Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a graffal kapcsolatba: ha kieg akkor tudnak javítani rajta

becsödöl hát😊koreában pár honap alatt visszajön a befektetés teljes egésze,azért messze a csöd...ha csak havi 5000ftal számolod a havidíjat,aminél azért több lesz,akkor is csak 1,2millió elöfizetö kell ahoz,hogy 1 hónap alatt visszajöjjön az a 6 milliárd amiböl állítólag fejlesztették,de hát 1,2 milliótól jóval több lesz csak koreában az elõfizetö,ott már nemsok van a kijövetelig,nem lesz ami megelözze
Addigra Blizzard kiadja a nextgen MMOjat es Ncsoft becsodol. Nem erzik, hogy vesenyhelyzet van? Ez nem GW, hogy ingyenes alternativa, es majd par millioan ezt valasztjak. Hihetetlen. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

szerintem az a dolog hülyeség,hogy "akkor már elavult lesz a graf",a grafika az 5 év múlva is jó lesz,csak hát addig lesz jobb is már😊,de ez a világ amit megteremtettek ezzel a graffal,a sok dolog amit belezsúfolnak,évek múlva is megfogja állni a helyét.nézd meg a wowot,a mai napig mennyi ember tolja,milliók,vagy az l2öt,pedig a grafikájuk elég gyér,föleg wownak,l2 még elmegy,de a játékélmény miatt megfogja az embereket,és szerintem ez a sors vár Aionra is
Én sem értem h miért kell ilyen sokáig nálunk is bétázgatni..😞

Darkven, az h ki mit vár el játéktól, és a végén meg csalódás lesz a vége.. Csak magára vethet az ember.. Mivel az elvárás sosem jó. Nem szabadna semmihez sem elvárássa fordulnunk, mert azt mi találjuk ki, persze vmire alapozva, de az a mi kis fejünkben van, és igen nagy % rá az esélyünk, hogy nem azt fogjuk viszont látni/kapni.. Én egybõl megkedveltem Aion világát..😊 És a hivatalos magyar oldalon, is követem az eseményeket. A nyereményjátékban részt vett történetem is sztem azt bizonyítja, h igen csak tetszik ez az mmo😊 Magam miatt nem félek, h nem fog tetszeni, csak ez a túl sok várakozás az ami zavar... És remélem, h még mindig a toppon lesz a grafikája, mikor megjelenik, mivel részben az adja a játék hangulatát! Bár sztem emiatt sem kell aggódnom😊

egy skin megváltoztatása már nem olyan dolog amit hónapokig kellene bétázgatni😄 Na mind1 le se szarom majd egyszer kijön,addig az életben farmolom a manit hogy majd Aion mellett ezt ne keljen,mert anno amikor elkezdtem lájnédzsezni,néha volak gondok...XD
azért kell mert a skineket átcserélik, hogy ne kicsi sárgákkal rohangáljunk

Amúgy én egy dolgot kurvára nemértek.Koreában több mint egy évig bétázgatnak,ott végigfut nemsokára a CB,amikor europába ér,mi a kurva annyuknak megint elkezdeni a CBt,itt már csak a nyelvi dolgok beállítása kellene hogy megtörténjen,egyszerûen nemértem ezt az egész faszságot.Én persze várok,mert tényleg nincsen más amivel lehet tolni,de ha idén évvégén kezdõdik csak a CB elsõ fázisa nálunk,akkor bekaphatjáj
DarkVen
Tanus, most nem csak a grafikát nézve, hanem a játékot egészben is lehet kevés lesz, mivel közel 2 év várakozás rengeteg idõ, és ez alatt a várakozás során megnõnek az emberek elvárásai is. Azonban ahogy NCsoft-ot ismerni lehet(biztos), pontosan ugyan azt adja ki EU-US régiókban is, mint koreában egy évvel korábban. Ez oda vezethet, hogy az emberek sokáig várnak rá, és nagyon magasak lesznek az elvárásaik, amit a játák ilyen buta csúsztatás miatt nem biztos hogy ki fog tudni elégíteni. Sokan nem azt fogják kapni, mint amire számítanak, de attól még lehet jó, és új ötletekben még mindíg nem lesz hiány szerintem. Ha csak a közeljövõt nézzük, még mindíg nincs WOW és L2 höz hasonló korszakalkotó mmo, talán AOK hoz még némi újat. Ahogy azonban a többi kezdetben nagy sikernek hitt mmok, pl a Tabula Rasa szintén Ncsof, és nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Azért az látszik, hogy Aion ennél többet fog nyújtani.

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Darkven igazad van, mondjuk erre nem nagyon gondoltam, de lehet h 2010-ben már nem lesz ennyire csábító a graf, ill hangulat.. Aztán kitudja, hogy addig még milyen más MMO fog kijönni ami esetleg jobb lesz mint Aion..😊 Viszont a 2009-es megjelenést fixálhatjuk, bár ahogy a dolgokat elnézve, sztem sulikezdésnél elõbb nem lesz, szal szept, de igen könnyen lehet, hogy karácsony lesz belõle.. Úgyhogy még több mint egy év.. Hát nem mondom, de az emberek többsége lehet h többet fog várni erre a játékra, mint amennyi idõt elfog vele tölteni.. Bár ne legyen igazam!😊

