Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát nem tudom mit mondhatnék. Benenm is volt némi fentartás az Asmokkal kapcsolatban, és 100ból 5 százalék még mindig ugy van vele hogy talán egysikuak lesznek a karakterek a kék skin miatt , bár minnél többet nézem a videket annál kevésbé érdekel és egyre inkább tetszik az az oldal 😊 Nagyon durvák, über cool és egyéb grandiuzus jelzõk 😊 Mostmá téle nehezemre esne és nehezemre fog esni választani. A kedvenc videm amugy hirtelen nem tudom a nevét, de pvp volt és az egyiknek ilyen vörös páncélja volt na az is nagyon tetszett.
Meg is változtattam a hátérképemet 😄
http://img171.imagevenue.com/img.php?image=51636_aion_122_783lo.JPG

Õsszel lesz Open Beta?Hát azt nem hiszem el !
Gordis2k
NEM. Majd összel.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Azt tudja valaki hogyha most a 3. része lesz a CBnek mikor +1000 játékos lesz, õk is játszanak jodarabig és elképzelhetõ az hogy mondjuk januártól lesz európai open beta?
Az oldalon nagyobb felbontásokban is elérhetõk a videk.

ö...zsír

engtem ez mára totál kütött. aszem holnapi infó órán csak videót fogok nézni.

MeoH
Muhaha, buntet a sotet oldal...^^

fuck mmo's..i.,

A PVP vidben látott, sörényrõl:

"The hair is actually growing from their backs. It starts at the neck and grows down to about the middle of the back where it's released into a very casual, natural pony-tail."

igen😊)))

A végén az egyik asmo páncélja, amibõl kiugranak a narancssárga tüskék, ÁÁÁÁ!

Keresem a szavakat. Nem találom. Még fel kell dolgozni az élményt. Megyek megint elvonóra... 😄

Gondolom az atomvillanás szerû armageddonban a Divine power megnyilvánulását láthattuk. <#ijedt>

Felraktam 3 videt, letölthetõ!

Official G*07 - Hiv g* vid
Asmo Repülés
Aion PvP

Sok kép és kisebb, alacsony felbontású vid is érkezett, de délig nem vagyok online:S Addig úgyis jönnek az újabb infók is.

Azért látszik, hogy közös õstõl vannak😊

Az eddigiek alapján az asmokat sikerült úgy megcsinálni, hogy látszik, hogy egykor közös történelmük volt a másik frakcióval, ugyanakkor kellõen különbözõek is. Fõleg armor, fegyverek, képesség és a kultúra terén. Kicsit tartottam attól, hogy nem lesz elég unique az asmo oldal, de a látottak alapján már nem aggódom, egyáltalán.

Oké emberek, gatyát felkötni, igaz a jobb minõségû videóra várni kell, de ez a két perc úgy földbedöngöl mindenkit, hogy az nem igaz!!!!!!!!!

Én szóltam...ez kész....

KATT

Érdekes fordulat a Balauroknál.
Az ASMO fegyverek és DP-jük....

Hu de felpörgött a forum az uj infora szomjazva😊
Holnap biztos meg lesz a 2000. hozzászólás is 😉
Zomil
hidd el h nem csuszik😄DDD

és ts sokkal jobban torzit😊 nekem elhiheted kb 4éve komolyan tolom a codot és elször ts-ünk volt, de mikor áttértünk ventrire teljesen más volt😊, ventri szvsz megbizhatobb😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
Asmokat akarok, Asmokat akarok!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

a ventry is csúszik, és nekem pl gyik se torzítja a hangot

Zomil
megértelek ts után tényleg fura a ventri, de pl az én klánom elég komoly szinten cod2-zik és köztudott h a ts picit késik és torzitja a hangot😊

vaakuum: de még mindig nem érted, h amikor ventrire csatlakozol, a te oldaladrol nem igényel sokat viszont a szervernek annál inkább, és ha pl telilenne a szerver kb 5000fövel, akkor 5000ember lenne a beépitett beszélgetös chat-en, és azért ahhoz már tényleg külön szervert kéne üzemeltetni ráadásul ennyi embernél még a minösége is ratyi lenne...
szvsz semmi értelme

