Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, bocs.

Open bétát mindhárom régióban egyszerre szeretnék elindítani, úgyhogy ilyenhez nem kell folyamodnunk.

Sáska
én az open betáról beszélek, te meg a closed-ról.

Figyelmetekbe ajánlom a #1494-es hsz-t, mielõtt komédiába fulladna a topik!

Fõleg azt a mondatot olvassátok el minimum háromszor, amiben a "kulcs", "koreai", "hiv. oldal fórumának oszlopos tagjai" szavak, mondatrészek szerepelnek😉

Nincs mit.

Looooser
ohh akkor zsebbõl 2 telót veszek ^^
remélem hogy igen...
hmm de akkor igazán elkéne kezdenünk post-olni a hsz-eket mert egy katrcsú 1566-os hszû fórum nem igazán nyom a latba.. fõleg hogy minden kérdést egy tápig ban rendezünk le :S

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

már lehet venni 25 millióért olyan telefont ami 20 nyelvre fordít azonnal.
asszem bezserzek 1 olyat.

ezt a fórumot is bele számolják??

Zomil
hol van az még 😞 kb jövö tavasszal lesz eu béta 😞(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Promó kulcsot majd úgyis kapunk, addig meg hegesszék csak.

Zomil
ehhh legyen már eu béta😊

Lyana nem tudsz beszélni Ayase-vel h mi is kapjunk kulcsot?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ahogy Zomil is mondja, lentebb már tárgyaltuk, esélye sincs annak, aki nem tud koreaiul😊

Zomil
de ha jól tudom csak aktiv forumozoknak van esélyük 😄

Sáska
Anno meg mikor lineage2-ben volt koreaibeta (igaz, ez mar az open beta szakasz volt), kizartak a nem azsiai IP-ket, mert az amerikaiak nem tudtak viselkedni a serveren.
Nem tudom, hogy most itt ebben a betaban szurik-e az IP cimeket, de lineage2-nel ezt ki lehetett jatszani, ha proxy serveren keresztul leptunk be a jatekba.
Csak meg kell szerezni a koreai oldalt, ahol regelni kell.

Megerõsítés!!!

A lenti kép az ELSÕ ASMODIANOS!!! Ma-holnap érkeznek róluk az infók is!

GamerAdams007
Oh akkor errõl a 10 naposról mi lemaradunk? <#rinya> Egyébként a pószter télleg nagyon jól mutat, és szerintem azok a kék fickók azok a demonok, akikrõl eddig nem nagyon esett szó.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

szerintem egy hivatalos asmo videó mindenképp jön majd. A teszterektõl szivárgott infóra egy csöppet várni kell még, 100 ember az nem olyan sok.

Remélem hogy novemberben vagy október végén már kiszivárognak a screenshotok és ingame videok 😊
További béta részletek (csak koreaiakra vonatkozik!):

<#szeret><#szeret><#szeret>

Kik azok a kék fickók????😄 CSAK NEM??!!

Október 24-tõl lehet majd regisztrálni bétára. Lesz egy két napos zártabb teszt október 27-28-ig. Ha a visszajelzések jók, akkor elindul egy 10 napos béta, ahol a szerverek napi 10 órát mennek majd. Ha megállja a helyét a dolog, folytatódni fog.
Elsõ körben 200 tagot hívnak be, november 1. napján hírdetik meg, kik jutottak be.

A postert pedig elfogom lopni valahogy, bûntársak jelentkezését várom privátban😊

Kata
Csatlakozom. Voltam és vagyok is bétában, megtanultam, hogy nem szabad hinni pár csicsa képnek meg trailernek. Inkább szeretnék kellemesen csalódni.

[/cserf][/fülünyúl]

Gordis2k
Meglátjuk.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zomil
lol azt olvastam emo 😄

az már biztos hogy ez lessz a legnagyobb mmo

GamerAdams007
Oh akkor jó, úgy lesz mint L2-ben, ezek szerint félreértelmeztem a szöveget. :S

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

A területek között nem lesz töltõképernyõ, csak annyi, hogy ha új szakaszra érsz, akkor kezdi el tölteni az ott található területeket, tájat, játékosokat. Ezt szinte észre sem veszed, esetleg megröccen egy pár pillanatra.

