Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Jut eszembe, ha belemélyedek és elkap az aion láz, majd csinálok valami normális (bocsi) dizájnt a fan sitenak. 😊
A potbs-hez is én csináltam (conquistadores.extra.hu).
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Április elején folytatódott a béta, szerencsére már nem csigalassúsággal megy a dolog, lévén több mint 6000 plusz ember csatlakozott a tesztelõk soraiba.
27-én ér véget a második szakasz, aztán jön a harmadik, akkor már a végjáték content is bekerül (jelenleg lvl35-ig megy).
Lokalizáció az eddigi tartalomra már nagyrészt elkészült a három minket érdekelt nyelvbõl. A jelenlegi ütemterv szerint nyár közepe-végén szolid eu/us béta, õsszel meg launch.
Gordi:
Ige, tudjuk, hogy 2012-ben jelenik meg, köszönjük....
[/cserf][/fülünyúl]
most pedig a Requiem nevü játékra várok aminek a jövõ hónapba lessz vége a beta tesztnek.már most le lehet szedni netrõl de ha regelni akarsz akkor kéri a beta kulcsot.
Persze én nem játszom vele, és azért, mert eszméletlen sok idõ szintet lépni.... és egy idõ után már unalmas- amúgy is quest is grind, csak egy kis szöveggel 😊
Be Positive! MMO GAMER
PW-t én kiakarom probálni,akkor majd jönnék hozzád holnap pmben tanácsokért,etc,ha nem gond ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A cabal egyenesen vicc, bejárható területek is vicc, meg minden, kezdjük ott nincs healer class, toltam én is 1 hétig:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én addig a rohan & cabal onlinet tolom,meg várom a dragon ball onlinet is,de addig már kijön az aion ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én sok mindennen játszottam már 2001óta mmo-m, havi díj sosem volt gond, de amit itt kaptok ingyen az valami eszméletlen. Pvp is van benne, asszem l2 funok is nyugodtan rácuppanhatnak, a rengeteg q miatt nincs grind érzésed..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az l2 csúszott, oké...
Viszont ezt nem lehet feltétlenül általánosítani mindenre. Sokáig nem volt hír aion megjelenésrõl, és csak találgattunk, ehhez képest soknak tûnik a várakozás. Onnantól kezdve, hogy kiírták a fázisokat, szépen tartják az ütemet. Szerintem a játék jelenlegi állásából, és a bétafázisok haladásáról lehet legjobban megállapítani, hogy mikor érkezik. Emellett nincs hivatalos EU-s megjelenés, szóval még csúszásról nem is beszélhetünk.
Azzal, hogy mindíg írogatod, hogy úgyis évek múlva jön ki, attól nem lesz hamarabb, nem lesz jobb, esetleg pár embert, akik nagyon várják idegessé teszel.
Ez a 2010-es megjelenés post pedig azt eredményezte, hogy pár magyar emberke, aki ide feltévedt, az azt látta, hogy te jó ég 2010... ÁHHH Az sokára lesz, nem várom meg...
Sajnos sokan nem olvasnak vissza, és levonják a helytelen következtetéseket.
Lineagenél le voltak maradva a fejlesztésben, ezért volt csúszás, itt errõl nincs szó.
Most is megmondták, Abyss már stage 2 legelején lett volna, de balanszolják (!!!)(a 100-as mag, ugye) az ostromot, npcket javítgatják. Kész van, nem a semmit dobják a teszterek elé, hanem egy átnézett, ellenõrzött darabot.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A lineage2 leágazóban van NA+EURO téren folyamat fogyunk megálás nélkül az nem is akadály NC nek. Csak nem szoktam meg , hogy egyszer érdekelye õket európa😊 Hát akor már csak egy év!!! Az hip hop elrepûl!!
Zomil: Én errõl nem halottam.. hol olvastad , hogy megy euró CB???
