Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szép, kilenc oldalas könyv, mely egy koreai népmesén alapul. Ezt a történetet oldhatjuk meg sok-sok részen keresztül.
Singleplayer RPG-khez hasonlóan itt is lesznek olvasnivaló könyvecskék!!! No és persze küldetésekbe ágyazva!
Ha valakit érdekel a történet, lefordítom angolról, csak szóljatok.
Amugy Lyana honnan tudod hogy másfél év?Ismered a játékot?
Be Positive! MMO GAMER
Néha esetleg kiegészítésnek kell egérkattingatás is <#boxer>#boxer>
(az ikonok ne tévesszenek meg senkit, egyelõre soknak ugyanaz a képe. A nevek utáni I, II, III utal egy skill következõ szintjére, amik szintén teljesen más mozdulatot, animációt tartalmaznak - így eddig 80 darab, és ezek csak a támadásba gyúrható darabok, a passzív skillek külön vannak. Reméljük mindegyik hasznos lesz a maga módján és számtalan buildet lehet majd építeni.)
Ehhez jön még a maradék 10 szint, és ezekbõl kell majd kombókat alkotni!
Az biztos, hogy ennyi quickbar slotunk nem lesz^^

És csakis ezért mondom:a Darkfall nagyon ígéretes.
Még mindkettõ játéknak messze van a kiadása,de 2x is meggondolom,meiket veszem meg,mert mind2 nem megy egyszerre.
Be Positive! MMO GAMER
És egy érdekes dolog: elvileg, minden videó, ami kikerül thisisgame-re, ellenõrzött anyag, mert ez az oldal az egyik legnagyobb koreai játékos portál. Ezt próbálják eltussolni mifelénk (eu,us), de most, hogy erre rájöttek az emberek, lehet szabad kezet kapnak azok az anyagok. Ez pedig gyakorlatilag azt jelentené, hogy az eddig és a továbbiakban kikerült/kikerülõ anyagok 90%-a teljesen publikus, legális lenne! Lehet imádkozni, hogy így legyen😊
Be Positive! MMO GAMER
ÁÁ, nem tudom elhinni, hogy a zene állandóan gyönyörû, nem csak néha néha felcsendülõ szép dalok vannak, az összes darab az😊
Lyana:1.SZUPER VAGY!2.nekem a bétás oldal nem jelenik meg,legalábbis ebbõl a linkbõl nem.
UI.:Tetszenek az Asmo-k!Gyilkoljuk a sápadtarcuakat!😊😛
Be Positive! MMO GAMER
Figyeljetek, csináltam a saját fórumok részlegben egy topikot, oda mennek majd a bétás képek és infók. Rakjátok favba, vagy könyvjelzõként.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy abba a topikba NE nevezzük nevén a játékot, ne írjátok be a címét, semmilyen, a játékra jellemzõ szót ne használjatok (például Asmodian, Atreia, PvPvE, ilyenek) mert a keresõk egybõl sg-t dobják be, ha magyar vonatkozásban keresnek a játékkal kapcsolatban.
Ha valaki véletlenül mégis megteszi, akkor az üzenetét kénytelen leszek törölni.
Lehetõleg a beszélgetés maradjon ebben a topikban, a szöveg nyugodtan mehet itt mindenrõl, ha van bétás képetek, linketek, azt a másik topikba dobjátok.
A topikot ITT találjátok.
Megjegyzés:
Nem, nem kerültem még be, de ha majd egyszer igen, biztosra szeretnék menni.
A tetkók rohadt jók!😊
http://aionhun.extra.hu/e107_plugins/coppermine_menu/albums/userpics/10002/asmodea2~0.jpg
Szoval ahogy mondani szokás: "Majd ha a pokol befagy 😄 " Hát eléggé hangulatos ez a kép fõleg. egyszerre rémisztõ és cool és nem is tudom, de mostmár télleg kissé nehéz választani a 2 frakció között a világ télleg elég zord-nak látszik. bár mint mondottam az asmok nekem kicsit egysikuak, de majd elválik minden azon a GStv rendezvényen vagy mi a neve 😄 az meg má nincs messze és akkó ujjab érdekes dolgokra derül fény. De addig is köszike a munkátokat, fõleg Lyan Kyj-ét. Õ tesz alegtöbbet az érdekünkben, köszke. Én minden általa irt infot elolvasok, nem komizok ugyan mindig mert még egyrészt nem játszottam mmoval igy azon kivül hogy iszonyatosan király tetszik imádom stb nem igen tudok mit mondani, de itt vagyok figyelek, és köszike az infokat
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Jah, és eddig 178 féle szörny/ellenfél van a játékban!
És annak ellenére, hogy nem lehet majd horgászni, a hal ott van...komolyan, lassan ez a kérdés foglalkoztat a legjobban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor is Silkroadnak van a legjobb skill rendszere(farm,sexp,mastery lvl total korlátozás...)
- Kétfajta raid-típus lesz, Lineage szerû "írtósokemberes", a másik Everquest szerû, komoly stratégiát, skillválasztást és elõkészülést igényel majd.
