Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg is változtattam a hátérképemet 😄
http://img171.imagevenue.com/img.php?image=51636_aion_122_783lo.JPG
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
engtem ez mára totál kütött. aszem holnapi infó órán csak videót fogok nézni.
"The hair is actually growing from their backs. It starts at the neck and grows down to about the middle of the back where it's released into a very casual, natural pony-tail."
A végén az egyik asmo páncélja, amibõl kiugranak a narancssárga tüskék, ÁÁÁÁ!
Azért látszik, hogy közös õstõl vannak😊
Az eddigiek alapján az asmokat sikerült úgy megcsinálni, hogy látszik, hogy egykor közös történelmük volt a másik frakcióval, ugyanakkor kellõen különbözõek is. Fõleg armor, fegyverek, képesség és a kultúra terén. Kicsit tartottam attól, hogy nem lesz elég unique az asmo oldal, de a látottak alapján már nem aggódom, egyáltalán.
Én szóltam...ez kész....
KATT
Érdekes fordulat a Balauroknál.
Az ASMO fegyverek és DP-jük....
Holnap biztos meg lesz a 2000. hozzászólás is 😉
és ts sokkal jobban torzit😊 nekem elhiheted kb 4éve komolyan tolom a codot és elször ts-ünk volt, de mikor áttértünk ventrire teljesen más volt😊, ventri szvsz megbizhatobb😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
vaakuum: de még mindig nem érted, h amikor ventrire csatlakozol, a te oldaladrol nem igényel sokat viszont a szervernek annál inkább, és ha pl telilenne a szerver kb 5000fövel, akkor 5000ember lenne a beépitett beszélgetös chat-en, és azért ahhoz már tényleg külön szervert kéne üzemeltetni ráadásul ennyi embernél még a minösége is ratyi lenne...
szvsz semmi értelme
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

やられたらやり返す。倍返しだ!
Lehet, hogy én fogom fel rosszul, de továbbra is azt gondolom, hogy ingame is meg lehet oldali, mert ha ezek a progik tényleg csak minimális erõforrást és sávszélt igényelnek, akkor a több gigányi installban ezek is elférnének.
Az meg, hogy jó-e vagy sem, egyénileg eldönthetõ. Ehhez segít egy költõi kérdés:
Amíg semmi audio kommunikáció nem volt, hogy is volt megoldva általában?
Egy ablakban ment minden, esetleg némi szín, vagy elõtag különbséggel, hogy ki mit írt. És esetleg azok között voltak a játékmenetre vonatokzó, vagy egyéb rendszerüzenetek is. Az nem volt zavaró, ha ott irkáltak litvánul, üzbégül meg egyéb világi nyelveken mindenféléket? Dehogynem. Csak akit nem érdekelt, az szépen kikapcsolta. Ennyi.
A szeparációs rendszert (helyszínfüggõ, szintfüggõ, rangsorfüggõ, csapatfüggõ, guildfüggõ, privátüzenet stb) már kitalálták a gépeléses idõszakban. Semmi egyéb nem kell, csak átültetni audió vonalra a rendszert, bele a játékba. És akkor nem lesz olyan, hogy egy MMO-ban nem tudok akárkivel azonnal, nehézségek és gépelés nélkül kommunikálni.
A különbség mindössze annyi lene, hogy most nem a beszélgetõs ablakban fognak kavarni az üzenetek, ha mindent bekapcsolva hagy a player, hanem a hangszóróban jelentkezik nagyobb információtömeg.
Én így gondolom, és szerintem egy olyan játékban, amilyennek az Aion kinéz, szerintem nagyon lenne rá szükség, hogy normális közösséget lehehssen építeni, és az adott faj gyorsan reagálhasson mindenféle eseményekre...
