Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felgolos
Ha itenshop lesz!!! érted mitjelent, én nem állitottam hogy az lesz,jó értem akkor nem lesz ilyesmi.Én is várom a játékot, és ha minden ok akkor vevõ vagyok rá.

Hali

Meg Kinai OB-bem csinaltam egy accountot,
akkor gondolm azzal tudni fogk majd edden az apr 30 - maj 15 idoszakban
jatszani ingyenesen.

De ugy hallottam hogy mas server "pack"-ba kell atmenni.
Nos ezt akarom megkerdezni hogy ez hogy kivitelezeheto ?

Elore is koszi
Torzonborz
mondok jobbat : kerbír <#hehe>

csak hogy legyen min csámcsogni ... <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

itemshop itemshop..., mindenki KIRAGAD egy magának tetszõ részt amivel már "buktatja" a még meg sem jelent játékot omg😊 kicsit nézzetek utána - SEMMIFÉLE játékmenetet befolyásoló item nem lesz megvásárolható - wowban is van nem/név változtatási lehetõség/transfer ha nem tetszik az a szeró etc... Azért is FIZETSZ a havidíjon felül nem? "outgame itemshop" 😛 pl emlékszem, hogy nem egy játékban volt az, hogy megcsináltam egy karaktert és magasabb szinten rájöttem, hogy teljesen idiótán néz ki a karakterem és nem tudtam megváltoztatni, ez olyan nagy elõny?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
Mi rosszat hallottal rola?
Nyilvan elfogult vagyok, es meg nem mentem bele melysegeibe a jateknak, de nekem egyelore nagyon pozitiv az egesz:
Nagyon szep grafika, amihez nem kell hatalmas eromu
A kliens szepen fut, varosban sem laggolok max grafikai beallitasoknal (1920x1200;8x antialising, stb..)
Vannak questek, emellett mission-ok, amik javareszt hasonloak a tobbi mmo-k questjeihez. Tetszik, hogy a mission-oknel gyakran van atvezeto rovid kis video, stb.
Tetszik, hogy csapatjatekra osztonzik az embereket (lvl 19 korul mar erezheto, hogy egyedul joval nehezebb megolni a mobokat).
Ezen felul vannak benne sok jo otlet, es ahogy olvastam az end-game is eleg igeretesnek tunik.
Ennek ellenere azt olvastam aion source-on, hogy magasabb szinten mar keves lesz a quest, es kell grindelni a fejlodeshez rendesen, de ha van jo csapat, akkor ezzel megbekelek.

Felgolos
Kezdetben WHo-val is sokan játszottak meg az AoC-nel utána jött a csalódás.A kérdés az hogy lesz e csalódás vagy nem!
Itemshop lesz akkor szerintem is bukta!

MeoH
Tagyla a kinai szerveren jatszik. 3zoom.com nezelodhetsz az arakrol. Amugy. apr.30tol maj.15ig lesz megint openbeta kinaban, akkor kiprobalhatod ingyen es bermentesen,kedvenc Fickenem.

fuck mmo's..i.,

Tatyla azt szeretném tõled megkérdezni, hogy honnan lehet az AION-hoz koreai hozzáférést szerezni? Én eldöntöttem magamba, hogy ha valamikor kipróbálom az AION-t akkor azt csak koreai szerveren szeretném megtenni és látom, hogy te ott játszol ezért kérném a segítségedet.
Azért lettem most leginkább kíváncsi erre a játékra mert jót és rosszat egyaránt elég sokat hallani róla az utóbbi idõbe szinte inkább csak rosszat hallottam.

Egyébként nem tudom, hogy tudjátok-e, de én ma olvastam, hogy valószinû Oroszország lesz a soron következõ ország ahol az AION (teljesen oroszul) kifog jönni köszönhetõen a Lineage 2 orosz official szerver nagy sikerének. Ahogy én az AION megjelenési dátumait néztem az adott régiókba én nagyon azt vettem le, hogy úgy alakítsák a sorrendet, ahogy az L2 népszerûségi sorrendje jelen van (mondjuk ez lehet csak véletlen).

