Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Open bétát mindhárom régióban egyszerre szeretnék elindítani, úgyhogy ilyenhez nem kell folyamodnunk.
Fõleg azt a mondatot olvassátok el minimum háromszor, amiben a "kulcs", "koreai", "hiv. oldal fórumának oszlopos tagjai" szavak, mondatrészek szerepelnek😉
Nincs mit.
remélem hogy igen...
hmm de akkor igazán elkéne kezdenünk post-olni a hsz-eket mert egy katrcsú 1566-os hszû fórum nem igazán nyom a latba.. fõleg hogy minden kérdést egy tápig ban rendezünk le :S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
asszem bezserzek 1 olyat.
ezt a fórumot is bele számolják??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lyana nem tudsz beszélni Ayase-vel h mi is kapjunk kulcsot?😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudom, hogy most itt ebben a betaban szurik-e az IP cimeket, de lineage2-nel ezt ki lehetett jatszani, ha proxy serveren keresztul leptunk be a jatekba.
Csak meg kell szerezni a koreai oldalt, ahol regelni kell.
A lenti kép az ELSÕ ASMODIANOS!!! Ma-holnap érkeznek róluk az infók is!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Kik azok a kék fickók????😄 CSAK NEM??!!
Október 24-tõl lehet majd regisztrálni bétára. Lesz egy két napos zártabb teszt október 27-28-ig. Ha a visszajelzések jók, akkor elindul egy 10 napos béta, ahol a szerverek napi 10 órát mennek majd. Ha megállja a helyét a dolog, folytatódni fog.
Elsõ körben 200 tagot hívnak be, november 1. napján hírdetik meg, kik jutottak be.
A postert pedig elfogom lopni valahogy, bûntársak jelentkezését várom privátban😊
[/cserf][/fülünyúl]
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Töltõképernyõ a három kontinens között lesz, Elysea, Abyss, Pandaemonium.
Az egyazon terület fölötti ostromok közti idõkorlát furcsán hangzik, bár még kevés róla az infó. Biztosan okkal rakták bele.
Ha tényleg baromi nagy lesz az Abyss (a lenti kép alapján igencsak, ez csak egy apró lebegõ szikla a szigetekhez képest, aztán mily picike az a két daeva^^), akkor érthetõ, és lazán el lehet nézni.
+ Szerintem ez azért kell, hogy ne csak állandóan ugyanott küzdjenek a csapatok, hanem folytonos mozgás legyen. Mint már írtam, a terület nagyságától és milyenségétõl függ majd, mennyi értelme lesz ennek.
A random portálok szerintem rohadt jó ötlet, itt jön majd be a képbe a "pve-vel segítem a frakciómat a szerveren" dolog is. Egy kisebb csapattal átsurrantok egy ilyenen, elrejtõztök, aztán szépen elkezditek felélni a másik frakció elemeit. FUN!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
nem ártana, kezdek kifogyni a dbz jatekokbol 😊
végre lesz egy jo online dbz mmo, DB:Source-on pedig van még fejleszteni való böven
On
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Van már bármilyen hír, hogy mikor láthatjuk elõször ezt a csodát futni a gépünkön? Akár béta vagy bármilyen formában? thx.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
de egystzerüen néha nagyon megtudom unni mindkettõben hogy öllj meg 1000 ilyen mobot meg olyan mobot aztán utazd át a fél worldöt hogy talán de ténylegtalán ha nem ölték meg azt a bosst aki neked kell megöld és örülj a fejednek (gondolok it L2 Nobles quest és wow ba is volt még ilyen) meg a kihasználatlan mapterületeket amikor sétálsz fél órán át fogod a kardod készen a harcra és sehol semmi mob...
---
hát igen korea ott adták ki egyedül a Dragon Ball mmorpg-t is...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
csak korea...áhhh ez mindig is megörjitett h minden jó mmo-kban csak koreának jut
olyan nincs h aktiv hivatalos oldal szerkesztök is kapnak ilyet? 😄DD
Sáska: csak egy idézet jutott erröl eszembe: "több ezer légy nem tévedhet, egyél szart" nem akarok megsérteni senkit, de gondoltam azért idepasszol 😊
4 szintre húzhatod fel magad, és ha a 4. szintet is elérted, örökös, fulltime accountot kapsz. No persze ez kb 3-4 embert jelent egész koreai cbt-sek közül.
1. szint - regeled magad
2. szint - okos dolgokat írsz fórumba, aktív vagy és segítész az újoncoknak.
3. szint - a bétában aktív segítõ vagy
4. szint - nap 25 órájában teszteled a gammát, és jelentõsen segíted a fejlesztõk munkáját.
Mi persze ezekrõl lemondhatunk, de legalább nagyobb motíváció lesz a tesztelõknek, hogy segítsék a srácokat.
Figyeld majd csak meg, hogy hány olyan elem lesz az Aion-ban, ami mondjuk l2-ben nem volt, wow-ban viszont igen.
De én butál megrögzött L2õs vagyok ami nekem a minden.
Hétvégén nem voltam itthon, nem néztem a fórumot, ha akarod tudni. Beugatásokat meg lehet mellõzni. Htxvm.
[/cserf][/fülünyúl]