Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A priest2 idézi az elementált, és mindkettõ priest fegyver nélkül varázsol. Nincs véletlenül összekeverve a priest és az elementalista?<#fejvakaras>

Az elsõ elementalista, meg a két priest nagyon tetszik, a második lementalistát nem igazán tudom felfogni...bottal verekszik, zéró magic.

A class videók nagy méretben:

Warrior1
Warrior2
Scout1
Scout2
Priest1
Priest2
Elem1
Elem2

Hmm tényleg állati jó!!!
Gordis2k
Azt kell megértenetek, hogy így mûködik a világ mindegy valóság vagy MMORPG. Pénz beszél kutya... sajnálom de ez van és ha jol lovagolod meg a hullámokat hülyére keresheted magad!! Havi 150k kp rosz ha a kedvenc játékod hozza? Mindegy mindenkinek megvan a saját véleménye. Ami a piacot illeti tudod menyibe fájna egy toppos fegyó ha nem 1000bot farmolná hanem 20 player? Mondtam SZVSZ.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

A ZENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Bocs fiúk, de ha extázisba kerülök, végem van<#vigyor2><#vigyor2>

Elindult az új koreai oldal! KATT

Class-leírások (koreai), rövid videók!!

Zenék! Katt

A játék kliense is letölthetõ, persze acc nélkül nem érdemes.

Még több is van, késõbb bõvebben!

Nagy kár, hogy nálam a koreai oldalakat 5 percig tölti és a videket írtó lassan puffereli😞( Na mindegy, az igazi éhezés csak most kezdõdött el!

Sáska
Egy-egy ilyen script hasznalata lehet, hogy hasznos, de a massziv botozas szerintem sem teszi jobba a jatekot, sot.. olyan elonyhoz juttat bizonyos playereket, amik nem fair-ek. Pl. ha van penzem, akkor powerleveleztetem a karimat, vagy valos penzert goldot veszek (amit nyilvan bottal farmoltak ki).
Nem hiszem hogy jobba teszi mondjuk az L2-t szamodra az a feeling, mikor valamit csinalni akarsz, de egy felbotozott kari, aki penzert megvette a legjobb cuccokat s fegyvereket szetgankel, majd utana 3x korberohog.
Vagy farmolnal valami nyersanyagot, de egy masik kari, aki mogott ott fut a buffer bot lefarmolja eloled az osszes mobot csak azert, mert vegig full buffban van, es folyamatosan healelik.
Nem tudom, engem biztos bosszantana.
Es egyebkent is: ha mar havidijat fizetek egy jatekert, akkor igenis elvarhato, hogy legyen annyi support, hogy megprobaljak egyenlo eselyekhez juttatni a jatekosokat legalabb azaltal, hogy nem engednek botokat futtatni.

Zomil
"Ez van és szerintem jobbá teszi a játékot de ez SZVSZ."
meséld már el mi abban a jó, ha botokkal van teli egy játék?😊 megölik teljesen a játék hangulatát és eléggé fel tudják boritani a kereskedelmet...😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gordis2k
Nagyon nagyon tévedsz ha azt hiszed véget lehet vetni egy dollármilliárdos üzletnek!!

1. Nem csak bottal lehet farmolni rengeteg játékbannincs bot mégis farmolnak! A Koreai-Kinai szegények havi 10-20dollrért+ egy tál rizsért és egy matracért napi 12-15 órában tolják halálig!! Szomorú de ez van😞

2. Ha meg bot, kérlek én most irok neked 5 perc alatt olyan scriptet L2ben ami girantól adenig megoli azt a 20 mobot amit akarok aztán elmegy WCre énekel egy orát kockázik viszamegy megöl 2 mobot horgászik egy orát és kiül a piacra!!! Szal semmmi nem akadály! Ez van és szerintem jobbá teszi a játékot de ez SZVSZ.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kata
Eh má, pedig én is azt terveztem, hogy ha megjelenik, felmondok, és Aion farmolásból fogok élni. :C <#rinya>

[/cserf][/fülünyúl]

én eddig még csak 2 féle bannert láttam... <#confused><#confused><#confused>

Sajna a teljesen ingyenes játékoknak megvan a hátrányuk a botokkal szemben, pl mint a gw esetében ha legalább egy kis összeget rá kell költeni az elejétõl, akkor nem szoknak annyian oda. Még az õskorban a knightonline esetében akkora török invázió lett, hogy játszanod kellett vagy 3 napig mire más nyelven is hozzádszóltak.

GamerAdams007
Egyetértek!! <#worship>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sajnos a XXI. század evolúciós hátránya, hogy megjelentek a megélhetési "botolók", "farm"-erek. Bár én eddig azt hittem, azok a Délkelet Ázsiai térségben koncentrálódnak, de simán el tudom képzelni a törökökrõl is.
Ezért lenne jó, ha az Aion végre szakítana a jelenleg uralkodó játékstílussal, hogy alapjában véve legyen értelmetlen a botolás. Rettentõen rosszat tesz a -fogalmi értelemben vett- játéknak, hogy ide is befurakszik a több pénzem van, hamarabb lesz jó karim szemlélet.

yesss
jó lett a banner grt😊
OFF
baszki nem lehet botolni Silkroadba mert annyi köcsög török bot van hogy egyszerüen nincs mob😊
ON

Looooser
tök jó picivel írni!!!! Lyan baromi jó a banner

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
És miért irkálunk ipicibe???

Köszi a felvilágosítást! Akkor a kedvenceimet duplán rakom be, hogy nagyobb eséllyel induljanak 😛P )

Kata
Az sajna olyan, hogy úgy számol randomot, hogy mindig az összes elemet nézi minden egyes alkalommal, amikor lefuttatja a függvényt. Így a valószínûségszámítás törvényszerûségei szerint mindig lesz olyan elem, amit többször dob ki a függvény (normáleloszlás) mivel sima kombináció helyett ismétléses kombináció az alapja az egésznek. Igaz sima kombinációs alapnál kéne egy plusz script, ami az elemszámot visszaállítaná teljes elemszámra, ha eléri a nullát.

[/cserf][/fülünyúl]

aham, találtam rá egy sciptet.

Kata
Úgy állítottad be, hogy minden frissítésnél random változzon?

[/cserf][/fülünyúl]

Az az érdekes, hogy most kb 15 kép van fent, ebbõl van 3-4, amit jóval többször választ ki. Dunnowhy.

GamerAdams007
xDD

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kata
Gondolom õ sem tudja eldönteni, melyik lenne a legjobb. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
Lyan ott ücsörög a gép elött és 5 secenként váltogatja a képeket

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

lol

most változstatja valaki a fórum képet vagy autómatikusan változiK?

ez úgy is jó lessz majd hogy átmegyünk enemy térfélre és ott lekaszáljukl az összes mobot aztán majd várhatnak arra hogy viszamenyeken mert pl:azok a szörnyek dobják azt a cuccot ami kell ahoz hogy olyan fegyvert tudjanak csinálni amivel le tudnának kaszálni minket

nos, tényleg igyekeznek úgy alkotni a világot, hogy a botoknak nehéz sorsuk legyen, plusz botok kapcsán jó pár kérdés is felmerül.

Ott van pl a "sokszor ölt lények populációja csökken, kivonulnak a területrõl egy idõre" téma.

Ugyanakkor a "sokat ölt lények idõvel erõsödnek, fejlõdnek" dolog is érdekes lesz, egy idõ után az alacsony szintû karakterek isszák meg a levét. Botok szépen farmolgatják a lényeket, akkor egy fél év után már ki tudja, hol tart majd a dolog.

Ezek nagyon jól hangzanak, azt tudjuk, hogy benne lesz a játékban, csak sajnos még nem tudunk róluk semmit.

yesss
ahogy hallotam olyan nagy figyelmet igényel majd a játék hogy nemhiszem képes lenne egy bot mindezt helyettesíteni

GamerAdams007
Remélem nem. :/

yesss
most olvastam a cikkeket hmmm... nem lesz rosz a játék😄

egykérdés: lehet majd botolni?😊 vagy csinálnak hozzá?

