen, szóval biztos hogy jó, ám a legtöb mmo szintén a wow világát próbálja lekopírozni, igy akarva akaratlanul is hozzá hasonlitják a dolgokat. Az Aion ellemben valami mást próübál nyujtani, ez az anime, final fantasy stilus meg nagyon bejövös nálam. Remélem sokaknál, és valóban ha az emberek mernek ujítani, és sokan fogják kipróbálni és sokaknak jön be. Remélem azé nem az lessz hogy minél elöbb érd el az 50-es szintet, gyilokal, az késsz, én amondó vagyok hogy 10-es szintig mehet gyorsabban a fejlõdés hogy ugye kapjunk szárnyakat, bár ott sem muszály, küzdjél meg azért hogy te ezt a kiváltságot megkapd 😊 ez igy lenne jó. Persze minden Bétánál dõl majd el, remélem a gépigény is kielégitõ lessz, a játé szép, és ha egy játék szépen van megcsinálva az közepes beálításokal is szép, én egy 1024x768-as közepes beálításokkal simán elégedett lennék 😊
A magyarnyelvõr meg még aniyt, hogy bevalom én is örülnék neki, egy mmo, egy szerepjáték-nál sokkal fontosabb hogy értsd a dolgokat mint teszem azt egy GTA, vagy egyéb akció, fps játéknál. És titkon reménykedem, hogy lokalizálva fogják majd kiadni, elég a magyar felirat, és van rá esély, lévén van nekünk most egy CDProject kiadónk, akik fejükbe vették hogy magyarul adják ki a játékokat, minden tiszteletem az övék, és bár az elsõ játékok amiket kiadtak, már megjelentek korábban, Jade Empire, Fable, és most majd a FEAR kiegészitõje, ám pl a Witcher szinkronosan adják majd ki és ha valóban képesek a megjelenésekorra, hazai megjelenésekorra, kiadni a játékot magyarul, akkór valószinüleg sokan fogják ugy megvenni, ergo a cég nem csõdõl be, és akkó van esély arra hogy megpróbálkoznak ilyennel, is legfeljeb majd irok nekik hogy tegyék meg de még messze van, sajna, de a bétára én is jelentkezni fogok remélem sikerül is majd játszani. már biztos levolt írva, de azé ujfent megkérdem hogy végül is mikorra várható a béta?
Gordi amugy kezdesz javulni😊
Be Positive! MMO GAMER
TÁMOGATOM A FURANEVÛ házigizdaságát.(Lyan Kyj)
u.i.: Amugy kiváló és fantáziadús akár saját akár felvett.
ja és Gordi a nyelvekel kapcsolatban! Je detesté le france XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
Magyar nyelv kivánság az nagyon édes😊, de nem! Még mindig az a gazdaságilag érdektelen csõd szélén lebegõ lassan a multba veszõ ország vagyunk akik voltunk. Igy neked is mint mindenki másnak javaslom a nyelvtanulást(a német kezdet nem rosz) Angol és Francia nyelven értékelnek az üzleti életben, de az MMORPG és egyéb játékok világában bizony az angol az úr! A játék ennek elsajátításában amugy kiváloan segit!
A forum neve nem megtévesztés valóban arra céloz sõt talál, amit ír is.
MMORPG vagyis Massively Multiplayer Online Role Playing Game, hogy segitsek mert én ilyen vagyok és tudom németes vagy le is forditom.
Masszivan(tehát iszonyuan nagyon😊) Töbjátékos Interneten(hivatalosan az online minden nyelven online érdekeségképen amugy szószerint a vonalon, ami esetünkben a telefon vonalra utal mivel anno csak ez a rendszer létezett) Szerepjáték Játék igen tudom, hogy a vége fura magyarul leforditva angolul valami olyan értelme van, hogy Szerepjátszó játék.
Remélem sokat segítettem😊 szép napot és remélem az aionban találkozunk bár tudnod kell a jelenlegi infok ugyan nem támaszák alá, de a cégstratégiából és a minõségbõl következtetve számítani kell egy havi 2600-3600forintos díjra amit az interneted havidíján felül vagy kénytelen kedvenc szórakozásodra forditani. Tudnod kell, hogy még a béjeggyüjtés is költségesebb hobbi általánoságban mégis kevesebbet tanít és sokkal keveseb vizuális, verbális(társakkal valo komunikáció szintjén) valamint globális lelki élményt nyújt. Úgy mint például a sikerélmény vagy a kapcsolat kialakításának (esetenként akár életreszoló) fantasztikus szintemár eufórikus élményét.
Üdvözlettel Gordi aki már reggel elmebeteg.
Utóirat: Lyan Kyj kiváló munkát végez és ezzel igen elégedet vagyok. A magam nevében bizton állíthatom kiválo Házigizda és moderátor lehet. Támogatom megválasztását és a szükséges lépéseket is megteszem amenyiben elmondják mi az.
Utóirat2: Ennek feltétele, hogy elfogad ércelödõ humorom és a kommentjeim csak abban az esetben töröld ha az sértõ vagy nem oda íllõ magatartást tükröz! Ragaszkodom az értelmetlen ám témához kapcsolodó ezeneteimhez!
Házigazdai jogot kérnék, ki támogatja, ellenzi?
Rohadt jo a világ,az Abyss,meg minden!!
Még halak is vannak,horgászni majd lehet??
Amugy pedig mér nem varázsolnak a szörnyek??Csak ütöttek eddig kivéve abban a videós részben(amit nem értek mér van).Remélem a teljesben már varázsolni is fognak....de hol van az még.....<#rolleyes>#rolleyes>
Be Positive! MMO GAMER
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Lehet néhol magyartalan, de lényeg benne van😊
De ez annyira nem fontos csak ugy megjegyeztem! Attol még garantáltan játszani fogom nem kicsit!
A két régi trailerbõl van összevágva, az azokban található Összes repülõs jelenetet tartalmazza. Rövidek, de azért látszik a dolog😊
A vid végén a levegõ vs földbõl is láthatunk csöppet + a falhozlökés is valós chainskilleken alapuló dolog.
No és persze a cut-scene ben látott "nekilöknek a sziklának de elrántom a szárnyamat és kikerülöm" dolog is csupán tõlünk függ majd.
Gordis, ez az amnéziás rész csupán azért van, mert itt választod majd ki, a négy iskola közül melyikbõl jöttél.
Én inkább úgy tekintek erre, hogy végre nem egy sablon karigeneráló képernyõ az egész, hanem történet is van körülötte😊
amúgy bugokat még most ne figyeljük jó 😄 majd open bétánál.
[/cserf][/fülünyúl]
Miközben repül több harcjelenet is van a levegõben😊 Open ur eyes.
Amugy fura a story kicsit elcsépelt ez a "Bevertem a fejem és nem tudom ki vagyok/de az öreg félisten képeségekkel rendelkezõ(pl teleport everywhere)valaki jol megmondja." A játék nagyon szép és a repülés az pazar de igen gyerekcipõben járhat ha atack közbn a kari csüszik a mob felé és elfelejt lépni BUG! De ránézésre nagyon kis jó lesz tényleg.
[/cserf][/fülünyúl]
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?