Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
minden tudnivalo ott van a magyar honlapon...

やられたらやり返す。倍返しだ!

viktor9999
😄 Hát az jó!
Thx mindenért!!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

GamerAdams007
Most épp kóreai zárt béta van, vagy nemsokára kezdõdik, és nem nagyon tudunk bejutni, csak az, aki tud kóreaiul, ugyanis azok kerülnek be, akik sok értelmeset irogatnak a kóreai fórumra. :S

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

viktor9999
jah...akkor még ti sem toljátok(vagy csak az aki a bétában van-volt)?

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

GamerAdams007
Még nem tudni, hogy milyen lesz, várni kell még a játékra egy "kicsit". 😞

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

viktor9999
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a játék ingyenes?És ha igen akkor olyan mint a guild wars hogy meg kell veni, vagy csak le kell tölteni?

GamerAdams007
Ez az interface teljesen a GW és az L2-Kamael egybekeverve. 😄 Az oldalak kerete, árnyékok/feények tiszta Kamael, míg az inventory, meg a quest log az GW. Jah és ott van még a WoW-ra enyhén hasonlító "talent" ablak, és a craft ablak. 😄 Mindenesetre nekem bejön, ahogy így összeraktak 1-et a 3 jóból. <#vigyor3>

a nem írását gyakoroljátok 😛

majd ha meglessz a játék akkor ha lejûhet maj csatlakoznék hozzád a körbejárásban.

a botokat felejcsétek már el!!

Végre valaki elkezdte angolosítani a képeket😊

Gordis2k
Én sem offolom tovább. Egy utolsó atért. Wowban is minden goldba kerül. És az oldalak közöt nem egy van ami power lvl és van fejlet botprogramom wowhoz kérsz? Sõt elmondom a wow megtette azt a nevetséges lépést, hogy legálisan beintegrálhatsz kiegészitéseket a játékba mint például az a térkép ami mutatja az elenséget is....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zomil
"Choi néz, elmosolyodik, aztán kinyögi: "semmit"" -ehh ez jó😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát igen, sokan szidják NC-t, miért nem hype-olja a játékot. Elõször azt mondták, hogy afféle csendes-durranást akarnak, majd jött a "vihar elötti csend" elmélet, végül arra jutottak az emberek, hogy NC Austin (US) felelõs marketing témakörben, és a Tabula Rasa (US, Richard Garriott) miatt nem foglalkoznak Aionnal, egyelõre...

Conan, Warh. pedig már elõbbre járnak a fejlesztésben, talán emiatt is hangosabb tõlük a net (na meg hát amcsi szerzemények..) persze attól még nem ártana NC-nek is elkezdeni a dolgot EU/US-ben. Ázsiai piacon rendesen hírdetik, csak az minket nem érint, ugye (ez az új oldal is milliónyi infót tartalmaz, csak semmit nem értünk belõle).

Engem személy szerint nem zavar, ha nincs annyira hírdetve, legalább a nem oda illõ emberek sem jönnek, de hosszabb távon muszáj lesz nekik is lépni valamit, és talán fognak is.

Jön majd az Aion-könyv, tervbe vannak a figurák, kérdés, mikorra...

De ne aggódj, szerintem sokan vagyunk, kik hajunkat tépve õrjöngünk az infóhiány miatt. Az asmokról sem kaptuk volna meg a postert, ha nem szórjuk el a koreai magvakat a rajongói oldalakon...

Akkor voltam mérges, mikor GC-n Ken Choi barátunkat kérdezték játékról, végigsumákolta az interjút, röviden elnyögte a válaszokat, aztán pá... (kedvencem, mikor: -"mi újat tud hozni Aion az MMO-k világába?" - Choi néz, elmosolyodik, aztán kinyögi: "semmit" 😄)

Na befejezem, úgysem olvassa el a negyede sem😊

Zomil
ez most nálad jót v rosszat jelent?😄DD

amugy, szvsz lesznek más elfoglaltságok, pl azt olvastam h késöbb belerakják a "vegyélházatmagadnak" dolgot, aztán mehetsz horgászni, alapanyagot gyüjteni, pvp-zni 😊

lol tényleg tiszta pre-searing 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nálam teljesen jó, más fórumokon sem szóltak eddig, nemtom mi lehet nálad😞

Ezeken a képeken olyan a grafikai részletesség, mint a guild warsban.

