Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Játszottam vele...olvasd vissza, eddig jó véleményem volt róla 😛
Unknow
Ezzel az a gond,hogy ezt a véleményt nem sokan fogják veled osztani. 😛 Nem véletlen világelsõ a WoW valszeg.
Szeretném megkérdezni hogy te mirõl beszélsz, mert
a, gammel 100 % h nem játszottál
b, valszeg rossz topikban vagy

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tatyla: spiritmaster h halad ? :p

Ám vaze, kiderült h töri évfolyamdogát 3 nappal az új szerver free ideje után írjuk, szívás 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Unknow
Az a gond,hogy a fanboyok akik nem veszik észre, nyomhatják itt a hülyeségeket de a tény az tény. P2P mmonál ez fail.

Miért a WoWosokat kell átcsábítani? Mert mibõl akarnak megélni? A hangyafasznyi csapatból ami GWzik meg ilyenek? Sok millióan fognak úgy dönteni,hogy erre befizetnek? Képzelem mennyien.

Btw:
Meoh tudtommal itt konkrét + cuccokat vehetsz a kinézethez, meg ,hogy kevesebb xp halálkor és ilyen apróságok. Na most tök mindegy,hogy egy nyúl füllel többet vehetsz vagy egy egész mounttal. Az elv a lényeg,hogy mindenki ugyanannyit fizet és az egész gamet megvette. Thats it.

A wowban pénzért nem vehetsz mountot vagy tárgyakat. Csak a transzfer, nemcsere, névcsere kerül pénzbe. Azok meg semmin nem változtatnak.

-------
Amúgy ezt a fanboykodást, meg a lesz elég elõfizetõ dolgot már elnyomták máshol is...hol is? Ja igen..Warhammer online. Aztán meg lehet nézni mi lett vele XD
Hallod te mirõl beszélsz??😊)omg ezt a véleményedet nemsokan osztják, max beírja ide még 2 ember és ennyi, már többmillió emebr úgy döntött hogy nemzavarja õket, és még elég sok millióan így is fognak dönteni, hogy egy ilyen kis apróság miatt, ami egyébként a játékosokért van, és pozitívum,nemfognak elhátrálni!meg nemtanultak a blizzardtól...???mit kellene tõlük tanulni??😄Dne oltsá má itt hülyeségeket
MeoH
Semmi olyat nem fognak "arulni", ami pluszt jelentene. Amugy a WoWban is van olyan dolog, amiert fizetni kell, pl nev es nemcsere, szervertranszfer. Itt sem hiszem, hogy mas lesz.

fuck mmo's..i.,

s0n1c
<#fejvakaras> Szerintem most rögtön hívd fel az NCsoftot és mondd meg nekik jól, hogy úgyse lesz annyi elõfizetõtök, mint a wownak!!4négynégy
Miért lenne amatõrség? Népszerû a dolog, minden eddig bevezetett játékban sikere van az ilyen dolgoknak, ezért is építik be. Tudják honnan jön a pénz, rá is játszanak. Egy kiábrándul, de jön helyette 9 másik.
Én se szeretem s ha elkurvásodik a játék akkor elsõ körben ott hagyom, de elõre nem érdemes vészmadárkodni, inkább játszani kell míg lehet.

Sáska
lehet, hogy en ertelmezem felre, de ha parhuzamot akarnek vonni, akkor azt mondanam, hogy ez olyan, mintha a wow-ban plusz befizetesert oylan tigrist vehetnel, aminek lila csikajai vannak, vagy pl. valodi penzert vehetnel mount-nak egy oroszlant. Ergo nem szarmazik belole semmi elonyod, max kicsit mas leszel, mint a tobbiek; de nem mondanam azt, hogy ez a content rovasara megy.
Sot, tobabbmegyek, sztem a wowban ez pont olyan "igazsagtalan", hiszen van a 16 eves Bela, aki suli utan tud farmolni meg menni raidekre minden nap, es van a 25 eves Bela, aki dolgozik, es 2 orat tud jatszani, de azt se minden nap. Hogy lehetne az utobbinak eselye arra, hogy olyan mountja legyen mint az elobbinek, akinek van lehetosege azt kifarmolni?

@empie: Tatyla arrol a serverrol beszel, ahol Kortez neven jatszottal (ha jol tudom..) .

Krinyo
"és mindenki marad a WoWnál" ja hogy mindenki aki aionozik, az csak wowozhat eredetileg ugye? 😊
Elöbb fizetnék be hello kitty onlinera mint wowra

Unknow
Ahogy Aion.hu-n is mondtam, ezzel tökéletesen hazafogják vágni majd az egész játékot és mindenki marad a WoWnál. Hiába voltam oda érte...de akkora amatõrségre és egyebekre utal ez a dolog, hogy pl sztem ha lesz ilyen, akkor én is maradok inkább wowozni. Az legalább fix, mindenki ugyanazt kapja és stb. Úgy látszik még mindig nem tanultak eleget a Blizzardtól?!

