Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöször nem akartam beirni semmit de nem birom ki😄
vaakuum már jópárszor elmagyaráztam itt neked h:
1. a játék még EGY év mire kijön addig még rengeteg zárt béta, majd még jópár nyilt béta is lesz
2.értsd már meg h ez NEM diablo, itt nincs olyan h elbaszod a kraktert, max akkor ha tényleg balfasz vagy, viszont 99% h lesz vmi pont nullázo csávoka aki néhány arany rudért cserébe lenulláz és oszthatod ujra a pontjaidat, szinte az összes mmo-ban van ilyen
3. én is játszottam már jónéhány mmo-val, és annyira nem hiányzik h minden egyes kis szar adatot tudjak, sokkal inkább szeretem kitapasztalni a karaktert, nálam pl nem az a lényeg h egyböl mindent huhh papirra vetek és összeirom h huuuuu ez milyen király meg ez de jó lesz, rossz a felfogásod az a baj, mert az oké h te ügyesen kitalálod mit hogy, de hidd el amig bele nem merülsz szart sem érsz vele, és azért 1honapot mindenképp el kell töltened a játékkal mire rájössz mi h müködik egyszerüen nem lehet mindent leirni(és most ne gyere h diablo huuu, mert az nem mmo...)
nem azért irtam h megsértselek, okfejtésem csupán jószándéku😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De jopar mmo-t kipróbálva, én nem hiszem, hogy szükséges lesz elõre tudni mivé lehet fejleszteni a karit, ez nem a DnD online illetve diablo2 😊, nem hiszem hogy majd félre lehet fejleszteni a karit, inkabb L2, wow, stb helyröl jön az ihlet, tehát, elég egyszerü lesz a karakter fejlesztés. 😊
fuck mmo's..i.,
Igaz, hogy játék, de onnantól, hogy fizetni kell érte, és nem hobbiszinten készült valami, onnantól a pénzéért az ember már a számára igényelt minõséget akarja kapni.
Sajnos az mmosite egyik fórumában egy figura 14.99$ havidíjat emleget. Az viszont tuti, hogy ennyiért nem fogok neki egy alapos háttérinfó nélküli játéknak. Ezért az összegért elvárom, hogy fullinfós adatbázissal álljanak a rendelkezésemre a játékmenetrõl, karakterekrõl, skillekrõl, tulajdonságokról, fejlõdésrõl, tárgyakról, droppokról, stb.
Egyedül azt a hiányosságot tudnám elfogadni, hogy karakter-guidok nincsenek, mert azok létrehozását a játékosok önszorgalmára bíznák.
A poén, hogy kb egy hete kerestem ezt az mmosite-on, gondolván, hogy "hátha".
Lényeg, hogy valami beindult <#vigyor2>#vigyor2>.
Még semmi nincs benne, szerkesztõket is keresnek, és még rohadt korán vagyunk😊
A pályák (non-)linearitásáról:
Ettõl a játékelemtõl tartottam egyedül, mert eddig csak igen szûk terület-térképeket mutattak nekünk.
De fel lettünk világosítva, plusz új térképeket is raktak fel:
Az elején, a kezdõ játékosoknak kedvezve kisebb pályarészek lesznek, majd szép fokozatosan bõvül a terület.
Pl:
Ugyanez a terület késõbb:
Még pár, alacsony(!!!) szintû terület:

gépigényét nem tudod vletlenül???
amig nem jön ki ez addig tudom ajánlani a Perfect World-öt elég brutál játék😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azoknak az infóknak a nagy része ott volt a kezdetektõl, ami változott, az csak azért, mert maga a játék is változott a patch-ek miatt. És nem kell hozzá öbb év, hogy egy ilyen adatbázis rendelkezésre álljon, hiszen a játék fejlesztõi ezeket az infókat mind tudják (nem pedig XianLing egységsugarú gamer fogja kitalálni, hogy a miért is akkora a sebzés a különbözõ aurák és itemek bónuszából, hanem a programozónál erre ott van a függvény. Amit egy fél pillanat alatt le lehet fordítani hétköznapi ember nyelvére is, amibõl a játékosnak kiderül, hogy egy adott skill, amire már nagyon vár, lehet, hogy totál másmilyen elven fog mûködni és hatni, mint õ gondolta volna, és elvárná. Ez pedig általában karakter restartot jelent, mert ha nem olyan a kari, mint én szeretném, akkor nem is tudok vele azonosulni (ez pedig sok sok idõ egy hónapos vagy hosszabb karifejlesztésû játékban, és nem biztos, hogy egy csalódás után mindenki nekifog újra. Egy fizetõs játéknál meg ráadásul a minimum, hogy ne nekem kelljen kitalálni, hogy mi miért és hogyan is van. Nem felfedezõ vagyok, játszani szeretnék. Csupán az kell hozzá, hogy megosszák a játékosokkal a játékra vonatkozó minden infót.
én is ami napig elöveszem😊
hanem azt mnodom h ennyi idö alatt böven össze lehetett halmozni annyi infot 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
diablo 2-vel meg hülyeség jönni, az egy 10éves játék, nem csoda h minden info, minden kis hülyeségröl van róla😊
Database-re meg majd ha megjelent.
