Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
2 új cikk (kis alap dolog meg egy új Q&A) az AionGlobal-on

やられたらやり返す。倍返しだ!

yesss
látom nagyon pörög a forum ááá srácok én meg 24/7 es botter lettem nagyon durva vagyok má sro-ba karácsonyra high level-ek leszünk és mindenkit lealázunk a szerón. úgy bizony. lehet meglesem ezta gamet is bár most sro powa( aza gáz hogy már vagy 1 hónapja nem játszottam csak benyomtam a botot és megy x)

és nefeledjétek

"Nem az ember választja a karit hanem a kari választja az embert"

IdézetYesss szavaiból

ui.: jah és ne feledjétek a jó hozzáállás: KiaKirályHaénnem

Zomil
sztem jópárszor le lett irva de csak neked, csak most, mégeccer leirom😄

béta kliensbe nagyon le van korlátozva a karakter készités, ami egy jó darabig igy lesz valoszinüleg

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Megnéztem a karaktergenerálósdit, továbbra sem látom, hol lehet a karakterek "testességét" állítani.
Illetve az elõregenerált nõi arcok...hááááát nem éppen egy vizuális kéjmámor. Lehet elkövetkezik az, amikor választási lehetõség ellenére mégis férfi karakterrel fogom megpróbálni. <#confused>

Most közölték velünk, hogy minden, koreai oldalon kiszivárgott anyag szabadon felhasználható, így mennek fõoldalra!

Vaakuum, boldog karácsonyt😊

A lentebb linkelt négy új kép pedig nagy felbontásban is elérhetõ lesz az oldalon!

Igen, minden tagot személyesen, kézzel választanak ki.

GamerAdams007
Minden fázisra csak úgy lehet bejutni, ha értelmeseket magyarázok a kóreai fórumon? :S Mondjuk ahogy elnézem a kliens is kóreai, és úgyse értenék semmit, szal végülis mindegy... <#nemtudom>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

A koreai oldal szerint november 17.-én újabb 1000 tesztert választanak ki, így a béta a harmadik tesztelési fázisba ér.

GamerAdams007
Nekem is mindig behozza, eddig egyszer sem volt vele gondom.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nekem minden egyes alkalommal behozza a másikat.
Hivatalosra pedig nem kerülnek fel.

Eesetleg a hivatalos oldalra nem lehetne azokat a linkeket, anyagokat felrakni? És akkor lehet, hogy másik fórum sem kellene hozzá, És a hivatalos oldal is rendszeresen lene ezáltal frissítve, bõvítgetve.

btw azt miért nem lehet megcsinálni, hogy kiengedik a netre a lvl10-es szintig free, addig mindenki tesztelhetné (nagyobb teszter tábor, jobb hatásfok), azután pedig ha véglegessé válik, akkor azokat a karaktereket a havidíj fizetésének megkezdése ellenében lehetne továbbvinni.
Így tutira mindenki kreálna rengeteg karit, és rögtön kiderülne, hogy ha az elejében van valami gond...

csinálhatnátok valamit a másik fórummal, mert kb minden 5-ik napon engedi megnézni, a közbensõ idõben meg 404. most pl 3-ik napja nem tudok ránézni, pedig a gép többször lett újraindítva, a modem is többször ki lett kapcsolva, szal fogalmam sincs, miért nem tudok hozzáférni.
kadvencekbõl (amikor véletlenül bejött, beraktam) és a lentebbi linkbõl sem megy <#gun><#violent><#falbav>

Győri Devi
itt van pár ingame kép az elsõ postba ágyazva ha még vki nem látta volna

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
hivatalos oldalról vannak és onnan kicsit nagyobb méretben leszedhetök, vagy a galériámban is megtalálhatod

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ha megtalálod õket nagyobb méretben, jöhet!

Győri Devi
pont most akartam belinkelni öket 😊

Elsõ képrõl láthattunk concept artot régebben, így néz ki élõben!

Zomil
a másik topicban lévö kaszt videoban elégedetten tapasztaltam, h a rangernek lesznek trappjai is, a gw-hez hasonloan😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

amíg nem biztos addig nem akarok semmit mondani

Nosza, oszd meg velünk az elképzelésed. <#worship>
(engem érdekel)

sejtem hogy mire akarnak kilyukadni a készítõk de nem vagyok benne biztos

Győri Devi
jöhetne már az a fázis amikor már mi is kiprobálhatjuk

November 3.-án indul a második fázis. Egyelõre ismeretlen számú (~25-50) új tesztert vesznek be, és lvl10-rõl 15-re növelik a szintkorlátot.

Zomil
a másinkak esélye sem lenne, de mivel te rf-en nöttél fel igy nehéz lesz megértened a lényegét😄 (most ez nem rossz szándékbol mondtam)

én már elég rég ota foglalkozok mmo-kal, de pl erre a legjobb példa a Risk Your Life(RYL) mevü mmo, it az egyik kaszt láthatatlanná tudot válni és néhány skillt csak láthatatlan állapotban tud használni+több esély volt criticall-ra láthatatlanba, és azért pvp-be elég sokat számit pl 2 azonos szintünél h ki kapja az elsö nagy dmg-et 😊

Egyrészt várni kell a skill újratöltõdésére, másrészt semmi értelme nem lenne a "harcnak".

De miért nem lehet utána azonnal újrapakolni a láthatatlanságot, és megint mögékerülni? MErt ha lehetne, gondolom a videókon is azt csinálnák, és nem bocsátkoznának töredék sebzést okozó csatározásba.

Majd skillekkel és stygmákkal.

osztom, csak az utóbbi videókon mintha azt láttam volna, hogy a láthatatlan kari által püspökfalaton bökött "malacvagymicsoda" egy szempillantás alatt megfordul, és máris tolja a counterattackot. Szóval illene szerintem egy kicsit stunolódni is pl. De végül is majd meglátjuk.

Nem aggódok én, csak a tapasztalatom nem túl bíztató. Az RF-ben például egy nem sokkal magasabb szintû melee kari egy kétkezes karddal mind az elementalistát, mind pedig a rangert képes olyan távolságból agyonütni, amennyire egy közepes szintû karakter éppen el tud lõni nyílpuskával. Tudom, nem kell általánosítani, de nekem nincs más MMO(szerû) tapasztalatom.

hát gw-ben azért szerintem elég messzirõl lehet támadni, fõleg ha longbow van nálad.és az ílyásznak az a lényege hogy kinél messzebrõl támadjon ugyhogy szerintem e miatt ne agódj

GamerAdams007
Gondolj bele látod, hogy valami fura, nem túl szimpatikus ember a hátad mögé lopózik úgy, hogy látod. Szerintem te is számítanál az ütésre, nem érne annyira váratlanul, és nem feltétlen sebzõdsz ugyan annyit. Ha viszont fogalmad sincs, hogy valaki van mögötted, olvasgatás közbe azon kapod magad, hogy 2 lyuk tátong rajtad, hát szerintem sokkal több idõbe telne mire feleszmélsz, hogy mi van, és jobban sérülnél is. Szerintem ezen az elven van a rouge-ok láthatatlansága is, ezért sebez többet láthatatlan módba, meg gondolom kitaláltak pár skillt, amit csak stealth-be lehet nyomni, és akkor meg a nem-agro mobokra is kell ám a rejtõzködés.

Ennek lenne is értelme, ha a harcban utána nem kellene még egy rakás "normál" sebzést is kiosztani, hanem egy ilyen mondjuk helybõl felezné az ellen HP-ját.
Egyébként amire még íváncsi leszek, az a ranged támadások hatótávja.
Sajnos a legtöbb gaméban ez olyan kicsi, hogy egy gyors melee kari pár lépéssel odaér, és ha a kétkezes pengék megindulnak...

Zomil
szvsz néhány más game-ben is igy van hogy ha hátulrol láthatatlanul nyomsz be egy ütést, esetleg még a láthatatlanság-ot igénylö skill-t akkor jóval ngyobb dmg-et osztasz mintha elölröl böknéd meg 😊

persze, hogy benyeli, hisz nem tudja, hogy ott van, mert láthatatlan..és azért hátulról, mert krit sebzés jár érte... a láthatatlanság nem a harcban kell, hanem harc elõtt egy elõnyösebbh pozíció felvételére.

valaki mondja meg a láthatatlanságnak mi értelme van egy olyan monszta ellen, aki alapból nem tánad,, tehát az elsõ ütést simán benyli.
Mert néhány jelenetben láthatatlanul a monszta mögé lopóznak, aztán nem túl etikusan seggbeszúrják, amire az villámgyorsan megfordul a tengelye körül, és visszatámad. Ráadásul az elsõ támadás után a láthatatlanság elmúlik, ergó szerintem nem ér semmit harcban, úgy, ahogy a mögélopózás sem. Akkor lenne izgi, ha 2-3 másodperc után megint eltûnne a karakter a megtámadott szeme elõl.Ennyi erõvel nyugodtan elé is állhatott volna, hogy face-to-face pofánvágja.

