Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KATT
NINCS RÁ SZÓ, MEKKORA DURVULÁS EZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INGAME VIDEÓ, POFÁZÁSSAL (sajna alig érthetõ)!!!!!
AZ ABYSS-OS RÉSZ BRUTÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLY SHIT!
Azonnal katt és néz!!!!!!
(Felnézel az égre és látod a másik oldal városainak fényét!!!!!!!!!!!!!!!!)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Látom van egy pár uj hir.Gyönyörü lesz,kár hogy ennyit kéesik.A pénzzel egy csomo embernek nincs gondja,mondjuk nekem van.Majd meglátom mit tehetek tavaszig.Ha nem lesz rá pénzzem,azt hiszem tört szervert fogok keresni,csak lesz...
De nem ez az egyetlen gondom;a gépem se a legjobb....na mind1,inkább nem sajnáltatom magam többet....nem vagyok én nyugdíjas xD
Be Positive! MMO GAMER
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No idea
Abyss Kapu - A világban elszórtan találhatók, és mindegyik más-más idõközönként nyílik meg.
Undorító szörny
Star Turtle a becsületes neve
Szép épület
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Anno L2-t is vegig betaztam Taiwanitol kezdve a megjelenesig 😊
Barcsak annyi idom lenne, mint akkoriban 😛
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
és az tuti h a ranger mellett vmi crafter leszek 😄 majd csinálom magamnak a fullos nyilakat😛
áhhhh nem birom ki a bétáig
Plusz DP miatt a craft itt kicsit más lesz, te alakítasz szinte mindent.
egyébként már koreai closed bétára is megkéne probálni bejutni😄DD
Agyatlan penz farmolas, hogy megvedd vendorbol a kb szintekhez kotodo egyfajta pancel szetet + fegyver tipust?
Vagy lesz rengeteg drop, rengeteg felel pancel, fegyver, stb?
Jo lenne ha nem azt kene latni, hogy pl minden lvl20-as karakter ugyanabban a pancelban, ugyanazzal a fegyverrel rohangal.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Elmondja, h miket is látott az Abyssban azon rövid idõ alatt.
Elfoglalható kastélyok (control-points), amik LotROhoz hasonlóan elõnyökkel járnak (erõviszony növelése, speckó fegyverek, illetve különleges craft cuccokat is csak ezek birtoklásával lehet gyûjteni a levegõben (!) )
Továbbá!
A kastélyt uraló guild egyfajta adót gyûjt a néptõl, ezt nem magyarázza részletesebben, de gondolom idõalapon kapsz x zsetont. Érdekes, majd meglátjuk😊
Ugy lenne egy csik mint a manna vagy a hp, és ez fogyna mikó repülünk, ezt xp-ráköltéssel tudnánk növelni, de mikó harcolunk teszem azt a levegõben és ugye akkó fogy ez a csik, de ha megölünk valakit akkó visszatölt. Nem pedig ugy hogy minél többet ölsz annál jobban nõ,értitek na 😊
Szerintem a szokásos havi díjja lesz 2800-3500 forint!.
😄D
Lássuk csak:
- Megtudjuk, h a graf+zene kombó alázós
- A chainskill rendszer rendkívül változatossá teszi a csatákat
- A max lvl továbbra is 50
- Nagyon apró történeti spoilert is kapunk.
- Zuhanni szívás lesz😊
- Szintén megerõsítették, hogy Saját Bolt (vendor npc) ÉS Aukciós Ház is lesz.
- A skillek két nagy csoportra oszlanak - földi ill. légi skillekre (+ van, amit mindkettõnél használhatunk)
- Repülési idõt a hp/mana/dp-hez hasonlóan fogyó csík jelzi.
Utolsóhoz még vmi:
A repülési idõt vagy egy-az-egyben a dpbõl számolja, vagy teljesen új bart kap. Mindkét esetben, gyilkolásért pluszt kapsz, tehát tovább maradhatsz levegõben. Innen tovább lehet gondolni a dolgokat az Abyss kapcsán is.
Tájacska
Craftolós cucc
Kovácsmûhely
A kikötõ, mely összeköti a fõvárost a felszínnel
やられたらやり返す。倍返しだ!
Bodesz, még1x megkérlek, ne csetelj😊
A #755 2. képe sztem jó lesz!
Ja, és a banner ilyen szempontból mindegy, milyen, én nem a mennyiségre, minõségre hajtanék guildtársak szempontjából<#wink>#wink>
azvalami big szörny 😄
vagy ez?
márbocs nemazért írtam be a kéréseket hogy válaszoljatok.hanem hogy faq ba belelegyen írva...ígyaztan sok embert fog érdekelni a game.benéz ide semmi érdkes 1 elbaxott banner.biztos jó game.IKSZ xD
De ha van vki, aki profin tud weblapot szerkeszteni, igazán lehetne készíteni egy rajongói oldalt, lefordított cikkekkel és hasonlók. Na egy ilyenhez szívesen biztosítanék tartalmat.
Te meg szépen kezdd el olvasni az elejérõl a topikot, minden válaszra fény derül.
A képed meg akár banner is lehetne (tetejébõl le lehet csípni egy kicsit), mert a mostani csöppet nyújtott.
Ja, és plz ne csetelj!
mikor jelenik meg?
fizetõs lesz e?
milyen kasztok/fajok lesznek?
stbstb mindig bõvíteni amit meglehet tudni infót
sry nem vagyok vmi nagy photoshopos 😄

nagyon állat ez a grafika!!!rogue kill az elején 😄 úgy hiszem pvpben állat lesz 😄
má unom hogy fizessek minden xarért...bár ez megéri majd 😄 ezértis hagytam most abba wowot inkább elõre gyûjtök erre 😊 :o