Olvastam itt, hogy elég sok mindenért kell és lehet fizetni az AION-ba, mondjuk ez tényleg elég lényegesen visszahúzhatja a játékosok számát, pláne ha a játék sem fog beválni világ szerte. De az ördögöt sem kell a falra festeni, Unknow elég érdekes dolgokat állított itt. Szerintem nem kellene az AION a WHO-val egy lapon említeni, hiszen kb két hónap a koreai megjelenés után kb annyi játékos van koreaba mint amennyi játékos világ szerte fél évvel a megjelnés után játszik a WHO-val. A Blizzard meg szerintem megint 1 másik tészta, egy részt azért mert amilyen játékos számot leír azt a bevételei (amirõl én tudok az a 200 milliárd forint) nem fedezi (ha erre azt mondanád, hogy az ncsoft is ráírja a 19millió+ lineage 2 játékost a játék dobozára és közbe a bevétele nem fedezi, erre a válasz azért mert az a játékosi és nem elõfizetõi adat, mivel gondolom tudod, hogy az l2 túlnyomó részt mindehol l2j szerveren játszák), a Guild Wars-al sem volt igazad mivel ha jól tudom 6,5 millió hivatalos aktív account van ami azért nem hangyfasznyi. a WoW már csak egy agyba fõbe add-on-ozott játék (olyan cuccokkal ami máshol már csalásnak számít és büntetik, de ott kell a pénz), illetve rakáson vannak a farmerek és a botok ott is, amit szinte biztosra veszek, hogy úgy is marad, szóval ezen gondolkozz el szerintem.

Bocs ha kicsit hosszú voltam, de úgygondoltam jogtalanul szidja Unknow az AION-t és az NCSoft-ot.

Köszi

Sáska
ma mar nem lesz server karbantartas miatt a 2. regioban tobbek kozott.

Magyarul ?😊

Sáska
To make your gaming experience better, we will be April 28 2:00 to 9:00 area of North China Netcom, Telecom South China area, two areas in east China Telecom down for maintenance, then you will be temporarily unable to access these three a large area, for the inconvenience, and hope you can understand. Other services will continue the normal operation of the district, you are welcome to join in!

Hamed
Thx igy tiszta. Nem rossz koncepcio ez, foleg hogy gondolom a legdurvabb skillek raid bossokbol esnek vagy magas pvp rank kell hozza. Kicsit jobb motivacio mint csak vmi epix cuccert gurizni. Plusz pvp-ben nem tudhatja az ember mit tud a masik, hiaba latja a kasztjat.

A lenti peldat kovetve ha egy jo raid healer papot akarok akkor healer stigmakat gyujtok, ha dps-t is akarok akkor meg sebzo stigmakat. Es nyilvan elobbi inkabb pve, utobbi meg pvp vonalon szerezheto meg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
vki tudja meddig lesz server down?

Tatyla
nem kell tudod mindkettõt egyszerre,azt hiszem ha jól tudom igaz nincs papom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mint az azóta kiderült, Hõs elnevezéssel valóban csak 1-1 ember lehet (rank18), de frakciónként 144-en tudnak átalakulni Õrzõvé (rank14+).

@Hamed: Nincsen pontozás, minden skill elérhetõ a kaszton belül mindenkinek (kivétel a külön megszerzendõ stigmák).
Meglévõ skilleknek nincsenek külön pontozós bónuszai, a stigmák pedig 90%-ban új skillt jelentenek.

Egy kasztnak van 90-120 skillje, azok közül azt nyomja be amelyiket akarja.

Hamed
Ez most nem tiszta.. Vannak fejlesztheto alap es pontokbol megveheto uj skillek? (mint a talent agak wow-ban)
Vagy csak a stigmakkal lehet varialni, hogy pve-re vagy pvp-re akarok speccelni?

Peldaul: van egy papom akinek van x gyogyito meg y sebzo varazslata. Ezeket tudom fejleszteni valahogy, vagy csak a stigmakat cserelhetem aszerint, hogy gyogyitani megyek, vagy farmolni.

Nem épp az a lényeg, h csupán egy ember lehet a szerón ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kaszton belül minden "skillág" egyszerre elérhetõ, a karakter felépítése meg a használt skillek alapján lehet megkülönböztetni stílusokat. Egy-egy kaszt általában 3-4 különbözõ játékstílus felé nyithat.

@Cat 02: 1.1 óta nagyon jól mûködik az Õrzõ/Hõs rendszer (elötte is csak az volt a baj, hogy túl gyorsan lehetett elérni).

Jaj, sok itt a wow, szal az kr Aionban akart lenni >.>

Hát max a stigma meg amit a ruhákba raksz. pl gladinál

"Népszerû buildek

Bár a legtöbb játékos a bevitt sebzést növelésére fókuszált, sokan kísérleteztek a használható távolsági fegyverekkel is.

1. Damage Dealing Build
Felszerelés: Polearm/2H Sword
Enhancement: + Dmg, + Crit Rate

2. Tanking Build
Felszerelés: 1H Sword/Mace + Shield
Enhancements: + HP, + Shield Rate

3. Dual Weapon Build
Felszerelés: 2 x 1H Sword/Mace
Enhancements: + Dmg, + Crit Rate
Stigma Skill: Dual Weapon Mastery" -aionhun.hu

Nekem így a játékban nem tûnt fel nagyon más, max annyi, h lehet h lesznek ultra ritka spellek.

Ám kr wow-ban van már ilyen szerver hõs cumó ? Ha igen az milyen lett végülis ?

fanboi?!😊 sztem a többség wowozott (tisztelet a kivételnek), mindenkinek van tapasztalata, hogy mi megy ott... miért bántja ártatlan lelked, ha valakinek más a véleménye a játékról mint neked? ám senki nem kötelezett, hogy te játsz az aionnal ha a wowban látod a szépséget akkor ott a helyed, sztem mindenkinek jobb lesz.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Kasztokon belül lesz valami jelentõsebb differenciálódás (pl. mint a talent wowban), ami skillekben és játékmódban is nagy különbségeket jelent? Mert eddig csak a stigmákról találtam infót, de az olyan óriási különbségnek nem tûnik, kb mint a glyphek, erõsít 1-2 spell, és csá.

meg a másik az hogy nem kell senkit átcsábítani sehonnan, kicsit le lett iskoláztatva a szeretett wowod,de ha ennyire wow párti vagy tudom ajánlani a wowos részleget
s0n1c
Zomil
szoval aion a csunya roszz játék, mert lehet vásárolni ticketet amivel megváltoztathatod a kinézetet...

a wow topicban emiatt miért nem sirsz?
ott fizethetsz karakter transfer-ért, karakter nem/külalak megváltoztatásért, pont ugyanazokért amikért az aionban is lehet majd fizetni, akkor hol itt a gond?

amugy meg nem, nem bannolnak azért mert kártyás mountot veszel...

elöbb nem ártana kicsit tájékozotabbnak lenned, mielött teliirod a topic-ot hülyeségekkel :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Drága, senki nem véd semmit, csak próbálunk tájékoztatni, hogy egyáltalán nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt te látod. Párszor páran már igyekeztek erre rávilágítani, de te valahol máshol jársz s lököd a butuska, saját kútfõbõl vett ötleteidet.

Felõlem nyugodtan szidhatod a játékot amíg van alapja, én csak a baromságokra ugrok és igyekszem tájékoztatni az embereket, ha esetleg valamit nem úgy tudnak, ahogy az valójában van.

Egy játékról, vagy egy adott témáról érdemes elõször tájékozódni, mielõtt hozzászólnál.

Unknow
Ilyen erõvel ti is személyeskedtek. Vagy csak az személyeskedés ami negatívan érinti a hõn imádott játékotokat? XD Istenem, ez kezd átmenni szánalmasba. Kb annyi személyeskedés volt a postomba mint az övébe. Ez meg tény, ha elolvasod, látod is.
Unknow
Pedig ezt az XP-s dolgot is nálatok írták de mindegy XD Egyébként a kinézet alakítóról is az a véleményem továbbra is. A játékban van, a játékhoz tartozik, tessék az hozzáadni.

Hagyjuk már ezt a foggal - körömmel védem az aiont mert fan vagyok dolgot. P2P gamenál ilyet csinálni gyökérség és fail. Ez van...

Most itt lehet sírni,hogy "jaj te csúnya dög bántod a isten játékomat", meg nyomatni a "gtfo, negatív kritika nem kritika" dologgal". Attól még ez van és ez lesz. Nem értem mit strapáljátok magatokat. Ez egy rossz húzás a kiadótól és kész.
én várnék kiadás után fél évet, és ha minden OK, akkor venném meg, ha esetleg váltok, így is teszem...

Személyeskedést is hagyd abba légyszíves, már kezdesz átmenni topimaciba.

Unknow
AZtán ha megveszed ebayen és netán lebuksz kapsz egy bant XD Az a különbség,hogy ezt ott nem tolerálják. Nem mindegy,hogy ez engedélyezve van, vagy sincs. Látom nem érted a különbséget. XD Ez nem sok észre vall...
Az a baj, hogy nem olvastad el a legelsõ hozzászólásokat:

CSAK ALAK/NEM-VÁLTOZTATÓ JEGYEKET LEHET VENNI...
és késõbb is csak kinézetalakítókat.

Semmilyen játékmenetet módosító vagy economy-t befolyásoló dolgot nem adnak árusításra.

Baromságokat tessék a küszöbön hagyni.

Zomil
amugy is be lehet fejezni ezt a hülyeségt, majd akkor kell hözöngni/örülni, ha majd kijön valami hír errõl, mert pletykákra felesleges támaszkodni, a fizetési rendszer is más keleten, mint nálunk, nagy eséllyel item shop se lesz...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
gondolom akkor nem halottál a wow-os kártyás mountokról, spectral tiger stb. ami ebay-nek kemény pénzért árulnak mivel csak akkor van esélyed olyanra, ha vmi kis szar kártyát megveszel és pont benne van a kód...

persze, tök egyértelmü 😄

inkább menj vissza a wow topicba, eleget nevettünk rajtad

Hamed
Nekem sincs inyemre ez az item shop-os dolog egy havidijas jateknal:S

Kulsosegek varialasa (nev valtas, frizura, szarnyak, stb) teljesen oke, attol penzes jozsi meg neonzold raszta haju penzes jozsi marad. De barmilyen consumable, meg item mar boritja az egyenloseg elvet. Remelem lesz info release elott miket arulnak majd.