- Az asmo terület fantáziadúsan az Asmodea nevet kapta. Szóval mostantól Elysea és Asmodea a két kontinens.
thx az infókat igaz nem olvastam el mert nagyon hosszú 😊
Halálkor XP-vesztés jár, amit pénzzel ki lehet váltani: hát igen vmi hasonlóra lehetett számitani
"két frakció sûrûn meglátogatják egymást" ezaz lesz vmi action
priestet "harciasitották"! jól hangzik mert asszem chantert kezdek elöször
raidek során másik faj NPCje a célpont: remélem nagy csaták lesznek a cél érdekében
Stygma system érdekesnek hangzik majd meglátjuk
végig questek kevés grind SUPER!! utálok grindolni
やられたらやり返す。倍返しだ!
amugy meg olvasgatva ezeket a infokat, tisztára olyan érzésem van mintha a GW-t két fajra osztották volna és egy mmo rendszerbe rakták volna( mert ugye GW az CORPG), pl.: más kasztok képességei is használhatók, skillek questekért stb-ért jár, itt is sok és kidolgozott quest +történetbe csak a nagyküldivel lehet tovább menni, akárcsak a gw-ben
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nagyon bejön😊 már alig várom h kiprobálhassam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
+ bónusz:
Aukciós ház
Asmo hölgy a koreai hivrõl

- A csávó elmondja, szerinte kár, hogy nyugati mmokhoz alakították a fejlõdést, nagyon gyors - legalábbis a koreai darabokhoz képest.
- A játék fõleg RvR-re (Faj vs Faj) koncentrál, ezért a grind is elmarad.
- Dícséri a questeket és a történetet
- lesznek olyan szakmák, amiket nem ismernek a játékosok sem, azokat is fel kell valakinek fedezni elõször!
- Rendkívül nagy a PvE tartalom is!
- Megint elmondja, hogy nem lesz grind, annyiféle, változatos quest van, hogy max szintig kitartanak.
- Ezek nagy részét akár szólózni is lehet, persze sok-sok csapatos quest is van.
- A kasztok kellõen változatosak és egyediek.
- Az elit questek (történetet viszik tovább) legtöbbször csapat-alapúak
- It could be disappointing for players who enjoy hunting in grinding groups for several hours in the same location. HEHE
- Dícséri az Abysst és annak tartalmát, változatosságát, mennyire móka
- Halálkor XP-vesztés jár, amit pénzzel ki lehet váltani
- Az asmokról november 8.-án lebbentik fel a fátylat, a G* rendezvény egyik napján, míg a bétások december elején ismerhetik meg õket ingame.
- Ismét elmondják, hogy azért tartják vissza az infókat a játékmenetrõl, mert nem szeretnék, ha a konkurencia idõ elõtt elkezdené másolni õket.
- Írnak, mennyire fontos lesz a helyezkedés. Pl. Egy Knight rádobhat egy debuffot az ellenre, amitõl, ha a lovagot oldalról vagy hátulról megütik, az ellen maga is sebzõdni fog. A stratégia rendkívül fontos lesz, ha kiismered az ellenfelet, idõ elõtt rájössz, milyen skillkombót használ, tudsz ellene tenni, megszakíthatod, kijátszhatod és rákontrázhatsz.
- Az elsõ különleges pvp skillek lvl40 környékén kerülnek a játékoshoz.
- A karakter fejlõdéséhez szükséges idõ inkább a nyugati mmokat idézi, a stygmák és a craft skillek természetesen a max szint elérése után is tovább növekednek.
- Endgame tartalomról szól a nóta, gyakori dungeon, insta frissítések fognak érkezni, plusz a már nagyon régen is említett [b]"szétbányászom az agyamat és új materialt fedezek fel a frakcióm számára" dolog is él még![b]
- Az Abyssról is bõvebb infó érkezik majd Gstar-on.
- A két frakció sûrûn meglátogatja majd egymás területeit is!
- A legtöbb skill megvehetõ, illetve questekért, mob-bossok megölésért is jár.
- [b]A Stygma system[b]: Dévaként a karakter emlékeiben õriz pár különleges dolgot, így lehetõsége van más kasztok bizonyos képességeit is használni!! Például plate-armoros varázsló (persze hátrányai is lesznek), vagy teleportot idézõ assassin. Rengeteg stygma lesz, lesz, amelyik egyszerre több bónuszt is ad, némelyik a fentieket adja, némelyik teljesen más kategória, így biztosítják, hogy mindegyik karakter különleges, egyedi lesz.
- Lvl20-tól lehet majd gyûjtögetni a stygmákat, egyelõre egyszerre csak 1 lehet aktív, de még gondolkodnak a dolgon.
- Lesznek random kombók is, ha egy-egy akció jól sül el, ezek aktiválódnak, és bónusz sebzés jár értük.
- A priestet kicsit harciasították, jobban tud majd ölni, az elementalistát pedig könnyítették, mert nehéz volt kezelni a classt.
- Raidek során meglehet, hogy a másik oldal egyik NPC-jét kell eltenni láb alól. Így nem csak az erõ, a stratégia is nagyon fontos lesz raidek során. Ezek a bossok buffolják a társaikat is.
- Háromfajta item lesz: [b]normal, abyss, draconic[b]. A normál itemek pve során nyerhetõk el, az abyss itemeket pvp során szerezhetjük meg, a draconicot pedig a Balaur ellen vívott harc során gyûjtött materialokból lehet craftolni. Az alkategóriák az ismert normal/common/rare/unique sémát követik.
A hivatalos oldal fórumának becses tagjai közül tegnap választottak ki 200 emberkét, a következõ csapat november 11.-én lesz meghírdetve!
KATT
やられたらやり返す。倍返しだ!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
kezd ez is gumimaci jellegû grafikát felvenni, elég gyerekes.
azok a ló betûk a gyengénlátóknak vannak?
pedig rohattul várom már én is, de igy nem nagyon tetszik. 😞
[/cserf][/fülünyúl]
jah és Aion Powaaa