24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • alyr2
    mar vagy 5 apja tolom a Neverwintert. Eleg fasza szerintem
  • Vicodine
    rift?:DD ennyi erovel tolhatnank tetris onlinet is baszod
  • alyr2
    a rift szar..csunya a mozgasa a kariknak, grafikaja mint a wowé.. Aiont nem hagyom abba, de minimalisra szukitem a jatekot vele..arena tdg es ennyi.
  • torrente111
    retek game.go rift
  • alyr2
    nekem a kedvencem az volt, hogy jelentkeztunk coop arenaba (amikor 2v2v2)volt. A tarsamat behivta engem meg nem..
  • Vicodine
    azert mert bugos ez a fos. kb 3 oldalnyi bugot ossze lehetne szedni, tiszta vicc amit gf csinal, mint egy tort szero. meg amiota osszevonja a szervereket dredben is, azota nem mindig tesz be, eleg gyakran dcvel vegzodik a "berakas". tegnap egymas utan ketszer is...
  • alyr2
    De ez meg szerver osszevonas eléott volt
  • alyr2
    Nekem 1x volt hogy tdgbe nem tett be ful grpal regeltunk kb 12:30 kor delben es 14:00 ig nem hivott be minket..anyaztunk is szepen..
  • Witcher
    Ma pontosan 20:00-kor regeltünk, ès 20:46-kor hívott be. Ennyi. Mèg csak azt se lehet mondani hogy kèsőn regeltünk, ès esetleg az volt az oka de hát......
  • fajtalan01
    engem is sokkal gyorsabban berak az összevonás óta.. igaz mindig quick entry -t választok
  • alyr2
    Ez jo nagy marhasag amit mondassz..engem kb azonnal behiv 46 tol 60ig
  • Witcher
    Valakinek van fogalma róla mi a faszra volt jó ez a szerverösszevonás? Mióta összevonták 45-50 percet kell várni egy kibaszott dredre, az eddigi 10-15 másodperc helyet!
  • Vicodine
    nem twinknek kell, hanem itemeket torni fokarinak:P
  • Shaenis
    Mihez kell az neked? twink karit csinálsz? Vedd meg brokertől, tradelhető.
    Egyébként upper abyss siegeből jött nagyon jól, amíg volt még ott élet. Másik lehetőség, ha csinálod az abyssos token questeket, és abból veszel gold boxot.
  • Vicodine
    valaki tudja honnan lehet gold medalt szerezni? mert siegbol plat vagy mithril jon csak, es kellene kibaszott sok gold
  • Vicodine
    na ez itt a lenyeg, nem szabad altalanositani szerver alapjan, mert pl telemachuson igen sok a pro fasza jatekos, de ilyenek is vannak...
  • Shaenis
    Tegnap nyomtam egy quick entryt, ez volt az első alkalom amióta létezik az intergrated instance server. Hihetetlen vegyesfelvágottat kaptunk, Spata, Tele, Anu, ja és persze úgy kaptam az entryt, hogy az ellenfél már a második surkánál járt, mi pedig sehol. Volt ott egy nagyszájú noob ranger telemachusról, sajna a nevére nem emlékszem. Nála volt a leader és baszott átadni bárki másnak, akibe több értelem szorult. Balf*szkámnak köze nem volt dredhez, képtelen volt markolni az ellenfelet, pedig olyan noob clericjük volt, hogy még én is bezúztam a full MR clericemmel. Simán verhetők lettek volna, de ez az idióta ranger simán bement mobot pucolni a logi surkánál, miközben az asmok már ott álltak a túloldalon és várták hogy vagyunk e akkora seggek, hogy magunkra húzzuk egyszerre a mobokat és őket is. Persze wipe... A csapat fele kb 1 vagy 2 hitből meghalt, és még nekiállnak sírni, hogy hol a heal. Viszont respect a Bigpe nevű Anuhartos magyar templar srácnak, mert ő jól nyomta, kb két percig harcoltam vele 2vs6, de hát sok lúd disznót győzőtt végül.
  • Vicodine
    ez tok random, amikor minket osszerak spatasokkal azokrol ugyanezek siman elmondhatok szinte mindrol. eddig dredben egyetlen egyszer tudtak minket megverni amiota minden szerverrol lehet enemy, es azok pl anuhartosok voltak..:D jo az igaz h volt nalunk 2 gyenge lancszem is, de akkor is...
  • alyr2
    a tapasztalatom az anuhartos jatekosokkal annyi, hogy barhol futok veluk ossze nem tudjak merre allnak arcal..coopban kifagyott a 3. emberunk kaptunk egy anuhartos rangert..irni kelett neki ,hogy igyon potit meg scrollozzon meg ne alljon bele a gladiba mert nem megy neki.....mert nem csinalta ha nem irtad neki..akkor volt valami "pro" ranger szinten aki arena utan csinalt karit nalunk hogy ramwhispelhessen hogy mekkora geci vagyok hogy elvertem meg tiketet kuld ,hogy csalok.. pedig csak a skilljeit kene elolvasni meg jol hasznalni..top100 ban benne volt/van..
  • alyr2
    a következőket keresd: Sidoshi, Alomhozoo, Cressidia, Strongsteve, Ryg, Monochrome.
  • racsir
    hát lehet hogy anuharton vannak bénák de ez betudható annak is hogy sok a kezdő is de ami tuti hogy a te hozz állásod szerint a spataloson téged is belehetne sorolni a fogyatékos kis gyökerek közé alyr2
  • Wking
    Melyik légió vagytok? Lehet, az ottani ass-sal megkereslek titeket.
  • alyr2
    Anuhart tele van balfasszal..maradj Spataloson asmon azt keress meg minket
  • Wking
    I'm on it!
  • racsir
    anuhartra gyere ott asom oldalon rengeteg a magyar
  • fajtalan01
    én spataloson vagyok.. szerintem elég sok magyar van rajta (néha már engem zavar mikor egyik másik magyar légió lfg be magyarul hirdet)... de biztos a többi szerveren is sok van, bár ha spataloson nem sok magyarral találkoztál lehet a többin sem fogsz :)
    amúgy a chanter jó választás, nekem nincs, de ismerek egyet aki 1v1 ben szinte minden karit ver
  • Wking
    Üdvölet!
    Kedvet kaptam indítani egy chanter karit, de nem akarok tovább spatalos-on maradni, nem sok magyarral találkoztam ott. Ti merre jártok? Telemachus vagy Anuhart?
  • alyr2
    Valakinek valami otlete van arrol , hogy crystal hogy rakta be maganak a 4.0 mythic szarnyat hozzank 3.9re?
  • alyr2
    passz, gondolom az valami amerikas teszt szar lehetett vagy..
  • Vicodine
    van mar 4.0hoz vmi angolositas? mert lattam mar videot ahol koreai szeron angolul irta ki a legtobb dolgot stb..azert erdeklodom mert ezt a game forgeot en is kibaszottul unom mar h mindent elbasznak lenerfelnek megvonnak tolunk, es ruszki szeron tolnam ha lenne angolositas hozzaja nekije fenne az annyat
  • alyr2
    jah assa beteg lett..arenaban talalkoztam, a heten egy remek peldaval..10k hp + iron clad nem volt eleg hogy ranyomhassak a remove shock skillre..bar nem volt rajta se scroll se semmi a 2 mergen kivul.. 6-2re vert meg..
  • Vicodine
    ja es az assanak 2db +10es tia fortos fegyoja volt, szal meg erre ra johetett volna akar + 14% pvp attack is:D
  • Vicodine
    rangerrel kell mak is azert, de assaval stun lock miatt meg az iszonyatos burst miatt 1 sec alatt szet lehet kapni, de ha el tud ugrani akkor assat is szetszedi. mondjuk hozzateszem az assa is tul lett tapolva, ha egy fullosan gearelt assa hidebol ramugrik, nincsen annyi idom h a remove shockot elnyomjam es elugorjak tole mert addigra meghalok...kicsit vicces, meg egy templart is szet szed, multkor neztem egy igen tapos templarral duelezgetett egy assa, 10k hpja maradt a templarnak mikor az assa aetherbe tette miutan a remove shockja cdre kerult, de iron skin fent volt rajta, es mire lekerult a foldre, mar nem volt neki csak 0:DD es tenyleg egy igen komoly templarrol volt szo szal kieges..
  • alyr2
    Assaval, Rangerrel SMet nagyon szepen lehet olni! Sorcival kicsit mas, a lassu skillek meg "nagy" cdk miatt :(
  • Vicodine
    aionban a pvp ugy megy, h minden classbol ki lehet hozni az opsagot, latod a bardot is azert megtudta dugni sorci is, templar is, assa is ha elkapja a kis bucijat, es ez "eloben" meginkabb igaz lesz, hiszen nem tartom valoszinunek, h a szerver legjobbjait kivalogattak..:D annyi, h lehet ezzel egyszerubb lesz jatszani...de azt hozza kell tenni, h minden classt mass pvpre hegyeztek ki, nem pedig 1v1re, ez nagyon latszik, es abban pedig mindegyik classnak fontos szerepe van! amugy mass pvpt nezve az sm is tokeletesen beleillik a kepbe, annak ellenere h 1v1ben verhetetlen. de mindegyik mas classal meg lehet kurni egy masikat, illetve azert ha jol jatszik az illeto, smet is assaval, sorcival vagy rangerrel szet lehet csapni(neha). ja es meg egy dolog, egy op class csak akkor op, ha jol jatszanak vele, szar jatekos kezeben teljesen mindegy milyen class van, az fekudni fog
  • alyr2
    De azert ez kb egy sorcerer, chanter healekkel..ezt at gondolhattak volna jobban, bar eddig se tettek nagyon:D
  • Vicodine
    op, mint mindegyik mas class is...
  • alyr2
    mert nem OP..:D
  • Vicodine
    fasza kis bard pvp video
  • Vicodine
    cooool