Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lol miota? 😄DDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(Amúgy az ikszdézés buzis.)
[/cserf][/fülünyúl]
やられたらやり返す。倍返しだ!
[/cserf][/fülünyúl]
hát nemtom h low-on ilyen graf-ja van akor high-on csak ütös lehet 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
a választás egyszerü: mindketõvel
amugy netmester: lehet h jobbat ki lehet hozni, de gondolj a pvp-re ha véletlen 50embernek sikerül egyszerre találkozni, sztem még ezzel a grafikával is megizzasztja a gépeket 😊
amugy mindjárt béta😄 csak az a baj ha novemberben jön a béta elég gáz lesz mert akkor jön cod4 is és nem tudok majd választani melyikkel toljam 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
"5. Lesz player-housing (saját házbirtoklás lehetõsége)?
A játék indulásakor még nem, de mihamarabb szeretnénk elindítani a dolgot, talán az elsõ kiegészítõvel érkezik majd."
lassan már teljesen a szivembe lopják magukat😄
meg az is bejövös h a szárny a pvp rankal változik 😊
váááááá hol van már a rangerem?😄DDD
ez a grafika...azok a szárnyak...mesés😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az item-mall rendszerû (alapból "free to play-f2p" játékok) azok, melyek között akad ilyen "szerverbejutós" szolgáltalás. Itt ingyen játhatsz a játékkal, de a jobb tárgyakért, területekért és különbözõ bónuszokért fizetned kell. Silkroad Premium kártyája is ezen alapul.
Ha már van bõr a képükön havidíjat kérni, akkor minimum, hogy ha leülök a gép elé, mert van egy fél órám játszani, akkor ne kelljen 25 percig a szerver connect-re várni. Vagy majd egyszer fizetem a havidíjat a játék használatért, egyszer meg csengessek a szerverért, utána meg kitalálják, hogy azért is, hogy legyen meg végre valamelyik cuccom ?<#wow1>#wow1> <#wilting>#wilting>
Ez a f@szkodásos, mindenért-lehúzásos hozzáállás nem csak a törtszerverek üzemeltetõinek sajátzsebtömõ technikája?
Ezt akkor is el kell viselni, ha rászánom magam, hogy fizetem az officialért a havidíjat?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Enigma power. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
5000 játékos a limit szerverenként, 2500-3500 közötti népességgel számolnak.
Remélem, hogy lesz olyan kari, mint a Dio2 amazonja. <#szeret>#szeret>
Ezügyben is tessék lobbizni <#email>#email>.
amugy 95% h havi fizetéses lesz
Lehet ezügyben valahol lobbizni? A hivatalos oldal képviselõit felkérem, hogy lobbizzanak, kommunikálják a fejlesztõk felé az igényeinket... <#dumcsi>#dumcsi><#phone>#phone>
[/cserf][/fülünyúl]
Egyáltalán milyen variációk jöhetnek szóba? Én eddig megvételkorfizetõssel játszootam csak, havidíjassal még sosem, így fogalmam sincs, milyen alternatívák léteznek. Homályosítsatok fel pls.<#worship>#worship>
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html