Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesss
én megtettem amit tudtam ennyi telt tõlem és szentem simán van annyi infónk meg anagunk (fõként házigazdi jóvóltából) hogy egy teljes honlapot összedobnánk

Köszi, hogy utánajártál, már folyamatban van az oldal, hamarosan talán el is indulhat!

Győri Devi
minek ide weblapszerkesztõ? egy frontpages lapot énis tudok csinálni ami megteszi egy faq erejéig. Csak az a probléma hogy nincs fent a gépen és lusta vok felrakni XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

yesss
jah csak nehogy a lagok miatt kapjunk be pár nem várt támadást😊 mekkora anyázás lesz elõre látom...😄

yesss
nos emberek nem tudok szerezni weblapszerkesztõt azt mondták hogyha csak jövõ nyáron nyílik a játék minek honlap én csak rákontráztam hogy fukk nem tudtam mit csinálni de igazuk van😞

Védekezés százalékok alapján megy, mint máshol, de mozdulatokkal rá lehet segíteni. Ez fõleg levegõben lesz igaz a gyors manõverek miatt.

yesss
amugy szentem ez nagy hülyeség volt hogy így felcsigázták az embereket aztán kiderül hogy csak jövõ nyáron játszhatunk mondjuk Silkroad-ba is igy volt aztán kitalalálták hogy elõször csak 30 lvl-ig nyitják meg a játékot és utánna 60lvl-ig majd 80 lvl-ig(most járunk itt) és így sokkal elõbb jelent meg a játék az volt a baj hogy gyorsan elérték a 30-at és ott sírtak megint... szóval rá kéne beszélni õket erre a hozzáállás módra mert ahogy néztem a vidiket lvl 10-30 között járhat a fejlesztés

© mcgrape amugy szentem is vlahogy így lesz hogy akkor blokkol a pajzsod ha te akarod nem pedig Random szerûen ugy mint sok más játékban is...

Győri Devi
az én voltam 😄
jah és a ver. 2re szavazok 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
ncsoft-nak kaphato feltöltö kártyája ami az összes mmo-jukhoz lehet használni😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kivételesen nem én voltam😊

Zomil
grat Lyan a házigazdasához 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gordis2k
LOL a 933as nálam hiányzik..😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hát megnéztem ezt a interju videt, is ,és hát megitn csak ámulok, itt látszik hogy menyire szép is ez a játék. Ez k*baszutul megvan csinálva egyszerüen csodálatos, a helyszinek, a karakterek, a páncélok, illetve páncél. Meg az a csaj a végén sem semmi azzal a böhöm nagy kardal 😄. A harc is igen jónak nézki bár még nem értem miképp müködik egy ilyen játékban, hogyan is kel használni, mert pl a csávó szinte folyamatosan védekezet, és utána csapott oda, szóval vajon hogyan is kel irányítani majd egy ilyen gamet. Imádom na imádom, egyre inkább érzem hogy nem fog érdekelni a havidij, ez megéri, mondjuk jó lenne ha az elsõ honap majd igyenes lenne, azt lehetne több honapos elõfizetés is venni, nem kéne havonta fizetni. Kicsengetnék ugy fél évre valót addig ugy is bõven eldöntheted hogy hogy menyire huszutávon élvezhetõ, és stb és stb

Zomil
nekem még mindig Lyan 2. képe tetszik legjobban 😊

Győri Devi
Nah gondoltam énis csinálok egy bannert:
ver. 1

ver 2.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
pill a betük szinei rosszak lettek

やられたらやり返す。倍返しだ!

pontosan ezt a képet néztem én is ki, örülök, h megcsináltad😄D Bár én az AION feliratot a dombok fölé tettem volna az égbe😊 Ha ráérsz, csinálj egy olyat is plz<#worship>

Hát igen jövõ nyár ahogy tippeltem, ez bejött :d sajna 😞 Akkó viszont nem valószinü hogy idén lessz nyilt eu béta, lehet hogy az is csak jövõ év elején indul de nelegyen igazam 😊 A fene azért ez még majdnem egy év, a fene, ezt megkell emésztenem 😞 ja és Lyan gratula a felügyeleti joghoz 😊

XenHai
szerintem is a 2 dik a nyero
1. Konkrétan arra gondolt (mondja is), hogy mondjuk raidelsz épp a csapatoddal, és hirtelen rád rontanak a balaurok, mert nekik is kell a boss, vagy éppen a ti hullátok. Azt jelenti, h a harmadik frakció akkor is közbeszólhat a történésekbe, mikor nem is várnád. Azt jelenti, hogy a másik játékos frakciót kivont kard és egyetlen suhintás nélkül is károsíthatod, ha a területükre merészkedve károsítod a környezetüket.

annyira inter aktív lessz a környezetünk hogy annak a segítségével lehet harcolni?
Itt mire gondolsz?
Sziklák, szakadékok, erdõben a fák, mind használhatók vmire. Lelökheted az ellent, fák mögé bújva elkerülheted a tûzgolyót, mocsárban lassíthatod az üldözõdet míg te elrepülsz, szélben nehezebben száll a nyílvesszõ, lehet mászni, stbstb. Igen, ilyen lesz.

