Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
én nem támogatom h lyan legyen a házigazda eddig semmijen uj indfoval nem tudott hozzászolni és mindent ö tud meg utoljára xDDD

viccet éflretéve megérdemled a házigazda jogát😊

egyébként ha gondoljátok és összefogunk bétában én szivesen biztositok ventrit és szeretnék a klánomba egy aion részelget is inditani majd😊 örülnék ha esetleg majd csatlakoznátok innen néhányan
a weblap cime www.hew.hu több részleg is van itt mmo-bol l2 és gw😊
igy könnyebb lenne megvalositani a közös játékot ha gnodoljátok m ajd nyitok oda egy aion forumot is😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Támogatom a házigazdit! 😊

azt kérdezted mit jelent, én meg válaszoltam.
키워드 <-kulcsszó
검색 <--keresés

Köszi az infot megen. Ja és hát igen ez is egy szempont végül is jogos, majd kicsit firssitek az angolon, de ugy is majd a magyarok társaságát keresem, velük akarok majd egy csapatban vagy miben nyomulni, a többit meg majd ugy is rájövök. Á komolyan minden nap nézem ezt a videt, és lassan má nincs kedvemsemmivel gamezni, anyira kipróbálnám má 😄 gondolom nem csak én 😄. Végüls is ha karácsony táján indulna a nyilt béta eu béta, az egész fain lenne, azé remélem legkésöbb jövõ nyár elején már meglessz a teljes játék ugy értem megjelenik, szerintem azért már lassan a végstádiumhoz érnek, hisz má 2006-ban hírek voltak hogy készül meg ugye videk, szóval mostmá csak a végéhez közelednek, remélem 😊

yesss
jah így már értem..😊😊

Gordis2k
키워드 검색 tulajdon képen anyit tesz, hogy 포털 업계「키워드 검색 광고에 올인!」de ha pl az elejét úgy értelmezed 야후! 검색광고 상품 종류는 어떤 것이 있나요 akkor telyesen más mert akkor 가장 상단에 보여주는 광고 형태 ból indulsz ki. Ennyi röviden, de mondjuk nem értem ez miért volt nehéz elemi alsó tagozat(helyfüggõen).

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

yesss
hmm?

Kulcsszó keresés

yesss
jaja ezt kerestem de már megvan...😊 키워드 검색 szerintetek ez mit jelent??😊

Korea: kr --- ha esetleg ezt is keresnéd😛

yesss
kóreának mi a röviditése?? (Európának=eu Kóreának??)

GC-n megerõsítették, hogy októberben jön a koreai béta, MINDENKÉPP lesz akkor, akármilyen állapotban is van a játék. Euról még nincs infó.

mcgrape, lokalizálás 100%, hogy nem lesz. MMO lévén állandóan frissülõ tartalom, plusz gondolj bele, te magyarul ismered a skillek neveit, nem tudnád megértetni magad külföldiekkel és tengernyi más okot is fel lehet még sorolni. Szerintem míg jön a játék, kezdj el önerõbõl angolozni, a minimális tudás is jóval több a semminél😊

yesss
A kóreai Silkroaddal többen is jáccanak magyarok csak fel kellet rakniuk a kóreai nyelvi eszköztárat hogy ne ??-nek mutassa a kóreai karaktereket meg ha ennyi érdeklõdõ is van a játékra nyugottan lehetne egy magyar oldalt is csinálni neki..😄

ui.: utánnanézek a Kóreai verziónak....

yesss
ez szép kis szöveg de igazad van én amugy SilkRoad-ozom mert szintén nem tetszik a WOW világa....De ez a játék ( videók elmondások és sok cikk alapján) jónak igérkezik. Én nekem nem annyira fontos a magyar mert már megtanultam az SRO-ban hogy minden apróságnak nagy jelentõsége van és ezért minden dolgot amit nem értek szótárazok...😊 A béta tesztre én is jelentkezek ha megmondjátok hol kell😄😄

Gordis2k
Pontosan nem tudjuk mikor jelenik meg, de körübelül 2008.03.12 12:34 GTM+1 +-1 év. <------- ezt biztosan poénak vetted így akor másként válaszolok.

Fogalmunk sincs elvileg már menie kéne koreában ha jól tudom vgy nagyon közel de halasztanak, halasztanak, halasztanak/halasztanak így valszeg nem idén. Talán a Closed oktoberben de ezt se vedd kézpénznek!!