Gordis2k
😊)))))))) AZAZZZZZZZ😊😊😊😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

a másik fórumhoz:
hozzáadtam a kedvencekhez is ofkórsz, meg próbálgatom a lentebbi linket is. Néha beadja, néha meg 404 error. És nem értem meg a szisztémáját. <#rinya>

Tisztára ManInBlack:
8 éves fehér kiscsajszi éjjel a gettó közepén rosszarcú fickók között quantumfizikáról szóló kézikönnyvel a kezében...

Győri Devi
nekem egyre jobban tetszik 😊

<#email> Pár letölthetõ vid

Zomil
vááááááá, nézzétek meg az emote-os videot naggyon jóóó
felhös király😄 pom-pom-os is király, és nagyon szép látszik h a motion capture-el sokat dolgoztak😊

Ken Choi beszélt GC07-en errõl, úgy véli, a legtöbb játékban a legnagyobb gond, hogy nincs semmi logika a questek sorrendjében, elhelyezkedésében, csak rá vannak szórva a területekre. Ezen szeretnének változtatni.

A cut-scene-eket pedig pont a hozzád hasonlóknak találták ki, nem muszáj oldalakat olvasgatni, egy videó keretében 10 sec alatt megkapod a küldetést, és mehetsz a dolgodra😊
Mind a két társaságot kiszolgálják.

Gordis2k
Azt hiszem nekkem ez az ami el is veszi a kedvem töle😞 utálok oldalakat olvasni ggy questben mert mindig minden létezõ játékban idióták... persze talán! ezzel nem így lesz... kiráz a hideg mikor pl: A kislányom elhagta a nyakláncát ami családi örökség, mikor az ork falu közelében járt.... KISLÁNY BZM lvl 40+os mobok között én meg 100potival full cucokbn szenvedek...az ám kislány.. és millió ilyen pldt todnékmondani..

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Folyamatban a dolog, estefelé meglesznek, ha minden igaz.

Kata
Majd azokat a videjókat, képeket valaki leszedegethetné, és valami saját oldalra feltolhatná, mert koreai forrásoldalakról katasztrofális megnézni õket. Eggyel próbálkoztam, de a kedvem is elment a lassúságától, hogy 5 percenként 2 mp-nyit videó jött le.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
nekem mniden tetszik, 1 dolgo zavar a videokba: azok a nyamvatt pötyögö hangok, nem tudok konkrétat mondani, de sztem tudjátok mire gonodlok, a zene/harc/stb mellett iyleneket hallani, pötty..pötyy..pötty....
nah asszem ezeket a hangokat elsö dolgom lesz kikapcspolni😄

Írt pár srác beszámolót a játékról, írom, hogy mik voltak az általános gondolatok:

Grafika:
- No comment, egybehangzó csodálat. Jól optimalizált, gyönyörû, összhangban van minden.

Zene:
- Ezt is istenítették.

Mozgás:
- A harci animációk és az emote-ok nagyon jók, viszont a karakterek még mindig csúszkálnak. Jobbak, mint a régebbi videókon, de még van mit javítani rajtuk.

Harc/Skillek/Chain Skill System/Kombók:
- Kellõen változatosak, rengeteg stratégiai lehetõség. A harc igen élvezetesre sikerült, és a helyezkedés nagyon fontos a védekezés szempontjából is.

Fejlõdés:
- Lvl10-ig lehetett fejlõdni, elég hamar megvolt. Questekkel gyorsabb, mint grindeléssel, az éppen következõ szinten nyert új skillek és más dolgok kellõ motivációt adnak az embernek.

Questek:
- Talán ezt dícsérik a legjobban, egytõl egyig élvezetesnek tartották õket, egyik srác mondta, hogy eddig nem szeretett questelni, inkább grindelt, de itt egyszerûen szereti csinálni õket. Amúgy rengeteg van belõlük. A cut-scene jeleneteket is dícsérik

Összesítve, nem várták, hogy tényleg ennyire jó lesz a játék, három dolgot említettek meg negatívumként összesen: a már említett csúszkálást, azt, hogy a szörnyekhez képest igen erõsek a karakterek, és hogy ennyire korlátozták a tesztelõket (nincs Abyss, korlátozott karikészítés, stygma system, lvl10, stb).

-----

Kicsit megnyugodtam, hogy az elsõ benyomások ilyen pozitívak voltak, a csúszkálás ténye zavar egyedül, de biztosan javítani fogják.

Győri Devi
koreairol forditasz? 😊

GamerAdams007
Tetszik, bár remélem nem lesz vagy 1000 oldal mire mindet kiolvasom, mer olyankor el szokott menni tõle a kedvem, viszont érdekel. 😄 A másik topikba pedig nagyon jó kis infó tömeg van, csak így tovább! 😉