24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
alyr2 #22605 nekem max 2 ora leszedni meg feltelepiteni GF kliensel, valami nalad lesz rossz -
Spardas #22604 Amerikai szerveren ha minden ilyen fasza akkor minimális laggot is fel vállalva nem jobban meg éri játszani mint a sok kifizetek mindent csak én legyek az op gyerek címűek közt? -
#22603 annyit hozzátennék hogy dísz fémdobozos 1. kiadás jár hozzá minden kieggel :D / a biznisz pedig utánvéttel történik / -
#22602 Ha érdekel valakit, eladó sorba kerül veteran acc-os templarom telemachus/asmo oldalon.
Lvl 55 és 60 PvP gear + accessories + fegyverek/pajzs (block, attack/crit)
magic resist-es pve set+ shield, block+attack pve siel set + siel greatsword
elég sok mati, enchantkő, manakő (kék is) plusz medálok felhalmozva
Master weaponsmith kraft
mindkét stigma ág kiszedve + unique skinek (pl. kétkezes katana) + petek
+1 bonusz goldpack a wh-ban.
ha érdekel valakit, konkrét árajánlattal várom a privát üzenetét -
szala84 #22601 A gamefogos kliens egy nagy szar. Valaki feltolhatná torrentre az egészet mert ez letölthetetlen... -
Trollface #22600 -
Trollface #22599 Na éltek még? -
falex #22598 Nem tudja valaki h a gameforge kliens miert tolt ilyen lassan? allandoan megszakad tolt par mb-ot aztan semm:( igy meg 1 honap mulva sem fog letolteni mindent. -
Trollface #22597
-
#22596 Hali
Lenne eladó Kinah om Nexus elyos oldalon 300Milla van még ( a többi már el kelt) akit érdekel az Pm itt forumon és meg beszéljük , jóval olcsóbban adom mint a goldsellerek. -
Trollface #22595 Bezony!
-
Shaenis #22594 Igen, sajnos egy bizonyos szint után már nagyon idegesítő tud lenni, amikor egy fél másodperces skill lag miatt kapok ki 1v1-ben. Nekem is ott van amcsi szerveren ugrásra készen a 60-as chanterem, arra jó lesz, hogy megnézzem az újdonságokat, de 50ms alatti pinggel sokkal jobb játszani eu-n.
-
Vicodine #22593 ki mit nevez ugy h jatszhatatlan erted..:D en maximalista vagyok, nekem nem fer bele az h csuszik a skill, kiprobaltam tudom milyen az amcsis cucc, es elegge fos.150 alatt egyszer nem volt a pingem. es hat erezni is...50 folotti pingel mar szenvedos, max 80-90ig meg aszondom valahogyan elszenvedek de folotte... -
Ariakus #22592 Hát én nem próbáltam az európai szervereket, de egyáltalán nem játszhatatlan a játék NA szervereken, de ti tudjátok...
Simán lehet pvp-zni. -
#22591 Ha minden igaz, az amcsik 26-án megkapják a 4.0-át. -
Vicodine #22590 Azert mert sok a hulye nem jelenti h kovetni kell oket lol. Akik szidjuk amcsi szerot nem azert szidjuk mert hasunkra utottunk es eldontottuk h szar mert tudjuk mi van ott, hanem azert tudjuk mert probaltuk, en is, es jatszhatatlan, meg azzal a segedprogival is. Egyedul pvere..,de arra is iszonyatosan idegesito, minden mob megolese szenvedes, aki jobbhoz van szokva -
Ariakus #22589 Miért nem mész át az Amerikai szerverre? És mielőtt még itt 10 ember nekem esne, hogy túl magas ott a ping meg játszhatatlan, azért leírnám, hogy RENGETEG európai illetve más olyan játékos játszik ott akinek nagy a pingje. Az egy téveszme, hogy lépten nyomon olyan emberekbe botlanál bele akinek 50-es pingje van és "kétszer körbehúgyoz mire te egy skillt lenyomsz". Előbb vernek meg bennetek pvp-ben azért mert jobb cuccban van a másik mert egész nap farmol vagy már évek óta 60-as szinten van és szarrá van gyúrva mint az hogy a ping miatt kaptok ki.
