Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szinte egy az egyben ugyanazt, mint a curse.com-os cikk, az pedig fordítás alatt áll😊

Lyan, esetleg nagy vonalakban ha értedted hogy mint mond közben a csávó, akkór azt öszefoglalahatnád 😊 köszke 😊

Nagyon nagy vidi, csak kár hogy pl a srác nem közelitet rá aki filmezet, mert alig lehet látni 😞. ezt leszámítva imádom 😄

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

KATT

NINCS RÁ SZÓ, MEKKORA DURVULÁS EZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGAME VIDEÓ, POFÁZÁSSAL (sajna alig érthetõ)!!!!!

AZ ABYSS-OS RÉSZ BRUTÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLY SHIT!

Azonnal katt és néz!!!!!!

(Felnézel az égre és látod a másik oldal városainak fényét!!!!!!!!!!!!!!!!)

Gordis2k
Ha jól megnézed az új MMORPgkbõl egyáltalán nincs tört szerver erre már nagyon figyelnek a programkódnál. Szerintem nem olyan vészes az amit késnek csak mi várjuk már nagyon régota! A hivatalos dátumok szinte nem is késnek bár hozzátanném én Pécsi vagyok és az M6 os autópálya 1998 as elsõ igérete óta megtanultam, a jó dolgokra várni kell, hisz se a 2000es se a 2003as se a 2005 de még a 2007 es átadás sem valósult meg...jelenleg egy gyorsforgalmi út(4 sávos de nem autopálya..) igéretünk van 2010re. Szóval a törelem az megy😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TQ cheater
Szevasztok!

Látom van egy pár uj hir.Gyönyörü lesz,kár hogy ennyit kéesik.A pénzzel egy csomo embernek nincs gondja,mondjuk nekem van.Majd meglátom mit tehetek tavaszig.Ha nem lesz rá pénzzem,azt hiszem tört szervert fogok keresni,csak lesz...
De nem ez az egyetlen gondom;a gépem se a legjobb....na mind1,inkább nem sajnáltatom magam többet....nem vagyok én nyugdíjas xD

Be Positive! MMO GAMER

Gordis2k
Ez a játék olyan minõséget képvisel amit szégyen lenne ingyen adni! Nem magunk ellen beszélek de aki ilyen sok energiát(AKIK)fektet egy programban igenis megérdemli, hogy gazdagodjon nagyon és sok csodát tudjon még adni!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

meg majd akkor ha mindenkinek lessz rá pénze ha fizetõs lessz

Nyugodtan lehet róla csevegni, de sztem még bõven ráér, frakcióválasztás, szerverválasztás, stbstb, majd open béta idején.

februárban veszek új gépet addig nem vloszinû hogy kiadják. alakíthatnánk kkor már 1 klánt ha majd kijön a játék, persze csak h mindenki akarja

bodesz
volt régebenn itt 1 kép amiben lehetett látni az az actionbart meg minden mást.asszem még talent ablak is nyitvavolt vagy hasonló.azt vki betudná rakni mert nemtalálom :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Zomil
és mi van odairva? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
No idea? Oda van írva. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Újabb képek:

No idea
Abyss Kapu - A világban elszórtan találhatók, és mindegyik más-más idõközönként nyílik meg.
Undorító szörny
Star Turtle a becsületes neve
Szép épület

Gordis2k
Ezek nagyon jó dolgok tökéletesen ugyan az mint a Lineageban!! De attol még jó.

Zomil
jah itt nem ugy van h mesterségeket kell felvenni?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Laza
Jah 😊
Anno L2-t is vegig betaztam Taiwanitol kezdve a megjelenesig 😊
Barcsak annyi idom lenne, mint akkoriban 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

crafter mindenképp leszel😄

Zomil
igen engem ez a guild disz mindenhova nagyon megfogott már korábban is 😊
és az tuti h a ranger mellett vmi crafter leszek 😄 majd csinálom magamnak a fullos nyilakat😛

áhhhh nem birom ki a bétáig

rengeteg páncél, fegyver lesz + guildemblémákkal is díszítheted ezeket (fegyókat is, pajzson állat lehet.

Plusz DP miatt a craft itt kicsit más lesz, te alakítasz szinte mindent.

Zomil
én is nagyon remélem h a fegyok változatosak lesznek és amrorbol is lesz több különbözö 😊

egyébként már koreai closed bétára is megkéne probálni bejutni😄DD

Laza
Arrol van mar info, hogy ugyanolyan lesz az item rendszere, mint a Lineage2-nek?
Agyatlan penz farmolas, hogy megvedd vendorbol a kb szintekhez kotodo egyfajta pancel szetet + fegyver tipust?
Vagy lesz rengeteg drop, rengeteg felel pancel, fegyver, stb?

Jo lenne ha nem azt kene latni, hogy pl minden lvl20-as karakter ugyanabban a pancelban, ugyanazzal a fegyverrel rohangal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Új beszámoló

Elmondja, h miket is látott az Abyssban azon rövid idõ alatt.

Elfoglalható kastélyok (control-points), amik LotROhoz hasonlóan elõnyökkel járnak (erõviszony növelése, speckó fegyverek, illetve különleges craft cuccokat is csak ezek birtoklásával lehet gyûjteni a levegõben (!) )

Továbbá!

A kastélyt uraló guild egyfajta adót gyûjt a néptõl, ezt nem magyarázza részletesebben, de gondolom idõalapon kapsz x zsetont. Érdekes, majd meglátjuk😊

Én is így gondolom, nem a csík maximuma növekedne, csak regenerálódna az elveszett érték.

A repülést én ugy képzelem és lehet hogy igy is van csak hülye vagyok hogy:
Ugy lenne egy csik mint a manna vagy a hp, és ez fogyna mikó repülünk, ezt xp-ráköltéssel tudnánk növelni, de mikó harcolunk teszem azt a levegõben és ugye akkó fogy ez a csik, de ha megölünk valakit akkó visszatölt. Nem pedig ugy hogy minél többet ölsz annál jobban nõ,értitek na 😊

ha az öléstõl függ hogy mennyit lehet a levegõben lenni akkor asszem én sokat fogok farmolni!!jöhetne már!!!!

Amúgy másik helyen tényleg érdekes volt, Aion topikot az 1 hónapos türelmi idõszak után egybõl törölték, bezzeg Conan, Dungeon Runners (volt) és egyebek már több hónapja is új hsz nélkül állnak...mindegy, én oda nem nyitok, az tuti.

Oksi Lyan 😊 azért elõre is köszi ha beválalod

Gordis2k
Na végre info😊 Oké nagyonjol hangzik még 5 hónap türelmi idõt kaptak😊!😊

Szerintem a szokásos havi díjja lesz 2800-3500 forint!.

Estleg valaki akinek jó angolja van, és egykis szabad ideje, az nem akrná lefordítani ezt a prezentációs beszámolót? 😊 Hihetetlen hogy a gamestar forumon senkit nem érdekelt ez a játék, és megszünt a topic amit én nyitottam neki 😄 Pedig kegyetlen hangulatos, és élvezetesnek nézki, nem vagy online szerepjátékos még nem igen játszottam egyel sem, de ez ez bizony megfogott, ez az uj vidi meg eszméletlen jkó, végre egykis jelenet a karkaterek kinézetébõl is ami, szintén eszméletlenül bejön, az arcok a hajfrizurák, a sznek, a tetkók, minden pöpec, á csak ne legyen nagyon drága a havidj, egyre inkább hajlom hogy ezzel játszani kell !!

Zomil
csak ennyi jutott eszembe: akarom!

😄D

Elsõ prezentáció-beszámoló

Lássuk csak:
- Megtudjuk, h a graf+zene kombó alázós
- A chainskill rendszer rendkívül változatossá teszi a csatákat
- A max lvl továbbra is 50
- Nagyon apró történeti spoilert is kapunk.
- Zuhanni szívás lesz😊
- Szintén megerõsítették, hogy Saját Bolt (vendor npc) ÉS Aukciós Ház is lesz.
- A skillek két nagy csoportra oszlanak - földi ill. légi skillekre (+ van, amit mindkettõnél használhatunk)
- Repülési idõt a hp/mana/dp-hez hasonlóan fogyó csík jelzi.

