24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Trollface #22685 BS
Nem tudom neked tetszenek a fogyis kommetjei? Ja ,te is fogyis vagy jó. -
#22684 ncsoft master accountot kreálsz, ahhoz aion accountot
akkor vagy célegyenesben ha a master accnál látod a játékok között az aiont
a játékba teljes email cím + password kombóval tudsz belépni -
ic400bk #22683 Akkor tudnátok végülis segíteni? Hol tudok a játékhoz regisztrálni? Mert az Ncsoft-os regisztrációt nem veszi be!? Dobnátok egy linket nekem? -
x3rb #22682 U mad? Ha el is adta volna az accot akkor nem segithetne egy forumozonak aki segitseget ker?
Meg ne haragudj mar . Nem tudom hogy ki a fast vagy es miota jatszol, de ha feher egy eve nem jatszana akkor is tobb informacioval tudna szolgalni es nagyobb ralatasa lenne aionos temara mint neked valaha is lesz. -
#22681 közöd?
mégis kommentálod. én meg tudom álni hogy ne kössek bele minden f@szságba amit leírsz, légy szíves viszonozd. -
Trollface #22680 Te eladtad az accod nem? Amúgy , na jó...Nem kommentálom. -
#22679 jaja
egyik jobb de szarabb
a másik ritka szar de picit jobb
-
Ariakus #22678 Eu servereken több a megkötöttség és a szopatás. NA serveren nincs megkötés viszont jóval nagyobb a ping. -
ic400bk #22677 NA, de mi a különbség a kettő között? -
Shaenis #22676 NA vagy EU? -
ic400bk #22675 Sziasztok
Szeretném kipróbálni a játékot, de valamiért az istenért sem tudok belépni.
Telepítettem a játékot, regisztráltam egy ncsoft-os accountot, de semmi.
Mégis mi lehet? -
Trollface #22674 Nem atcheltem még, majd holnap fogom valszeg ,ha levizsgáztam és hazaértem. Lehet újra kell majd raknod. Amúgy mindig ez van, ezért kell várni, bár ez a launcher tényleg szar. Az EU-s launcher is dettó ugyanez a tipus,koreai launcher. :)A régivel nem tudom mi baj volt.. -
alyr2 #22673 Nekem 2.2 Intel core2 3 giga DDR2(800MHZ)Radeon 2600XT...es lofasz poralakban:D -
Shaenis #22672 Trollface neked sikerült patchelned tegnap az NA-t? Én este 10 körül küzdöttem vele egy órát, de az új launcher úgy szar ahogy van, el sem indult csak dobálta a session timeout hibát. Ncfail, már szinte hiányérzetem volt. -
Shaenis #22671 Nekem viszonylag izmos gépem van, core i5 3570k (ivy bridge), 16GB RAM, ATI 7770, SSD, azon nagyon szépen megy max full HD grafikával, siegeken is jó. Core i7 a játékoknak felesleges, az is csak 4 magos, és a hyperthreading játékoknál nem sokat ér. A proci terhelésem 40% fölé nem szokott menni, memória foglaltság pedig 5-6GB ha csak az Aion fut. Egyébként simán viszi a gépem azt is, ha egyszerre fut az Aion és a GW2, alt-tabbal váltogathatok közöttük villámgyorsan.
A régi időkről csak annyit, hogy Aion 1.5 még játszható volt az akkori ezeréves sony vaio notebookomon 1GB rammal core duo procin valami puttyadt kis integrált vga-n. -
#22670 időközben volt rendszerujratelepítésed? aionnal együtt.
nekem az megoldotta a problémákat egyszer. na meg az se jó ha minimumon van a grafika. sokkal több FPS-t ki lehet hozni, ha kb közepesen tartod. a shadert meg 3/4-en.
shadow, water effect, meg a többi csicsás fasság persze nem kell.
skill effectek groupra maximum, háttér kilőve, bloom 0. próbáld meg így beállítani, utánna indítsd újra h megragadjon aion hülye fejében. :) -
Ariakus #22669 Hát kösz az infót, nem csoda, hogy az én 4 éves gépemen sem megy olyan jól.
