Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztában vagyok ezekkel, nemhiába szmájliztam ki.

Gordis2k
Isten ments, hogy lelombozalak sosem venném a lelkemre. Tudnod kell NC soft karakter transfert igért a szervereinkre 2004ben majd 2007ben ujbol megigérte nyárra. Megesküdtek és átokhoz kötöték, hogy 2007 decemberében az új kieggel elindul...majd közzétettek egy hírt, hogy boooocs de csak január közepe. És nem még nem indult el.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hm, most TIG-en kijött egy bejelentés, amelyben ígérik, hogy Koreában júniusban jelenik meg a játék😄D Na kíváncsi vagyok, mi igaz ebbõl és mi nem.

jujj, arról a 28-ról már én is hallottam!!! Veszélyes kor, nagyon vigyázz!😊

Gordis2k
De mi nem haragszunk mert türelmesek vgyunk. Van mivel játszani és 2 alternativa lehet 1. Nagyon jó lesz és imádni fogjuk. 2. Nem nagyon jó lesz😛 és nem nagyon fogjuk imádni. Lehet ki is növök az MMORPG-bõl még egy két nap és 28 vagyok.
Dehát 2. dik CBT min 1 honap mulva lesz min 3ig tart 6 honap szünet majd open beta(koreában) ezalatt indul nálunk a CBT1 tehát jövõ év eleje sajan a minimum. Kár, hogy én már kiszerettem belõle fõleg mert 6 hónap és L2 is nekiál a repülés kidolgozásának. így én addig ott élveszkedek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

így van, így van, a 2. CBT fázist is halasztották most 1 hónappal.

Gordis2k
Figy irj egy levelet NC softnak és kérdezd meg.. Minden létezõ játékuk kedden indul igy garantálom ez is kedden fog..., hogy melyik évben.... nem idén az tuti.

Looooser
ne fakkoltass mégregiznisem lehetett rá

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Persze ez köztudott már 1éve tudjuk.

Ez komoly??

★ 汤姆 李

Gordis2k
Kedden lesz.

Looooser
lehetne már egy k***a open béta hogy kipróbálhassam...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Győri Devi
már nem is várom igazán

やられたらやり返す。倍返しだ!

Gordis2k
Pedig 3-4 éven blül indul jólenne beszélni róla😛

yesss

dzsekóó

yesss
XD

ingém mindent megbeszélünk, nincs szükség a fórumra😉

yesss
na mi történt itt megállt az élet??😊

Elõrendelés van már Aion-ra?Köszi!

★ 汤姆 李

Új cikk az oldalon, érdemes elolvasni, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá, oda is írjátok a negatív hsz-eket😊

Zomil
BUÉK! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lvl 1-en kapott DP skillek (késõbb természetesen még több is lesz):
Használatukhoz a teljes DP csíknak be kell telnie.

Warrior

Elyos
Increases physical attack power and maximum hp by 30% for 30 seconds

Target: Self only
Casting: Instant
Re-use time: 1 minute

Asmodians
Inflicts 410~421 physical damage and drains hp for same amount as the damage inflicted.

Target: PC
Casting: Instant
Re-use time: 1 minute

Scout

Elyos
Evades all physical attacks for 10 seconds

Self only

Asmodians
Increases evasion, normal weapon resistance, shield resistance by 100%, increases resistance to all elements by 100% for 10 seconds

Self only

Mage

Elyos
Restores mana by 75%

Self only

Asmodians
Increases casting speed by 50% and all skills consume 0 mp for 10 seconds

self only

Priest

Elyos
Absorbs damages up to 2000 at 100% rate for 30 seconds everytime you are attacked

self only

Asmodians
Restores 100 hp every 3 seconds for 30 seconds

self only

Gordis2k
Átzavartatok a DukeNukem 4ever forumra, hogy ott a türelem erre nem kijött ma egy trailer😛P😛 elõbb lesz mint aion a végén😛

majd lesz😉

Győri Devi
megvan 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
már van?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Csirke4
Itt lehet csirkét szerezni?😊
havi

finaltrekker
Valaki meg tudná mondani, hogy havidíjas, egyszer fizetõs vagy item mailes lesz a játék?

