Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
ha nem is a spanyolviaszt, de igenis elég nagy mérföldkõ az mmorpg-k történetében, méghozzá annyira, hogy a wow utáni játékok valamilyen szinten a wow-ot veszik alapul (kezelõfelület, ötletek, stb.)

Természetesen lesznek szabadidõs tevékenységek, csak még nem közöltek róluk infót.

A DP-re két változatot is mondtak. Elsõként azt mondták, csak tárgykárosodás lesz, majd azt, hogy nagyon kevés xp vesztéssel és tárgykárosodással jár majd.

A 07-es Combat videóban láthatjuk, hogy egyik kari gyors imamormolás után feltámasztja a csapatot, kérdés, hogy megmarad-e a mass-rez. Rez-skill mindenképp lesz.

Szintén a fenti videóban volt, hogy egyik kari nyitott egy portált egyik városba. Hogy ez karaktersspec. képesség, vagy "Mile Stone", nem tudni.

majd átküldünk a másik "kontinensre" és kergetõzhetsz a playerekkel 😊

GamerAdams007
Télleg errõl jut eszembe, death penaltyról mi infó? Nem találtam róla sehol említést, kiváncsi vagyok, hogy mennyire kell majd vigyáznom magamra. Illetve az is érdekelne, hogy hogyan lehet majd itt feléledni. Gondolom lesznek scrollok, meg rez skillek, illetve NC-tõl megszokott "Back To Town" gomb. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Oksa ty, remélem beraknak azért valamit. Ha mégse, akkor én részemrõl szerintem leugrok egy hegy tetejérõl valami part közelében (ha lesz part 😄), és a föld felett úgy 5 méterrel kieresztem szárnyaim, és felkavarom az alattam levõ vízet! 😊 Ezután valamerre elkanyarodok és gyönyörködök az alattam elterülõ tájban, amíg erõm kitart, aztán leszállok megpihenek, és kezdem elõrõl. 😄

U.I.: Remélem kitalálnak valamit, hogy ne kockáztatgassam a -xpt. XD

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Zomil
az a gond h mindenki abban a tudatban van h wow találta fel a spanyolviaszt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

yesss
ott a pont nem a wow körül forog a világ(még!)

Zomil
pl Risk Your Life(RYL) még wow elött volt mégis volt benne láthatatlanná válás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

yesss
silkroadba is ugyan ugy van invisible skill meg elene detect skill minden jó játékba kell egy ilyen😊

"ez a láthatatlanná válás egy kicsit wow-os"
már azelõtt is volt ilyen.

Adams, errõl a témáról csak annyit mondtak eddig, hogy horgászat nem lesz...persze már így is sokan ostorozzák õket emiatt, még bármi lehet.

Looooser
én is valami full skilles támadásra gondoltam XD de am ez a láthatatlanná válás egy kicsit wow-os

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

GamerAdams007
Best melee dps ha jól sejtem. 😊

Looooser
Az Assassin class oda fog zúzni...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

GamerAdams007
Van már valami hír arról, hogy milyen idõtöltési lehetõségek lesznek, ha éppen unom a grindolást/questelést? Gondolok itt pl. horgászatra meg hasonlók.

azzem öszekapom magam vezsek 1 fazsa leptopot hozzá netet és éjel nappal ezt fogom nyomni kig szét nem ég a gép

TQ cheater
Úristen,ez nagyon baró,meghalok....

Be Positive! MMO GAMER

Zárt bétára való jelentkezést valahogy kijátszották japánok, szépen elkezdtek õk is jelentkezni, teljes káosz van.

Koreai oldalról:

Itt a nem mangás stílusú véglet😊
Én tuti max-length fület választok^^

GamerAdams007
<#eljen><#taps>

Gordis2k
Speciális titkolt átfedet módszerekkel viszont továbra is tudunk offolni pl: A Hondáról van kedvem beszélni ezt könyedén megtehetem pl igy, Észrevettétek, hogy az AIONban nincsen egy darab honda sem, erröl jut eszembe tudtátok , hogy a Honda 1998 ban kifejlesztett egy olyan 2000ccm3 es szívómotort ami a ma napig a legnagyobb litertelyesítményû sorozatgyártot motor(Engine of the year 98,99,00,01,02,03)? A honda S2000be szerelt 2000ccm F20C 242 lóerõs vagyis literenként 121 lóerõ😊 na így pl.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zomil
rájöttem ha most erre az üzire beirom h lol, az megin off lenne ugyhogy inkább csak annyit irok h jöhetne már 😄

akkor majd köv hónapba beíróm

Ennyi témától eltérõ hsz elég egy hónapra, innentõl az ÖSSZES nem Aion témájú hsz-t törlöm!

Zomil
hát azért programozoi info szakon eltén van néhány kocka csaj is 😄DD

Mikd derülnek itt ki 😊 Lyan lány lenne? wao, én még nem is taliztam olyan lánnyal aki birta volna a számítigéps gameket 😄 Nem hogy valaki aki házigazdája egy mmorpg játék forumának, ez cool 😊. Na a játékrol meg hát igen, imádom még mindig 😄 kössz az uj infokat, most hogy lassan megjelenik a Tabula rasa, talán egyre több info jönm majd az Ainrol, elvileg ugyan az a cég fejleszit ha joltudom ugye?! És kicsit nagyobb médiát kapott a Tabula Rasa, de nem ismétlem magam, talán mostmár jobban beindulnak az infok. Apropó lehet hogy lemardtam, de novemberben miféle béta lessz? Edig csak az októberi koreai zárt ról hallotam

Mielõtt végigmennénk az egész társaságon, térjünk vissza a játékhoz😊

A most októberi teszt kulcsainak nagy részét a koreai hiv. oldal fórumának oszlopos tagjai kapják meg. Semmi követelményük nincs, csak írtó sok, többnyire értelmes hozzászólással kell rendelkezned. Na most erre minden koreai lélek felregelt és elkezdte teleszpemmelni a topikokat, hogy meglegyen a hsz szám, az oldal többször is kiakadt azóta, nem gyõzik törölni a szemetet... felteszem, ezek után más módon választanak tesztelõket😄D

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

hagyátok már katát. zen a héten már eleget beszéltünk róla.

engem nem zavar<#crazya>

Zomil
nembaj 😊 majd Lyana leoszt helyettem, hogy hogyképzeled h nem istenited😄DDDDD

bár most teljesen cod4 lázban égek, de azért ide is bekukkantok sürün, meg ugye az oldalra is 😊

Kata
Tetszik, különben nem lennék itt. Csak ilyenektõl nem szállok el, ami már adott más játékoknál is. És bocs, hogy nem istenítem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
majd szolj pls ha egyszer tetszik is valami 😛

Kata
Most mit essek hasra pár emote-tól? Más játékban is van: automatikus is, aranyos is, jópofa is. Ergo ez nem egy egetverõ újdonság.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
nah már megin kezdi 😄

Kata
so-so...

[/cserf][/fülünyúl]

Itt egy videó eddig láthatott auto-emoteokról, az összevágott jelenetek között van pár olyan kamerás felvétel is, amit eddig nem láthattunk.

Az animáció eszméletlen!
KATT

Kedvencem, mikor a csepergélõ esõre reagál, ahogy a vid elején is írja Deifo, sok-sok ilyen hangulatfokozó kerül a játékba😊

GamerAdams007
Hy! Noh végigolvastam a magyar oldalon található infókat, és elész ígéretesnek tûnik! 😊 Azt hiszem én is nekiállok majd egy osztálytársammal, meg 1 haverjával, ha kijön végre. Látom vannak itt L2 és GW oldalról is, magyar MMO-sok egyesüljeket! 😄 Remélem lesz olyan jó, mint amire számítani lehet.

Meg a férfi karaktereknek sem ártana, ha lenne köztük néhány sármosabb is, nemcsak az ifjú bájgúnár, (mások véleménye szerint dzsigoló) képûek <#buck>

Nem sexgame lesz ez, te. <#ejnye1>
Igenis kell a ruha, meg a páncél, meg a többi. Csak ne kislány karakter, hanem nõi karakter legyen, ennyi a "vágyam".

mondjuk én elhiszem hogy õ vana képeken mert tapasztalataim szerint amelyik nõi játékos mmo-val játszik az az mind olyan hogy szerintem senki nem utasítaná vissza

ne rakj rá ruhát és ha úgy sem ismered föl akkor veled van a baj 😊

Ebben bízok én is.
Már csak az kell, hogy a nõi karakterek felismerhetõn egyértelmû nõi jegyekkel rendelkezzenek.

Csak jelzem, hogy szerencsére feltalálták az Options menüt, attól, hogy kidobtak pár low-graph képet, a játék még mindig az eddig látott legütõsebb látványvilággal fog rendelkezni....

mondjuk a buzogány tökugyanaz <#taps>

Na tényleg elbactam...
szal erre gondolok:

URL a nyagképhez.

A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy én azt várom, hogy a game tudja azt a szintet, amit a jobb, "screenshot"-nak aposztrofált képeken nyújt. pl:

URL arra az esetre, ha a beszúrás nem sikerülne.

1) Ponthogy nem. Sajnos az ide linkelt képet akárhogy nagyítgatom, az rfo sokkal tisztább, részletgazdagabb, kidolgozottabb. A fegyver a csaj kezében meg egyenesen tré, ráadásul a nyele átüti a páncélját, és az ujja is átlóg a markolaton. A bõre természetellenesen homogén színû, semmitmondó. De az egész kép összességében nekem gyengébbnek tûnik, mint az rfo, amit még éjfélkor is láttam.
Persze lehet, hogy ez tényleg egy gyenge kép a gaméból, majd meglátjuk a végén, hogy mit produkáltak.

2) elolvastam wazze. Mit is írtam a #1458 második mondatában? "talán annak lesz hozadéka mellben is". Ez szerintem egyértelmû.
Ha meg nem lesz hozadéka, adtak a sz@rnak egy pofont, mert dagi, fejletlen-melletlen karival szintén elég gusztustalan lesz játszani. Különbség max annyi, hogy a cingár pedofeeling helyett jóllakott ovodás pedofeeling lesz.

comb, mell, fej, haj tipikus... az senkinek sem tünt fel, hogy mekkora szárnyai vannak??
Akinek az esete, az veheti az XXXL-es bundákat rá <#awink>

yesss
mindegy én elhiszem hogy õ az ez reménnyel tölt elhogy vannak ilyen nõk is😊

Zomil
rf online szebb grafikával? ehhe 😄 , te kikapcsolt monitorral játszol? 😊

amugy ha elolvastad volna a bannernál lévö oldalon a hirt tudnád h meg lehet határozni a testességét is a karinak...

Mondjuk az általam most nyúzott RF-online ennél nagyságrendekkel szebb grafikával rendelkezik. <#duhos2>
Erõsen várom a végeredményt, remélem ennél azért többet fog tudni a game, mire megjelenik.