Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg Kinai OB-bem csinaltam egy accountot,
akkor gondolm azzal tudni fogk majd edden az apr 30 - maj 15 idoszakban
jatszani ingyenesen.
De ugy hallottam hogy mas server "pack"-ba kell atmenni.
Nos ezt akarom megkerdezni hogy ez hogy kivitelezeheto ?
Elore is koszi
csak hogy legyen min csámcsogni ... <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Nyilvan elfogult vagyok, es meg nem mentem bele melysegeibe a jateknak, de nekem egyelore nagyon pozitiv az egesz:
Nagyon szep grafika, amihez nem kell hatalmas eromu
A kliens szepen fut, varosban sem laggolok max grafikai beallitasoknal (1920x1200;8x antialising, stb..)
Vannak questek, emellett mission-ok, amik javareszt hasonloak a tobbi mmo-k questjeihez. Tetszik, hogy a mission-oknel gyakran van atvezeto rovid kis video, stb.
Tetszik, hogy csapatjatekra osztonzik az embereket (lvl 19 korul mar erezheto, hogy egyedul joval nehezebb megolni a mobokat).
Ezen felul vannak benne sok jo otlet, es ahogy olvastam az end-game is eleg igeretesnek tunik.
Ennek ellenere azt olvastam aion source-on, hogy magasabb szinten mar keves lesz a quest, es kell grindelni a fejlodeshez rendesen, de ha van jo csapat, akkor ezzel megbekelek.
Itemshop lesz akkor szerintem is bukta!
fuck mmo's..i.,
Azért lettem most leginkább kíváncsi erre a játékra mert jót és rosszat egyaránt elég sokat hallani róla az utóbbi idõbe szinte inkább csak rosszat hallottam.
Egyébként nem tudom, hogy tudjátok-e, de én ma olvastam, hogy valószinû Oroszország lesz a soron következõ ország ahol az AION (teljesen oroszul) kifog jönni köszönhetõen a Lineage 2 orosz official szerver nagy sikerének. Ahogy én az AION megjelenési dátumait néztem az adott régiókba én nagyon azt vettem le, hogy úgy alakítsák a sorrendet, ahogy az L2 népszerûségi sorrendje jelen van (mondjuk ez lehet csak véletlen).
Olvastam itt, hogy elég sok mindenért kell és lehet fizetni az AION-ba, mondjuk ez tényleg elég lényegesen visszahúzhatja a játékosok számát, pláne ha a játék sem fog beválni világ szerte. De az ördögöt sem kell a falra festeni, Unknow elég érdekes dolgokat állított itt. Szerintem nem kellene az AION a WHO-val egy lapon említeni, hiszen kb két hónap a koreai megjelenés után kb annyi játékos van koreaba mint amennyi játékos világ szerte fél évvel a megjelnés után játszik a WHO-val. A Blizzard meg szerintem megint 1 másik tészta, egy részt azért mert amilyen játékos számot leír azt a bevételei (amirõl én tudok az a 200 milliárd forint) nem fedezi (ha erre azt mondanád, hogy az ncsoft is ráírja a 19millió+ lineage 2 játékost a játék dobozára és közbe a bevétele nem fedezi, erre a válasz azért mert az a játékosi és nem elõfizetõi adat, mivel gondolom tudod, hogy az l2 túlnyomó részt mindehol l2j szerveren játszák), a Guild Wars-al sem volt igazad mivel ha jól tudom 6,5 millió hivatalos aktív account van ami azért nem hangyfasznyi. a WoW már csak egy agyba fõbe add-on-ozott játék (olyan cuccokkal ami máshol már csalásnak számít és büntetik, de ott kell a pénz), illetve rakáson vannak a farmerek és a botok ott is, amit szinte biztosra veszek, hogy úgy is marad, szóval ezen gondolkozz el szerintem.
Bocs ha kicsit hosszú voltam, de úgygondoltam jogtalanul szidja Unknow az AION-t és az NCSoft-ot.
A lenti peldat kovetve ha egy jo raid healer papot akarok akkor healer stigmakat gyujtok, ha dps-t is akarok akkor meg sebzo stigmakat. Es nyilvan elobbi inkabb pve, utobbi meg pvp vonalon szerezheto meg.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@Hamed: Nincsen pontozás, minden skill elérhetõ a kaszton belül mindenkinek (kivétel a külön megszerzendõ stigmák).
Meglévõ skilleknek nincsenek külön pontozós bónuszai, a stigmák pedig 90%-ban új skillt jelentenek.
