Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a, gammel 100 % h nem játszottál
b, valszeg rossz topikban vagy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ám vaze, kiderült h töri évfolyamdogát 3 nappal az új szerver free ideje után írjuk, szívás 😄
Miért a WoWosokat kell átcsábítani? Mert mibõl akarnak megélni? A hangyafasznyi csapatból ami GWzik meg ilyenek? Sok millióan fognak úgy dönteni,hogy erre befizetnek? Képzelem mennyien.
Btw:
Meoh tudtommal itt konkrét + cuccokat vehetsz a kinézethez, meg ,hogy kevesebb xp halálkor és ilyen apróságok. Na most tök mindegy,hogy egy nyúl füllel többet vehetsz vagy egy egész mounttal. Az elv a lényeg,hogy mindenki ugyanannyit fizet és az egész gamet megvette. Thats it.
A wowban pénzért nem vehetsz mountot vagy tárgyakat. Csak a transzfer, nemcsere, névcsere kerül pénzbe. Azok meg semmin nem változtatnak.
-------
Amúgy ezt a fanboykodást, meg a lesz elég elõfizetõ dolgot már elnyomták máshol is...hol is? Ja igen..Warhammer online. Aztán meg lehet nézni mi lett vele XD
fuck mmo's..i.,
Én se szeretem s ha elkurvásodik a játék akkor elsõ körben ott hagyom, de elõre nem érdemes vészmadárkodni, inkább játszani kell míg lehet.
Sot, tobabbmegyek, sztem a wowban ez pont olyan "igazsagtalan", hiszen van a 16 eves Bela, aki suli utan tud farmolni meg menni raidekre minden nap, es van a 25 eves Bela, aki dolgozik, es 2 orat tud jatszani, de azt se minden nap. Hogy lehetne az utobbinak eselye arra, hogy olyan mountja legyen mint az elobbinek, akinek van lehetosege azt kifarmolni?
@empie: Tatyla arrol a serverrol beszel, ahol Kortez neven jatszottal (ha jol tudom..) .
Elöbb fizetnék be hello kitty onlinera mint wowra
Ha + itemeket akarnak, építsék bele a havidíjba, ne külön kelljen már fizetni azért,hogy meg legyen az a játékba, amiért alapból fizetek. A wowban 4k-ért mindent megkapok, itt meg még fizessek erre rá plusszba,hogy használhassam a játék azon részét amit már megvettem? XD Ez olyan mintha azért kéne fizetnem ,hogy a Northrendes texturát havasnak lássam és ne kopár sivatagnak. Holott már megvettem a kieget. Nagyszerûen elindult a game a bukás felé.
ki is vettem a 2-es számot mert félrevezetõ lehet...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mi el leszünk itt szerintem eu megjelenésig,már vagyunk vagy 15-en meg én nem vagyok rest partyzni más angolul beszélö playerekkel sem és nem is kell õket nagyon fûzni...
level 18-20-tól inkább amikor már szükség van a csapatra és alakul nálunk mindenféle kasztból,úgyhogy szerintem jó lesz ez már csak az újabb ENU pak-nak kéne jönni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
@Rasztah: jaja egyetertek, en oda megyek majd ahova arte, kog meg a tobbiek mennek; de ugyis tobb magyar legio lesz, mint ahogy eddig lattam az elozo jatekokban: lesz 1 nagy, es tobb kisebb. Aztan a nagyobb legioban lesz felreertes, ami miatt kiszakad egy resz, s ujat alapit, stbstb..😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nemváltoztató, alak/arcformázó jegyek, meg ilyen baromságok.
- tárgyak/fegyverek/+%xp <- remélem ilyesmik nem
Emellett mindkét frakció más történettel rendelkezik, aki kicsit is kíváncsi erre, az kezdeni fog karaktert.
Ettõl függetlenül semmi sem gátol meg abban, hogy az ellentétes frakciónak kijelölt szerveren kezdj karaktert, biztos sokan lesznek, akik így tesznek.
@3545 - Biztosan, ha nem is megjelenéskor, de hamarosan rá tuti jön majd a kozmetikai cuccoknak az NCCoin.
Mindig lesznek olyanok akik inkább külföldiekkel találják meg a közös hangot vagy csak szimpla elõítéletek miatt nem akarnak magyarokkal játszani, de szvsz itt is többre megy egy olyan légió ahol sok a játékos, én is azok közé tartozom bár jövünk majd startkor egy páran, teljesen mindegy milyen légió név van a fejem felett, lényeg hogy mindig legyen party stb... a baráti társaságok attól függetlenül megmaradnak LEGIÓN belül is... a széthúzókat pedig idõben <#banplz>#banplz>
Ez az egyetlen és elegendõ ok, amiért két szervert jelölünk ki magyaroknak, oldalanként egyet.
+ mivel ingame nincs kommunikáció a felek közt, semmi értelme csak az egymásnak esés kedvéért egyre menni.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ha kell ts én tudok adni. ventryt is de az nem saját.