Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wow pvpjét összehasonlítani war-éval nagy butaságra vall :o márha beszélhetünk egyáltalábn pvp-rõl a wowban😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hamed
WAR pvp azert messze jobb... lett volna ha technikailag ossze tudtak volna hozni. Amit eddig osszeolvastam a jatekrol az alapjan ugy tunik instance-olt pvp egyenlo szamu jatekossal nem lesz, csak nyilt csatak.

Mindenesetre szemmel tartom ezt a jatekot is, mert jonak tunik, bar nekem tul azsiai.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kíváncsi vagyok h milyen lesz a PVP része a játéknak 😮 mert a WARban is sztem azt ronották el a legjobban h nem olyan volt mint a wow-é pl. dehát ez csak a betában fog kiderülni.

Hali . nem hiszem
Krinyo
hallod,szerintem pongi nem írt egyetlen olyan célzást sem,h akkor szar lesz a game ha nem világítanak benne a fegyok,hanem egyszerûen csak megkérdezte,omg...amugy pongi te aklántársam pongi vagy dexteritiröl?😊)
ScarY MAN
anyám.... ha nem vilagitanak a fegyverek mar a jatek is rossz lesz? <#banplz><#falbav><#szomoru1><#idiota>

...

szia, bannerban a link, ott mindent megtalálsz. amúgy lesz.

Hali!Énlineages vagyok/voltam és az érdekelne hogy világítanak-e majd a fegyverek az aionban enchant után mint a lieageban.Vagy lesz-e benne egyáltalán világító fegyver?
elõre is köszi
Hali az a kérdésem lenne h esetleg nem e lehet tudni h lesz e vmi beta féleség vagy h volt e már vagy regelni kell e vhol mint annak idején mint WARban vagy vmi. Köszi <#wave>

mint a legtöbb mmo-ban 13-15euro

Strahd_
szerintem havi dijas lesz.

Fizetõs játék lessz ? és ha igen menyibe fog kerülni vagy olyan lessz hogy csak 1x kell megvenni::?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Strahd_
😊 de lehet

csak nem találkozunk itt majd egyszercsak?😊

Strahd_
kicsit szellmalom harc... de ez ellen sokat ugysem lehet tenni.

Endaer
ty for explaining

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Végülis van benne valami.
Rohan is anno úgy indult h botoknak annyi, volt fent folyamatosan admin és lehetett neki pm-elni a neveket és tényleg ki lettek dobálva... De úgy hallom h most már hagyják a francba.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
botmentesség nem azt jelenti, h nincs hozzá bot, hanem azt h rendszeresen irtják öket.

pl. wow-ban is vannak bot-ok,de ott is irtják öket

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Endaer
nem ugy irom, mindossze azt lathattuk itt, hogy "ha botmentes lesz", blabla... de ugyebar ezt meg felvetni is naiv otlet. Ez minden.

Zomil
ezt ugy irod mintha más mmo-ba nem lenne bot és itt nem az l2-re gondolok...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Endaer
az, hogy irtjak oket, dicseretes, de mivel mar legalabb 8 fele program jott ki eddig, az igeny adott, fejlesztok is vannak, es hidd el lesz olyan ami a kezdeti botladozasokat tulelve porba sujtja a jatekelmenyt. 😊 NCsoft sose tanul.

jah... sajna, de war számomra egy jó ideig most halott lesz még, amíg nem történik valami érdemi változás... majd talán pár hónap múlva jó lesz az is😊

De irtják õket rendesen 😊

Endaer
mar legalabb 2 honapja volt hir arrol hogy megjelent az elso botkari koreaban, ennyit a botmentessegrol 😊

felajánlom ts-emet komunikációra amíg nincs játék és akkor is ha van
ip:voice.obinet.hu:8809
password:pocika123

"it’s very important to us that improvements are not just slightly altered numbers on a stats page, but can actually be seen in the physical appearance of your character"

coool

Mondjuk képek között nem látok sok különbséget

Strahd_
😊 itt meg sokat kell varni

Satisfactory
2009. május-június a megjelenési idõ. Egy ideje már ez a hír járja.

retired Sorcerer @ Spatalos

miért olyan ismerõs a neved nekem?😊)))) Goku... hmm...

koreába már megy a játék:o

L2Goku
Gordi 😄 Énis bazki , elolvastam mindent amit Aionhun.hu n írnak róla és NC nekem bejött 😛 WOW + L2 + CryEngine jó nekem ez igy együtt 😛 Csak mikor adják már ki Észak amcsi/Európa régióba ?😄 Ahogy olvastam 2-3 hónap késés a koreaiakhoz képest. De Koreába megy már? vagy van valami infó hogy mikor lesz nálunk is? "sry hogy nemolvasok vissza sok sok postot"

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Satisfactory
Addig amég kijön, biztosan lesz rá idõd. 2011-12 L3 ?

EU-ban dobozos változat lesz ugye ? Gondolom ha Ubi a kiadója...

Gordis2k
NCSOFT? Nem egyszer, nem kétszer.... lot more! Ha tényleg botmentes lesz még lehet bele is vágok L3ig.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ez fizetos mmo ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Hát remélem nem 😊
Sro-ban 60-70 között 10 quest van kb, ami 10-20 %-ra elég szintenként, tehát 80 % csak grind

És szerinted új tartalom hozzáadása nélkül növelnek szinteket?

Satisfactory
Ez esetben tovább küldizel, vagy éppen azt teszed ami ehhez szükséges...és az nem a bot lesz remélhetõleg.

De gondolom késõbb nem csak 45 lesz a max lvl 😊

utóbbira nincs szükség a játékban.

Satisfactory
L2 90%a is bot. El is bacták vele helyénvalóan.
Reméljük itt közel 100%-os lesz a szûrés, de még jobb lenne ha a random playernek nem lenne szüksége botra ahhoz, hogy valamit elérjen...

Ez nem külön kellék fegyverekhez, alapból olyanok. Nem hiszem, hogy távolságiakban van, mert nekik nincs ilyenre szükségük.

Nem, de sro-val igen, ahol szerver ~90 %-a bot 😊

phalanx
látszik hogy te még nem játszottál L2-vel

Hát, fizetõs game-be azért necces botolni 😊

Ám ilyen meghosszabbítható cuccot lehet majd íjra is rakni ?( erõsebb húr, távolabb lõ, v vmi hasonló 😄)

Satisfactory
NCs keményen írtja a botokat Keleten és továbbfejlesztették a Bot Report opciót is.
forrás itt =)

hasonló van a játékban, de semmi köze a pvpve rendszerhez.

Looooser
pedig mintha egy korábbi videóban (sokkal de sokkal korábbi videóban) mintha zt magyarázták volna, hogy a PvPve az az újjítás, amivel megoldották, hogy kilehet térni a támadások elöl, vagy lehet nekem volt gyér tudásom....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Forgalmazók kaptak demókat nemrég. Amúgy abban a régióban Ubisoft a játék kiadója (és hype-felelõse), így ott biztosan több mindent látunk majd, mint mondjuk felénk, vagy akár Angliában.