NA szerveren ugye semmi korlát nincsen, nem csoda, hogy tele van európaiakkal , de més sok ázsiai játékos is van. Nem akarok én senkit átcsábítani, de ha ennyire nehéz néhány embernek összefarmolni azt a GP-re valót akkor sztem tegyen egy próbát az amerikai szervereken. Ráadásul gondolom 4.0 is aharabb jön oda mint ide Európába. -
fajtalan01 #22588 az egy napot én, bocsánat, de nem 24órában gondoltam, hanem mondjuk az egy napnyi játékidőre gondoltam, ami ha hétvége van és épp ráér az ember az én olvasatomban kb 3-4 óra.amúgy, valójában én sem bírtam mindig kitermelni, de ha nem bírom akkor leszarom megyek, poti meg scroll nélkül pvp -zni és nem sírok. amióta craftolgatok is azóta nem okoz gondot és ne gondold, hogy heti 4-5 óránál többet játszok, mert sajna nekem sem fér bele ennél több. az aether szedés az ami tényleg sok időt vesz el, de az sem olyan fontos, csak ha magának szedi az ember akkor még kb kezdőtőke sem kell a gyártáshoz. az meg ha néha mielőtt elmegyek sörözni berakok gyártani vagy 6-7ezer potit azt nem érzem akkora tehernek és mire hazaérek le is gyártja és rakhatom brókerre. mindegy csak gondoltam leírom mielőtt mielőtt megindul a no lifer flame ezerrel. -
Ariakus #22587 Főleg mivel koreai mmo, ide még több idő is kell mint más nem-koreai mmo-kba. Farmolni ezt , farmolni azt... -
Vicodine #22586 en is casualban tolom mostansag, de az teny, h mint mmo sok idot igenyel, akinek nincsen ideje vagy nem akar idot szanni ra tenyleg ne mmozzon mert folosleges, ez errol szol. de nem csak az aion -
#22585 "és néha rászánom azt az 1-2 nap aether szedést meg azt az 1 napnyi gyártást" lol!!!! Én kb. 1 hónap alatt játszom ennyit mint te, ugyanis a meló meg a család nekem százszor fontosabb mint ez a fos! Ezért az a kis idő amit játékban néha eltöltök kizárólag csak pvp-zek, nics időm craftal meg instákkal, meg egyébb marhaságokkal baszakodni, meg amúgy sem érdekelt soha az ilyesmi! Ezér is nem játszom soha fizetős mmo-val, mert nincs rá időm, meg ha időm van akkor inkább a szabadban vagyok mint a gép előtt, persze ha az idő engedi! Télen amikor nem lehet semmit csinálni csak itthon baszni a rezet, na akkor jöhet egy kis mmo, napi szinten kb. max. 1 óra, de akkor is szivesebben megnézek párommal egy jó filmet, meg egyebek ;) ha érted mire gondolok! Többek között ezért is szerettem az aiont, mert ingyenes, és azt a pár millát ami felold a korlátozások alól (GP) azt ki tudtam termelni, de jelen pillanatban nálunk 55 milla egy kibaszott gp amit ennyi játékban töltött idővel nem tudok, meg nem is akarok kitermelni, mivel nem azért akarok játszani hogy játszassak! De no offense, nem akarok én senkit megbántani mert van akinek tényleg ez az élete, és napi 20 órát tolja, és ilyen több miliárdokkal dobálózik én meg csak pislogok hogy wtf, van akinek meg a való életbeni dolgok a fontosak, nincs is ezzel semmi probléma. -
fajtalan01 #22584 arénát meg dred et nem sorolom igazi pvp nek ... a légiócset meg ott van csak egy rendes légió kell... de igazából mindegy is.. ha nem tudja kigazdálkodni és emiatt abbahagyja az az Ő dolga... -
alyr2 #22583 arenara meg tdgre rabasz GP nelkul kurva nagy CD-t, nem hirdethet partyt semmire es chatre sei irhat. Ez azert eleg nagy minusz pvp jatekosnak is:D -
fajtalan01 #22582 az azért fura hogy egy pvp orientált játékost miért is hátráltat a gp hiánya? kb annyi, hogy nem tudsz scroll -t meg potit venni de ezen felül nem gondolnám hogy zavarna ha nincs gp... ha meg igen akkor húzz fel hamar egy alkímiát aztán akkor gp nélkül is lesz poti meg tekercs. Persze én könnyen beszélek mert van egy fullos szedő meg gyártó karim.. és néha rászánom azt az 1-2 nap aether szedést meg azt az 1 napnyi gyártást... így azért hamar megvan pár száz milla/gyártó-szedő kör. Amúgy spatalos elyos oldalon is van vagy 35 milla a gp -