Egyébként van itt olyan aki mondjuk erős gépen játszik? Mondjuk Core i7, 8 giga ram , meg vmi jobb videó kártya (ATI HD 6850, Geforce GTX 560). Nem mintha csak az Aion miatt valaha is vennék erősebb gépet, de kívámbncsi vagyok, hogy erősebb konfigon mi a helyzet -
alyr2 #22668 Amugy azert nyultak bele mert nem kezelt x memoria folott aztan tomegevel dobalta ki az embereket pl siegen.. -
alyr2 #22667 A nagyon regi idokben nem jatszottam. Viszont minden verzioval tuningolnak valamit a grafikan. 2.7 nekem jatszhato volt tobb jatekos volt pedig..3.0 utan pedig a grafikus motort highrol alapra kellett allitanom, visszavenni meg par golgot, 3.5 utan pedig minden szar lett jelenleg minden szinte nullara van teve, es igy is jatszhatatlanok a siegek shift+f12 sem segit, Tia Eye kilove mert detto, TH szinten TF instaban bossfuggo van ahol ha megmozditom akamerat az instant 10-15 mp freez, van ahol a skill effektjeim kesnek ugy 10-15 mp-t de legalabb idoben megy el...stb LEdobtam a rangomat is mert mar nem hasznaltam a trafot sem mert semmi ertelme nem volt..4.0 meg ugye megint kap grafikus tuningot, ami miatt szarabb lesz nekem.Futni fog, de a jatek legalabb fele az ki fog maradni mert elvezhetetlen lesz/jatszhatatlan szamomra.. -
Trollface #22666 NA.. -
#22665 2.0 előtt sokkal jobb volt a játék, ez tény és való. 2.5 patchel jött ki rá egy új motor, ami elég sok embernek hátrányt jelentett, hiszen nagyobb gép igénye lett! nem lett csúnyább semmivel a játék, effecteket húztak rá kb, de hiába lehetett vissza állítani a régi motort, attól függetlenül sokaknak a fps drop ugyan úgy megmaradt. 2.0 óta nem igazi a játék kb.. -
#22664 Sziasztok.Esetleg tudnátok segíteni abban hogy hova érdemes menni?A nexus-ról szeretnék elmenni.Perento vagy Tele? -
Ariakus #22663 Egyébként akkor amikor kijött a játék akkor barátságosabb gépigénye volt? Mert a régi veterán játékosoktól azt hallottam, hogy amikor kijött az Aion akkor sokkal szebb volt mint ma. Meg ugye, nem tudom melyik patchel jött ez a "húzzunk rá Voodoo 1-es textúra mázat a tájra" grafikai butítás, de nem hiszem , hogy ezel kevesebb vas kell neki.
Vagy neked már a kezdetekkor nem ment annyira jól a gépeden (főleg régi nagy Abyss siege-kre vagyok kíváncsi)? -
Trollface #22662 "Up to now AION Free-to-Play was playable in English, German and French. However, Atreia's inhabitants have been studying hard and will be speaking Spanish, Italian and Polish from the 31st of July. Not just the texts, but all the voices are also being localised and integrated into the game. Of course each country has its own servers and services (website, community, support) will be available in each of the languages as well.
And as if that weren't enough: in September this year, Turkey will also be getting its own language version!"
Lol.... Köszöntsétek a még nagyobb csúszást... minden eljövendő patchnél. -
Shaenis #22661 Én szeretem a régi kezdőterületeket, annak még volt hangulata, és eszméletlen jó a zenéje. Kár hogy Ryo Kunihiko csak 1.0-hoz csinált zenéket, mert ami 2.0 óta van, az siralmas. Azóta ki van kapcsolva a BGM, csak abyssban kapcsolom vissza ha arra járok.