DarkVen
amugy ha megnézitek a játékot alaposabban a bétás videók alapján még tûrhetõ, néhol szép a grafikája, de 2 év mulva lehet ez már édeskevés lesz. A crytek motorja már így is 5 éves, ha meg túlmoddolják írdatlan gépigénye lesz!
Hozzáteszem, még mindíg nagyon ígéretes játék, és nagyon várom, de addigis L2 a legjobb alternatíva 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
Neeeeemmm!! 2011 az túlzás szerintem 2010ben már lehet is tolni. Amugy szép ez a játék most még😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nyilván nem akar majd olyan 20millió ember bétázgatni..
Na már csak az a kérdés hogy lehet-e majd szerezni CB kulcsot....
DarkVen
Hivatalos bejelentés szerint Eu és US megjelenés 2009-ben várható
pontos dátumot még nem adtak meg, csak annyit, hogy idén várható még az elsõ zárt béta teszt, jövõre a második, és megjelenés elõtt nemsokkal a 3. már nyilt béta.
Ezek után valahogy nekem is kezd L2 érzésem lenni a mejelenéssel kapcsolatban, de remélem 2010-ig már nem fogják húzni!

le fog menni évvégére felére az tuti,ez a gépem tavaly évvégi,idén karácsonyra ugyis cserés lesz,már tudom a konfigomat😊)
csak akkor fog nagyot zuhanni az áruk ha jön új kártya. vagyis szerencsénk van mert 1 biztos hogy jön 😊

Ne beszéljetek már félre.. Hülyeségeket meg pls mellõzétek. Nem mindenki ismeri a játékot... Remélem a tanárnõ nem vert képen mikor a szorzótábla nem ment.

szabi34: nem lesz ingyenes, havidíjjas lesz, nagyjából az ilyen mmoknál megszokott havidíjra lehet számítani, de figyelmedbe ajánlom a magyar aionos oldalt!

Gordis2k
persze meg ha már kifizetted a havi díjat akkor játszani is ingyen lehet...

Amugy van már tört szerver??😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Andr0
mármint melyik része? a client letöltés asszem ingyenes többi nem(telepíteni is ingyen lehet)

Armin & Ayu fan

Ez ingyenes játék lesz?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Andr0
én serintem 2012re kinn lesz lehet fogadni nálam 7:1 hez

Armin & Ayu fan

na jah az igaz,de mondom,mire Aion kijön,a 10éves pistike is az uzsipénzéböl is megvesziXD szerintem max 5év...XD
Looooser
*bulik

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
jah szóval dönthetek nyxáron meló és utána bulk vagy egy új gép

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
"csak 110k "

ugy mondod, mintha tucatcikk volna lol 😄

azért nem mindenki engedhet meg magának 110k-s video karit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

videókari miatt nem kell aggódni,már most most is csak 110k egy 9800gx2,mire Aion kijö szerintem hamburger mellé osztogatják majd XD
Gordis2k
Mennyi van még 2011 ig?😊

jó lessz ez csak dobják már piacra 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Kata
blog lesz? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Andr0
crysis miatt vettem most új vidikártyát szoval nekem 8.. 😄
20:05:
most vmi okosat akrok irni de nem jut semmi eszembe
20:12
még mindig nem just semmi eszembe so elküldöm az üzit....o.0

Armin & Ayu fan

Kata
sajnos már nem fognak, azt még a legelején kellett volna

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
igen föleg a video kártya gyártók 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

toljanak be alá crysis grafot és akkor mindenki hapy lenne 😊

Kata
😄

Mire megjelenik valószínûleg az lesz.

[/cserf][/fülünyúl]

Looooser
hát nézem a Sreenshot-okat és már kezd avulni a graf.... :S

phalanx
szerintem elöbb fog Orbán és Gyurcsány egy asztalnál barátként sörözgetni mint ez kijön.végülis nem is lenne baj,ha lenne valami amivel lehetne addigis tolni,de L2 óta nincsen olyan game amivel hoszabb távon tudtunk volna a haverokkal kockulni.persze azért itthon a szobámba tépkedem a virágszirmokat:kijön,nemjön ki.kijön,nemjön ki.kijön,nemjön ki.....
MeoH
Az esely meg van rá.

fuck mmo's..i.,

Még ebben az évben tényleg kiadják Aion-t?

★ 汤姆 李

Looooser
korrekt a kép bár a kör egy kicsit csillag kapus ^^

Gordis2k
Tényleg😛

na de jó,még én éreztem magamat hülyének,hogy azt hittem dx10es lesz a game,erre beírta vki h nem,most meg kiderül hogy lesz benne!!!akkor mégsem ihatom el a manit XD
757*600 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Gordis2k
😄😄😄😄 Mekkora😛

Korai asmodian mozaik, A.E.C 257 <#awink>

valaki írjon má vmi érdekeset,rakjon fel videokat vagy tudja pöcsöm csak vmi legyen má😊 példuále küldhetne vki fasza aionos háttérképeket,megköszönném😄
mondjuk a silkroadot nem csak a mani tette tönkre,én kipróbáltam nemrégen,megmondom öszintén azzal a gamel engem vallatni lehetne,egyszerüen nem akartam elhinni h azzal a fosrakással emberek tömege tolja...hihetetlen de komolyan!
Zomil
hát ez már jó régi 😄

Kreeder44
gametrailers.com on új vid ha még nem láttátok volna http://www.gametrailers.com/player/34909.html ... 😊