A tesztelõk is korlátozva vannak, mert csak lassan adagolják a tartalmat nekik, így jobban tudnak az adott témára koncentrálni.
(btw, ha jól tudom a PotBS is most átváltott erre a módszerre).
Amúgy a mostani skillek szépen le vannak írva, csak fordítani kell, még kép is van. Rengeteget lehet már tudni a játékról, csak tudni kell keresni😊
Az ilyenkor kikerült anyagok az amúgy szûkös, mondhatni semmihez képest szerintem nyugodtan hívható annak😊
Infóáradat számomra az lenne, hogy a kasztoknak milyen skilljei vannak (tételesen a nevük szerint), mekkorát sebeznek mekkora területeken, milyen hatótávolságúak, milyen sûrûn ismételhetõek, és a kivitelezési idejük mennyi? Meg milyen fegyverek vannak (tételesen, még ha kép nincs is mindegyikhez), milyen tulajdonságokkal, hogyan lehet upgradelni õket, akkor milyenek lesznek, stb. Összességében el kell mondani, hogy igazából érdemit nem nagyon tudunk a játékról ahhoz képest, hog két faj szokásos rendszerû kasztokkal gyakja majd egymást, meg lehet repülni, meg ruhát színezni. De engem a miként érdekelne, a kezelõfelület, az irányítás rendszere, a játékban lévõ kommunikációs lehetõségek, szóval a részletek. Félek, hogy akármennyire is színes-szagosnak kiabálják ki, a háttérinformációs anyaga közel sem lesz olyan jó és részletes, ami alapján az elsõ pillanatban lehetne tudni, hogy a megalkotni kívánt karakter mit is fog tudni, mik lesznek az erõsségei és mik lesznek a gyengéi, kik ellen lehet jól használni, és kiktõl kell megpróbálni elmenekülni vele. Szóval azok az apró részletek hiányoznak igazán, ami alapján el lehet dönteni, hogy kell-e nekem ez a game. Mert külsõre igen, de ez édeskevés.
A háttérinformációs adatbázis tekintetében meg számomra elvárás, hogy minimum egy olyat összedobjanak, mint a diabló2 officialja (Arreat summit). Mert az ugye már nem mai darab, de ha ezek itt 2008 elején még azt a szintet sem fogják tudni megütni, hááááát...
Titles (Címek)
Érdekességük, hogy itt nem csak a neved mellé kapsz egy új megnevezést, de minden title bizonyos tulajdonságokkal is rendelkezik. Persze választanod kell, melyiket aktiválod.
Képen egy talizmán van kiválasztva, ami -5 Erõt és +2 Speedet ad.
--
Láttam már hasonlót pár játékban, nagyon kíváncsi vagyok, itt mekkora jelentõsége lesz a dolognak.
ja az a kedvencem a vonalzós lövöldözés😄
ma pl kémeset játszottunk "tsstss sas1 itt fox2 gyanus szeméyl közelit adás vége tsstss" "Tsstss Fácán3 itt fox2 te és Patkány4 fedezzetek minket tsstss" két tanár nem picit nézett minket hülyének (Ani, Pilbát)
ON
Kata: én is kevésnek tartom ezt az 1 percet sroba van ugy hogy fél órán át gyapják egymást 500hp poti 700 mp poti 150 inu pill megy el brutál szokott lenni
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
az kemény 😊
Hú, tényleg, nagyon régen még mondták, hogy kontrollerrel is lehet majd repülni. Rákérdezek egy illetékesnél, kíváncsi lettem.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
fetrengtem rajta 😊
Ehh, 1min rep - 2min cd = semmi, fõleg, hogy +12sec repülési idõt adó potikat is lehet venni már kezdõ szinten.
GC07-es 5-6 perces CD is megfelelõ volt, de így..😊
Persze még változhat a dolog.
kis izelitõ egy szerver warból:
-tssstss O'neil(óníl) itt Teal'k(tílk) nem tudjuk tartani a kaput Kárter megsebesült Anubisz Jaffái(Dzsáffái) özönlenek át a kapunk a csk2-õt(ejtsd.:csékákettõt) kimentették a T'okra-k(ejtsd.:Tokrák) adás vége tsstsss
- tssstsss Teal'k itt O'neil. Kártert és atöbbi sebesültet vigyétek az Alfa bázisra majd te és Deniel menyeteka parancsnokságra és fenyitsétek be az Asgard-okat(Ázgárdokat) hogy kurvára kéne egy flottányi Asgard cirkáló beszélj Tor-ral tsstsss
-tssstsss vettem O'neil indulunk(hátérzaj: Dáj dzsedáj dáj ratata bzzzimmm(lézerkard) ták ták ták)tsss tsss
és ez még csak a Part 1 folyt. köv.
ui.: Lyan LÉCCI NE TÖRÖLD sokat dolgoztam vele😊😊
Elvileg az ûrhajókat is meg lehet semmisíteni, akkor egy ideig lassabb lesz a balaur-spawn.
Persze ezek a cuccok át lesznek itatva mágiával, metál helyett organikus, klasszikus fantasy stílusban kell gondolkodni.
Említettek még "pajzsokat", ostrom során aktiválva nem lehet majd repülni (gondolom a szárny idézéséhez szükséges energiát szívja el) az adott terület környékén.