Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
A francba, akkor reroll Lv4rol 😊

fuck mmo's..i.,

Újra hasííít

Hát pár embernek már sikerült bejutni,aztán kitudja lehet offline lesz 30.-ig 😞

gondolom attól függetlenül csak ápr 30.-n indul.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

4-30-as szeróra nekem is hibát dob😊 gondolom még nem megy...

Közben utána néztem a dolgoknak és az Aionhun a 4-30as régióban a következõ 2 szervert jelölte meg (tudom hogy már más írta):

Asmodian: Nezakan
Elyos: Lumiel

4-30-as régióval csak nekem ír ki errort?

Zomil
Te milyen néven tolod most? 😊
és melyik szerveren?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Asmo-s magyaroknak melyik szerver lett kijelölve?

Zomil
akkor majd elyos szerveren találkozunk ha végre felpatcheli a játékot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Aham. Legalabbis mi igy gondoljuk 😛

fuck mmo's..i.,

Zomil
most az a szerver indult el ami elvileg 30-án endult volna és május 15-ig tart?

MeoH
Aham. Scar neven futkozok, bar mar nem sokaig, mert holnap reggel melo😊

fuck mmo's..i.,

Elyos vagy-e ? :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MeoH
Nekem is ilyen szakalam van csak fekete😊 De sikerult, a sziklatestu tankjeloltnek olyan vinnyogo bruszli hangot bevalasztani, hogy a mobok kidolnek a rohogestol...
Ill. nekem ez szerver jobban "kesik" mint az elozok, Errol masnak tapasztalat?

fuck mmo's..i.,

Én nem tudtam ellenállni a kísértésnek, szal mage lettem megint. Jó kis öregapó style 😄

MeoH
Nem az elso 😊 Es nem igazan vonzodom a pizsomas kasztokhoz 😛 Megprobalunk 1 tankot.

fuck mmo's..i.,

Hát, spiritmaster sztem jó elsõre 😄

MeoH
A franya kisertes, de akkor is csak elyos leszek. Mar csak az a kerdes mi...

fuck mmo's..i.,

még nicns kiírva sehova
én Lumien szerveren kezdtem elyost. ha gondoljátok legyen az

Melyik az Elyos magyar szeró ?

Ám én csak teleportossal taliztam, aki gyakorolt, bár az quest, de nem lövöm le a poénT 😄

Sanctumban van egy Transformation Skills NPC, aki nagyon át akarja változtatni az embereket, de sose sikerül neki. Van valaki, akinek összejött, illetve tudott vele bõvebben beszélgetni?

Lehet, hogy Scout specifikus lenne, vagy csak túl sokat akarok?😄

Tatyla
egy idõ után meg lehet szokni a késést,majd eu-ban milyen jó lesz az azonnali cast...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na, akkor még a vártnál is jobban fut😊

A skillkésés ping miatt van, ahogy mondod, amerikai-eus szervereken nincs ilyen.

Hamed
Na delutan beuzemeltem a kinait es beengedett, pedig meg nincs is 30.-a😄 Felrantottam egy mage-et lvl10-ig eddig tetszik a dolog. Elyos megse olyan nyalas mint gondoltam, a fovarosuk pl. nagyon durvan nez ki. De asmo-t meg mindenkepp kiprobalom amig tudok jatszani, aztan dontok. Atlag gepem van, de fullon siman megy a jatek, a toltesi idok minimalisak.
Az egyetlen negativum a skillek kesese, idegesito h mindent 2x kell megnyomni, hogy tuti elcastolja. Bar ez gondolom csak a ping miatt van.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Na de hova 😊

Tatyla
jaja elindult aki tervezte már mehet is játszani...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

azon a szserveren aminek olyna hosszú neve van lehet játszani
Lumiel szerverre mentem föl

kérdezek egyet: szeretném tudni hogy ki tart igényt a ts-re vagy ventryre a könnyebb csapatmunka érdekében??

pm-et küljdjetek

Sáska
sztem vannak atfedesek, a 2. es a 2-essel vegzo regioban pl. nalam ugyanazok a servernevek. Mindkettoben van Lugbug, Ereshkigal (vagy vmi hasonlo), Azariel, stb..

Mindenhol más.

Szeróknak mindig ua a neve ? Tehát más szerverparkban is ua ? (mert akkor mehetnék ott is majd Lugbugra)

Azért ez nagyon cég függõ, Joymax pl le se szarja, h extra-s oldalam a legnagyobb magyar oldal (volt). Többmillió oldalletöltéssel 😄

Tatyla
3zoom megbízható legelsõ vásárlásnál egy kínai gyerek felhív angolul hogy tényleg te vásároltál e,mondod hogy igen köszi és csá,másodikra már nem hívnak csak kapod az e-mailt hogy köszönik a lóvét...

