Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gordis2k
Havi 1x megvevõs

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Belton
Hello,a játék havidijas lessz vagy 1* meg vevõs ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

ha olvasnád néha a hivatalos magyar oldalt, v vmelyik más nyelvû aionos oldalt, akkor láthatnád, h sorra jönnek ki a tesztervélemények, és az újítások, és javítások listái. cb 3 jön most nyáron. Õket is azért a pénz mozgatja valahol, ezt senkisem tagadhatja, de nem az a pénzhajhászás megy mint ami sajnos most a silkroadban van...

CSOki444
2008 sept környékére irják nem ?

Andr0
ui.: új nick de akülsõ nem változik^^ még mindig yesss vagyok ×Ð

Armin & Ayu fan

Andr0
elõbb kész lesz a StarGate worlds mint ez szerintem persze a játékélmény nem fogható ehhez^^

egy kis eszmefuttatás(unatkozom):
lényegében ez lesz a legsikeresebb mmorpg ami valaha volt sõt annyira megfogot hogy még a silkroados karakteremet (drága wanessámat) is ott fogom hagyni értecsak mondjuk vmi aktivitást mutathatnának a dolog irányába mert a Silkroadot is pont az tette tönkre hogy a fejlesztõ cég mindinkább a pénzért csinálja nem azért amiért elején indult reméljük ezzel nem lesz így.....

Armin & Ayu fan

Gordis2k
Már minyá 2011😊 mi lesz már?😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

CSOki444
😊

hogy a faszomba lehet egy videokarit elnézni...mert ha reggel 10kor kelek 7 helyett azt elnéztem..😊
CSOki444
meg 20k volt a ház is amiben benne van..

CSOki444
Ja monitor is van hozzá 22 colos és elnéztem nekem 8800 gt van ...

hát akkor téged jólátbasztak a géppel. mert nekem majdnem ugynilyen configom van és 150k-be került.

Zomil
cryengine1-et fog használni a játék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ez komcsi?induloooooooooooooooooook😊) hallod komolyan mondom még sosem örültem ennyire annak hogy rosszúl tudok vmit,mert így sok manit tudok szeszre fordítani,de jusson eszembe annak a tetûnek a neve aki beetetett engem ezzel a dologgal,mert rajta akarom széttörnia kiürült sörösüvegeket😄 Azért bitos ami tuti alapon mégegy 8600gt-t belepakolok,dulban hadszóljon,nem hiszem h ártana😄
Akkor már indulhatsz is, mert nincs errõl szó😊

most nemvágom komolyan,arról volt szó még régebben h a crysis mocija fog benne pufogni kicsit felturbozva kisebb gépigényre szabva,dx10et jobban kihasználva.most akkor vki világosítson fel pls mert nemakarok hülye maradni XD,de én komolyan így tudtam,és ha nincs igazam akkor a manit nem kell gépre költenem hanem azt eliszom elcsajozom elbulizom😊)
Zomil
pedig sosem volt róla szó h lenne benne

Én nem vonok le semilyen következtetést tetszterek véleménye alapján,a végleges verzió mindíg elkanyarodik ettõl akármilyen gameben,ha mégsem így lesz akor heeeeepppppppppyyyyyyy😄 Én amúgy örülnék annak ha tényleg nem kellene költenem a gépemre,mert nem rossz ez,csak hát én nemhiszek az írásoknak,egyszerûen nem volt még rá példa hogy igaz lett volna az amit egy megjelenés elötti gamerõl írtak,de ne nekem legyen igazam azt mondom!!!!😊) Bár ez is érdekes hogy nem lesz benne dx10 támogatotság,eddig ezt a verziót most hallom elõszö..
Kata
Majd lesz. Ha nem, beletesszük. Csak azért, h igazam legyen.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
nincs benne dx10, a cryengine motort használják(amivel far cry is futott) 😄

Kata
directx 10 miatt

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
mért kéne hozzá vista? 😮

Kata
á, ilyet mi nem csinálunk 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
más a játszható, és más a full grafika

[/cserf][/fülünyúl]

Vaaaaaagy, elolvassuk a teszterek véleményeit, megnézzük a videókat, képeket és levonjuk a megfelelõ következtetéseket?

Igen!

7900gtx-el 1680x1050 maximális grafikai beállítások mellett teljesen játszható egy riftmenet, zárt bétában.

Bár nem tudom ki az, aki nem valamelyest butított graffal indul ostromokra.