Lyan ossz esszet!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Na jónapot. elõszõr is kezdeném azzal hogy köszönet Lyan Kyj-nek a cikk fordításáért, és természetesen én is támogatom hogy házigazda legyen.
Olvasva a cikket, és látva ugye ezt a ingame videt, hát igen, érzem hogy igen tudják mit akarnak, és ez jó 😊 Még nem játszottam mmoval mint az írtam igy magát az egész csinját binját szakifejezéseket stb nem igen értem és vágom ,viszont a szerepjátékokat szeretem, és én is örülök hogy van valamiféle története a karakternek, az amnézia már bevált recept volt nem egy játékban, bár szerény véleményem szerin a Kotorban volta legjobb 😄. Hogy menyire gyorsan fogunk fejlõdni hogy ez hogy valósítják meg valóban kevés az infó, még sok sok dologról, de lassan de biztosan befog indulni szerintem. Maga világ iszonyat bejön, és megmondom öszintén nekem a wow világa nem tetszik ugyan akkó elismerem, mert közel 10millión játszanak vele ha nem többen, szóval biztos hogy jó, ám a legtöb mmo szintén a wow világát próbálja lekopírozni, igy akarva akaratlanul is hozzá hasonlitják a dolgokat. Az Aion ellemben valami mást próübál nyujtani, ez az anime, final fantasy stilus meg nagyon bejövös nálam. Remélem sokaknál, és valóban ha az emberek mernek ujítani, és sokan fogják kipróbálni és sokaknak jön be. Remélem azé nem az lessz hogy minél elöbb érd el az 50-es szintet, gyilokal, az késsz, én amondó vagyok hogy 10-es szintig mehet gyorsabban a fejlõdés hogy ugye kapjunk szárnyakat, bár ott sem muszály, küzdjél meg azért hogy te ezt a kiváltságot megkapd 😊 ez igy lenne jó. Persze minden Bétánál dõl majd el, remélem a gépigény is kielégitõ lessz, a játé szép, és ha egy játék szépen van megcsinálva az közepes beálításokal is szép, én egy 1024x768-as közepes beálításokkal simán elégedett lennék 😊
A magyarnyelvõr meg még aniyt, hogy bevalom én is örülnék neki, egy mmo, egy szerepjáték-nál sokkal fontosabb hogy értsd a dolgokat mint teszem azt egy GTA, vagy egyéb akció, fps játéknál. És titkon reménykedem, hogy lokalizálva fogják majd kiadni, elég a magyar felirat, és van rá esély, lévén van nekünk most egy CDProject kiadónk, akik fejükbe vették hogy magyarul adják ki a játékokat, minden tiszteletem az övék, és bár az elsõ játékok amiket kiadtak, már megjelentek korábban, Jade Empire, Fable, és most majd a FEAR kiegészitõje, ám pl a Witcher szinkronosan adják majd ki és ha valóban képesek a megjelenésekorra, hazai megjelenésekorra, kiadni a játékot magyarul, akkór valószinüleg sokan fogják ugy megvenni, ergo a cég nem csõdõl be, és akkó van esély arra hogy megpróbálkoznak ilyennel, is legfeljeb majd irok nekik hogy tegyék meg de még messze van, sajna, de a bétára én is jelentkezni fogok remélem sikerül is majd játszani. már biztos levolt írva, de azé ujfent megkérdem hogy végül is mikorra várható a béta?

Gordis2k
Akkor szervezek élõ felépéseket😊 A lyan meg 832es tutira kamuzk töröl mindenkit és csak õ fog irni😊

Nem tehetem, de nem is tenném😊

TQ cheater
Mivel én lusta vagyok mindenre,örömmel tudomásul vennám ha CsöcseKinnCsüng....akarom mondani-Lyan Kyj lenne a házigazda,bár lehet,törölné az összes üzenetemet.

Gordi amugy kezdesz javulni😊

Be Positive! MMO GAMER

yesss
Bizos hogy ilyen soká jelenik meg??? még fél év, addig nem bírom ki. Még csak 1 napja tudok ajátékról de már nagyon várom, gyönyörû szép!!!!!

re: ui2: már megszoktalak😊)

Gordis2k
Bár a kommentem utóirata ezt bõvebben kifejti azért:

TÁMOGATOM A FURANEVÛ házigizdaságát.(Lyan Kyj)

u.i.: Amugy kiváló és fantáziadús akár saját akár felvett.