Töltõképernyõ a három kontinens között lesz, Elysea, Abyss, Pandaemonium.

GamerAdams007
Omfg o.O Engem ami leginkább zavar, az az, hogy valamelyik interjúban olvastam, hogy a map zónákra lesz osztva, mint a WoW-ban. Azt igérik, hogy gyors lesz a töltés, de hát akkoris. Ha Lineage2 esetén meg tudták oldani, hogy az egész map egybe legyen, ami azért ott se kicsi, akkor itt miért nem? 😞

ahogy írtam is, ez csak egy apró szikladarab az Abyssban, egy dísz. Most képzeld el, ha ekkora egy ilyen, akkor a kastélyok, dungeon-szigetek mekkorák lehetnek?😄

GamerAdams007
Hmm random portal érdekesen hangzik, szerintem lesz 1-2 érdekes popup PvP. Viszont azt nem vágom, hogy a képen látható kavics az csak az Abyss-be vezetõ portál, vagy az maga az Abyss? Én egy sötét, vulkánikus helyet képzeltem el magamban, nem egy darab követ. 😄

Interjú folytatása az oldalon!

Az egyazon terület fölötti ostromok közti idõkorlát furcsán hangzik, bár még kevés róla az infó. Biztosan okkal rakták bele.
Ha tényleg baromi nagy lesz az Abyss (a lenti kép alapján igencsak, ez csak egy apró lebegõ szikla a szigetekhez képest, aztán mily picike az a két daeva^^), akkor érthetõ, és lazán el lehet nézni.

+ Szerintem ez azért kell, hogy ne csak állandóan ugyanott küzdjenek a csapatok, hanem folytonos mozgás legyen. Mint már írtam, a terület nagyságától és milyenségétõl függ majd, mennyi értelme lesz ennek.

A random portálok szerintem rohadt jó ötlet, itt jön majd be a képbe a "pve-vel segítem a frakciómat a szerveren" dolog is. Egy kisebb csapattal átsurrantok egy ilyenen, elrejtõztök, aztán szépen elkezditek felélni a másik frakció elemeit. FUN!

Gordis2k
Az THXVM. Thanks to you very much= nagyon szépen köszönöm neked

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tombi
Off
nem ártana, kezdek kifogyni a dbz jatekokbol 😊
végre lesz egy jo online dbz mmo, DB:Source-on pedig van még fejleszteni való böven
On

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Zomil
tavasz körül béta lesz szvsz

dougO
Bocs h itt , de mi az a htxvm? Nem találom sehol...hát jah Dragon Ball MMORPG-re lenne piac máshol is szvsz.
Van már bármilyen hír, hogy mikor láthatjuk elõször ezt a csodát futni a gépünkön? Akár béta vagy bármilyen formában? thx.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Looooser
hát ez az l2 kontra wow nekem semmi bajom sincs 1ikkel másikkal a wowba szeretem a mesevilágos grafot és az irányítást lo2 vel is ugyan így vagyok szeretem mind 2 õt
de egystzerüen néha nagyon megtudom unni mindkettõben hogy öllj meg 1000 ilyen mobot meg olyan mobot aztán utazd át a fél worldöt hogy talán de ténylegtalán ha nem ölték meg azt a bosst aki neked kell megöld és örülj a fejednek (gondolok it L2 Nobles quest és wow ba is volt még ilyen) meg a kihasználatlan mapterületeket amikor sétálsz fél órán át fogod a kardod készen a harcra és sehol semmi mob...
---
hát igen korea ott adták ki egyedül a Dragon Ball mmorpg-t is...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
mennyenek a p*ba😞((
csak korea...áhhh ez mindig is megörjitett h minden jó mmo-kban csak koreának jut
olyan nincs h aktiv hivatalos oldal szerkesztök is kapnak ilyet? 😄DD

Sáska: csak egy idézet jutott erröl eszembe: "több ezer légy nem tévedhet, egyél szart" nem akarok megsérteni senkit, de gondoltam azért idepasszol 😊

Kijött egy új koreai cikk, amiben tovább taglalják a teszter/fórumtag dolgokat.

4 szintre húzhatod fel magad, és ha a 4. szintet is elérted, örökös, fulltime accountot kapsz. No persze ez kb 3-4 embert jelent egész koreai cbt-sek közül.