Sáska
ezek az extrak, ha mondjuk a jatekban elonyhoz juttatnak (tehat nem csak a kulsot valtoztatjak, hanem mondjuk a statokat javitjak), akkor csak megvasarolhatoak lesznek, avagy opcionalisan ki is lehet farmolni?

Unknow
Azt hiszem ,hogy you are totaly a fanboy 😊
Tatyla
hú lányok itt tiszta mónikasó lett már,semmi sem kötelezõ senkinek,mindenki azzal játszik amivel akar,arra költi a pénzét amire szeretné,gyanítom otthon senki nem shotgunnal a tarkójában játszik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
Értem, szóval wowban fasza ha minden kieget kötelezõ módon meg kell venni ha szinten akarsz maradni, de ha aionban fizetni lehet(!) azért hogy hupilila teszem azt az armor, az már gáz akkor elnézést kérek, ostoba vagy 😊

Unknow
Na jó de pl nekem nem mindegy, mert én designre is rámegyek. Ruhák annyira nem is érdekelnek, de ha már szárnyakat lehet érte venni akkor azért elkezdi majd baszni a csõrömet 😛
Tatyla
mivel újra kezdtem a másik szerveren így még csak 15 de igyekszem,nem kapkodom el...

Unknow
Kiegért a legtöbb játékban fizetni kell. 1× payment,hogy megvedd a tartalmát. A havidíj azért van,hogy ezeket a tartalmakat hiány nélkül elérhetõvé tegyék, szervert adjanak amin játszol és supportot ha kérdésed vagy problémád van. Ha nem érted a különbséget akkor nem tudok segíteni 😛
Unknow
Ezt inkább nem commentálom. Azt hiszem ez a post az ahonnan kezdve tudom,hogy fölösleges veled "vitatkozni" XD
Igen, de még nem biztos h benne lesz, ha meg olyan lesz benne amitõl nem változik a balance, hát had legyen, lehet h szebb a ruhája, de attól még pownolva lesz 😊

Krinyo
És egy havidíjas mmonál milyen hogy a kiegekért is fizetni kell? Ha nem fizetsz lemaradsz, tök ugyanaz az elv. Lineage 2-ben full ingyenes a kieg, sõt eve-ben is, wowban fizethetsz.

Unknow
Én arra célzok,hogy ha a mellettem lévõ hozzáfér olyanokhoz amikhez én nem, pedig én is fizetek érte havonta, de õk még pluszba leakarnak húzni X összeggel az item shop mellett. Igen, elvbõl abbahagynám. Azzal semmi bajom nem lenne ha a havi díjba beépítenék. A GWbe is csak azért mondom azt rá,hogy okés mert nincs havidíj, és tényleg valamibõl meg kell élni és stb.

Na de egy havidíjas MMO-nál milyen már ez? Szerintem nevetséges. Szerintem a havidíj pont azért van, mert fizetsz alapból ezekért a dolgokért. Hameg nincs benne akkor miért fizetek? Akkor adják úgy mint a GW-t és kész.
Krinyo
Világelsõ? Maunika showt is nézik rengetegen, x éve nézettségi rekordokat döntöget, attól még egy rakás szar.

Torzonborz
a keleti játékosokat ez nem zavarja ott a legnépszerûbbek a micro paymentes mmo-k.

hogy itt nyugaton milyen lesz a fogadtatás az majd kiderül de nem hinném hogy órási problémát okozna a többségnek.

mondom én ezt úgy hogy engem abszolut nem érdekel a játék.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Meoh tudtommal itt konkrét + cuccokat vehetsz a kinézethez, meg ,hogy kevesebb xp halálkor és ilyen apróságok. Na most tök mindegy,hogy egy nyúl füllel többet vehetsz vagy egy egész mounttal. Az elv a lényeg,hogy mindenki ugyanannyit fizet és az egész gamet megvette. Thats it."

És nem tûnt fel, hogy ilyen nincs benne ? 😄

Ám te amiatt abbahagynád a gamet, h a melletted állónak rózsaszín a haja, neked meg kék, csak õ késõbb változtatta meg +pénzért, mert elején rosszat választott ? :p

Bár pl 100 %-os manastone esély, meg hasonlókért lehet én is 😄 De olyan meg csak nem raknak bele, vagy max akkor, ha nagyon pang a game, vagy épp sokan vannak, ki tudja...