www..KALOZOK.com

rá😄D

Én meg arra, hogy háztetõkre meg tornyokra le lehet-e szállni <#hawaii>

Győri Devi
hmm a skillekre kiváncsi leszek jobb angol verzióban 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Na, újra online

Ingame macro-szerkesztõ - lesznek kötöttségek, a folyamatos potispam-tõl sem kell tartani, mert lesz töltési idejük.
Itt a teljes how-to cikk
Gugli fordított verzió

Aztán
Béta lvl 1-40 skillista, kasztonként
Gugli fordított verzió
Asszem két-három kaszt még nincs feltöltve, de még így is el lehet lenni vele egy darabig. A normál angol verziót már készítik.

Zomil, lip-sync/tátogás lesz a játékban, láthattunk már átvezetõ jelenetet, ahol npc-k beszéd közben mozgatták a szájukat, biztos lehetsz abban, hogy késõbb a karakterek is fogják mozgatni (a beszélõs emote-okban és a mimikás darabokban már láthatod).

janus, te meg msn😊

Zomil
jók ezek a videok amugy engem 1apro dolog zavar, amit a gw-nél már ugy megszoktam. nem mozog beszéd közben a karakterek szája 😞 pedig sokat dobna 1-1 átvezetö videon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na közben pörögjön a témáról is a csevej, mert zajlik a beta koreai még mindig, és azé van vidi rendesen 😊 Asszem Lyna lineklet ezt a videt ami az asmodianok valszeg elsõ küldijét mutatja be, Tök jo hogy még ez is külömbözik a másik frakcióétól. Még az Anagyalok oldalán a gép által irányított frkció egyik fü muftijával küzdünk meg addig Asmo oldalon egy Anagyal -al harclva történik meg ugyan ez. kb 10 perces kis vid, szoval van benne minden kis harc, repülés, sztori jelenetek, az is ahogy ujra megkapjuk a szárnyainkat, fantasztikus 😊 Ime

http://uk.youtube.com/watch?v=g-NrbzobRQE

emitt pedig, egy kisseb összeálítás a repülésbõl valami pörgõs zenére 😄 Mindkét oldal egyébként elképesztõen csábító 😊
A repülés meg marha jó de ezt eddig is tudtuk, de most mégjobban tetszik ahogy hasítlyuk az eget 😄

http://uk.youtube.com/watch?v=qA0M2VkTQXY

Zomil
nekem is ie van és semmi gond nincs vele kedvencekbe be van rakva 😊

explorer, de végüls is lényegtelen, mert igy mükszik és nem maradok le semmirõl 😊

Zomil
milyen böngészöt használsz ?😊

Nekem is néha hasonló dolgokat mûvel.

vissza szívom, mükszik. Csak betettem a kedvencek közé és onnét nem indult, de meg ha beírtamakkor sem, de ha itt rákattintok akko mükszik, érdekes 😄

Lyan, és Zomil, mi történt a hivatalos oldaltokkal? Vagy lehet hogy csak nálam nem jön be?

Zomil
hát igen minöségi zene, minöségi játékkal 😛 nyamm xD

benne van a címben: Last of the Wilds - Nightwish

Looooser
Nah ennek van jó zenéje... ha valaki meg tudja mondami miez naon meg köszöném nagyon ismerõs de nem jut eszembe... :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

TQ cheater
Jól néz ki,de én láttam már jobb karakter generáló képernyõt....

Be Positive! MMO GAMER

Elfelejtettem hozzá tenni hogy jó minüségü vid, és az egyetlen negatív dolog azaz hogy tovább növeli a játék iránti vágyat 😄

Ime egy vid egy Asmodian készítésérõl, mint anno a másik kasztal is volt ugye ilyen 😊

http://uk.youtube.com/watch?v=VO7IpqOemHc

Zomil
jó a zene alatta😄