Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A comb szerintem nem vastag, de mellben tényleg nagyon-nagyon (!!!) gyenge. Abban bízok, hogy a karakter testességét is lehet állítani, és talán annak lesz hozadéka mellben is. Mert ezek a testileg fejletlen lánykák nekem egy kicsit pedofeelingesek.

Kata
kár, mert olyan erõltetetten afektálós, azaz buzis 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
igy már értem, nah mind1 buzi ugyan nem vagyok de attol még szeretem használni xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
mióta kinõtt a diófa 😛

(mindig is az volt megjelenésétõl kezdve)

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
"(Amúgy az ikszdézés buzis.)"

lol miota? 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Mondjuk akikkel szoktunk találkozni a fórumról, kis hülye. 😛

(Amúgy az ikszdézés buzis.)

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
hehe 😄

Győri Devi
ugyan már kihiszi el hogy az tényleg ö azokon a képeken? XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

yesss
fehérbálna?😄 am én tudom melyikbe tartozol:d láttam a képeket sg-n😄

Kata
Mivel nem én szerepelek a játékban, ezért tökmindegy.

Egyébként ebbe.

[/cserf][/fülünyúl]

yesss
ezekneka csidi csudi képek szentem nemszépek ráadásula f egyó ami a kezébe van az is érdekesen néz ki😄

Zomil
cod4-et megveszem szoval az tuti meglesz csak ott lesz ugye béta is és valszeg oda be is kerülünk official site-ként 😊

hát nemtom h low-on ilyen graf-ja van akor high-on csak ütös lehet 😊

Győri Devi
te meik kategoriába tartozol? 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Kata
vastag combok, zéró mell, kinek mi a bejövõs <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nem mesések, hanem kissé low poly... 😊

de ahogy nézem, a fej, haj is... 😞

[/cserf][/fülünyúl]

amelyikbe bekerülsz😄DD

atól függ milyengéped van, meg hogy van megírva program.mert lehet olyan játék aminek jó a grafikája és pl az én gépemen is fut,é lehet olyan ami leégeti a gépem.

a választás egyszerü: mindketõvel

Zomil
én is😄 3-ra dobjuk ok?😄

amugy netmester: lehet h jobbat ki lehet hozni, de gondolj a pvp-re ha véletlen 50embernek sikerül egyszerre találkozni, sztem még ezzel a grafikával is megizzasztja a gépeket 😊

amugy mindjárt béta😄 csak az a baj ha novemberben jön a béta elég gáz lesz mert akkor jön cod4 is és nem tudok majd választani melyikkel toljam 😄

én is ezt mondom

Győri Devi
pedig már kezdtem köveket keresni XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
amugy meg a képek sem hozzák vissza a játék grafját teljesen ha kijön majd kiderül hogy mennyire szép

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

de a grafikamániám miatt azért ne kövezetek meg pls<#worship>

tudom és csak azért fogadom el ezt a grafikai szintet mert mmo-ról van szó.lehet hogy ennél többet is ki lehet hozni belõle

Győri Devi
nah asszem minden mmo gafikát überel... jah nincs crysis grafja? mmohoz nem várj olyat asszem kicsit megterhelö lenne

nem rossz de most mondjam hogy jobb grafr aszámítottam. de inkább azt mondom hogy a gép volt gyenge a játékhoz

Zomil
lol most olvasom szem szinét be lehet állitani ez aztán kemény😄

"5. Lesz player-housing (saját házbirtoklás lehetõsége)?
A játék indulásakor még nem, de mihamarabb szeretnénk elindítani a dolgot, talán az elsõ kiegészítõvel érkezik majd."
lassan már teljesen a szivembe lopják magukat😄

meg az is bejövös h a szárny a pvp rankal változik 😊

váááááá hol van már a rangerem?😄DDD

Zomil
azt a geccciiiii(bocsi nem birtam magamba tartani)
ez a grafika...azok a szárnyak...mesés😊

Győri Devi
Bejövös 😊

Új infó az oldalon!

Megnyugodtam.