Győri Devi
támogatom

ja és Gordi a nyelvekel kapcsolatban! Je detesté le france XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Gordis2k
Pontosan nem tudjuk mikor jelenik meg, de körübelül 2008.03.12 12:34 GTM+1 +-1 év.
Magyar nyelv kivánság az nagyon édes😊, de nem! Még mindig az a gazdaságilag érdektelen csõd szélén lebegõ lassan a multba veszõ ország vagyunk akik voltunk. Igy neked is mint mindenki másnak javaslom a nyelvtanulást(a német kezdet nem rosz) Angol és Francia nyelven értékelnek az üzleti életben, de az MMORPG és egyéb játékok világában bizony az angol az úr! A játék ennek elsajátításában amugy kiváloan segit!

A forum neve nem megtévesztés valóban arra céloz sõt talál, amit ír is.

MMORPG vagyis Massively Multiplayer Online Role Playing Game, hogy segitsek mert én ilyen vagyok és tudom németes vagy le is forditom.

Masszivan(tehát iszonyuan nagyon😊) Töbjátékos Interneten(hivatalosan az online minden nyelven online érdekeségképen amugy szószerint a vonalon, ami esetünkben a telefon vonalra utal mivel anno csak ez a rendszer létezett) Szerepjáték Játék igen tudom, hogy a vége fura magyarul leforditva angolul valami olyan értelme van, hogy Szerepjátszó játék.

Remélem sokat segítettem😊 szép napot és remélem az aionban találkozunk bár tudnod kell a jelenlegi infok ugyan nem támaszák alá, de a cégstratégiából és a minõségbõl következtetve számítani kell egy havi 2600-3600forintos díjra amit az interneted havidíján felül vagy kénytelen kedvenc szórakozásodra forditani. Tudnod kell, hogy még a béjeggyüjtés is költségesebb hobbi általánoságban mégis kevesebbet tanít és sokkal keveseb vizuális, verbális(társakkal valo komunikáció szintjén) valamint globális lelki élményt nyújt. Úgy mint például a sikerélmény vagy a kapcsolat kialakításának (esetenként akár életreszoló) fantasztikus szintemár eufórikus élményét.

Üdvözlettel Gordi aki már reggel elmebeteg.

Utóirat: Lyan Kyj kiváló munkát végez és ezzel igen elégedet vagyok. A magam nevében bizton állíthatom kiválo Házigizda és moderátor lehet. Támogatom megválasztását és a szükséges lépéseket is megteszem amenyiben elmondják mi az.

Utóirat2: Ennek feltétele, hogy elfogad ércelödõ humorom és a kommentjeim csak abban az esetben töröld ha az sértõ vagy nem oda íllõ magatartást tükröz! Ragaszkodom az értelmetlen ám témához kapcsolodó ezeneteimhez!

no, ezekután:
Házigazdai jogot kérnék, ki támogatja, ellenzi?

ja meg még annyi hogy ez a game csak teljesen online lesz?
Sziasztok!!!télleg nagyon jónak ígérkezik a játék:-)már qrvára várom...am. nem lehet tudni mikor jelenik meg pontosan?meg azért az is jó lenne ha lenne hozzá magyarosítás...legalább felirat...mert nem igazán tudok angolul...mivel németes vok...dee mind1...azé egy filarat majd télleg jól jönne hozzá!
A 4. napi kamerás vid angol feliratos változata!
KATT
ha feliratot nem látod, nevezd át txtre.

na, linket még nem szúrtam el, érdekes élmény volt<#vigyor3>

TQ cheater
JÁÁCCANIII Akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rohadt jo a világ,az Abyss,meg minden!!
Még halak is vannak,horgászni majd lehet??
Amugy pedig mér nem varázsolnak a szörnyek??Csak ütöttek eddig kivéve abban a videós részben(amit nem értek mér van).Remélem a teljesben már varázsolni is fognak....de hol van az még.....<#rolleyes>

Be Positive! MMO GAMER

Győri Devi
ha nem irod be a http-t akkor nem lesz jo 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi

bodesz
vagymia? csak nálam kaik és most linkeltem újra :o sry

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
vmi nemjó :S

Curse.com-os prezentáció-áttekintõ cikk fordítása: KATT
Lehet néhol magyartalan, de lényeg benne van😊

Gordis2k
Ezt én pontosan tudom de tölem idegen a gondolat, hogy minden hülye karit aki a játékban van jol leüt egy szörny és jol elfelejti ki is õ😊😊)😊

De ez annyira nem fontos csak ugy megjegyeztem! Attol még garantáltan játszani fogom nem kicsit!

KATT
A két régi trailerbõl van összevágva, az azokban található Összes repülõs jelenetet tartalmazza. Rövidek, de azért látszik a dolog😊
A vid végén a levegõ vs földbõl is láthatunk csöppet + a falhozlökés is valós chainskilleken alapuló dolog.

Úgy harcolsz, ahogy te akarsz, nincs semmilyen megkötés. Azt mondták, FPS-eknél használt irányítás lesz repülésnél. Ha állsz, állsz, ha mozogsz, mozogsz. Vannak különbözõ repülõs stuntok is, ezzel lehet az alap evade/block/parry-re rásegíteni. Aztán ugye a chain-attackok is ezektõl függnek.
No és persze a cut-scene ben látott "nekilöknek a sziklának de elrántom a szárnyamat és kikerülöm" dolog is csupán tõlünk függ majd.

Gordis, ez az amnéziás rész csupán azért van, mert itt választod majd ki, a négy iskola közül melyikbõl jöttél.
Én inkább úgy tekintek erre, hogy végre nem egy sablon karigeneráló képernyõ az egész, hanem történet is van körülötte😊

bodesz
closed béta elvileg nem most lesz vmikor?azt mondták már julius végére/aug elejére is régebben.valami megvalosult már ebbõl?
amúgy bugokat még most ne figyeljük jó 😄 majd open bétánál.

Gordis2k
Még semisenem.

yesss
Eza játék még nem jött ki ugye vagy csak betat teszt van??

Gordis2k
Van rárebüléses DogFight és Kolibri move is!!

Kata
Jóvanna, a fõszereplõ Jézusra voltam rákoncentrálva. Amúgy a környezetbõl nem sokat vettem ki a 10 pixeles "többiekbõl". Aszittem lesz vmi jó kis dogfigt. Egyébként légiharcban folyamatosan repülve répázzák egymást, vagy megállnak lebegtetni és úgy?

[/cserf][/fülünyúl]

Gordis2k
Kata probáld meg férfiszemmel nézni és ne csak a csilogásra figyel! 😊😊)
Miközben repül több harcjelenet is van a levegõben😊 Open ur eyes.

Amugy fura a story kicsit elcsépelt ez a "Bevertem a fejem és nem tudom ki vagyok/de az öreg félisten képeségekkel rendelkezõ(pl teleport everywhere)valaki jol megmondja." A játék nagyon szép és a repülés az pazar de igen gyerekcipõben járhat ha atack közbn a kari csüszik a mob felé és elfelejt lépni BUG! De ránézésre nagyon kis jó lesz tényleg.

Ebben a videben az adot karakter nem harcolt a levegõben, de ha jól figyelted amikór repült, körülötte bizony harcoltak a levegõben, csak ép õ nem, most ezt nem mutaták, talán máskó, de még az elsõ ilyen hosszab vid asszem a 2006 e3-on volt ott volt némi levegõ harc. A lényeg hogy van, csak most nem mutaták, bizonyára majd fogják. Én nem tudom lehet lemaradtam, de engem a másik faj érdekel, hogy azok hogy néznek ki, mert ugye edig csak a fény világában élõket, hogy igy fogalmazak, ismerhetük meg

Kata
Nekem a vid annyira nem jött be, ez így elég kevés. Ahogy láttam, a repülés csak a megközelítés és a közlekedés módja, de harcolni csak talajon, két lábbal. Hol van itt a dogfight (gy.k. légiharc)?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Be volt nyomva neki a Jézus skill, nem láttad?

[/cserf][/fülünyúl]

ToCsEk
Jó kis vid. A víz ilyen sekély volt? Vagy nagyon mély és a tetején állt?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Remek hálás köszönet 😊