Ja meg nefeledkezzünk meg arról sem,hogy a fullos grafhoz vista kell majd,ami ugye alapból felzabálja a gép egy szépnagy részét!!Haverok rohannal tolják most,annak akinek vista van fent a gépén,egyszerüen nemtud normálisan játszani alap beállításokkal sem,a másik akink fele olyan gépe van de xps,az lagmentesn tolja...Mondjuk azok kisteljesítményû gépek mindkettõ,de kkor is.Bár meglehet mire lesz Aion,addigra lesz vista sp3 is,ami már jobban lsz gépbarát😊
Te még hiszel egy fejlesztö cégnek?😊)Nézd meg a grafikát,tedd hozzá amikor majd többszáz ilyen csúcsgrafikájú player lesza képernyõdön...Elhiszem hogy a fejlsztõk faszagyerekek meg minden,de prbáltál már trabantal autópályán 300al menni?😊Én se,de tudjuk hogy nem menne na😊
<#eljen>

CSOki444
Hivatalos gépigény még nincs, de a fejlesztõk elmondása szerint egy mai középkategóriás gépen tökéletesen játszható. A játék fõként egymagos processzorokra készül, ami azt jelenti, inkább a videókártya lesz mérvadó. A játék dx9-es effekteket használ (természetesen lesz dx10es támogatás is), így nem kell kötelezõen nagy pénzeket rákölteni a játékra - bár soha nem árt, ugye.

CSOki444
nem lesz elég egy dual core 2.66 ghhz proc+ 8600gt video kari 512mb+ 2 gb ram ?????? ne basz most vettem egy ilyen gépet 230k ért.. 1 honpja ....... 😞 le is szopom magam ha ez nem lesz elég hozzá !!

Kata
8800 gtx-el ^^

[/cserf][/fülünyúl]

jaja ilyesmit akarok én is,most egy dualcoreom van 2400en pörög 8600gt 521es, 2giga ramocska,de ezt legalább megakarom duplázni,nem szeretnék akkor kapadozni amikor már a karimat kreálom😄
yesss
óó bocsi Quad proci + 4 giga ram + 2 vidi kártya dualba kötve (zárójel) 22"os samsung monitor(zárójelbezár)

nem megy szarul^^

Kata
nekem hálistennek nincs ilyen problémám, 5-6 ablakban is simán elfut majd full grafikán 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Hehe, érdekes hozzáállás 😄 De lényegében igazad van 😛 Nekem is kell majd egy kicsit újjítani.. Mivel ezen a gépen nem hiszem, hogy fullon tudna futni, viszont, KIHAGYHATATLAN! Úgy hogy gépújjítás mindenképp lesz, de remélem azért a havi 10est nem nagyon közelíti meg..

Engem nem zavar ez a pénzügyi része,mert ha Aion egyszer kijön,tuti a fél életemet elötte fogom tölteni,és ha 10ezerbe belefér,ki nem szarja le??!!Egy este 2szer ennyit eliszik az ember ha haverok buli fanta...,egy csaj 10ropi minimum fél órára,akkor egy egészhavi szórakozás megér ennyit😊) Habár ha még hozzáveszem hogy ahoz hogy full grafon toljam a gamet,rá kell majd költenem pár 10est a gépre,mert ezt a gamet megfogadtam h fullon tolom majd😊)
Elõreláthatóan még sokat kell rá várni 😊 Megjelenés az év utolsó negyedében lesz kb, és megkell venni az alapot, ill havidíjjas lesz.

CSOki444
Na most akkor mielött kérdezek csak szolok végig olvastam egy jopár oldalt nyugi.

DE mikor érkezik a játék most ? 😊
És akkor most fizetös lesz csak CD vagy havi dijas vagy csak cash shop ?

köszi

A képeken amiket lentem beszurtam, azok Abyss-t ábárzolják nemde?😊

Zomil
hát ha nod irta ki az akkor nem 100-as 😄

nekem is volt, h olyan fájlra dobta ki a virusos feliratot amiröl biztosan tudtam, h nem az😄

😄DD

hivatalos oldalról van és ott volt vírúsos. de nem ismeri fel az exe fájlt és nem tudom elindítani etz miatt

netmester mit találtál meg?😊
Aiont beírtam egy igen jó kis torrentes keresõbe, és lám csodát kiadott jó pár találatot..😊 Közülök pedig egy 2 gigás pakkot is "Games" típusban.. remélem nem errõl beszéltél, mert egy kicsit még korai lenne sztem a tört verziós megoldás is😊 az meg h vírusos, hát nem csodálom.

az a szar még most is vírusos volt de most az a gond hogy nem tudom megnyitni. keresi a fájlokat

sorry az offoláokért

mi anhneved benne, mert ha a nem torrentes verzió nem lessz vírusos akkor meg tuom majd nyitni és felveszlek friendnek

Egyedi egy játék az biztos😊 De nem nagyon fog meg ez a környezet sajnos, de biztosan nagyon ellehet vele lenni!

Hehe nem hiszem netmester, hogy felfogja ez "baszni az agyad", majd inkább nem tudsz majd leszállni róla😊

Tombi
OFF
netmester: sajnos nem 😞
Tanus: kb 2 hónapja indult újra a régen SpaceCowBoys (sco) nevezett játék.
Most már németországban van a server. Jók a pingek.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

ezt lehet jostikkal tólni ugye?

nekem lessz idõm mert ha mmo felbassza az agyam akkor kb 2 hónapik nem jáccom vele😊