Egy kasztnak van 90-120 skillje, azok közül azt nyomja be amelyiket akarja.
Vagy csak a stigmakkal lehet varialni, hogy pve-re vagy pvp-re akarok speccelni?
Peldaul: van egy papom akinek van x gyogyito meg y sebzo varazslata. Ezeket tudom fejleszteni valahogy, vagy csak a stigmakat cserelhetem aszerint, hogy gyogyitani megyek, vagy farmolni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@Cat 02: 1.1 óta nagyon jól mûködik az Õrzõ/Hõs rendszer (elötte is csak az volt a baj, hogy túl gyorsan lehetett elérni).
"Népszerû buildek
Bár a legtöbb játékos a bevitt sebzést növelésére fókuszált, sokan kísérleteztek a használható távolsági fegyverekkel is.
1. Damage Dealing Build
Felszerelés: Polearm/2H Sword
Enhancement: + Dmg, + Crit Rate
2. Tanking Build
Felszerelés: 1H Sword/Mace + Shield
Enhancements: + HP, + Shield Rate
3. Dual Weapon Build
Felszerelés: 2 x 1H Sword/Mace
Enhancements: + Dmg, + Crit Rate
Stigma Skill: Dual Weapon Mastery" -aionhun.hu
Nekem így a játékban nem tûnt fel nagyon más, max annyi, h lehet h lesznek ultra ritka spellek.
Ám kr wow-ban van már ilyen szerver hõs cumó ? Ha igen az milyen lett végülis ?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
a wow topicban emiatt miért nem sirsz?
ott fizethetsz karakter transfer-ért, karakter nem/külalak megváltoztatásért, pont ugyanazokért amikért az aionban is lehet majd fizetni, akkor hol itt a gond?
amugy meg nem, nem bannolnak azért mert kártyás mountot veszel...
elöbb nem ártana kicsit tájékozotabbnak lenned, mielött teliirod a topic-ot hülyeségekkel :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Felõlem nyugodtan szidhatod a játékot amíg van alapja, én csak a baromságokra ugrok és igyekszem tájékoztatni az embereket, ha esetleg valamit nem úgy tudnak, ahogy az valójában van.
Egy játékról, vagy egy adott témáról érdemes elõször tájékozódni, mielõtt hozzászólnál.
Hagyjuk már ezt a foggal - körömmel védem az aiont mert fan vagyok dolgot. P2P gamenál ilyet csinálni gyökérség és fail. Ez van...
Most itt lehet sírni,hogy "jaj te csúnya dög bántod a isten játékomat", meg nyomatni a "gtfo, negatív kritika nem kritika" dologgal". Attól még ez van és ez lesz. Nem értem mit strapáljátok magatokat. Ez egy rossz húzás a kiadótól és kész.
CSAK ALAK/NEM-VÁLTOZTATÓ JEGYEKET LEHET VENNI...
és késõbb is csak kinézetalakítókat.
Semmilyen játékmenetet módosító vagy economy-t befolyásoló dolgot nem adnak árusításra.
Baromságokat tessék a küszöbön hagyni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
persze, tök egyértelmü 😄
inkább menj vissza a wow topicba, eleget nevettünk rajtad
Kulsosegek varialasa (nev valtas, frizura, szarnyak, stb) teljesen oke, attol penzes jozsi meg neonzold raszta haju penzes jozsi marad. De barmilyen consumable, meg item mar boritja az egyenloseg elvet. Remelem lesz info release elott miket arulnak majd.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na de egy havidíjas MMO-nál milyen már ez? Szerintem nevetséges. Szerintem a havidíj pont azért van, mert fizetsz alapból ezekért a dolgokért. Hameg nincs benne akkor miért fizetek? Akkor adják úgy mint a GW-t és kész.
hogy itt nyugaton milyen lesz a fogadtatás az majd kiderül de nem hinném hogy órási problémát okozna a többségnek.
mondom én ezt úgy hogy engem abszolut nem érdekel a játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És nem tûnt fel, hogy ilyen nincs benne ? 😄
Ám te amiatt abbahagynád a gamet, h a melletted állónak rózsaszín a haja, neked meg kék, csak õ késõbb változtatta meg +pénzért, mert elején rosszat választott ? :p
Bár pl 100 %-os manastone esély, meg hasonlókért lehet én is 😄 De olyan meg csak nem raknak bele, vagy max akkor, ha nagyon pang a game, vagy épp sokan vannak, ki tudja...