Szóval igaz, hogy unalomig játszottam már én is a kezdőket, de ennyi idő után egy karakter erejéig még jó lesz visszamenni nosztalgiázni. -
Shaenis #22660 ezt én is tudom :) legjobb siege-k 1.x ben az abyssban voltak, ahol tényleg volt taktika, nagy szervezett csapatok, kis gerilla egységek, stb. -
alyr2 #22659 3.0ban nincs siege, valami mas van siegnek csufolva:D -
alyr2 #22658 Uj kezdo terulet nem lesz:( igy a 2 uj szarral csinalhatom vegig amit mar 2.jara is untam kurvara...szerintem sokan vannak ezzel igy..Meg nem latom a balanszot meg mindig..mert ugye kapunk egy kozepes sorcerert chanter healekkel, meg egy ranger/asassin kombot..Bar kivancsi leszek ra, mert ha beteszik kinahert az enchant fuset, ahogy eredetileg van, mindenki +15re huzott cuccban lesz! Igy a gear kulonbseg nem lesz meg annyira mint most. es igy valoban az nyeri az adott pvp meccset aki tud jatszani a karijaval/jobb gepe van igy nincs fps lag stb.Bar gyanitom nekem full minimum grafikan is szinte jatszhatatlan lesz a kis 8 eves gepemen..mert mar most is az.. -
Shaenis #22657 4.0 elvileg pvp-re van kigyezve a 3.0 hibáiból tanulva. Kiváncsi leszek a siegekre, és hogy mennyi embert tud visszavonzani az új verzió meg az új klasszok. -
alyr2 #22656 Legalabb az ely oldal letezik meg:D Az asmo mar lassankihalt...2 napja csucsdioben 150 lvl 60 asmo volt online...amibol 30 bot volt.. -
Box3r #22655 Köszi:) Mondjuk a többi Elyos nélkül nem sikerült volna, iszonyat nehéz volt összeszedni ennyi embert :)
Remélem 4.0-ban nem szúrják el úgy a Siege-eket, mint 3.0-ban. Az lenne a jó, ha újra a nagy Ingisson vagy Gelkmaros siege-eket lehetne átélni. Sosem felejtem el az első siege-emet, mikor több száz ember PvP-zett Gelkben...de jó is volt az:)
Tiamaranta Siege egy vicc...néha egy trafós parti bejön a fortba, kiverjük őket, de trafó nélkül meg sem mozdul senki.... -
Shaenis #22654 Grat a core-hoz :) Meglepődve láttam hétfőn, hogy lfg-n keresnek embert shattered abyssal splinterbe, aztán láttam hogy ti foglaltátok el, végre valaki vette a fáradságot. :)
-
Box3r #22653 Spatalos Szerver - Elyos oldal legnagyobb magyar légiója /TOP 8-ban vagyunk az egyik legrégebbi szerveren/, a New Generation tagfelvételt hirdet.
Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.
Amit tudni kell rólunk:
-Tapasztalt társaság.
-PvP és PvE orientált játékosok.
-Aktív siege részvétel! /Jelenleg is mi uraljuk Core-t/
-Szoros együttműködés külföldi légiókkal.
-Légió eventek havi rendszerességgel.
-Kisebb karakterek fejlődésének elősegítése.
-TS3 használat erősen ajánlott, mivel nagyon jó a társaság, és tele vagyunk csajokkal is :).
-World Boss killek.
-Legaktívabb magyar légió, non-stop 10-25 player online.
Jelentkezni az alábbi facebook csoportban lehet:
https://www.facebook.com/groups/169517409822270/
valamint ingame: Hunnia vagy Kleidave nevű karaktereknél lehet! -
Trollface #22652 ASMOKNAK INGYEN CUCC. -
alyr2 #22651 Köszi. 15% nal nekem megall es bontja a netet.. -
QRob #22650 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2FxJ5YD&h=8AQHvs3_C&s=1 -
alyr2 #22649 honnan lehet leszedni?
-
QRob #22648 Valaki megtudná mondani mennyi időt vesz igénybe a PTS telepítése? Kb. délelőtt 11 óra óta megy a telepítés és még csak 44%on áll :S -
#22647 Sziasztok.A nexus szerón játszom de mostanában sokat esett a színvonal.Van olyan angol szeró ahova még érdemes átmenni?Perento,Anuhart?
Gondolkodtam a német Thor vagy francia Urtem szerón is,azok létszámilag biztatóak.Vannak ott magyarok? -
Trollface #22646 tekintve az 500 mses lagspikeokat ...