Ha + itemeket akarnak, építsék bele a havidíjba, ne külön kelljen már fizetni azért,hogy meg legyen az a játékba, amiért alapból fizetek. A wowban 4k-ért mindent megkapok, itt meg még fizessek erre rá plusszba,hogy használhassam a játék azon részét amit már megvettem? XD Ez olyan mintha azért kéne fizetnem ,hogy a Northrendes texturát havasnak lássam és ne kopár sivatagnak. Holott már megvettem a kieget. Nagyszerûen elindult a game a bukás felé.
Tatyla
mert nem kettessel végzõdik hanem felülrõl a második a régió listában,ami az aláírásomban is van...
ki is vettem a 2-es számot mert félrevezetõ lehet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csak egy baj van,hogy ahol a régiókat kell kiválasztani én nem találok olyat ami 2esel végzõdik vagy kezdõdik.Csak 2 vonal van a végén. 😞

Már látom, ha jól értem akkor az ami az aláírásodban van.

Tatyla, és ez melyik régió,melyik szerver és oldal ?

Tatyla
ahol mi vagyunk az aionsource csapata már 12. a légió listába ahol az elsõ 50 legjobb van feltüntetve,de találkoztam svájci és olasz guildekkel és sok amerikaival...
mi el leszünk itt szerintem eu megjelenésig,már vagyunk vagy 15-en meg én nem vagyok rest partyzni más angolul beszélö playerekkel sem és nem is kell õket nagyon fûzni...
level 18-20-tól inkább amikor már szükség van a csapatra és alakul nálunk mindenféle kasztból,úgyhogy szerintem jó lesz ez már csak az újabb ENU pak-nak kéne jönni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hamed
Nemtom en az eddigi osszes mmo kozossegben megtalaltam azt a magyar tarsasagot ahol semmi gond nem volt, mert a lootkurvakat fel se vettek, vagy kivagtak az elso dobasa utan. Ellenben az uber kulfoldiek siman ninjaztak puggal meg lehuztak alapanyagokkal, szoval ennyit az altalanositasrol.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
sry a dupla post-ert, de lattam olyat, hogy van allinace chat. akkor kik kozott lehet szovetseg, ha nem a legiok kozott?

Sáska
oh, ezt nem tudtam - azt hittem, olyan lesz mint l2-ben. Emlekszem, volt sokfajta klan, de akik szovetsegben voltak, azoknak a logojuk ugyanaz volt.

@Rasztah: jaja egyetertek, en oda megyek majd ahova arte, kog meg a tobbiek mennek; de ugyis tobb magyar legio lesz, mint ahogy eddig lattam az elozo jatekokban: lesz 1 nagy, es tobb kisebb. Aztan a nagyobb legioban lesz felreertes, ami miatt kiszakad egy resz, s ujat alapit, stbstb..😊

Krinyo
szép kommersz szöveg, kár hogy az egész mmo közösségben megtalálhatóak ezek az emberek.

úgy legyen, bár azért jobb lenne ha ti is meg mi is egy légióban zúznánk majd az elyost (tapasztalatból tudom, hogy az is egy jó társaság volt anno L2-ben...) ^^

Zomil
légiok között nincs szövetség

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor csak nekem "rosszak" a tapasztalataim ezen a téren... lineage2/wow/who itt mind olyan guildbe voltam ahol örültünk egymás sikerének és segítettünk egymásnak, volt 4564315644 alkalom hogy lementem segíteni xy-nak az 4654651 altjának is kiütni a cuccokat és minden új tagnak akármennyire is nem voltam olyan hangulatban... kár így hozzáállni elõre... lehet túl optimista vagyok és lehet velem van a probléma hogy magyarokkal szívesebben játszom akármennyire is tudok angolul...

Sáska
megcsak 1 legio sem kell, mert ha tobb legio van, akkor is lehet szovetsegbe lepni, ezaltal mindenki megtarthatja a legiojat amiben a baratai vannak, de ugyanakkor a szovetseges csatornan keresztul barmikor lehet egyesiteni az eroket😊

te rasztah, én csak annyit mondtam hogy mi magyarok cigányok vagyunk, ez így is van, az nem magam minõsítés ha az igazat leírom, mert egyedül a magyarok nem képesek együttmûködésre, csapatjátékra, mindíg csak a másik lehúzásán meg az "ide nekem a cuccot" dolgon jár az esze mindnek, és ez már annyira de sokszor megismételte magát sok játék sok szeróján...mindíg vannak kivételek, de nem jellemzõ. most pedig magam ellen had beszéljek😄 a cigányozás az sértõ?? ha lemagyaroznak az nem???
Zomil
Guild Wars-bam is a napokban vezették be ezeket.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

megnyugtató

Olyanok nem.
Nemváltoztató, alak/arcformázó jegyek, meg ilyen baromságok.

és ez mennyire befolyásolj majd a játékmenetet? - tényleg csak kínézetmódosítók lesznek?
- tárgyak/fegyverek/+%xp <- remélem ilyesmik nem

A másik oldal kipróbálására nyílván nem a kasztok tesztelgetése lenne a cél, hanem a másik oldal megismerése például Riftezés céljából.
Emellett mindkét frakció más történettel rendelkezik, aki kicsit is kíváncsi erre, az kezdeni fog karaktert.

Ettõl függetlenül semmi sem gátol meg abban, hogy az ellentétes frakciónak kijelölt szerveren kezdj karaktert, biztos sokan lesznek, akik így tesznek.

@3545 - Biztosan, ha nem is megjelenéskor, de hamarosan rá tuti jön majd a kozmetikai cuccoknak az NCCoin.

apropó aion ügyben biztos nagyobb tapasztalatod van mint nekem, mennyire elképzelhetõ, hogy EU-ba bevezetik a Shop rendszert az elõfizetési díj mellett?

Értem én persze, de a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy nem nagyon fognak játszani az emberek mindkét oldallal, fõleg ha van mit csinálni azon az adott oldalon(remélem lesz elegendõ endgame). Azért is hoztam fel példának a WHO-t ahol van értelme 2 külön szerónak mert különbözõ karakterek vannak mind a 2 oldalon, de itt ugyanazok a kasztok lesznek csak más bõrbe bújtatva, amit Hamed is írt jó az ha nem csak a noname (akik sokszor nem is azok) külföldieket lehet csapkodni, további lehetõséget ad ez az elõre leszervezett kiscsapatos elyosVSasmo harcoknak magyarokkal, ami azért valljuk be fun 😊
Mindig lesznek olyanok akik inkább külföldiekkel találják meg a közös hangot vagy csak szimpla elõítéletek miatt nem akarnak magyarokkal játszani, de szvsz itt is többre megy egy olyan légió ahol sok a játékos, én is azok közé tartozom bár jövünk majd startkor egy páran, teljesen mindegy milyen légió név van a fejem felett, lényeg hogy mindig legyen party stb... a baráti társaságok attól függetlenül megmaradnak LEGIÓN belül is... a széthúzókat pedig idõben <#banplz>

Azért kell a két frakciónak két külön szerver, mert egy szerveren egy accon nem lehet két frakció alatt karaktert létrehozni. Így ha valaki kipróbálná a másik oldalt is, lesz lehetõség a csoportosulásra és nem egyedül kell majd tengõdnie.

Ez az egyetlen és elegendõ ok, amiért két szervert jelölünk ki magyaroknak, oldalanként egyet.

+ mivel ingame nincs kommunikáció a felek közt, semmi értelme csak az egymásnak esés kedvéért egyre menni.

Sáska
jaja szerintem is boven eleg lesz ide meg aion-hu ra kiirni 1 servert, aztan akinek van kedve jon oda asmo vagy elyos oldalra, akinek nincs, az meg megy mashova

nem tudom mennyi magyar fog játszani, de nem kéne annyira szétosztani azt a keveset/sokat, hátha sikerül majd összehozni egy nagyobb magyar légiót is..

félreértés ne essék nem kötözködésképpen, de itt annyira nincs értelme a 2 oldal 2 külön szerverre való költöztetésének, warhammer online-ba még oké mert 22 külön kaszt van, de itt ugyanaz a 8 csak más frakció:o

Krinyo
aionhun ob-re kijelöltek 2 szervert a régión

Hamed
Na ezzel egyetertek. Carebear rinya mondjuk tuti lesz a forumon egyket gankeles utan, de lesz osztonzes meg elet is ha tudod h nem vmi noname kulfoldit csepelsz😄 Sztem max ket szervert kene majd kinevezni, hogy ne aprozodjon szet nagyon a magyar kozosseg es ki lehessen probalni mind2 oldalt. Akik szerint meg "ciganyok" vagyunk az mehet egy csomo masik szerverre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nah igen, mindenképpen 😊 legalább lehetne szervezni kisebb 6v6 ? 5v5-ket :o bár ahogy néztem itt is van arena mint l2-ben 😊

Sáska
azert az jo lenne, ha ugyanazon a serveren mindket oldalt kepviselnenk, hogy lehessen egymas ellen harcolni<#hehe>

ráérünk 😊 csak azt mondtam, hogy ide sg topicba is ki lehetne írni, végülis elfér szerintem.

Az a gáz h még nem tudni a szeró neveket :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ez így van, de attól függetlenül lehet egy guildbe az összes ob-s... sztem ide is ki lehetne írni, hogy melyik server ajánlott majd ob alatt elyos és asmo oldalra, mi a legutóbbi ob alatt is a kijelölt szerverre mentünk és az aionhun guildbe csatlakoztunk, az hogy lecigányozod a magyar népet téged minõsít elsõsorban, az a baj hogy neked is ez a hozzáállásod van a magyarokhoz ki akarna veled játszani? 😊

asmo oldalra megyünk 😊

Rasta, ti majd Asmodians oldalra mentek vagy Elyos?!

szerintem meg teljesen mind1, haveri társaságok egyhelyen lesznek, többit meg ki nem szarja le, magyar az cigány népség, egyhelyen lenne mindenki jézus azt nee
rajongj máshol<#banplz>

szerintem jó lenne ha magyarok egy helyen lennének.
ha kell ts én tudok adni. ventryt is de az nem saját.