Zomil
az ncsoft által elismert rajóngói oldal, vagyis fennt van a hivatalos oldalon a rajóngói oldalak között

remélem érthetõ mit akarok mondani 😄

Szia, úgy, hogy megbeszéled a céggel.

CattiBrie
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet egy magyar rajongói oldal hivatalos rajongói oldal? 😊

Köszi!
Catti

[/spam]™

Végülis egyik játék sem tökéletes szóval biztos fogunk több játékossal találkozni akinek nem tetszik és akinek nagyon tetszik. Akkor elvileg az új gépem fogja vinni a játékot full-on. Tud adni vki akkor 1 olyan oldal ahol letöltõ programmal le lehet húzni a kínai verziót mert sajnos nem tudom a gépet addig bekapcsolva hagyni amíg 6 gigát letölt. Ha a letöltés meg lenne akkor csak regelni kell és 30.-ától lehet játszani?

Sáska
mea culpa:]

hatoDIK.

Sáska
hogy erted h a mostani 6 regio ingyenes?
Mert en sokakkal egyutt pl. fizetek erte. Valahogy ezt kompenzalni fogjak?
valamint vannak tobben, akik az open betas acc-ra toltottek gamecardot a jatek megvetele nelkul. Lehet h emiatt tudnak jatszani? Nekem volt olyan open betas accom, ami lejart 5 ora jatekido utan, es nem engedett tovabb jatszani.

A mostani 6. régió 30.-áig lesz ingyenes, utána p2p-re vált.
30-án megnyílik ismét két új régió, azok 30-15-ig lesznek ingyenesek, érdemesebb várni még két napot és a majd akkor nyíló szervereken indítani karaktert!

jónak jó lesz, de nagy méretû peccsekre szerintem számíthatsz.

@FickDeineStory:
Akik ezt állítják, azok valszeg vagy nem játszottak a játékkal, vagy csak azért játszottak vele, hogy hazudhassák, hogy kipróbálták. Én még egyetlen olyan koreai/kínai/angol/bármi írományt sem olvastam, amiben valaki olyan negatív véleménnyel lenne a játék ezen felérõl, amirõl azt mondhatnám, hogy valóban olyan érveket hoz fel, ami az endgame játékmenetet romboló idõpocsékolásnak és gyengének nevezné, jogosan.. persze biztos van, aki így vélekedik, de akkor valaki nagyon jól cenzúrázza az internetet😄
Na meg persze személyes tapasztalatom alapján is cáfolhatom a dolgot😊
A kínai teszten úgyse jutsz el odáig, hogy magad megtapasztald, szóval csak várni tudsz az igazságra, addig meg felesleges kósza rosszmájú urban legendekre hallgatni.

A géped a fõvároson kívül közepes grafon vinni tudja a játékot, fõvárosban a ram miatt töltöget majd rendesen.
6 giga kliens + temporary files + végleges játék miatt kell 30giga hely, amint fent van a játék, elég 11.

ami rosszat hallottam róla az az, hogy end game résznél állítólag nagyon unalmas a játék, a pvp rész is elég gyenge (mondjuk ha itt is a questelés és a raid-elés van a középontba akkor el lehet nézni). Mindenestre olyanoktól hallottam ezt akik nagyon oda voltak a játékért de mikor kipróbálták nagyon megváltozott a véleményük, de majd akkor test szerveren megnézem.
Nem tudom addigra mennyire lesz meg az új gép, addig csak celeron 2,3ghz-vel 1giga 400mhz ram-al és geforce 6600 video kártyával tudom kipróbálni remélem az minimális grafikai beállításoknál elég lesz. Tényleg 30 giga kell a játék telepítéséhez?
Még az utolsó kérdés honnan lehet ezt a kínai bétát beszerezni, illetve kell esetleg béta teszt elõt jelentkezni, hogy kiakarom próbálni vagy ha a két héten belül regelek sem probléma?

Sáska
amikor elinditod az updatert akkor a bal oldalon van a regio valaszto gomb. Ott kell kivalasztani majd valamelyiket, gondolom az legalso ketto kozul az egyiket.

@ empie: ez jo kerdes, mert miutan lezarult az openbeta, volt multheten egy kisebb patch ha jol emlekszem.

köszi majd akkor a kínait kipróbálom😊 ezt a 3dzoom oldal-t már párhónapja megtaláltam csak nem tudtam mennyire lehet benne megbízni.

Lehet full idióta kérdés,de ugye az a kliens jó nekünk most hogy újra lesz ob amit letöltöttünk, a már lezárult obhez?!

s0n1c
Nem akarok beleszólni az izomelmevitába, de a WHO az World Health Organization, amirõl ti beszéltek az a WAR, vagyis Warhammer Online Age of Reckoning.
<#vigyor4>