Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen klienst kaptál le ? 😄
Ugye nem a cb-st ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nekem még a legelsõként megkapott szimpla tûzgolyó ezredszeri elnyomása is élvezetes látvánnyal bír, ahogy pörögve forogva belevágódik az ellenbe, mndig azon veszem észre magam, hogy mozifilmszerûen állítgatom a kamerát, mikor castolok😛

Remélem high lvl en lesznek szép skillek. Mert ez így lvl 10 környékén annyit mond h emginshila, lesz 1 kis fényeffekt a mobon, aztán elveri favágódeszkával 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gordis2k
34 napja offoltam L2tõt😊 én csak egy régi poént folytattam amiit ugy 1,5 éve keztünk itt a forumon😊

De klasz leírás volt😊 és igen egyetértek. Még úgy is quitoltam , hogy egyike azoknak a félistenkariknak az enyém😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DarkVen
Off
Gordi, L2-nek graciában leáldozott, ahelyett, hogy még több játékost gyûjtöttek volna vele, a legtöbben otthagyták.(2 év után otthagytuk mi is, minden krónikában csak vártuk, hogy majd jobb lesz, majd balancolnak...de semmi 😞 ) Nemsokára az összes szervert összevonhatják annyi játékos sem marad. Nem véletlenül: Ilyen imbalanced eddig még nem volt a játék! Vannak kasztok amik játszhatatlanok, van amelyik félisten... sikerült elérniük, hogy új játékos már nejöjjön, és a régiek is otthagyják. A repülés szánalom, csak az új területeken, azoknak is csak egy kis részén, és csak bizonyos feltételek mellett... pff, ráadásul átalakulással lett megoldva és minden skilled elveszíted, és csak a transzformból kapottakat használhatod... szánalom lett..
off end!
AionHun-ra érdemes minden nap jönni, az élõ adás nagyon jó lett! A minõségét is feljebb álítótták kezdéshez képest, és már felkerültek nagyfelbontásó képek és videók is az oldalra.

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
Elindult a repülés bevezetése L2 ben elég korlátozott egyenlõre, de persze nem sokáig. OB indulása azt sugalja talán mégesm 2010 lesz játék kezdete ahogy azt vagy 2 éve mondtam😊 báááár azért csak béta és csak távolkeleti.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hunnenkoenig
Az aionhun.hu elö közvetiteset az mmogames.hu is atveszi :-)

Tehat jöhettek mindket oldalra! ;-)

OB élõ közvetítés magyar oldalról elérhetõ, este 10-tõl!

Gubberx
gyere Guild Wars-ozni 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Aion.hun még regisztrálva is vagyok,ez egy érzelmi megnyilvánulás volt, hiszti ha ugy jobban tetszik 😊. Annyi ideje hallani róla meg annyira kifulladtak a jelenleg futó mmo-k s annyi reményt fektet sok ember - köztük én is - az Aionba hogy már elég türelmetlen vagyok . Tehát had idegeskedjek kicsit <#crazya> .

"vessetek a mókusok közé" :)

nemtudom,nem is próbáltam,igazából le se fosom.kipróbáltam én jopár gammát hogy aionig elüssem az idõt,de még mindíg a lineage2 az egyetlen amire érdemes idõt áldozni,requim leves.majd lehet még visszamegyek annyira,ha elkészül a gamma teljesen,hogy megnézzem milyen lett,de így fölösleges...
Doomista
requiem megy már nálad ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

úgy birom,két kedvencem:"mikor jelenik meg?" "fizetõs lesz?" aionhun.hu !!de különben is ha majd jön,tuti hogy itt is lesz róla írva elötte jóval már,nem kell idegeskedni
Doomista
szerintem a koreai open bétához képest nálunk hammar megfog jelenni...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akkor jobb nem is lehet az idõzités, de akkor már tényleg jelenjen meg

Zomil
koreai open béta már fut, ugy néz ki ott decemberben tényleg meg is jelenik, nálunk jövö tavasz vége/nyár eleje körül várható 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"ui.: és még a szárnyakba is rakhatóak lesznek modositok(sött még a szárnyakat is le lehet majd cserélni)"

Tök jó , de mikor? Mennyit szarakodnak még a kiadással? <#sir>

"vessetek a mókusok közé" :)

Zomil
és ott van pl. wow is, ott se lehet variálni, mégse sir miatta senki 😊
jó ez igy, a rengeteg modosito az armoroktol kezdve a stigmákig két egyforma karakter aligha lesz 😊

ui.: és még a szárnyakba is rakhatóak lesznek modositok(sött még a szárnyakat is le lehet majd cserélni)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

teljesen felesleges a statpontokkal való variállás,elég ez így hogy a stigmákkal teszed egyedivé a karidat,ez sokkal durvább.nézd meg cabalt,lehet statpontot variálni,szart sem ér,ugy el rontották mint állat,nemkellett volna.Ott van dekaron,lehet statpontokat adni,ott már van értelme ,viszont semmi több más lehetõségekben nem dúskáll a gamma,végeredményében fölösleges.itt összesen 16féle karakter van,hiszen 8-8,és ez bõven elég lesz változatosságnak,nemkellenek a statok.nézd meg linage2t,nemlehet statokat adni,de a fegyókra tehetõ stonok,a rengeteg kaszt és a sokféle cucc miatt ez nemhiszem hogy valakinek is hiányozna,mert annyiféle dolgot tudsz tudsz csiálni,annyi látnivaló van benne,hogy nemjut eszedbe majd ilyen baromság😄 hidd el Aion is ilyen lesz...
evvel csak azt kartam szemléltetni hogy egy szerveren nem lenne anyi variáció aminyit hazsnálni lehetne

Miért is ? Sosincs legjobb elosztás 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az már lehet tudni hogy karakterenként vagy pedig accountonként számolja majd a playereket a szerver? mert ha karinként akkor szerintem ez miatt az admiok törölgetnének egy keveset.

6 alap érték ami automatikusan nõ, hát ha minden kari úgyanúgy indulna hol lenne közte a külömbség? egy valaki kitalálna egy jó elosztést elmondaná egyik haverjának hogy együtt ircsák a népet az elmondaná mégegynek és a végén ott járnánk hogy mindenek az adott kaszban ugyanolyan a tatpontja.

várjuk meg mi lessz belõle.

Szerintem pont emiatt lenne jó. 1. karit elrontja, csinál 2.-at, tovább fizeti elõ a gamet, több zsé jön 😄
De majd meglátjuk milyen lesz 😊

ha figyelted volna mit ír Lyn,akkor azt mondtad volna hogy: Jééé,de durva ennyi varia lehetõseg lesz..De mivel nemfigyeltél,ezért aztmondtad amit..😄
Kasztonként különbözõ módon fejlõdnek.
Azért ilyen, mert a játékosok nagy része rendszeresen elb*ssza a kariját, és minden játékban azért könyörögnek, hogy késõbb lehessen változtatni kasztot, vagy restartolni lehessen a statokat (ami egyrészt sértõ azokra nézve, akik normálisan vagy rp-szerûen szeretnének játszani, másrészt balanszgondok és csapatolási problémák is felmerülnek ilyenkor). Az alapok letétele ezt megelõzi, így nem lehet véglegesen elrontani a karaktert, mert minden más, ami befolyásolja az értékeket, cserélhetõ.

Kár, így minden kari ugyanolyan lesz 😊 mmint statokra, ruha nélkül 😊

6 fõ karakterérték lesz, amik szintlépéskor automatikusan fejlõdnek, ezek mellett még 12-14+ kicsi lesz, amik védelmet és a szokásos egyebeket befolyásolják. Minden értéket tárgyakkal, címekkel, stigmákkal és más egyebekkel testre lehet majd szabni.

Stat pontokról lehet tudni valamit ? Hány lesz illetve h mi oszthatjuk-e el teljesen, vagy valamennyi gép valamennyi mi, vagy csak gép ?

Doomista
de azt nem mondtam hogy meddig nem fogom 😄 most runes of magicot tolok lazán te big cube :o

te aszontad hogy nem fogsz mmorpg zni, és ez az aionra is vonatkozik te cube 😊

Közeli-távolsági fegyvereknél nem muszáj váltani, de sokszor célszerû.

Arról tudtok valamit h fegyverek h lesznek ? Mmint arra gondolok pl íjász ugye távolról íjjal lõ, de ha közzel jönnek hozzá, akkor marad az íj, vagy muszáj elõvennie pl egy tõrt ?

igen ide fofg jönni még akkor is ha fizetõs lessz.
azzal csak azért jáccok mert tudott egy kevés újat mutani,
és persze amint látom mindenki kezdi megunni a sok bugot

Doomista
te is jösz ? elég keveset tolod pedig a requiemet is,1 ora / nap 😄

Hát, sztem jobb ha több klán van 😊
Bár remélem lesz valami klánszövetséges rendszer.

De majd kiderül 😛

ha fee magyar akkor nyertünk

gondolom aról még nincs infó hogy a guild member limit mennyi lessz, vagy lessz-e egyáltalán, mert lehet be se fog annyi magyar férni ahányan leszünk

csak ne az legyen mint pl:requiembe mert azt már nagyon unom

5000 ember lehet egyszerre online /szerver.

Szerverekrõl tud valaki valamit ? Mármint h hány férõhelyesek lesznek 😊

Asszonyal mi is jovunk. Az 2 exGW-s magyar 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Doomista
mind tudják hogy havidijas lesz.én is az elsök között leszek akik az elsö mmorpgre fizetnek havidijat 😄

Bár lehet havidíj lemorzsolja õket 😊

Gordis2k
L2

Doomista
nagyon sok magyar jön...

gwsek,cabalosok, wowosok min 5 ember mindenhonnan

Kíváncsi leszek hányféle nép lesz itt, mert sro-ból fél klán minimum jön majd 😄

Doomista
te miröl beszélsz ? mondtam rég hogy aionra megyek,nem lehet uj neked 😄

Sziasztok, kóreai open bétáról van valakinek valami infoja ?

Gubberx
Nahát a sok kockát mindenhol megtalálni 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

da

Doomista
már odaadtam neki 😊