Utolsóhoz még vmi:
A repülési idõt vagy egy-az-egyben a dpbõl számolja, vagy teljesen új bart kap. Mindkét esetben, gyilkolásért pluszt kapsz, tehát tovább maradhatsz levegõben. Innen tovább lehet gondolni a dolgokat az Abyss kapcsán is.

Na, újabb screeniek, artworkök, csak a jobbakat szúrom be, ai-liben a többi is ott van:

Tájacska

Craftolós cucc
Kovácsmûhely

A kikötõ, mely összeköti a fõvárost a felszínnel

Győri Devi
fasza kis video <#eljen>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ez a kép az Abyssban készült, és egy highlvl Dungeon színhelye, egy sziget😊

Bodesz, még1x megkérlek, ne csetelj😊

A #755 2. képe sztem jó lesz!
Ja, és a banner ilyen szempontból mindegy, milyen, én nem a mennyiségre, minõségre hajtanék guildtársak szempontjából<#wink>

bodesz
csak lyan szólt h csípjek le a tetejébõl...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
közepén?tetjén?
azvalami big szörny 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Zomil
de mi a kép közepén az a nagy fél szárny ?😊

bodesz
és ez jó lenne?

vagy ez?

Zomil
már jó lenne a bétát együtt tolni😊

bodesz
ja és ezt nem azért írtam hogy baszogassalak...mielõtt felkapnád a vizet.én ezzel a gammel tuti játszani fogok.jó lenne elõre összeszedni pár embert itt SGn és majd 1ütt tolni 1 guildben de nem sokan írogatnak rendeszeresen.ha lenne 1 oldal ami összefoglalná mi is várható KB akkor biztos több embert érdekelne már most is...aki meg nem képes elolvasni 1 faq-t az meg ne is játszon ilyesmivel...

bodesz
Te meg szépen kezdd el olvasni az elejérõl a topikot, minden válaszra fény derül.

márbocs nemazért írtam be a kéréseket hogy válaszoljatok.hanem hogy faq ba belelegyen írva...ígyaztan sok embert fog érdekelni a game.benéz ide semmi érdkes 1 elbaxott banner.biztos jó game.IKSZ xD

Sok értelme nincs, mert mindig van, aki túl hülye, hogy észrevegye azt, pedig fõleg nekik készülne.

De ha van vki, aki profin tud weblapot szerkeszteni, igazán lehetne készíteni egy rajongói oldalt, lefordított cikkekkel és hasonlók. Na egy ilyenhez szívesen biztosítanék tartalmat.

Te meg szépen kezdd el olvasni az elejérõl a topikot, minden válaszra fény derül.

A képed meg akár banner is lehetne (tetejébõl le lehet csípni egy kicsit), mert a mostani csöppet nyújtott.

Ja, és plz ne csetelj!

bodesz
lehetne írni valami minimális GYIK/FAQt nem?
mikor jelenik meg?
fizetõs lesz e?
milyen kasztok/fajok lesznek?
stbstb mindig bõvíteni amit meglehet tudni infót

bodesz
új kép?
sry nem vagyok vmi nagy photoshopos 😄

bodesz
azt hiszem vehetek mellé új gépet is :o
nagyon állat ez a grafika!!!rogue kill az elején 😄 úgy hiszem pvpben állat lesz 😄

bodesz
vmi infó h mennyibe fog fájni 1hónap?szokásos 4e ft körül?
má unom hogy fizessek minden xarért...bár ez megéri majd 😄 ezértis hagytam most abba wowot inkább elõre gyûjtök erre 😊 :o

Zomil
huhh még mnidig bejövös😊 és a vége jópofa😊

Zomil
ah igen flash-el jön köcce😊

flashget -> Új