Mondjuk megértem a nagy ellenszenvet is az ilyen megoldás irányában, mert biztos sokakat zavarna, ha a ventris, feltehetõen hasonló korú haverokon kívül esetleg mások is meghallanák a 9 éves cérnahangját. ami éppen nem illik a mindenkit legyakó brutálállat karakterhez. <#crazya>#crazya>
fuck mmo's..i.,
amugy a gonodlat jó, elözö hsz-emmel nem azt akartam kifejezni h hülyeséget monstál😊 a gond csak a megvalositással van, ugyanis zinte biztos h ilyen felkapott program beszélgetéseinek ellátásához igen nagy teljesitményü szerver kéne külön a játékszerver mellé(ami ugye +pénz, és az összes szerver mellé kéne külön beszélgetési szerver, ami azért 5 szervernél ujabb 5szero fenntartása) aztán az se biztos, h ez a szerver, ha egy játékszerver megteleik kb 5000játékossal és mindenki felcsatlakozni beszélgetni birná a terhelést, és nem késne, ami azért nagyon fontos 😊 szoval szvsz ez komolyabb késés mellett megoldhatatlan
tehát marad a ts meg a ventri 😛
És igen, engem pl érdekel, hogy gipszjakab beleszalad egy pofonba, ha az történetesen a játékban valamilyen szinteen a csapat, faj, vagy akármilyen társam.
Kínaiul, németül, stb? Erre lenne való egy jól megoldott ingame audio rendszer, hogy ha nincs attack, és ott csevegnek, egy mozdulattal (urambocsá bebindelt gombbal) kilövöd arra a területre a chatot.
Megint csak az RF-re tudok hivatkozni, melyben wan talk (egy adott rádiuszon belül látod, mit írtak), van mapchat(az adott mapon látod, hogy mit írtak), van race chat (adott race látja), party chat (talán nem kell magyarázni) és guildchat (szerintem ez sem igényel kifejtést).
A baj csak az ezekkel, hogy ha kommunikálni akarok valamelyiken, gépelnem kell, ami a játékidõ nagy részét elveszi, ráadásul el kell ereszteni a kezelõ-vezérlõ-irányító gombokat és egeret. Szóval ki van ez találva, csak audióval is meg lehetne oldani.
egyáltalán szó nincs pótmegoldásról, a ventri egy alap dolog, akár fps-ben, akár mmo-ban
pl gw-ben is elengedhetetlen😊 indulás elött mindenki felmegy egy publikus szerverre és ott meg lehet beszélni a taktikát😊
ráadásul sztem sokszor, böven elég a guild társaidat hallgatni
+még egy mmo-ban rohatt nehéz lenne megoldani, h rengedeg ember tudjon késés nélkül beszélni
És holnap:

Mert szerintem egy 1000+ userrel rendelkezõ MMO-hoz az kell, hogy ha szólok, hogy gipszjakab támad a nagy fa alatt, akkor azt hallja mindenki legalább egy adott játékbeli körzetben, nem csak az, aki ventrillot használ. MErt lehet, hogy csórikám éppen akkor csámpázik arra, és belefut egy b@szottnagy pofonba, ha éppen nincs ventrillója.
Azért azt lássuk be, hogy a ventrillo alapból csak mint pótmegoldás született, pontosan a játékok normális ingame audió kapcsolatának hiánya miatt. Jelenleg olyan, mint egy ásólapát : telefonálni nem az igazi, ingame is eléggé korlátozott lehetõségeket biztosít, de a semminél azért mégiscsak több egy picit.
CS-hez viszont tökéletes, ha mindenki használja, mert van két csapat, aztán amíg játszol, mindig csak azokkal beszélgetsz. MMO-ban meg ha csak minden 3-ikkal akarsz, akivel találkozol ... akkor ip címet kérsz tõle (vagy hogyan is mûxik a ventrillo?)
akkor te még nem pvp-ztél komolyan mmo-ban 😊
<#confused>#confused>
http://www.aionsource.com/photoplog/file.php?n=174&w=o
oldalonlátható "szupergomba" csak nekem tûnik erõsen fallikus szimbólumnak? <#ravasz1>#ravasz1><#wilting>#wilting> Miért nem volt jó a normál gomba forma?