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GamerAdams007
Már várom az új infókat!! ^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

6 óra múlva nyílnak a kapuk, 1-2 körül szerintem jön az elsõ vid😊

én nem szeretm a ventryt de nekem is van. inkább ts-re megyek mert ott nem kell gombot nyomni hogy tujak beszélni emrt a hangérzékeleés ventrybe elég trágya, meg ahogy kinéz. de erre csak azt tudom mondani hogy: kinek mi!

Helyes!
Ez mind szép és jo, csak totál felesleges olyan dologgal dolgozni amit amugy csak az emberek nagyon kis százaléka fog használni. Ugyanis, ha vki épp nincs bent a gameben akkor maris nem tud beszélni a klántársaival ismerõseivel. Én ha leülök a gép elé elsö dolgom, hogy fellépek ventrire, még akkor is ha nem játszom, hanem filmet nézek dolgozok, forumot olvasok vagy bármi, közben tudok beszélgetni a haverokkal stb. Most ha van beépitett az jó, de csak akkor tudom hasznalni ha jatszok, innentöl fogva levan szarva, és inkabb ventri, és sztem ezzel az emberek 90%-a igy van. Arra pedig pláne nincs szükség, hogy xy vadidegennel, aki szembejön a játékban, mikrofonon keresztül tudjak beszélni, arra böven elég a sima chat.
Győri Devi
én inkább maradok a ventrinél...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ha a klánod érdekel, akkor a többit ki kellkapcsolni, és voilá...<#buck>

Lehet, hogy én fogom fel rosszul, de továbbra is azt gondolom, hogy ingame is meg lehet oldali, mert ha ezek a progik tényleg csak minimális erõforrást és sávszélt igényelnek, akkor a több gigányi installban ezek is elférnének.
Az meg, hogy jó-e vagy sem, egyénileg eldönthetõ. Ehhez segít egy költõi kérdés:

Amíg semmi audio kommunikáció nem volt, hogy is volt megoldva általában?
Egy ablakban ment minden, esetleg némi szín, vagy elõtag különbséggel, hogy ki mit írt. És esetleg azok között voltak a játékmenetre vonatokzó, vagy egyéb rendszerüzenetek is. Az nem volt zavaró, ha ott irkáltak litvánul, üzbégül meg egyéb világi nyelveken mindenféléket? Dehogynem. Csak akit nem érdekelt, az szépen kikapcsolta. Ennyi.
A szeparációs rendszert (helyszínfüggõ, szintfüggõ, rangsorfüggõ, csapatfüggõ, guildfüggõ, privátüzenet stb) már kitalálták a gépeléses idõszakban. Semmi egyéb nem kell, csak átültetni audió vonalra a rendszert, bele a játékba. És akkor nem lesz olyan, hogy egy MMO-ban nem tudok akárkivel azonnal, nehézségek és gépelés nélkül kommunikálni.

A különbség mindössze annyi lene, hogy most nem a beszélgetõs ablakban fognak kavarni az üzenetek, ha mindent bekapcsolva hagy a player, hanem a hangszóróban jelentkezik nagyobb információtömeg.
Én így gondolom, és szerintem egy olyan játékban, amilyennek az Aion kinéz, szerintem nagyon lenne rá szükség, hogy normális közösséget lehehssen építeni, és az adott faj gyorsan reagálhasson mindenféle eseményekre...
Mondjuk megértem a nagy ellenszenvet is az ilyen megoldás irányában, mert biztos sokakat zavarna, ha a ventris, feltehetõen hasonló korú haverokon kívül esetleg mások is meghallanák a 9 éves cérnahangját. ami éppen nem illik a mindenkit legyakó brutálállat karakterhez. <#crazya>

MeoH
Hat sztem is Te fogod fel rosszul, akarja a fene hallani a korulottem levo 10embert, mert rajottek hogy mind litvanok es most nagyot kell orulve beszelni, mikozben a sajat partym, klanom epp pvpezik vagy raidel. Sztem ez csak problemat okozz es ertelmetlen. Ha ismerkedni, csevegni akarsz ott a chat, hasznald. Ventri es TS kb. 0 eroforras es savszel, es nagyon jol konfigolhatok. Mig 1 ingame dolog valszeg fele annyit sem tud.

fuck mmo's..i.,

Zomil
ez a fajta chat rendszer szinte minden mmo-ban benne van😄

amugy a gonodlat jó, elözö hsz-emmel nem azt akartam kifejezni h hülyeséget monstál😊 a gond csak a megvalositással van, ugyanis zinte biztos h ilyen felkapott program beszélgetéseinek ellátásához igen nagy teljesitményü szerver kéne külön a játékszerver mellé(ami ugye +pénz, és az összes szerver mellé kéne külön beszélgetési szerver, ami azért 5 szervernél ujabb 5szero fenntartása) aztán az se biztos, h ez a szerver, ha egy játékszerver megteleik kb 5000játékossal és mindenki felcsatlakozni beszélgetni birná a terhelést, és nem késne, ami azért nagyon fontos 😊 szoval szvsz ez komolyabb késés mellett megoldhatatlan

tehát marad a ts meg a ventri 😛

Kell hozzá klán, saját szoba, külön szerver, fittyfene. Mi ez, ha nem toldozás-foldozás. Pontosan így néz ki egy ingame elem külsõ megoldással való hiánypótlása. Nehéz azt elképzelni, hogy vannak, akik a gaméban szeretnének külön segédprogi nélkül beszélgetni, azzal, akit adott pillanatban meglátnak???
És igen, engem pl érdekel, hogy gipszjakab beleszalad egy pofonba, ha az történetesen a játékban valamilyen szinteen a csapat, faj, vagy akármilyen társam.
Kínaiul, németül, stb? Erre lenne való egy jól megoldott ingame audio rendszer, hogy ha nincs attack, és ott csevegnek, egy mozdulattal (urambocsá bebindelt gombbal) kilövöd arra a területre a chatot.
Megint csak az RF-re tudok hivatkozni, melyben wan talk (egy adott rádiuszon belül látod, mit írtak), van mapchat(az adott mapon látod, hogy mit írtak), van race chat (adott race látja), party chat (talán nem kell magyarázni) és guildchat (szerintem ez sem igényel kifejtést).
A baj csak az ezekkel, hogy ha kommunikálni akarok valamelyiken, gépelnem kell, ami a játékidõ nagy részét elveszi, ráadásul el kell ereszteni a kezelõ-vezérlõ-irányító gombokat és egeret. Szóval ki van ez találva, csak audióval is meg lehetne oldani.

Zomil
a ventrillo lényege, h egy adott guild tudjon beszélgetni😊

egyáltalán szó nincs pótmegoldásról, a ventri egy alap dolog, akár fps-ben, akár mmo-ban
pl gw-ben is elengedhetetlen😊 indulás elött mindenki felmegy egy publikus szerverre és ott meg lehet beszélni a taktikát😊
ráadásul sztem sokszor, böven elég a guild társaidat hallgatni
+még egy mmo-ban rohatt nehéz lenne megoldani, h rengedeg ember tudjon késés nélkül beszélni

Feltelepíted a ventrilot és felmentek egy szerverre, ahol a saját klánodnak van szobája például, azon belül sok party szobát létrehozhatsz és elengedhetetlen ekelléke egy mmonak szerintem. Semmiféle ip cim nem kell hozzá letöltöd felteszed és felmész ennyi az egész. Téged meg mit érdekel amugy hogy gipszjakab ki a fenét öl meg a nagy fa alatt ha nem is ismered. A másik pedig hogyha egy adott területen hallod azt amit mondanak akkor szerinted ha partyznak valakik akkor te ott fogod X embernek a beszélgetését hallgatni ( kinaiul japánul németül )amire nem vagy kiváncsi? Erre van a ventrilo hogy azokkal beszélsz akiket ismersz és egy csapatba vagytok mondjuk😊
szólj, ha találsz újakat<#papakacsint>

És holnap:

Véletlenül bejött a másik fórum. Meglepve látom, hogy igen gyér az adatforgalom rajta, semmi újdonság <#szomoru1>

Véletlenül nincs szükség minden beszélgetõpartnernél a telepített és összehangolt ventrillo használatára? Ha igen, akkor kéretik a alollozást azonnal visszavonni.<#fogmosas>
Mert szerintem egy 1000+ userrel rendelkezõ MMO-hoz az kell, hogy ha szólok, hogy gipszjakab támad a nagy fa alatt, akkor azt hallja mindenki legalább egy adott játékbeli körzetben, nem csak az, aki ventrillot használ. MErt lehet, hogy csórikám éppen akkor csámpázik arra, és belefut egy b@szottnagy pofonba, ha éppen nincs ventrillója.

Azért azt lássuk be, hogy a ventrillo alapból csak mint pótmegoldás született, pontosan a játékok normális ingame audió kapcsolatának hiánya miatt. Jelenleg olyan, mint egy ásólapát : telefonálni nem az igazi, ingame is eléggé korlátozott lehetõségeket biztosít, de a semminél azért mégiscsak több egy picit.

CS-hez viszont tökéletes, ha mindenki használja, mert van két csapat, aztán amíg játszol, mindig csak azokkal beszélgetsz. MMO-ban meg ha csak minden 3-ikkal akarsz, akivel találkozol ... akkor ip címet kérsz tõle (vagy hogyan is mûxik a ventrillo?)

az újabb daraboknál alapból van beépített voice-chat, szerintem biztosan benne lesz.

Zomil
lol ventrillo nem mmo-hoz valo?😄DDD

akkor te még nem pvp-ztél komolyan mmo-ban 😊

Kata
pvp-knél elengedhetetlen

[/cserf][/fülünyúl]

az nem mmo-hoz való szerintem ...

Arra hogy mikrofonnal beszélgess játék közben ott van a ventrilo 😊
Arról lehet tudni, hogy lesz-e audio kommunikációs lehetõség ingame? Vagy beszélgetni is csak billentyûzettel lehet?
<#confused>

Megnéztem/meghallgattam még néhányszor. A videó rész gyorsítva van alatta, vagy valóban ilyen pörgõs lesz az attack?

Zomil
vazz ez ennyire hasonlit hammerfall-ra? 😄 ideje utánna néznem a zenekarnak😛

Rhapsody

A hunting party a háttérzenével nagyon ütõs. Mi szól alatta egyébként?

dragon11
Oks értem,akkor nem kell 😄 sziasztok..xD

hát nem tudom hogy van ez az egész...most melóhelyen vagyok, de innen is 404 fogadott.

Már nem azért de a
http://www.aionsource.com/photoplog/file.php?n=174&w=o
oldalonlátható "szupergomba" csak nekem tûnik erõsen fallikus szimbólumnak? <#ravasz1><#wilting> Miért nem volt jó a normál gomba forma?

Zomil
mmorpg 😊 és nem lesz free verzio mert ez egy havidijas játék lesz😊

dragon11
Ez mmirog igaz..?És mikor jön ki az európai free verzió..?😊 Silkroadoztam régen..! És dettó olyan gamet akarnék,yesss ajánlotta...ugye ez olyan mint sro?😊

Kata
a hajók csúnyák lettek 😞

[/cserf][/fülünyúl]