Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah itt Amsterdamban egy game bolt kirakatában láttam egy Aionos plakátot!remélem ez jelent valamit😊 legközelebb ha a bolt fele járok megpróbálom elolvasni az apróbetûs részt is😊
Satisfactory
Az ma van! Úgy látom valamibõl kihagytak minket elég aljas módon...<#banplz>

retired Sorcerer @ Spatalos

BEAST
rohatt 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LoooL, random dátumgenerátor ftw 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gordis2k
Aion will be released on 19th of January 2009 akkor jolvan akkor😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Satisfactory
pvpve: player vs. player, player vs. environment.
A támadások kikerülésének semmi köze ehhez a fogalomhoz.
De ha mindenképp a mozgékonyságra vagy kiváncsi, akkor azt Agility-nek hívják Aionban.

Looooser
még nem láttam videót (rendeset) a PvPve harc rendszerreõl *legalábbis ez jelenti azt hogy PvP, plussz a kitérés a támadások elöl, vagy rosszul tudom????

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

😄 jeje, és még csak nem is kamu. =)

Satisfactory
"Akik esetleg kicsit konkrétabb dátumot szeretnének":
http://aion.officialreleasedate.info/
"Az F5 nyomkodásával akár közelebbre is hozható!"

ez most komoly? 2009? lol. ez kicsit tág. még 11 hónap van ebben az évben.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

MeoH

fuck mmo's..i.,

értem köszi, utána nekem is leesett a dolog😉 akkor már csak a kérdés mikor is jelenik meg, bár már biztos sokan kérdezték😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ha van karaktered egy adott szerveren, amit késõbb lezárnak, akkor a már oda "regisztrált" acc-os játékosok szabadon kreálhatják az új karikat (max 8, ugye), szóval nem kell foglalgatni.
Ha zárás után döntenél, hogy ezen a szerveren inkább a másik frakcióval lennél, akkor meg ugye meg kell várnom, míg azt újra megnyitják.

BEAST
kb enis igy vagyok ezzel :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jelenlegi állás szerint várom a játékot tekintve, hogy unalomûzés ellen war-ba már csak szintezem a karikat, endgame hiányában... de még odébb van mire kijön, addig tehetnek csodát a who-val is😊

MeoH
NEm almodtad, szintezes wow/war-szeru, nem tobb honapos grind a max szint. Itt is inkabb az endgamere van kielezve a dolog.

fuck mmo's..i.,

akkor jobb ha elõre legyártom az esetleges alt karikat is😊) valahol olvastam bár lehet csak álmodtam már nem is tudom, szóval, hogy a játék nem a grindrõl fog szólni nagyrészt, mint ahogy a keleti mmo-kban szokott lenni, tehát "hamar" el lehet érni a max szintet (ami ha jól tudom 40)?!

MeoH
2 kulonbozo szerveren inditasz karit, 1iken Asmot, a masikon Elyost. 1szerveren nem lehet mind2 oldalrol karid.

fuck mmo's..i.,

Ha szeretnek mindket oldalra karaktert inditani, azt hogy tehetem meg?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Aionban szerverket különbözõ módokon korlátozzák, ha a ratio nem lenne megfelelõ. Például, míg helyre nem áll a rend, csak egyik frakciót lehet indítani, illetve még ha így sem töltõdne megfelelõ sebességgel, ingame bónuszokat kap az egyik fél. Koreában egyelõre teljesen jól mûködik, ingame bónusz részre még nem került sor, általában igen hamar betöltõdött régi szervereken is a rés.

ahol éppen fut vszleg népszerûbb a játék, és ott van elég farmer ahhoz, hogy ne legyen elnéptelenedés... ám rvr lesz akkor nem is tudom, túl soxor fürödtem be azzal, hogy azt az oldalt választottam amit végül a többség is és a végén ellenfél seholse és ez nem csak a WAR-ba van/volt így... az meg, hogy a játék határozza meg, hogy én melyik oldallal is akarok játszani azért, hogy legyen ellenfél is nem túl bíztató..:s ígéret meg mindenhol van... nah de hát várom a játékot hátha lesz itthon is vmi beta/trial?! :o

MeoH
FFAval 1et ertek😛 dehat ez van. Es van elonye a regios csuszasnak, pl ez is. Addigra kiderul, hogy a letszam gondok mekkora problema.