Hát, ha egy Gef.5700-ason elmegy, muszáj neki kicsit😊

GW-nél maradva, interjú elsõ részével jött ez a kép, a hosszú lépcsõ meg a kereskedõsátrak láttán hangosan felnevettem, tiszta Old Ascalon City😊)) Kb egy éve írtam ebbe a topikba a "Pre-Searing repülve" kívánságomat a játék kapcsán, úgy látszik figyelnek, hehe.

Guglis kép - A kövek és a lépcsõ alja copy-paste^^

Kata
Ezeken a képeken olyan a grafikai részletesség, mint a guild warsban.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nálam torzítanak, recsegnek a zenék, élvezhetetlen <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

Még aug. elkezdtem eredetin, aztan miutan rájöttem, hogy az összes "értelmes" ember bot-al tolja és 10 accal, akkor én az egyszem accomat, meg a hc hozzáállásomat és a napi 18 óra játékot a hajamra kenhetem. De felfoghatjuk, ugy is, hogy nem talaltam, hozzam hasonlo kispajtásokat, és szerettem volna értelmes idö alatt felhuzni a karimat magas szintre, nem 1 év alatt. Amugy 2 hét alatt 50+. Elég sokáig nyüglödtem, hogy elkezdjem e offot, meg érdemes e. Aztan amikor eljutottam EV-be, akkor elment a kedvem az egesztöl, minden mobra legalább 2 5 fös bot party jut.
Ugyhogy én ezt nagyon nem szeretnem látni máshol. 😊

És nézem az oldalatok, meg más oldalakat is, elég régota követem figyelemmel az aiont, lehet ez is a baj, hogy már tul régota várok, és még tul sokáig kell. És nekem az infok kevesek, mert leirnak egy csomo dolgot ami lesz és jol hangzik, de nem irjak hogy akarjak megvalositani, vagy hogy fog kinezni, engem tönkrevág, hogy a máasik oldalrol semmit nem tudni, nem ertem ez miert jo. Túl felületesnek érzem az egészet. Bár lehet csak Ázsiábol nem jutnak el a normális infok idáig.
De pl nézd meg warhammert, mennyire nyomatjak, rengeteg info, megmutatjak mit hogy merre meddig. Itt meg csak vagyunk, az összes mmorpg-s imserösöm azota tud aionrol, miota klanforumra nyomatom az infokat, és ha nekem is nem mondjak, hogy nezzem meg ennek az mmo-nak, milyen durva lesz a grafja, akkor sztem maig nem figyeltem volna fel rá.

Mondjuk a siegek biztos nagyon jok lesznek, L2 utan csak nem rontjak el, viszont ugye azt mondtak kb 1 honap a max lvl, kérdés utána mit tud nyujtani a játék, és hogyan lehet tovább fejlödni utána. Mik lesznek a lehetõségek. L2 is már rég meghalt volna ha mindenki lvl 80 lenne 1 honap utan, meddig tudod fejleszteni a max szint utan a karid és hogyan, milyen szintü raid content lesz a játékban, milyen raid boss fightokat fognak berakni, csak tank és dmg, vagy wow szintü összetettség.
Illetve ami a legfontosabb nekem, hogy mennyire lesz HC jatek. 😊

De még 1000 kérdést feltudnék tenni, amire választ szeretnek csak nem nagyon kapok.
Looooser
ISTENNÕ! tökéletesek a zenék thx a lot

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
eredeti szerveren l2-zöl mert akkor megértem ha sirsz a botok miatt😊

amugy meg azért aionba nem hiszem h csak nagyon jó graf lesz, ha érdekel az oldalunkon fenn van jóbéhány info😊

Igen, a harcrendszer vélhetõleg betesz a botolóknak - legalábbis egy ideig.

A 3d miatt a koordinációjuk is bajos lesz, repkedés, timer, stb.

Elsõ három-négy hónapban bejárom a sajátkontinenst, aztán ellenkontinens és Abyss. Abyssban meg alapból nem lesz bot.

Szal bem hiszem, hogy egyhamar lesznek.

Én kérek elnézést, akkor hogy csatlakozzam a forumhoz és ne offoljak.
Húde szép a grafika.
De durva ez a video, tök szép.
Húde jó a zene.
Ez a játék is olyan lesz mint a silkroad?
Fizetõs lesz?

Jah és drága zomil, te is aztan fasza gyerek vagy, és te mégjobban tudod a frankot amikor az irásomat se tudod értelmezni.
Nem szidtam a L2-t, egy szoval sem, irtam hogy jelenleg is azt tolom, és még mindig egy kurva jó játéknak tartom.
Én azokat szidom akik, siman hagyjak a bothadseregeket futni a játékban és semmit nem tesznek ellene.

Én is várom Aiont, bizok benne, hogy nagyon jo játék lesz. De a grafikán kivül másból is kell állnia egy játéknak, és nem értem, miért off, ha arról beszélünk, vajon mit fognak tenni a botok ellen.

Ha elmesélem mi történt velem a mai nap, az off lesz, ez nem az.
Zomil
mind2? ö csak l2-vel jött h az igy meg ugy szar közbe azért van ncsoft-nak jó játéka is, pl ott van a GW, tabula rasa

Psychedelic: te aztán fasza gyerek vagy tudod a frankot...

már igazábol, em értem miért kell itt offolni amikor ez aion topic, még meg se jelent ti meg már botozásrol beszélte...

ÉS NCSOFT EGY KIADO, OLYAN NEHÉZ EZT FELFOGNI????

GamerAdams007
Hát azért ne siesd el! Guild Wars nem tudom, hogy mennyire ismered, de én ott pl. egyszer se hallottam, hogy valaki is botozna, vagy hasonlók. A herok, meg a hencmenek nagyon jól vannak kitalálva, de még az õ MI-jük is hagy némi kivetnivalót, akkor 1 botról ne is beszéljünk, aminek 4-8-12 karit kéne irányítania. Hozzáteszem GW nem annyira komplex, és kiforrott, mint Lineage 2, de azért korántsem az "említésre se méltó" kategória.
CoH, CoV-vel nem sokat játszottam, de ott se igazán tudok botokról. Exteel nekem egy MMOTPS-nek tûnt, ott se nagyon hiszem, hogy van bot, bár ha CS-hez tudtak csinálni aimot, akkor ehhez is megoldható a bot.
Valamelyik külföldi oldal fórumán olvastam egy riportot, amibe rákérdeztek, hogy hogyan próbálnak védekezni a bot-hadseregek ellen, amire azt válaszolták, hogy az új harc-rendszer majd figyelmet igényel, és nem valószínû, hogy egy bot helyettesíteni tudja majd. Én speciel jobban örülnék, ha nem lenne bot, és szerintem az elején nem is lesz. Ha télleg annyi figyelmet igényel majd ez a bizonyos harcrendszer, akkor valószínüleg beletelik egy kis idõbe, mire elkészül egy botprogi, remélhetõleg addigra mi már jó magas szinten leszünk, a botok meg a low spotokat farmolják, és akkor nem lesz zavaró.

U.I - Bocs a félig-meddig offért, de gondoltam akkor már közlöm az én véleményem is. Bár vmit még hozzá akartam tenni, de nem tudom már. <#confused> (jah és szvsz)

Jockey
hát, mivel ncsoft mind2 gamma miért ne lehetne levonni?
és igen én is azon a véleményen vagyok amin õ
l2-be alegdrasztikusabb a pénz/bot probléma, tudjátok ti is ezt jól, aki meg wow-ra azt mondja pénzzel sokkal elõrébb vagy, az nem ismeri a játékot...
ha botos gamma lesz, esélytelen nálam, kiváncsian várom mi lesz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A többi ncsoft-os mmo még mindig emlitésre se méltó, az L2 a legjobb játékuk, jelenleg is ezzel játszok, de az hogy ennyire szarnak bele, hogy mi folyik a játékban elég szomoru, bár érthetö, igy 10x annyi acc után kapják a pénzt.

Nem példálozok wow-al, nem én hoztam fel a témát, én csak kiegészitettem a véleményemmel, BC óta számomra a wow halott, és bliz rengeteg hibát követett el abban a játékban, de legalább az emberek 90% nem bot, és nem az a fasza gyerek aki 10 accot futtat.
És ebben a bot témában teljesen lényegtelen hogy mi a jo az egyik mmoban és mi a szar a másikban.

Sajnálom ha titeket zavar a véleményem.
11 DAL LETÖLTÉS

szóljatok, ha nem jó.

yesss
lol itt valaki a wow-val példálózik ez aranyos😊

Zomil
az igen derék dolog h 1db ncsoft-os mmo-rol vonsz le következtetéseket az egész cégre...

yesss
nekem mind1 miféle hájtek tuning lesz ajáték csal ne legyen fullos szeró
Anr0 off

Nincs, még ne keresd, szerintem a játék megjelenéséig nem fognak kiadni teljes számokat.

Viszont, wowban hiaba veszel goldot, nem leszel elobbre, mert a pénz nem sok mindenre jo, és annyi amennyi kell, lazan jon mar csak abbol is ha játszol, itemgardenen is 20 euro 1000 gold, amit egy szombat délután lazan kiszed egy ember. Bot partykat se fogsz latni, mert kb szerverenkent van 10 db farmer, aki erre arra ol vmi mobot és kész. Én már ezer éve nem találkoztam egyel se, és régen se volt velük problémám, mert nem szaros walkerrel szedtek a penz hanem kezzel jatszottak, és ha elmentel farmolni siman behivtak partyba és nyomhattad velük. De lineageben se farmerekkel van a probléma szerintem, hanem azzal, hogy a farmereken kivül a szerverek 90%-a walkerrel szintez, és már semmi másról nem szól a játék.
Wowhoz, ne gold áruló oldalt mutass, hanem walker szintü bot programot, és olyan embereket akik hasznaljak, és bármi hasznuk válik belöle, gold vasarlas mindig mindenhol lesz, a kérdés az, hogy ez mennyire vágja tönkre a játékot. Wow-ban vehetsz akarmennyi goldot, ugyanugy senki maradsz, l2-t meg már nem lehet mashogy elkezdeni, mint hogy veszel 5 accot, és 24/7 fut a walker, esetleg, lehetsz becsületes, és hangoztathatod forumon te nem botolsz, de 1 év mulva is meg csak az elso karidat huzod a 3. klaszvalto felé.

Számomra is ez az egyik legnagyobb kérdés, hogy Ncsoft ebbe a játékba is szarni fog bele, és kénye kedve szerint lophat csalhat mindenki, vagy képesek lesznek egy kicsit megeröltetni magukat és tenni ellene valamit.
Sáska
Nem tudom, l2-n kivul nem találkoztam olyannal, hogy ott futkosnak a botok a normál karik mögött. Persze vannak botok más játékokban is, de nem ennyire nyíltan...
Emlékszem, mikor volt l2-ben hogy pár magyarnak bannolták a kariját, hát, igen nevetséges volt, ahogy a forumon ott paráztatok, hogy kinek fogják bannolni még a kariját, vajon csak azt bannolják akinek több botja volt, vagy azt is, akinek csak 1..
Van egy régi mondás: játszani csak komolyan lehet. És ha te csalsz, akkor már elveszti az értelmét.. Persze mint irtad, az a te véleményed, ez meg az enyém.

Looooser
Lyan 1 kérdés: neked meg van Ryo Kunihiko - Flight of The Dragon c száma? nem a rövid 2:05 perces hanem a rendes hosszú?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
még mindig ráz a hideg a zsenéktõl annyira szépek Lyan lécci jó minõségben és gyorsan szedd le õket mert egyszerûen nem tudok elszakadni a zenéktõl

Gordis2k
Csak azért nem kezdem a kommentem éktelen röhögéssel mert jobnak látom ha csak leírom. Erélyesebben?

BOTFARMER ITEM ES ARANY SHOP minden blizzard szerveren korlátlanul!!

szinténez isez is azez is igenpeeersze kevesebb botnincs is ténylegalig aligIEN EZ CSAK AZ EGY 10000red része!!! Bot van, volt, lesz. Ugy játsz ahogy az idõd engedi és ahogy jólesik azést játék a játék.. Méghogy Blizzard vagy mas fejlesztok sokkal erelyesebben lepnek fel a botokkal szemben...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

A Ken Choi interjú befejezõ része az oldalon! Szép képecskék is vannak, ebbõl kettõ:

Sáska
igen, csak az a szomoru, hogy mar eljutottunk odaig, hogy szinte "belenevelik" ezt a fiatalokba s a gyerekekbe, ami nem jo egyaltalan.
Erdekes mod a Blizzard vagy mas fejlesztok sokkal erelyesebben lepnek fel a botokkal szemben,mint az NCsoft, ami szerintem nagyon nagy plusz.

amostani gépemet lazán leégetné a játék. ami gépem meg lessz az meg csak azért fog leégni mert éjel nappal játszani fogok<#vigyor2>

Még az angolal is hadilábon állok picit, nem hogy a koreai nyelvel na ugy aztán téleg nem tudok 😄 De azértköszke 😊

Győri Devi
itt van vmi a fajokról

teszem a fel photoshopot és készitek pár uj bannert a gyûjteménybe 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Hát mit is mondhatnék 😊 elõszõr is köszike a videket meg mindent. Imádom, kegyetlen hangulata lessz az fix. Mondjuk nem ártana lassan több infpo az Asmodianokról, a továbbiakban én egyébként angyaloknak, és démonoknak jellenzem õket, mert bár igyekesztek ezt elkerülni mégis csak hozájuk tudom a két frakciót igazítani, az elsõ asmodian kép után egyértelmüvévált számomra ez a tény. Szoval nem ártana majd több dologa Démonokrol, roluk még anyit nem beszéltünk, nekem kicsit egysikuaknak fognak tüni ha mindegyik kék lessz ezüstös hajal, kiviv vagyok nagyon hogy õket is legalább olyan jol megtudják e csinálni mint az angyalokat mert õk jobban tetszenek, félü hogy mindenkinek jobban tetszenek majd, és igy a másik frakcióból alig lesznek 😄 De majd elválik a videktõl meg kiráz a hideg fantasztikusak, köszke megint. Egyedül csak zatnem értem miért kell beleteni oriási nagy pókokat? 😞 Na az még lessz egy küzdelem hogy õket legyürjem, mert nagyon undorodom tõlük, legfeljebb majd felrepülök a fenébe azt a levegõbõl lövöldözöm õket 😄 a kasztok közül meg nem tudok dönteni 😊 egyedül azt tudom hogy nõ karaktert inditok ( fiu létemre 😛 ) de hogy mien kasztalaz még rejtély, de majd valszeg megálmodom a karaktert ahogy az lenni szokot a szerepjátékoknál nálam 😄

én este felveszem õket, majd dobok linket.

Győri Devi
ezaz megtaláltam ugyis a játék tutorialt hogy a google translate letudja forditani (nah persze egy kicsit hibásan) 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
a zenéket nem lehet letölteni vhonnan?

Innen tölthetõ is.

Egyszerûen imádom, mikor repülés közben a szél rezegteti a tollakat!

Győri Devi

GamerAdams007
Na, akkor ezzel nem lesz gondom. 😊

Győri Devi
végre megvan az ajánlott gépigény: P4 3.0Ghz/Amd Athlon 64 3000, 1GB ram, Gforce 6600/Radeon x15500 és 20GB hely 😊

Győri Devi
forditást is pls 😊

de igen, már a videók nevében fel lettek cserélve.