Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Darkven, az h ki mit vár el játéktól, és a végén meg csalódás lesz a vége.. Csak magára vethet az ember.. Mivel az elvárás sosem jó. Nem szabadna semmihez sem elvárássa fordulnunk, mert azt mi találjuk ki, persze vmire alapozva, de az a mi kis fejünkben van, és igen nagy % rá az esélyünk, hogy nem azt fogjuk viszont látni/kapni.. Én egybõl megkedveltem Aion világát..😊 És a hivatalos magyar oldalon, is követem az eseményeket. A nyereményjátékban részt vett történetem is sztem azt bizonyítja, h igen csak tetszik ez az mmo😊 Magam miatt nem félek, h nem fog tetszeni, csak ez a túl sok várakozás az ami zavar... És remélem, h még mindig a toppon lesz a grafikája, mikor megjelenik, mivel részben az adja a játék hangulatát! Bár sztem emiatt sem kell aggódnom😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Hozzáteszem, még mindíg nagyon ígéretes játék, és nagyon várom, de addigis L2 a legjobb alternatíva 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pontos dátumot még nem adtak meg, csak annyit, hogy idén várható még az elsõ zárt béta teszt, jövõre a második, és megjelenés elõtt nemsokkal a 3. már nyilt béta.
Ezek után valahogy nekem is kezd L2 érzésem lenni a mejelenéssel kapcsolatban, de remélem 2010-ig már nem fogják húzni!
szabi34: nem lesz ingyenes, havidíjjas lesz, nagyjából az ilyen mmoknál megszokott havidíjra lehet számítani, de figyelmedbe ajánlom a magyar aionos oldalt!
Amugy van már tört szerver??😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Armin & Ayu fan
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ugy mondod, mintha tucatcikk volna lol 😄
azért nem mindenki engedhet meg magának 110k-s video karit 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"vessetek a mókusok közé" :)
20:05:
most vmi okosat akrok irni de nem jut semmi eszembe
20:12
még mindig nem just semmi eszembe so elküldöm az üzit....o.0
Armin & Ayu fan
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
"vessetek a mókusok közé" :)