Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
és nefeledjétek
"Nem az ember választja a karit hanem a kari választja az embert"
IdézetYesss szavaiból
ui.: jah és ne feledjétek a jó hozzáállás: KiaKirályHaénnem
béta kliensbe nagyon le van korlátozva a karakter készités, ami egy jó darabig igy lesz valoszinüleg
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Illetve az elõregenerált nõi arcok...hááááát nem éppen egy vizuális kéjmámor. Lehet elkövetkezik az, amikor választási lehetõség ellenére mégis férfi karakterrel fogom megpróbálni. <#confused>#confused>
Vaakuum, boldog karácsonyt😊
A lentebb linkelt négy új kép pedig nagy felbontásban is elérhetõ lesz az oldalon!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hivatalosra pedig nem kerülnek fel.
Így tutira mindenki kreálna rengeteg karit, és rögtön kiderülne, hogy ha az elejében van valami gond...
kadvencekbõl (amikor véletlenül bejött, beraktam) és a lentebbi linkbõl sem megy <#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(engem érdekel)
やられたらやり返す。倍返しだ!
én már elég rég ota foglalkozok mmo-kal, de pl erre a legjobb példa a Risk Your Life(RYL) mevü mmo, it az egyik kaszt láthatatlanná tudot válni és néhány skillt csak láthatatlan állapotban tud használni+több esély volt criticall-ra láthatatlanba, és azért pvp-be elég sokat számit pl 2 azonos szintünél h ki kapja az elsö nagy dmg-et 😊
Egyébként amire még íváncsi leszek, az a ranged támadások hatótávja.
Sajnos a legtöbb gaméban ez olyan kicsi, hogy egy gyors melee kari pár lépéssel odaér, és ha a kétkezes pengék megindulnak...
Mert néhány jelenetben láthatatlanul a monszta mögé lopóznak, aztán nem túl etikusan seggbeszúrják, amire az villámgyorsan megfordul a tengelye körül, és visszatámad. Ráadásul az elsõ támadás után a láthatatlanság elmúlik, ergó szerintem nem ér semmit harcban, úgy, ahogy a mögélopózás sem. Akkor lenne izgi, ha 2-3 másodperc után megint eltûnne a karakter a megtámadott szeme elõl.Ennyi erõvel nyugodtan elé is állhatott volna, hogy face-to-face pofánvágja.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
hozzáadtam a kedvencekhez is ofkórsz, meg próbálgatom a lentebbi linket is. Néha beadja, néha meg 404 error. És nem értem meg a szisztémáját. <#rinya>#rinya>
8 éves fehér kiscsajszi éjjel a gettó közepén rosszarcú fickók között quantumfizikáról szóló kézikönnyvel a kezében...
やられたらやり返す。倍返しだ!
felhös király😄 pom-pom-os is király, és nagyon szép látszik h a motion capture-el sokat dolgoztak😊
A cut-scene-eket pedig pont a hozzád hasonlóknak találták ki, nem muszáj oldalakat olvasgatni, egy videó keretében 10 sec alatt megkapod a küldetést, és mehetsz a dolgodra😊
Mind a két társaságot kiszolgálják.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
[/cserf][/fülünyúl]
nah asszem ezeket a hangokat elsö dolgom lesz kikapcspolni😄
Grafika:
- No comment, egybehangzó csodálat. Jól optimalizált, gyönyörû, összhangban van minden.
Zene:
- Ezt is istenítették.
Mozgás:
- A harci animációk és az emote-ok nagyon jók, viszont a karakterek még mindig csúszkálnak. Jobbak, mint a régebbi videókon, de még van mit javítani rajtuk.
Harc/Skillek/Chain Skill System/Kombók:
- Kellõen változatosak, rengeteg stratégiai lehetõség. A harc igen élvezetesre sikerült, és a helyezkedés nagyon fontos a védekezés szempontjából is.
Fejlõdés:
- Lvl10-ig lehetett fejlõdni, elég hamar megvolt. Questekkel gyorsabb, mint grindeléssel, az éppen következõ szinten nyert új skillek és más dolgok kellõ motivációt adnak az embernek.
Questek:
- Talán ezt dícsérik a legjobban, egytõl egyig élvezetesnek tartották õket, egyik srác mondta, hogy eddig nem szeretett questelni, inkább grindelt, de itt egyszerûen szereti csinálni õket. Amúgy rengeteg van belõlük. A cut-scene jeleneteket is dícsérik
Összesítve, nem várták, hogy tényleg ennyire jó lesz a játék, három dolgot említettek meg negatívumként összesen: a már említett csúszkálást, azt, hogy a szörnyekhez képest igen erõsek a karakterek, és hogy ennyire korlátozták a tesztelõket (nincs Abyss, korlátozott karikészítés, stygma system, lvl10, stb).
-----
Kicsit megnyugodtam, hogy az elsõ benyomások ilyen pozitívak voltak, a csúszkálás ténye zavar egyedül, de biztosan javítani fogják.
やられたらやり返す。倍返しだ!