Győri Devi
váá váltakozó képek a bannerban!!! jó lett

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

GamerAdams007
Lehet már tudni, hogy mennyibe fog kerülni? Érdekelne mind a megvásárlás (serial), és a havi költség, nekiállok spórolni, csak közbe van más is, amit vennék, és nem tom, hogy mennyit tegyek félre Aionra. 😊

GamerAdams007
És ha 10 játéknál ezt látod, akkor alap, hogy mindegyikre vonatkozik?

én amikor néztem a minimum idõnek 3 hónapot adtak meg mindig

yesss
akkor még eltünök egy pár napra😊

ez abszolúte nem így van😊

alap tudnivaló hogy minden játék bétatesztelése 3 hónapig tart

Looooser
huh elég sok inf...
--
Gamer ezen ne aggódj... megoldanak mindent... és ha elavult? akkor megh lessz olyan géped hogy full graf-on futtatod fék nélkül...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Elmentél, és csomó infót kaptunk😄 Plz menj el többször is! Just kiddin...

Interjú, képek, elsõ asmo kép, béta infók.

GamerAdams007
Mire megjelenik elavult lesz a grafikája lol.

yesss
jó rég jártam erre vmi érdekes történt?

Zomil
hát ha jan/feb körül és mi is kapunk 2honapot mint a ferdeszemüek akkor az open elvileg márcious/április környékén kezdödik, open béte is kb 2honap szokott lenni szoval, ha minden jól megy nyár közepére megjelenik a gém 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

persze, lesz eu/na closed is, csak majd késõbb...jan.-feb. környékén.

Zomil
csak 10ora? az egyhuzamba is megvan simán 😄DDDD

amugy erre a closed bétára ugye nem csak korea kerülhet-be? ugy értem, h kicsivel késöbb eu is bekapcsolodhat? mert az azért kibaszás, h most kezdik tesztelni és jövö év elején lesz vége, addigra a koreaiak minden kis szart tudni fognak és akkor szépen le leszünk maradva 😞

Ayase írt😊

* There will be no character reset during CBT.

* The Asmodian lands will enter testing in December.

* An Aion novel is to be released (in English).

* Most likely a 15+ age rating.

* The game client size is currently around 6 GB.

* As mentioned, with a GeForce 5700 you'll get an estimated proud 20 fps.

* Each tester gets 10 hours of "testing time" during weekends which he/she can distribute him/herself.

* A character model is made up of around 2,000 polygons.

* Each server will be able to host 5,000 concurrent players.

Koreai cikkbõl szemezgetek, ami a CBT-rõl ír.

- Mekkora a kliens mérete?

Több, mint 6 GB.

- Milyen alap konfig szükséges a játéknak?

Egy Geforce 5700-esen 20fps-el megy, persze a látványért nagyobb géppel kell rendelkeznünk.

- A 200 alap teszteren kívül vesznek még be embereket?

Egyelõre nincs eldöntve, hogy hetente mennyi új embert veszünk be.

- Meddig tart a closed béta?

Elég hosszú lesz, jövõ év elején még mindenképp menni fog. Ha a játék megfelelõ állapotba kerül, akkor indítjuk el az open bétát.

- Mire számítotok a közösségtõl?

Rendkívül nagy népszerûségnek örvend a játék, nagyon odafigyelünk a közösség visszajelzéseire a jövõbeni fejlesztésekkel kapcsolatban is.

- A zárt béta elsõ két hetében csak a hétvégéken lehet majd tesztelni a játékot...

Igen, egész hétvégén élnek majd a szerverek, egy játékos összesen 10 órát lehet fent, természetesen nem kell egyhuzamban tesztelnie, óránkénti lebontásban is lehetõsége lesz.

- A játék legnagyobb dobását, feature-ét (sry😛-Lyana) még nem fedtétek fel. Miért? (na erre nagyon kíváncsi vok!!-Lyana)

Nem szeretnénk elõre lelõni a poént, és azt sem, ha egy másik játékban elõbb látnánk viszont ezt a fejlesztést, mint nálunk.

Még van sok kis dologról szó, részben marketing blabla, részben már említett dolgok, de sztem ennyi is elég mostanra😊

Sáska
akkor jó😊