24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Trollface #22645 Nekem annó 80-110 volt minden progi nélkül.. Gameforgenál nem szarabb szvsz. :) -
Ariakus #22644 Uhhhh, semmi pénzért nem mennék oda, kb. olyan lenen mint brazil szerverre menni ha ott is jó ping lenne....veszélyes -
Glenwoood #22643 Ping teszt orosz aion-on
Hát ezt is sikerült elérni. -
Trollface #22642 Gameforge minőségben. No ty! :) -
Trollface #22641 Ja jön rá egy broken 4.0. :) -
x3rb #22640 Eloszor is , sword helyett hasznalj macet .
Meg ha mar azt hasznalsz akkor ugye szamitasba johet egy dmg godstone is mivel a macebol default kapsz ugy 1k mbt.
-
Ariakus #22639 60-as templarom greatsword-ján már van egy silence godstone-om. Na most azt tervezem, hogy ha szerezek vmi jófajta egykezes kardot meg hozzá pajzsot akkor a kardba paralyze godstone-t teszek, mert több stun-om van pajzzsal mint greatsword-al. Vagy inkább majd tegyem greatsword-ba a para godstone-t? Szerintetek, hogy lenne hatékonyabb? -
Glenwoood #22638 Nincs hozzá crack, ami van az sem jó, de 30 napig ingyen hasznalhatod -
Ariakus #22637 Wtfast pingjavító az fizetős , ugye? Érdemes keresni hozzá vmi cracket vagy felejtős? -
Glenwoood #22636 Elvileg EU-n is jönn a 4.0 agusztusban.
Aion 4.0 will be release in Europe in August 2013! It will be version 4.0.2 (aka part 1 and part 2, with Gunner and Bard).
Kiváncsi vagyok mennyi ideig fog csúúszni mint 3.5 volt ilyen azt hiszem.
Másrészt aki NA-ra jönn hasznalja a wtfast pingjavitót. Érdemes. -
Trollface #22635 Nem is beszélek a perento magyarokról,ha még megvannak.. -
Trollface #22634 Megerősítem,de a tele asmo klánok is ezt csinálják, úgy hallottam.. -
alyr2 #22633 Ez kb mindenhol igy van..Nalunk spataloson van minimum 5 magyar legio asmon..es keptelenek vagyunk egyutt barmit csinalni. Volt nekem egy otletem hogy egy nagy magyar vagy 2 legiot osszerakjunk ezekbol, de ez kb lehetetlen..igy megy ez. Amiota jatszom mmoval sose mukodot magyar legio jol csak rovid ideig aztan sok kicsi lett...stb -
#22632 Továbbra is eladó 300Milla Kinah Nexus elyos oldalon akit érdekel itt Pm .
-
Glenwoood #22631 Kb ja -
Ariakus #22630 Egyébként ha ennyire kevés a taglétszám akkor nemtom mér nem egyesítitek a két légiót. Vagy nagy az elleségeskedés és a széthúzás a két légió között? -
Glenwoood #22629 Ez a 2 légió létezik bár igen megcsappant a letszám mostanság mind a 2ben. Sokan jelezték hogy 4.0ra viszont visszajönnek. Így ezzel a tudattal ismét virágozni fognak a légiók. Ha jönn valaki asmo oldalra Kahrunra akkor Nancyyy-t keresétek. Délután inkább, ő a legaktívabb, vagy engem esetleg ugyan ezen a néven, bár én csak 3 naponta vagyok játékban.
Vagy jöhet ide a privi. -
Ariakus #22628 Ja , Kahrunon vagyok (nem magyar legióban), de van egy clericem Israphlen is. -
Trollface #22627 Lehet megnézem egy asmo bárdal vagy gunneral majd. -
Trollface #22626 Te is ott játszol? Amúgy Isrán van ember csak ,kurva sok az ely hero.. -
Ariakus #22625 Hát pedig neki ha csak magyar klán jöhet szóba akkor menjen csak Kahrun-ra, még akkor is ha sok a f2p noob meg a brazil meg egyéb kukárácsá nemzet. Israphel-en úgy tudom sok az Észak Amerikai de nem nagy a szerver populáció, többi szerveren szintúgy nem kimagasló az aktív játékosok száma, kivéve Kahrun. Kahrun Asmo oldalon kapásból van két nagyobb magyar klán: Killer Instinct, és BloodwingsHUN. -
Trollface #22624 Szerintem a Gameforge bafaszkodsa is közrejátszott... Meg a Telén lévő barmok.. -
Trollface #22623 Nézzük, Kahrunon sok a freetoplay noob. Nem ajánlom. Tiamat kicsit halott ,az asmok. Siel vagy Isra asmo.. Ezt tudom ajánlani.Magyar hát Siel elyn vannak vagy 20-an-30-an egy klánban,asmo oldalt nem tudom. Isra elyn is van egy-két magyar szétszórva , az asmo oldalon meg van magyar klán asszem ,mert találkoztam velük dredbe.
Várj jövőhétig ,ha új classt akarsz. Addig szedd le és izzitsd be ,hogy minden működjön. Majd a dollár jell Patch könyvtárat fog csinálni 40gb-al de at töröld le ha felrakta. -
Ariakus #22622 Mit tett tönkre az életedben ha már így leírtad, hogy miért is adod el? Barátnőd elhagyott, kirúgtak melóból, haverok elhagytak, elsorvadtak az izmaid, visszeres lett a lábad? -
#22621 Akkor otthagyod a Matrixot Neo? Helyes! -
Vicodine #22620 nem, csak eladom ezt a tragyat ami tonkretette az eletem ennyi, es aki sokat kockul annak is tiszta szivbol ezt tudom ajanlani, bar ezzel nem erositem a hajlamot az enyem megvetelere..:D -
Shaenis #22619 lehet hogy átmegy NA-ra :) -
#22618 Na! Mi történt? :D -
Vicodine #22617 ja telemachus asmo oldal -
Vicodine #22616 elado acc:
lvl60 ranger, +13as vasharti-60as colival mergelve,60as abyss ekszerek, 60as coli sett,55os coli sett(mr), +15os lvl 50abyss gear(crit+attack),60as devanion szett,6.5millio ap,200+ mithril medal,lvl 40es veteran szint, meg van rajta kb 2 honap gp, 1,6milliard mani, meg kb meg 400milla eladando cucc
van meg lvl60 gladi, lvl 60 sorci, jelentektelen cuccokban,57es templar, 56os chanter, lvl 60 clerik ill lvl 60 assa 60as coliban fos ekszerekkel es fos fegyoval(55os coli) master szakma alchemy, tailoring, aetherszedes -gathering kihuzva, meg csomo jelentektelen apro szarsag, balaur matik meg egyeb fosok -
Spardas #22615 egyébként csak azt nem értem Eu-n mi értelme a free nek ha semmit sem tudsz szinte csinálni a Tera esetében tök szabad vagy vannak meg kötéseid de nem ijen dolgok amik ronthatják az élményt mint pl nem használhatom a brokert nem trédelhetek stb stb
hínék egy spant játszani és nem tudom neki át adni az itemem ami neki pl jó lenne ez azért ki baszás nem tehetek be az ah ba se kivagyok zárva a kereskedelemből.
ugyan az a cég és mégis kurvára el van baszva nem értem.
mondjuk egy pc SSF4AE vs SFXT eset ugyan az a cég de a Pc support egy lofasz az SFXT esetén..... -
Spardas #22614 amerikai szerveren hova érdemes indítani karit ahol van sok magyar is assmót? -
alyr2 #22613 a shugo insta fasza volt -
Trollface #22612 10% silnece gs pénzes eventből.. -
Trollface #22611 Itt nincsenek gameforge lottók meg , elbaszott shugo insta.. ++ Arab gazdag csávók. stb... -
szala84 #22610 Köszi. Még kínlódok vele egy ideig. De engem már rohadtul idegesít ez a laucher... 2 napja ezzel szenvedek.... -
Trollface #22609 'ott vehetsz nem at adhato cuccot is valami tikettel akar enchantolva.' Courier Passnak hívják és hamarosan nálatok is lesz ne aggódj... és nem a shopból vezsed a geart ,csak a passt amiből kell vagy 20-30 egy szetthez. -
alyr2 #22608 ha jol emlekszem 40% kornyeken all egy darabig de aztan beindul -
alyr2 #22607 vanna kasztok pl asassin aminel a minimalis lag sem jo mert szinte jatszhatatlan lesz, az eddig elhangzott infok alapjan az amcsi jobban ha fizetsz opbb leszel kategoria, mert ha minden igaz ott vehetsz nem at adhato cuccot is valami tikettel akar enchantolva...stb ami szinten jo biznisz a goldsellernek..:D -
szala84 #22606 hmm. Nem is a sebességével van bajom. 40 % környékén behal a telepítő. Ha újraindítom akkor már az installer sem indul el.. 2 gépen is ezt csinálja.