"Májusi koreai release volt tervben szeptemberi eu/us megjelenéssel, erre vetettek fel két szcenáriót:
- mivel nagyon akarják a májusi megjelenést ott, konkrét open béta helyett egy masszív méretû, még mindig kézzel válogatott zárt bétában zajlana a tesztelés.
- bár rendkívül szeretnék a májusi megjelenést, a pr-munka hiánya miatt szerintük rizikós lenne akkor kiadni, ezért inkább normál OB-vel számolva csúsznak max 3. hónapot.
Elsõ lehetõségnél az eredetileg tervezett júniusi kezdéssel indulna az eu/us CB (aug OB-vel és szeptemberi itteni megjelenéssel), utóbbinál pedig szeptember után lenne OB, ami karácsonyi eu/us megjelenést hozna."
azt is kiadták 😊
amúgy NC a következõképp gondolkodik:
nem egy játékra koncentrál, sok játékot csinálnak, hogy a lehetõ legkülönbözõbb igényeket is kielégítsék, mert nekik tök mindegy, melyik játék után kapják a pénzt, az a lényeg, hogy a játékosok NC-s darabbal játszanak, a pénz ugyanúgy jön.
A blockbusterek között kidobnak jópár kisebb játékot is emiatt.
A+ játékoknál egy közepes létszámû részleg marad a játék mellett, fenntartja, addig a többiek a többi stúdiókban meg szépen dolgoznak a következõn.
Ugyanezért megy majd L2 mellett is Aion. Az l2 mag amúgy sem hagyja el a játékot, ha meg elhagyja, akkor is egy másik NC-s játék miatt, a pénz ugyanoda jut😊
Jönnek az l2 kiegek, megveszik, közben jön Aion, azt is megveszik, dupla kasza.
Zomil:
Csak ,hogy értsed év végén jön a CB a koreai CB mióta tart? Pontosan ugyan adik fog az euró és ugyan az a folyamat lesz. Honnan tudom?
NC soft 2007 novemberéban kijött a kamael kieg L2höz koreában ebben volt egy bug miszerint az uj szigeten ölhetetlen volt egy mob.(ez csak egy a több százból) PTS(test béta szerver) 1 hónapig futot kijavitoták és jött a live! Most figyelj tegnap (FÉL ÉVVEL KÉSÕB😎 kijött a PTS euro. A mob!! Ölhetetlen. Ez nem az elsõ példa ennél durvább hibák is voltak 1-2 éven át. Elmondom mi van nem érdekli öket!! Ugyan azokat a patcheket kapjuk 6 honap késéssel elõre tudtuk, hogy lehet trükkel raidbost ölni... mert 6 hónapja koreában már megvolt a hiba. FÉL ÉV és ugyan azt a szart hozzák és 0ról teszteltetik!! Nem hiszel nekem, nem baj... SG l2 fórum több száz magyartol kérdezd meg akik több éve élik ezt át. Skint meg forditást cserélnek? Nem.... ezek nem. És nem akarék én roszat meg flamelni csak tényeket közlök és hidd el, olvasok én nem is keveset. remélem 2009ben játszhatsz a játékoddal, nagyon remélem, hogy elkészül az elsõ telyesen egyedi karaktered és repkedsz a kék/vörös égen boldogan.
mert aion melett az is érdekelne 😊
gordi amugy mielött hülységeket beszélsz tájékozodni kéne, mert jó vicc ez a 2010, de hidd el h idén karácsonykor, max 2009 év elején ki fog jönni
attol hogy te nem olvasol/hallasz róla dolgoznak rajta rendesen
Koreában máj-jún, EU/US meg szeptember-dec között.
Az a baj, hogy NC-n kívül minden más cég úgy csinálná, ahogy Zar írja, de /sajnos/ imerjük NC-t, úgyhogy semmi ilyen nem lesz😊)
Végére egy kis "csak azt nyomatjuk, hogy jöjjön a pénz" kép:
KATT