Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEm hallottam még errõl az Air rivalsról, de most megnéztem, ezzel már lehet is jásztani igaz? Amúgy hogy õszinte legyek, sztem ha vki igazán akar játszani egy mmo-val akkor semmiképp sincs ideje másikra, pláne nem egy harmadikra 😊 Kedved persze nem akarom elvenni de sztem 3 az sok 😊 Bár nem kell hc módon nyomni😊

Tombi
Én Aion-t fogok kezdeni, mivel az idén megjelenik.
GW2 is fogom tolni, és persze mellette az Air Rivals-t is.
3 MMO már sok, nem szeretném egyiket se dobni, mindegyik tetszik !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

TQ cheater
Nekem Aionra nincs pénzem, ugyhogy GW2 lesz. Játszom Gwvel, és szeretem, szal szerintem a GW2 se lesz rossz. Én jobban örülnék neki ha nem ilyen Coin-os szarság lenne...

Be Positive! MMO GAMER

Köszi! Ezek eszméletlenül jó képek!!

kb 15-20 skillben is különböznek majd a két frakció kasztjai (mármint pl egy elyos templar egy asmo templarral szemben), illetve lesznek külön frakciós Divine Power skillek. Aztán title, stigma és hasonló dolgok.

Linket este küldök.

Lyana akkor tudsz küldeni linket nagyobb felbontású képekhez ? <#vigyor2>

Amúgy a vizuális efekteken kívül nem hiszem h lesz más eltérés a két faj között😊 persze a terület.. és nem mind1 h melyik oldalon harcolsz 😊

szerverenként 1 frakció alatt indíthatsz karit.

Looooser
franc bele

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem, választanod kell, hogy melyik oldalon akarsz nyomulni😊

Looooser
1 kérdés mind két frakció ból lehet 1-1 karim, vagy ez is olya lessz mint a wow hogy vagy csak ez vagy csak az...am most megint végig lestem 1-2 vidit, és ha kijön én fogok vele játszani, és asszem ez a gamma olyanlessz hogy "hûûûû bazze... azt a rohadás... anyád... omg wtf... e meg mi?"

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Hogy érted? Bár az atomrobanás szerintem is túlzás a gombafelhõ csak egy elfolytot ionvihar eredménye, amit a karakter delevelenergiája gerjeszt mikor a térgörbületbõl kiteleportál. Nem lesz ez egyszerû de én is meg fogom kockáztatni!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nem értem mirõl beszélsz, sztem sok új infot nyomatunk most itt így hírtelen😊

Azért ne offoljátok szét topikot plz Mindig jövök h új hsz aztán olvasoma hülyeséget 😄

asd

Zomil
de persze ha tultöltödsz, akkor a lentebb linkelt atomrobbanás következik be :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aj tudom, ezt ne is mondd!.. Amikor a hivatalos oldalon olvastam ezt az "újítást".. Ilyen hülyeségrõl még nem hallottam.. Bár az egyik sajtótájékoztatón azt nyilatkozták, hogy erre mindenképp szükség van.. Mivel ha átjutsz egy ilyen csillagkapun, ami ugye nem egyszerû, akkor rendkívül gyorsan fejlõdhetsz ezeket a lebegõ szigeteken..! Úgyhogy vállalni kell a lvl1es rizikót, a pár órás szintlépésekért! Amúgy kiderült, hogy egy poti hatására rájává is tudsz te magad változni!!! Részleteket nem tudok sajna róla..😞

Zomil
és még akkor is tudnod kell fejböl az aktuális kódot a kapu aktiválásához, ugyanis a kódok naponta változnak, és a kis ábrákat nem is egyszerü lerajzolni
jah és ha rossz a kombo az még nem jelenti azt h nem nyilik a kapu akár müködhet is, de lehet mikor átérsz a tuloldalra a hösöd ujra lvl 1 lesz, esetleg 1honapra bannolnak a szerverröl

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen de csak a lenti csúcsus szigetre! Mert a másik hely az túlságosan is forró lenne ezeknek a rájáknak, úgyhogy ott maradnak a csillagkapuk, amiket pedig csak csillag illetve bolygóállásokkor lehet csak használni..

Kata
Ja tényleg. Akkor majd biztos olyan teleportkapus izéken át tudunk közlekedni az atomrobbantásos szigetek között addig.

[/cserf][/fülünyúl]

nem, mert kivették😄

Amúgy én úgy tudom, hogy vannak ezek a rájaféleségek, amik néha-néha felbukkannak, és azokra kell ráugrani, és levisznek a vízalatti barlangokba, amiken keresztül lehet menni a szigetekre.

Megvan a vid! Ezekrõl beszéltem!
KATT

Kata
Tényleg, és a víz alatti szigetek között is szerintetek lehet majd repülni?

[/cserf][/fülünyúl]

Igen errõl már én is olvastam, de csak külföldi oldalakon, a magyar portálok még nem írtak sajna róla, pedig biztos majd még já pár ezer embert ez ide csábít majd! Személy szerint a szaturnuszhoz hasonló bolgyóra leszek majd kiváncsi, mivel a körülötte forgó meteorok, ami miatt is látszik úgy, hogy gyûrûje van, elég nehéz lesz a nehezen megszerzett ûrhajókkal átrepülni közöttük, mivel erõs sebzésüek azok a meteorid darabok..:S

yesss
ugyan engem soha semmi csak megjegyeztem

Kata
Arról még nem olvastam.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem tehetek arról, ha rólam beszélnek, és ellene sem tudok semmit tenni. Engem is sokszor zavar, de ne nekem panaszkodj, ha téged zavar.

[/cserf][/fülünyúl]

Hehe yesss-nek igaza van eddig full halott volt ez a fórum 😄

Zomil
2. kiegben meg állitolag már át lehet repülni más bolygokra is, és akár késöbbi kiegekben lehetöség lesz ürhalyókat is craftolni amikkel ürcsatákat kell vivni és nem Abyss-t, hanem a Tejútrendszer különbözö pontjait kell elfoglalni és megtartani

yesss
Hallod Kata az gáz hogy mindenki rólad beszél?? csakmert benéztem sg csetre rögtön Rólad beszéltek engem irittálna bár lehet ez neked csak az egódat növeli(kitudja nem ismerlek még) szóvalhát ennyit akartam hozzáfûzni a dolgohoz jah meg annyit hogy Nsoft powaa ti vagytoka legjobbak fiúúúúúk!!

Az erõ legyen veletek

by.: Andr0 the Dzsedáááj

yesss
pff "mivan veled jóidõ" miez a sok post, végén még kiadják a játékot vagy mi?^^ azé hajrá csak igy tovább szeretlek titeket meg pisz end láv az erõ legyetek van és nefeledd Lyan ÉN vagyok(pfff csziiii pfff cszziii) az apááád!!!!
maj még jövök nem szabadultok^^<#worship><<< ez muszáj volt! ×d(ikszdé)

u.i.: Lyan tényleg én vagyok az apád.....<#banplz>

MeoH
Ezek szerint van SGen olyan, aki meg nem ismeri Katat? 😛

fuck mmo's..i.,

Kata
Egyébként most olvastam valahol, hogy a repülés rész lehet kiveszik, de mindenesetre az open bétában, és a játék indulásakor nem lesz benne, legfeljebb az elsõ kiegészítõben majd. Viszont nem csak lebegõ szigetek, hanem víz alattiak is lesznek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

ok. OMG. kimondva

Ne lödd le a poént 😞 most majd jön az ök tudták, hogy csak viccelsz és nem is gondolták komolyan dologgal.
Ugy megnéztem volna, ahogy még 1 hét mulva is keresik a képen, hogy mi robban fel. 😄
ez nem korosztály köszti nézeteltérés hanem így van. a nõknél kicsit jobb a helyzet.

hát valaki ma *urvára vicces voltál, de tényleg

(sorry de már lefárasztottak)

Kata
Nem én vagyok elvarázsolva, és nem a korosztályok nézeteltéréseirõl van szó, pusztán annyiról, hogy ki vesz komolyan egy hülye poént és ki nem. ikszdé 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata kicsit elvan varázsolva sztem.. XD

és akkor mivan. az idõsebb korosztályal jobban kijövök. de azt utálom bennük hogy asziszik csak mert idõsebbek valakinéél parancsolgathatnak neki vagy lenézhetik.

amúgy meg ide írhattad volna, vagy adhattál volna 1 linket ahol nagyobb kép van vagy azt ahol írják hogy ez mi akar lenni

Kata
"Életkor: 14-18 között"

nincs több kérdésem 😄

[/cserf][/fülünyúl]

a felsörõl még elhizsem hogy atom robbanás de az alsó szerintem is inkább abyss lebegõ sziget

Kata
nnna ki a kirááály? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

hát sztem mindkettõ abyss lebegõ szigetei, aztán h a felsõn miaz a angy piros gömb azt megnem mondom 😄

asd

Most mondjam, hogy OMG, vagy ne mondjam?

Én egyiket sem néztem atomrobbanásnak.. a lentiben pedig egyáltalán nincs seholsem robbanás...

az alsó szerintem nem víz alatti robbanás

Kösz Lyan! akkor kérlek mutasd a linket!😊

Nemtom oldalon milyen minõségben vannak fent, de ha kell adok linket az 1639*1024-es méretûekhez is.

Kata
A felsõ egy szárazföld felszíni, az alsó pedig egy tenger alatti atomrobbantás gombafelhõje. -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Ezek eddig viszik nálam a pálmát.. NC!😊

Nem szeretem túlságosan az artwork-öket, de ezek az Aionosak amik az oldalon vannak....!!<#merges2><#worship>