alyr2 #22581 En Sunat meg nem oltem meg..de nem is mozgat:) A lovetta osszeszedese nekem is gondot okoz..foleg hogy most kitalaltam a hatvanas craftolt egrade tomot legyartom kb 200 millabol lett is 4 arany ami nem proccolt, igy van kb semmi eladhato holmim 2 milla kinahm:D Es mar hanyok az aether szedestol, igy szarok a GPre:D -
Shaenis #22580 Vagy ha már úgyis egész nap eye-ban pvpzel, néha szánj rá 20 percet Sunayamára, ha csak havonta 2 stone esik már bőven megvan a gp-d. -
Vicodine #22579 hat nem kell hozza sokat pvezni h meglegyen a gpre valo, nem is ertem sokan h tudnak 0 zsozsoval jatszani...en is csak annyit csinalok h neha morfolgatok, aztan amikor nem vagyok gep elott kraftolok, aztan idonkent beteszek par potit brokerhez es regebben ebbol 3 milliardot szedtem ossze, azota encsantoltam, meg rengeteget koltottem gold medalra es igy is nem megy le 1.5 milliard ala eleg regota a manim, pedig en is veszek gpt is meg minden illetve nem 24ben tolom. de jo mondjuk ha azt a minimalis idot az ember nem akarja piacozassal tolteni akkor is azert havi parszaz misi becsusszan -
#22578 Egy pvp orientált játèkosnak ez maga a halál! Azt a 30 millát is kín szenvedès volt összekaparni nemhogy az 50-et! 0 pve-vel ez már lehetetlen, úgyhogy èn el is búcsúztam aiontól, legalábbis egy időre amíg nem realizálódnak az árak! De nem csak èn lèptem, a lègió 40%-a főkènt pvp-sek, de pve-sek is egy páran megpattant mióta így elszabadultak a gp árak. Ha ez így megy tovább teljesen szèt lesz kúrva az aion, mivel nem sok embernek van ahhoz kedve, hogy azèrt baszakodjon hogy meglegyen a havi gp-re való! Egyenlőre visszatèrtem Conanozni, aztán remèlem hamarosan jön az ESO! -
alyr2 #22577 spata asmo oldalon 40 milla+-5..amiota bejottek a veteran rewardok -
Vicodine #22576 most fene tudja miert de sokan jatszanak megint, eleg draga....nalunk is telemacson eleg regota 35 korul mozog -
racsir #22575 hali telemachuson és perenton ezeke a szerverkene mennyi a goldpack ára mert anuharton már 50 milla... ez már rengeteg és leveszi az ember kedvét valaki megtudná mondani melyik szerveren mennyi kb mert ha olcsobb akkor lehet átmegyek
-
alyr2 #22574 Gondolom senkinek sem kell 2 hasznalhatatlan acc:) -
#22573 Továbbra is eladó #22521. -
alyr2 #22572 Es csak a peccseket szeszi ra elvileg! De neha elkurja az egeszet..:( -
racsir #22571 felrakod a játékot úgy hogy nincsen fent a gf launcher és ha megvanakk elkezded felrakni a gf launchert és mikor kérdezi hova rakja akkor kijelölöd azt as könyvtárt ahova magárt a játékot raktad
-
Vicodine #22570 ilyen opcio nem letezik, hagyd h a gf launcher vegezze a dolgat -
falex #22569 Hello.Valaki segítsen.Régen az amerikai szerón jàtszottam,de most az eu-n szeretnék.nem valami gyors a netem es megvan a jatek dvd-n szoval legalabb azt nem akarom letolteni csak a frissiteseket.De a gameforge kliens az egesz jatekot mindenestul akarja tolteni kb 30 giga:) szoval mit tegyek?hogyan telepitsem a jatekot hogy a gameforge kliens felismerje es csak a frissitest toltse le? -
#22568 8-kor regeltem megint dredre, most 8:36 és semmi! Meg is untam, vicc ez az egész úgy ahogy van, csak gratulálni tudok gameforge! -
alyr2 #22567 passz..en annyira nem varom, mert uj gep kene hozza..mar ezt sem viszi ugy ahogy kene...Spatan viszont nagyon fogy az asmo :( ha 3-400 visszajonne ugy nem lenne rosssz -
Ariakus #22566 Érdekes, akkora hype nem is volt a Neverwinter körül, mondjuk ez nem is baj.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ez a 4.0 update hány embert fog újra aktívvá tenni az Aionban. Jó pár érdekes dolog lesz benne ahogy innen onnan hallottam pl: régi Arena-s cuccaidat becserélheted Courage Insignia-ra, új 60+os coin gear enyhe pvp statokkal stb.