24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • racsir
    csak azt nem értem hogy a gameforge nem veszi észre hogy szépen elfognak fogyni az emberek a szerveröl a gp miatt....
  • racsir
    a legtöbb ember még mindig anuharton van és sok a magyar is csak a gp-vel van a baj de az máshol is felmegy majd szépen lassan
  • WhiteStar
    új kasztok aug végén?
  • Malachit
    Perentó-n vannak magyarok Asmo oldalon. Régen a Red Sky volt magyar. Jelenleg teljesen inaktív lett, max altok loggolnak be néha mint tároló karakterek. Aktív magyarok vannak még a Shedim Lord's légióban páran és elszórva a szerón, mindenfele.

Jelenleg keresek 41-es Gladim mellé instázásra társaságot. Naponta vagyok fenn ugyan ezen a néven 60-as tempemmel 17:00 után. Ha valaki rámír lehet sokat kell várni, mert sok az afk szünet közben :)

GP jelenleg 30-35kk közöt mozog nállunk. Ostromok elég aktívak, de én nem szoktam menni. Abyss is foglalgatva van, ha van elég nép és kedv rá.

Tempet feladtam részben, kb 3 év elég volt belőlle :/ Sorcit nem akarok, az ilyen easy win, valami középutattudnátok javasolni?
  • wildstorm
    Asmoknál fekete, Elyosnél fehér alapból. De van fekete szárny elyosban. Meg elég sokszínű van később.
    Azért olyan kicsi a repülésre használható terület, mert gyökér a fejlesztő. Annak idején nem ez volt az ígéret...
    De másrészt, pl. harc közben kifejezetten idegesítő a repülés...
  • Micsurin
    köszi :) és a szárny ? fekete mint a vidiken? amúgy mért ilyen kicsi a repülésre használható terület?
  • wildstorm
    Elég sok eltérő van. Csak egy pár szett ugyanaz.
  • Micsurin
    És a két oldalközt a páncélok is eltérőek?
  • wildstorm
    Anuharton elég sok magyar van. Mindkét oldalon. De szerintem Elyos oldalon több van.
    Nálunk is csinálja ezt laptopon, de az okára még nem jöttem rá.
    (asztalin nem csinálja, érdekes)
  • Micsurin
    Nem tudjátok melyik szeron vannak magyar légiók? ha leírnátok meg köszöném azt pedig még jobban ha frakcióval együtt írnátok :)
    mert most a perento szeron játszom és nincs nem véltem felfedezni magyar légiot

de tegnap este óta random időközönként ledobja a játékot a tálcára mi okoza ezt?
  • wildstorm
    Ez sajnos pont fordítva lesz. Majd 60-70 milla lesz a GP, mert úgy is lesz rá kereslet. Aztán persze meg marad az ár. (mint most a rewardok esetében)
  • alyr2
    ezt vagom..de pl gurriki meg a tobbi terulet amire gondoltam
  • Java33
    Vannak olyan területek, ahol a mob-ok barátok a másik frakcióval és ugyanez fordítva...! például Herion-ban Storm Circle.., ott az Ely perosnak látja a szellemeket, Asmo zöldnek..
  • alyr2
    Valaki árulja el nekem , mi a faszert van az hogy word pvpben megtámadol egy ellenfelet az összes szajbakurt mob megtamad fuggetlenul, hogy rasebzek e vagy nem.. ha cczem akkor raut az egyik hogy kiusse belole es fordul is ram...Arena detto, semmit sem csinalok az ellenfel engem lo/castol ram es mar jon is a kutya silencelni vagy a masik stunolni ..az ellenfel meg csinal amit akar, tegnap megolt az ellenfel mert segiti a map aztan ra se megy a mob felkelek es megint engem basztat..sorcival ez eleg kiabrandito..
  • racsir
    ja igen és starterként az sem elérhető
  • WhiteStar
    szoktak kint ülni és árulni is ilyen cuccokat
  • racsir
    trade broker az aukciós ház tehát ott tudsz venni potikat meg tekerceket ha felhúzol magadnak egy szakmát akk megoldhatod broker nélkül is de elég fontos szerintem a játékban és az instákra is nagyobb lesz a cd-d
  • Micsurin
    igazából csak annyi , hogy nem küldhetek levelet , és bátmi is az a trade broker az? meg , hogy csak 2 karim lehet? mert akkor alig van megkötés....

de az a trade broker micsoda?
    meg annyi repülésnél ha csak siklok azt is számolja az 1 percbe?
  • racsir
    starterként is fel lehet menni 60-ra annyi hogy nincsen trade broker és nem tudsz levelet küldeni viszont neked tudnak és te kaphatsz is traden csak nem adhatsz ilyat gladi tud használni de skillek nincsenek hozzá tehát csak auto attack és a gladi nem a scout-ból jön hanem a wariroból 9-es szinten lesz egy küldi amivel kiválsztod hogy melyik kasztal szeretnél játszani scout-bol lehet assassin olyan mint a rugo a wow-ban vagyis hasonló és ranger aki az ilyász a játékban wariorból pedig gladi és templar
  • Micsurin
    És íjat a warior is használhat? mert a female scout kezében íj van , vagy csak a female scout használhat íjat?
  • Micsurin
    de akkor starterként esélytelen bármi? és egyáltalán ha a max lvl 60 meddig fejlődhetek starterként? 10 es ig max ? v meddig? repülni mikortól lehet?
  • racsir
    hát a törtszerverek azok szarok igazából most nemsokára jönnek vissza az emberek tuti mert jön a 4.0 akkor szerintem lehet lejjebb megy a gp is majd
    majd kiderül ott majd eldől mi lesz az aion sorsa
  • Micsurin
    akkor marad a wow tört szeró
  • racsir
    hát igen aionnak kb annyi szerintem eu-n hiszen annyira kevés a player anuhatr szerveren és szerintem máshol is ez van anuhatr szerveren 0-tól 60-ig összesen 551 ember mi ez már? egy szar sajna és ez mind az elmebeteg goldpack árak miatt 1 gp 53 milla ... és ha nincsen szart nem tudsz kezdeni magaddal ja és hogy válaszoljak micsurn-nak nem leszel veterán soha ha veszel goldpackot lejár újra starter vagy
  • Micsurin
    Már nem tudtam szerkezteni ha veszek egy gold packot és az lejár utána már veterán leszek ? és ha igen örökre?

csak azért kérdem mert nagyon bejövös a játék :)
  • Micsurin
    Sziasztok!

Elkezdtem játszani.... azt szeretném kérdezni a fre acc mire elég? igazából eddig arra jöttem rá nem írhatók leveleket meg csak 2 karakterem lehet... ezen kívül?
  • Java33
    http://www.aionfreetoplay.com/website/ ==> EU
    http://na.aiononline.com/en/ ==> NA

Privát szerverekkel szerintem itt nem foglalkozunk..
    Hogy a fentiek közük melyik milyen, arról korábbi hozzászólásokban találsz választ.

üdv
  • balukah
    Sziasztok, nem tudom mennyire játszotok Gamez Aionon vagy mennyire ismeritek, de én nem tudok csatlakozni a szerverre a 4.0 miatt szerintem. Server authorization problemet ír ki. És kilép. Ha Downgradet rakok be akkor meg be crashel a játék. A gamezAionon kívűl van valami normális nagy szorzós szeró, vagy esetleg nem tudtok rá valami megoldást?
  • WhiteStar
    de, ez pontosan az.

ok, sorci pont az amire ki van találva (már) a sin. próbáld meg egy gladival vagy templarral. ;)

úgy faszrahúznak hogy csak pislogni lesz időd.

de most persze nem arról beszélek hogy neked van egy 60as eternal geared +15re huzva, és jön ellened egy zöld - kék rongyokba öltöztetett 2napos kari...
  • Witcher
    dehogynem! Az én assám nem top geares, mert nincsenek +10-re encsizve a cuccai, de majdnem full abyssban van! Egy fos gearben lévő sorci pajzsostól együtt 2 hit, bohóckodhat nekem a teleportjával, meg a hókuszpókuszaival, mire kettőt pislog halott! Egy jó gearben lévő sorcival meg igen igen megszenvedek! Ügyeskedhetsz te itt bármivel, egy bármilyen top geares kari ellen, úgy szétcsap mint a büdös szart, még mielőtt elnyomnál egyetlen árva skillt! Nem tudom AoC-oztál e valaha!? Na az egy teljesen más tészta, ott tényleg szétcsaphatsz akár egy 10-15 szinttel nagyobb playert is ha ügyesen játszol, de az aion nem az a játék!
  • WhiteStar
    gladi közelharcra jó. van skillje ami pvp attackot ad
    viszont nagyon gyenge a magek ellen.

sorci meg elmebeteg dps-t tol. és tökmindegy milyen ruhát aggatsz rá, van annyi teleportja meg pajzsa hogy tulélhesd egész jól.

csak tudni kell játszani, ennyi a titka, és gyengén gearelt karakterrel is rommá alázhatsz másokat.
  • WhiteStar
    azért nem ilyen egyszerű...
  • Witcher
    Tök min1 ez a játék a topos gearről szól! Ha nincs geared szar vagy pvp-ben tök mind1 mivel vagy.
  • razor888
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy sorci vagy gladi jobb-e pvp-ben ha nem topos gearben van?
    Köszi
  • ic400bk
    köszönöm, működik, azt hiszem erre magamtól soha nem jöttem volna rá.
  • WhiteStar
    jobb alt + 3-as gomb 1x (^jele) utánna üsd le a @ gombját, és ki fogja dobni
  • ic400bk
    @ jelet nem tudom begépelni a bejelentkezés során, egyszerűen nem érzékeli.
  • WhiteStar
    lehet hogy ismersz, de nem nagyon érdekel. itt ezen a fórumon kitettél azért hogy így viselkedjek veled.

• Trollface
    Te kifordultál magadból, nem ilyennek ismertelek bazmeg. Telén nem voltál ilyen fasz anno Whitestar. Nem tudom mi lett veled.. (Ismerelek igen ingame, sőt egy klánban voltunk annó)
  • Trollface
    Regelés