1. szint - regeled magad
2. szint - okos dolgokat írsz fórumba, aktív vagy és segítész az újoncoknak.
3. szint - a bétában aktív segítõ vagy
4. szint - nap 25 órájában teszteled a gammát, és jelentõsen segíted a fejlesztõk munkáját.

Mi persze ezekrõl lemondhatunk, de legalább nagyobb motíváció lesz a tesztelõknek, hogy segítsék a srácokat.

Fõleg 07-es E3 elõttrõl vannak lefordított koreai cikkek angol oldalakon, + néha aionsource-on bekommentel egyik communitys srác.

sorry

Sáska
Pont nem azt mondtam, hogy a wow találta fel a spanyol viaszt, hanem azt, hogy igenis elég nagy mérföldkõ az mmo-k között. Ezt nem vitathatja senki. És a grafikája ellenére ez a játék rendelkezik a legtöbb elõfizetõvel, ha jól tudom. Sztem ez jelent valamit. L2-rõl meg annyit, hogy én is játszottam vele, még a koreai open betán kezdtem, s a karakterem talán ma is ott futkos a hivatalos EU Siegharton (sis3 - human prophet), szóval pontosan tudom, hogy szép játék, de itt megáll az egész (legalábbis chronicle 2ig tudok véleményt mondani), mert puszta farmolós grindelõs az egész, azt meg egyenesen elfogadhatatlannak tartom, hogy engedik a hivatalos szerveren a botok futtatását...
Figyeld majd csak meg, hogy hány olyan elem lesz az Aion-ban, ami mondjuk l2-ben nem volt, wow-ban viszont igen.

GamerAdams007
A riportokat, Q&A cikkeket hol olvastad amúgy? Aionhun-on nem találtam ilyesmit, legalábbis ahol a kérdéseimre adnának választ. Amikor a vídeóbemutatóban kérdezgetik a csávót, abból meg kukkot nem értek olyan torz a hang. :S

yesss
nyugi Kata ne legyé morci😊

Gordis2k
Jó ha tõlem tudod, de mégjobb ha utananézel mér Eye of Beholder, HOM$M Series és még az Arena: The Elder Scrol is ugyan ezt a rendszert használta Igaz FP nézetben de a Diablo nem😊FP a WOW DOS alapu? Mert akkor igazad van. Nem kell gondolkodni ki mit hogyan csinált, az EQ is a WoW elött volt és az egész alapja a több ezer éves mitosok és a történelem szal akoror a görögök pl isteni játék tervezõk voltak, hisz kaptunk tölük oriást, meduzát, hárpian, faembereket, félig ember félig álat lényeket és kövéváltoztatást meg láthatatlanságot akkor õk a tutik nem? Itt mindössze arrol volt szó, hogy a blizzard népszerü volt és összetett dolgot alkotot egy olyan alapra amit milioan imádtak évek ota(Warcraft) csak gondolj bele mekora sikere lenne egy Starkraft alapu MMOnak csak azert mert Starcraft. Szal a WoW semmit nem talált ki viszont egy kiváló játék lehet ha ennyien játszák. Részemról totál csõd.
De én butál megrögzött L2õs vagyok ami nekem a minden.

Kata
Ez nem ezzel áll összefüggésben, csak esetleg úgy szeretnéd látni.

Hétvégén nem voltam itthon, nem néztem a fórumot, ha akarod tudni. Beugatásokat meg lehet mellõzni. Htxvm.

[/cserf][/fülünyúl]

érdekes ha úgy néz ki hogy vita kezdõdik kata mindig megjelenik 😊

yesss
hápersze😊

csak azt akarta mondani, hogy hiányoztál <#puszis>

Kata
<#confused>

én már itt se vagyok! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

yesss
nah már csak tehiányoztál😊 igy már kerek a csapat😄

Kata
mivanittkérem? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

yesss
igazad van 😊

kinetöröld

töröld, mielõtt elindítod a lavinát😊

Zomil
naja azt az ocsmány grafikát ki kellett találni hozzá 😄 , a többi meg adott volt

yesss
lehet mérföld kõ VOLT de azért már nem épp a legjobb játék manapság...

dehát a tüzet is fel kellett vkinek találni...😊