Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Thx mindenért!!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Azt szeretném kérdezni hogy ez a játék ingyenes?És ha igen akkor olyan mint a guild wars hogy meg kell veni, vagy csak le kell tölteni?
majd ha meglessz a játék akkor ha lejûhet maj csatlakoznék hozzád a körbejárásban.
a botokat felejcsétek már el!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Conan, Warh. pedig már elõbbre járnak a fejlesztésben, talán emiatt is hangosabb tõlük a net (na meg hát amcsi szerzemények..) persze attól még nem ártana NC-nek is elkezdeni a dolgot EU/US-ben. Ázsiai piacon rendesen hírdetik, csak az minket nem érint, ugye (ez az új oldal is milliónyi infót tartalmaz, csak semmit nem értünk belõle).
Engem személy szerint nem zavar, ha nincs annyira hírdetve, legalább a nem oda illõ emberek sem jönnek, de hosszabb távon muszáj lesz nekik is lépni valamit, és talán fognak is.
Jön majd az Aion-könyv, tervbe vannak a figurák, kérdés, mikorra...
De ne aggódj, szerintem sokan vagyunk, kik hajunkat tépve õrjöngünk az infóhiány miatt. Az asmokról sem kaptuk volna meg a postert, ha nem szórjuk el a koreai magvakat a rajongói oldalakon...
Akkor voltam mérges, mikor GC-n Ken Choi barátunkat kérdezték játékról, végigsumákolta az interjút, röviden elnyögte a válaszokat, aztán pá... (kedvencem, mikor: -"mi újat tud hozni Aion az MMO-k világába?" - Choi néz, elmosolyodik, aztán kinyögi: "semmit" 😄)
Na befejezem, úgysem olvassa el a negyede sem😊
amugy, szvsz lesznek más elfoglaltságok, pl azt olvastam h késöbb belerakják a "vegyélházatmagadnak" dolgot, aztán mehetsz horgászni, alapanyagot gyüjteni, pvp-zni 😊
lol tényleg tiszta pre-searing 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezeken a képeken olyan a grafikai részletesség, mint a guild warsban.
Hát, ha egy Gef.5700-ason elmegy, muszáj neki kicsit😊
GW-nél maradva, interjú elsõ részével jött ez a kép, a hosszú lépcsõ meg a kereskedõsátrak láttán hangosan felnevettem, tiszta Old Ascalon City😊)) Kb egy éve írtam ebbe a topikba a "Pre-Searing repülve" kívánságomat a játék kapcsán, úgy látszik figyelnek, hehe.
Guglis kép - A kövek és a lépcsõ alja copy-paste^^

Ugyhogy én ezt nagyon nem szeretnem látni máshol. 😊
És nézem az oldalatok, meg más oldalakat is, elég régota követem figyelemmel az aiont, lehet ez is a baj, hogy már tul régota várok, és még tul sokáig kell. És nekem az infok kevesek, mert leirnak egy csomo dolgot ami lesz és jol hangzik, de nem irjak hogy akarjak megvalositani, vagy hogy fog kinezni, engem tönkrevág, hogy a máasik oldalrol semmit nem tudni, nem ertem ez miert jo. Túl felületesnek érzem az egészet. Bár lehet csak Ázsiábol nem jutnak el a normális infok idáig.
De pl nézd meg warhammert, mennyire nyomatjak, rengeteg info, megmutatjak mit hogy merre meddig. Itt meg csak vagyunk, az összes mmorpg-s imserösöm azota tud aionrol, miota klanforumra nyomatom az infokat, és ha nekem is nem mondjak, hogy nezzem meg ennek az mmo-nak, milyen durva lesz a grafja, akkor sztem maig nem figyeltem volna fel rá.
Mondjuk a siegek biztos nagyon jok lesznek, L2 utan csak nem rontjak el, viszont ugye azt mondtak kb 1 honap a max lvl, kérdés utána mit tud nyujtani a játék, és hogyan lehet tovább fejlödni utána. Mik lesznek a lehetõségek. L2 is már rég meghalt volna ha mindenki lvl 80 lenne 1 honap utan, meddig tudod fejleszteni a max szint utan a karid és hogyan, milyen szintü raid content lesz a játékban, milyen raid boss fightokat fognak berakni, csak tank és dmg, vagy wow szintü összetettség.
Illetve ami a legfontosabb nekem, hogy mennyire lesz HC jatek. 😊
De még 1000 kérdést feltudnék tenni, amire választ szeretnek csak nem nagyon kapok.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
amugy meg azért aionba nem hiszem h csak nagyon jó graf lesz, ha érdekel az oldalunkon fenn van jóbéhány info😊
A 3d miatt a koordinációjuk is bajos lesz, repkedés, timer, stb.
Elsõ három-négy hónapban bejárom a sajátkontinenst, aztán ellenkontinens és Abyss. Abyssban meg alapból nem lesz bot.
Szal bem hiszem, hogy egyhamar lesznek.
Húde szép a grafika.
De durva ez a video, tök szép.
Húde jó a zene.
Ez a játék is olyan lesz mint a silkroad?
Fizetõs lesz?
Jah és drága zomil, te is aztan fasza gyerek vagy, és te mégjobban tudod a frankot amikor az irásomat se tudod értelmezni.
Nem szidtam a L2-t, egy szoval sem, irtam hogy jelenleg is azt tolom, és még mindig egy kurva jó játéknak tartom.
Én azokat szidom akik, siman hagyjak a bothadseregeket futni a játékban és semmit nem tesznek ellene.
Én is várom Aiont, bizok benne, hogy nagyon jo játék lesz. De a grafikán kivül másból is kell állnia egy játéknak, és nem értem, miért off, ha arról beszélünk, vajon mit fognak tenni a botok ellen.
Ha elmesélem mi történt velem a mai nap, az off lesz, ez nem az.
Psychedelic: te aztán fasza gyerek vagy tudod a frankot...
már igazábol, em értem miért kell itt offolni amikor ez aion topic, még meg se jelent ti meg már botozásrol beszélte...
ÉS NCSOFT EGY KIADO, OLYAN NEHÉZ EZT FELFOGNI????
CoH, CoV-vel nem sokat játszottam, de ott se igazán tudok botokról. Exteel nekem egy MMOTPS-nek tûnt, ott se nagyon hiszem, hogy van bot, bár ha CS-hez tudtak csinálni aimot, akkor ehhez is megoldható a bot.
Valamelyik külföldi oldal fórumán olvastam egy riportot, amibe rákérdeztek, hogy hogyan próbálnak védekezni a bot-hadseregek ellen, amire azt válaszolták, hogy az új harc-rendszer majd figyelmet igényel, és nem valószínû, hogy egy bot helyettesíteni tudja majd. Én speciel jobban örülnék, ha nem lenne bot, és szerintem az elején nem is lesz. Ha télleg annyi figyelmet igényel majd ez a bizonyos harcrendszer, akkor valószínüleg beletelik egy kis idõbe, mire elkészül egy botprogi, remélhetõleg addigra mi már jó magas szinten leszünk, a botok meg a low spotokat farmolják, és akkor nem lesz zavaró.
U.I - Bocs a félig-meddig offért, de gondoltam akkor már közlöm az én véleményem is. Bár vmit még hozzá akartam tenni, de nem tudom már. <#confused>#confused> (jah és szvsz)
és igen én is azon a véleményen vagyok amin õ
l2-be alegdrasztikusabb a pénz/bot probléma, tudjátok ti is ezt jól, aki meg wow-ra azt mondja pénzzel sokkal elõrébb vagy, az nem ismeri a játékot...
ha botos gamma lesz, esélytelen nálam, kiváncsian várom mi lesz..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem példálozok wow-al, nem én hoztam fel a témát, én csak kiegészitettem a véleményemmel, BC óta számomra a wow halott, és bliz rengeteg hibát követett el abban a játékban, de legalább az emberek 90% nem bot, és nem az a fasza gyerek aki 10 accot futtat.
És ebben a bot témában teljesen lényegtelen hogy mi a jo az egyik mmoban és mi a szar a másikban.
Sajnálom ha titeket zavar a véleményem.
Wowhoz, ne gold áruló oldalt mutass, hanem walker szintü bot programot, és olyan embereket akik hasznaljak, és bármi hasznuk válik belöle, gold vasarlas mindig mindenhol lesz, a kérdés az, hogy ez mennyire vágja tönkre a játékot. Wow-ban vehetsz akarmennyi goldot, ugyanugy senki maradsz, l2-t meg már nem lehet mashogy elkezdeni, mint hogy veszel 5 accot, és 24/7 fut a walker, esetleg, lehetsz becsületes, és hangoztathatod forumon te nem botolsz, de 1 év mulva is meg csak az elso karidat huzod a 3. klaszvalto felé.
Számomra is ez az egyik legnagyobb kérdés, hogy Ncsoft ebbe a játékba is szarni fog bele, és kénye kedve szerint lophat csalhat mindenki, vagy képesek lesznek egy kicsit megeröltetni magukat és tenni ellene valamit.
Emlékszem, mikor volt l2-ben hogy pár magyarnak bannolták a kariját, hát, igen nevetséges volt, ahogy a forumon ott paráztatok, hogy kinek fogják bannolni még a kariját, vajon csak azt bannolják akinek több botja volt, vagy azt is, akinek csak 1..
Van egy régi mondás: játszani csak komolyan lehet. És ha te csalsz, akkor már elveszti az értelmét.. Persze mint irtad, az a te véleményed, ez meg az enyém.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
BOTFARMER ITEM ES ARANY SHOP minden blizzard szerveren korlátlanul!!
szinténez isez is azez is igenpeeersze kevesebb botnincs is ténylegalig aligIEN EZ CSAK AZ EGY 10000red része!!! Bot van, volt, lesz. Ugy játsz ahogy az idõd engedi és ahogy jólesik azést játék a játék.. Méghogy Blizzard vagy mas fejlesztok sokkal erelyesebben lepnek fel a botokkal szemben...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Erdekes mod a Blizzard vagy mas fejlesztok sokkal erelyesebben lepnek fel a botokkal szemben,mint az NCsoft, ami szerintem nagyon nagy plusz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!