2.
Nem lesznek láthatatlan falak, ha erre gondolsz, oda mész, ahova szeretnél.

Looooser
én is a 3.ra szavaznék gif-klént fel is lehetne dobni 😊
egy másik kérdés prezentáció 2 ben azut hallottam hogy a PvPvE az nem más mit Player versus Player versus Environment (ember kontra ember kontra környezet) akkor ez most azt jelenti hogy annyira inter aktív lessz a környezetünk hogy annak a segítségével lehet harcolni?????

egy másik kérdés a vidikben repülés közben gyönyörû vízeséses hegyeket látni sztetek repüléssel ell lehet oda jutni és megállni a sziklákon vagy az csak látvány kép
?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
remélejük nem halasztják el és nyár elöttk iadják aztán meg nyáron egész nap lehet otlni😄

closed bétára meg ugy lehet jelentkezni h majd kihirezik a föoladra h jelntezni lehet akkor feliratkozol és ha szerencsdéd van bekerülsz😊 amiröl email-lel értesitenek

yesss
arra meg hogylehet jelentkezni vagy nem is lehet?? de az már kóreába most októberben kezdõdik kicsit nagyok ezek az idõtávok....

Closed bétával minden bizonnyal.

yesss
de az még messze van itt vmikor kb 2-3 hete azt olvastam hogy kb 2008 elején lehet már játszani... most akkor mivan??

Azt, hogy 9 hónapon belül elérhetõ lesz Ázsia/Európa/Amerika régiókban. Persze csak ha nem halasztják😊

yesss
"- 2008 nyara elõtt tervezik kiadni a gammát, minden térségben egyszerre"

ezt most akkor mit takar??

Zomil
én a 2.-ra szavaznék 😊

EU Community-s srác írt, hogy az "5-6 unique skills" kasztonként értendõ! Ez azt jelenti, hogy mindkét oldalnak legalább 24 egyedi képessége lesz😊

Továbbá, azt mondta, a videó rossz minõsége miatt hallhattuk, h "there will be mounts", eredetileg egy 'NO' is szerepel a mondatban. Konkrétan ezt írta a dologhoz:

"Transport will, at least initially, be done by foot or by flying. There will be long-range teleportation systems and short-range travel-services in which you let the game control the flight to your destination, or something similar."

Ha vki tud randomgenerátort készíteni, mint amilyen az Anime topikban is van, az se lenne rossz😄

Na jó reggelt 😄 Hát a 3.-kat lenyulom magamnak, 😄 De én is arra szavazok 😊

Győri Devi
most rakom fel a photoshopot 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

yesss
3.

No, 3 bannerkép, 1 hely. Legyen szavazás, és az lesz berakva.
3 nap, vagy egyhangúság esetén kerül ki az új.
A választott kép számát írjátok le, vagy ha újat neveznétek, pm-ben jöhet.

1.

2.

3.

Győri Devi
tetszik hogy a kézébe varázsolja a fegyvert és nem a testén keresztül rántja elõ 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
elég lenne egy sima frontpages cucc

Ken Choi game designerrel készítettek egy közel 10 perces interjút! KATT (jetzt downloaden gombocska)

Az elején a sablonszöveget nyomja, a vége felé azért mond pár érdekeset is. No meg a háttérben futó játék miatt is érdemes megnézni.

Mi újat tudhatunk meg a videóból?

- 2008 nyara elõtt tervezik kiadni a gammát, minden térségben egyszerre
- Nemcsak a játék elején lesznek soloquestek, aki azokat szereti, mindig talál majd párat!
- Felmerült a konzolra való portolás is, de egyelõre csak PC-re fejlesztik (ugye tudjuk, hogy NCSoft már egy játékát, a Dungeon Runnerst portolja is. - nem akarom!!!!!)
- Háttérben láthatjuk, hogy az 1 perces repkedést, 6 perc alatt 2x is elnyomja, szal a recharge time ezen kliensnél 3,5-4 perc volt.
- A múltkori Jézus jelölt lebukott, csak nagyon alacsony volt a vízszint!😊) (utolsó fél perc!)