fuck mmo's..i.,

BEAST
Nem csak warbol, eleg sok jatekbol ki lehet kovetkeztetni az ilyesmit :p Mellesleg ahogy nezem kulfoldi forumokon tobben valasztanak az Asmodian oldalt mint az Elyost, mert olyan "badass" kulsejuk van... mindig igy kezdodik 😄 Ezert lett volna jo ha Lineage fele ffa tema lenne, de majd kiderul mi lesz, meg fel ev mire errefele is jatszani lehet majd vele 😄

MeoH
Ne a Warbol indulj ki. Itt a mirror kasztok tenyleg azok, minimalis kulonbseggel. A 3frakciobal csak 2 jatszhato. Nincs "gonosz" oldal, es mind2 jol nez ki.

fuck mmo's..i.,

nagy kár érte... elég sok mmoban becsõdölt ez a fajta megoldás, az egyik oldal általában elnéptelenedik egy idõ után a másik fölénye miatt...:S FFA jobb lett volna, de akkor majd meglátjuk 😊

Satisfactory
Az egész történet a 3 frakció közti ellentétrõl szól. Elsõsorban szerintem a frakcio vs frakció lesz a befolyásoló, tehát nem kerülhet egy klánba egy Asmodian és egy Elyos, de voltak arrol is feltevések, hogy egy oldalon belül is lehet háborút inditani. Bár ez utóbbi szerintem nem valószínû =)

BEAST
Tenyleg, erdekelne hogy itt szigoruan a ket faj ellenteteirol szol a jatek, vagy Linage szinten mindenki jatszhat mindenkivel es vegul a clanok harca szamit? (a pve rosszakat nem szamitva) Bevallom nem igazan nezelodtem a jatek utan, ez a repkedos pevepezos tema nekem mar kicsit sok volt, de azert erdekelne 😊

én maradok az mkb-nál

asd

TQ cheater
A #ð³<³äð;³³@]}ð] bank jobb annál amit Lyan ajánlott, higgyétek el.

Be Positive! MMO GAMER

nem, ezek alt+xy betûk randomizálva.

Ez lol ? Ez egy kóreai név akar lenni ?
Csak mert az elvileg kéne mutatni a gépnek >.< mivel írni is tudok 😄 ㅎㅇㅇ ^^

Szerintem a ð[ð[]ð³$[<³$³³$ðä³> a legjobb, nekem is ott van.

Gordis2k
Én még nem döntöttem el melyik Koreai bankommal küldessem el. Szeritnetek melyik a leggyorsabb?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Kínában még cb van.

Satisfactory
* A május-június, a Ny-i verzióra vonatkozik. Koreában és Kínában már kijött.

Satisfactory
2009. május-június
jelenleg ezt lehet tudni

TQ cheater
Sziasztok!

Már régóta nem láttam ezt a topicot. Na mi van a játékkal? Lehet már tudni kb. mikor jön ki?

Be Positive! MMO GAMER

Koszi.Akkor sajna ez nekem nem jon ossze.

Jimi Hendrix

A koreai bankodon keresztül küldesz egy megerõsítõ nyilatkozatot NCSoftnak, hogy koreai állampolgár vagy, majd a tõlük kapott válaszban található kóddal megerõsíted a plaync.kr-os accountodat.

Mobil ugyanez csak sms-ben kssn-nel.

Átszámolva kb 3,500FT egy hónapra.

Ez enegem is erdeklne,ithonrol hogyan tudok bekeruli,mondjuk bankon kersztul?Es kb mennyibe kerulne?

Jimi Hendrix

vagy bankon keresztül.

De csak telefonos aktiválással nem :?

MeoH
be lehet. Es mar nem beta.

fuck mmo's..i.,

Satisfactory
Nem lesz closed beta.
Ha jól tévedek, akkor preview eventekre lehet majd bekerülni ha meghirdetik.

a koreai ob-re meg nem lehet bejutni innen kis hazánkból.

Hát mivel a game kész, csak lefordítani kell, ezért sztem csak trial lesz, vagy valami hasonló.

OB lessz európában is?

En a betat varom,ha juniusba kiadjak a gamet,akkor a closed beta mikorra varhato?

Jimi Hendrix

egyelõre a dátum amit szeretnék leghamarabb tudni.

azt mar tudjuk milyen formaban terjesztik?
Szal lesz dobozos/collectors edition, vagy csak ingye letoltheto kliens, es a havidijat kell csak csengetni?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer