Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50!! látod nagyszájú át is irtam😊😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ajánlom😉
Gordi, sztem is elég, nekem GW-ben is bõven elég volt a karinkénti pár szet. Persze ha tényleg 50-et mondott, és nem 15-öt😄 :viccel:
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
yesss, nnincs róla hiv. álláspont, de 99% és plz próbáld egy hszbe foglalni a gondolataid😛
a pvp rewardokrol kérdeztek olyasmit értettem h rankok lesznek
aztán ugye lesz crafting, anyaggyüjtés stb 😊
igazábol a video 3/4 nem is lehet érteni föleg mikor a másik csávo beszél
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A talaj textúrájának minõségére vonatkozólag egyik CM kérdezés nélkül írt egy postot, amiben közölte, h már egyáltalán nem így néz ki (a kliens még mindig 06-os!)
2. az interface, mint sok más mmoban is, teljes átalakítható lesz, szal oda rakod, ahova neked tetszik. Plusz skinje nem a végleges.
PvP endgame tartalom lesz, hisz errõl szól a "teljesen általunk alakítható világ" szlogenjük is😊 Persze a raidinstákról sem szabad megfeledkezni, vagy a számtalan más módról, ahogy kiszúrhatunk a másik frakcióval.
1.Grafikáról annyit hogy egyszerûen még egy ilyen grafikájú játékot(mmorpg-t de még a far cry-nál ami köztudott hogy ezzel a garfikai motorral készül még annál is szentem jobb😊 nem láttam borzaszó milyen szép. Részletesebben: nekem ugy tünt de ez személyes vélemény hogy a várost, a karaktereket a fegyvereket(ruhákat is) és a mobokat brutálisan kidolgozták viszont a városon kívüli területet egy picit mintha hanyagolták volna ez kb annyit jelent hogy a Rappelzes környezetnél csak egy picivel jobb😊😊
2. a menüredszer (tehát az inventorytol kezdve a karakterablakon át a alsó életjelzõ meg skilltárolóig nagyon szépek lettek és jól egybevan nem pedig szétszórva hogy semmit se láss😊 annyit vettem észre mintha az invenory picit kicsi lenne de ki tuja lehet van 2. oldal😊
3. szerecsére vannak action-ok (pl leülés köszönés ez jó kell néha😊
4.tényleg rengetek karakter van mutatták a karakter választó oldalt és nem hazudok vagy50-100 közé lehet tenni a varijációkat és még nem számoltam a páncélzatot és a fegyvert..😊
5. és nagy ötletnek tartom márha tényleg ígyvan (csak a képanyagból következtetek) hogy elején van egy küldisorozat amiben megkapunk mindent, fegyver típusától a skilleken át a szárnyakig( rossz sorrend a szárnyakat kapjuk legelõször😊 ez nagy ötlet mert így nem b*szuk el a karaktert az elején és nem kell 65 öt csinálni mire jó lesz😊
kb ennyit füzök a videóhoz....😄
ui.: minden esetre most lesz egy pát álmatlan északám és garantálom hogy ez a játék lekörözi a mai mmo-kat anagy ötlet( szárny) és a gyönyörû garfika miatt föleg majd aztán kiderül hogy mekkora lagok lesznek benne( megj.: sjanos volt a csávókának is 1-2 apróbb lagja de szentem túlélhetõ😊
ASource-on írja egyik srác, h azt mondja vidben, h a szárnyak kinézete pvp-beli rankunknak megfelelõen változik.
Felvetõdik a kérdés, hogy kötelezõen lecserélõdik a skin, vagy sem. Régebben azt mondták, hogy lehet majd variálni a kinézetét, remélem ez alatt azt értik, hogy én irányíthatom, mikor melyiket használom.
szoval itt veszitjük el az emlékeinket😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
itt aza elejéna csávókám nagyba írtja mobokat mikor jön a az a kigyószerü vmi elkezd harcolni jön a bejáccás és van szárnya ezek szerint itt kapjuk meg a szárnyunkat??( tényleg szar a hang)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Sajna a prezentáló bácsikat is belevették, így messzebbrõl láthatjuk csak a lényeget😞
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ízelítõ (én sem néztem végig)
- Sanctumi séta (többször anyáztam szépsége miatt)
- Fegyverkombináció magyarázás
és, mintha meghallottak volna minket:
- KARAKTERGENERÁLÓ KÉPERNYÕ!! Rá is kérdeznek az itt is boncolgatott kérdésre, ha minden igaz (hang..grr), de a képrõl látszik, hogy van pár csúszka😊
Ez jó elemzõs videó, sok mindent mutatnak, úgyhogy lesz téma itt egy ideig szerintem😊
"These are just some of the examples."
Ezek a kulcsok😊
Amúgy azt mondta egyik CM, hogy a videkben látott arcok csupán parányi mennyiséget képviselnek. Szal no para.
Lassan 1 éve cipelik ezt a klienst mindenhova, a videó is ebbõl készült.
- a videóban szereplõ változatok egy képen: KATT
kevés a karakter skin fõleg ahogy a lányokat nézem nagyon kevéspedig aztán kiadták az L2-õt ahhol rengeteg skin van a playereknek pl ez az amit nem szeretek a Cabal ban sem hogy minden 2.dik percben velem szembe jön egy karakter aki úgy néz ki mint én
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
aztán a többi majd kialakul
Hajrá Zomil! 😄
Énis támogatom a házigazdát!!
és a klán ötlete se rosz de most nem tudok többet írni mert nem fogom fel olyan álmos vagyok madj holnap...😊
#849-re semmi reakcio? 😞
a többi vidi viszont még mindig qrvajo, nagyon várom ezt a gamet!