Havidíj fizetõs játékoknál ilyen nincs.
Az item-mall rendszerû (alapból "free to play-f2p" játékok) azok, melyek között akad ilyen "szerverbejutós" szolgáltalás. Itt ingyen játhatsz a játékkal, de a jobb tárgyakért, területekért és különbözõ bónuszokért fizetned kell. Silkroad Premium kártyája is ezen alapul.

Mi az, hogy ha jól megfizeti?
Ha már van bõr a képükön havidíjat kérni, akkor minimum, hogy ha leülök a gép elé, mert van egy fél órám játszani, akkor ne kelljen 25 percig a szerver connect-re várni. Vagy majd egyszer fizetem a havidíjat a játék használatért, egyszer meg csengessek a szerverért, utána meg kitalálják, hogy azért is, hogy legyen meg végre valamelyik cuccom ?<#wow1> <#wilting>
Ez a f@szkodásos, mindenért-lehúzásos hozzáállás nem csak a törtszerverek üzemeltetõinek sajátzsebtömõ technikája?
Ezt akkor is el kell viselni, ha rászánom magam, hogy fizetem az officialért a havidíjat?

0Fritz0
Lassan összehozzuk. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Legalábbis az sro(Silkroad?) játékban, ahol van vmi premium ticket. Sztem ezt írta😊

0Fritz0
Kódfejtõink szerint azt írta, hogy: „Az 5000 fõs limit csak parasztvakítás, mert aki jól megfizeti, azt úgyis beengedik a szerverre. Ha teli van, akkor is”.
Enigma power. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Elolvastam vagy 4-szer, de nem értem, mit akartál írni. Valaki fordítsa le emberi nyelvre (pl. magyarra) pls. <#nemtudom>

yesss
hagyukmá sro ba 3000 a limit van vagy 6000 acc egy szerón de azé nem bõvitik mert jó meggazdagodnak a premium ticketbõl(azonnal bebengedia játékost akár tele a szeró akár nem)

GC-n mondták:

5000 játékos a limit szerverenként, 2500-3500 közötti népességgel számolnak.

Zomil
szavadon fogunk xD

Kata
aggyatok egy olyan ruhát! <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

És arról lehet tudni valamit, hogy a szerverek milyen játékos létszámot fognak kezelni? Mert halál az olyan game, ahol a szervereken néha akkora a pangás az alacsony létszám miatt, hogy az ember néha magában beszélget a Chaten is.

Jaja, csak lehetnének egy kicsit mellben erõsebbek a lányok...
Remélem, hogy lesz olyan kari, mint a Dio2 amazonja. <#szeret>
Ezügyben is tessék lobbizni <#email>.

Zomil
sajnos ezt rohattul nem mi döntjük el 😊
amugy 95% h havi fizetéses lesz

Na az naggyon barátian hangzik, jobb, mint a havi 4kHUF, és jobban kivitelezhetõ is: nem kellenek hozzá extra számlamûveletek.
Lehet ezügyben valahol lobbizni? A hivatalos oldal képviselõit felkérem, hogy lobbizzanak, kommunikálják a fejlesztõk felé az igényeinket... <#dumcsi><#phone>

Kata
Olyan, hogy nincs havi díja. Csak magát a játékot kell megvásárolni, ami egy normál szoftver ára. Illetve ha kiegészítõ megjelenik, akkor azt is. A GW-ben kb. félévente jelent meg 1-1 kieg., mindegyik 7000 Ft körüli áron. Tekinthetõ úgy is, hogy fél évre 7K így a játék.

[/cserf][/fülünyúl]

Miért, a GW fizetési rendszere milyen? (Remélem nem valami elb@szott paypal)
Egyáltalán milyen variációk jöhetnek szóba? Én eddig megvételkorfizetõssel játszootam csak, havidíjassal még sosem, így fogalmam sincs, milyen alternatívák léteznek. Homályosítsatok fel pls.<#worship>

Zomil
mindenki ennyit tud...

koszi szepen 😊 de kb igy annyit tudtam meg amit mar tudtam azert koszi 😄

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Looooser

Tündér bogyó!!!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék