Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW2 is fogom tolni, és persze mellette az Air Rivals-t is.
3 MMO már sok, nem szeretném egyiket se dobni, mindegyik tetszik !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Be Positive! MMO GAMER
Linket este küldök.
Amúgy a vizuális efekteken kívül nem hiszem h lesz más eltérés a két faj között😊 persze a terület.. és nem mind1 h melyik oldalon harcolsz 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
asd
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jah és ha rossz a kombo az még nem jelenti azt h nem nyilik a kapu akár müködhet is, de lehet mikor átérsz a tuloldalra a hösöd ujra lvl 1 lesz, esetleg 1honapra bannolnak a szerverröl
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy én úgy tudom, hogy vannak ezek a rájaféleségek, amik néha-néha felbukkannak, és azokra kell ráugrani, és levisznek a vízalatti barlangokba, amiken keresztül lehet menni a szigetekre.
Megvan a vid! Ezekrõl beszéltem!
KATT
[/cserf][/fülünyúl]
Az erõ legyen veletek
by.: Andr0 the Dzsedáááj
maj még jövök nem szabadultok^^<#worship>#worship><<< ez muszáj volt! ×d(ikszdé)
u.i.: Lyan tényleg én vagyok az apád.....<#banplz>#banplz>
[/cserf][/fülünyúl]
Ugy megnéztem volna, ahogy még 1 hét mulva is keresik a képen, hogy mi robban fel. 😄
hát valaki ma *urvára vicces voltál, de tényleg
(sorry de már lefárasztottak)
[/cserf][/fülünyúl]
amúgy meg ide írhattad volna, vagy adhattál volna 1 linket ahol nagyobb kép van vagy azt ahol írják hogy ez mi akar lenni
asd
[/cserf][/fülünyúl]
Ezek eddig viszik nálam a pálmát.. NC!😊