(egy nagyon kedves barátomnak is sikerült elbeszélgetnie vele GC-n, és egy rajta is látható AION-os pólót is szerzett tõle, nekem^^) Óh, és megkaptam a felügyeleti jogot a topik fölött😊

yesss
van egy pár ismerõsöm aki jártas a honlapkészítésbe csa õket meg kell gyõzni hogy nem felesleges munka...😄 majd beszélek velük....

az éle grafikával vigyázzatok nehogy elvágjátok magatokat 😊

Gondoltam benézek még ide ugy hajnal tájt, mi ujság, hát ha van valmi uj infó, és erre mit látok valóságus info áradatot 😄 Hát igazság szerint a vid nézése közben egyfolytában csak azt tudtam mondani, hogy Azt A K*rva és igy tovább. Alig várom egyébként hogy majd valmi jobb minõség is legyen a videkbõl, és az a gyanum hogy lessz ennek egy harmadik része is. sõt mostmá nagyon kivi vagyok a másik frakcióra is , gondolom mostmá télleg belehuznak, lévénugye oktoberben ha koreai is de jön egy beta és az éadigra már igen csak képben kéne lenie az emberknek sokmindenben, hogy tudják mivel is játszanak, és hogy jobban észrevegyék azokat a hibákatamiket ki kell majd javítani. Magáról a vidrõl már nem tudok mit mondani, mert szóhoz sem jutok, ez a játék valmi elképesztõen nagy lehet, és lehet akkora kultusza mint teszem azt a wownak, ha tényleg a játék menet, hangulat, is legalább olyan fasza lessz mint ahogyan kinéz maga a játék, mert hát majdnem elcsöppentem, mikó a városban repkedett a figura. Á és mien jó lessz amjd a jelenet mikó besétálok a kis karmmal, aki már most tudom hogy csaj lessz, és midenki letérdel, és megkapom a szárnyaim, télleg ugy érzem majd hogy kiérdemeltem 😊 A karakter generálás is jól nézki, lessz it lehtõség bõven, és bár nyilván ah egyszervelen lessz néhány 1000 játékos, nos igen valószinüleg elõfurdulhat hogy hasonlit, esetleg ugyan ugy nézki mint a tied, viszont nemhiszem hogy ugyan olyan képességei is lesznek, nagyon hangsulyozták ezt az egyedi karakter dolgot, és én hiszek nekik. 😊 Hát most csak ennyi, ha nem cseszik el és hát miért is csesznék akkó ez piszok nagy game lessz. Na cép álmokat, kicsit hosszulet, a szöveg, de kikivánkozott 😄

Kata
bocsi, de szerintem még nagyon korai ilyesmivel foglalkozni

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
e107-el nem sok kedvem van most szarozni(lusta vok) ha elég vmi front page-es cucc akkor ha adsz egy msn-t esetleg akkor összedobhatunk egy faq-t aztán feltöljük vhova és kilinkeljük😊
a weblap sztem még várhat de ha nagyon szeretnétek e107-el egy komolyabbat is össze lehetne rakni csak egyedül nehéz dolog😊
szoval ha még 1-2 e107-et ismerö ember össszejönne az jó lenne😊 theme nem kell van ismerös aki tud késziteni😊

Győri Devi
hát akkor keritsünk egyet 😄

Én még mindig várom egy weblapszerkesztõ jelentkezését😉

Győri Devi
lassan már egy faqot összekéne dobni meg egy jobb bannert XD

PÁR INFÓ A VIDBÕL!!!

- Angol/Német/Francia nyelv lesz EU-ban elérhetõ.
- Lesz skill, amivel másokat is felránthatsz az égbe, aztán le is dobhatod <#eplus2>
- Raidben egy group max. 6 emberbõl állhat. (hogy hány group gyûlhet raidbe, az változó lesz)
- Lesznek mountok!!!
- Eszméletlen sok quest lesz, szal no way, hogy grindeléssel töltsd az idõdet (persze biztos lesznek "ölj le x mobot" darabok is, de hát hol nincs ilyen, lol)
- Lesz rank-rendszer PvP-ben.
- Lesznek itemek, amiket csak magas ranggal lehet használni.
- Tárgyakkal lehet növelni a repülési idõt!!!
- Mindkét frakciónak lesz 5-6 egyedi skillje, amit a másik frak. nem tud majd használni. (na most ez azt jelenti, h asmoknak is ugyanazon school és class lesz, mint esmoknak. (mondjuk 16 tök különbözõ durva lett volna, eh😊)
- Lesznek olyan páncélok-fegyverek, amik új skillt is adnak.

Több infó majd felirat után😄D

Zomil
melyik minden forum?😄

így van, ez csak skinre vonatkozik (fiú-lány darabot 1-nek veszik), plusz ugye a felcímkézés stb, stb.

(Hehe, minden fórum izzik, postmodifyozik mindenki a sokktól)

Zomil
lehet h 50féle de ha jól értettem különbözö modon lehet egyedivé tenni öket és ha egyet megunsz a régi tulajdonságait átviheted az ujba😊

yesss
oksi csak kicsit szétszórt vagyok a vidi óta nem is tudom miért még valami: Closed beta teszt az hogy is zajlik oda csak meghívottak vagyjelentkezni vagy hogy??