24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#22765 Az acc a következő:
[email protected]
Jelszó:
Gyereésjátszegyjótvidáman555
A két balatont azt majd csak ha sikeresen beléptél akkor kérem, mert megbízom benned!
-
Siyama #22764 a Perento egész jól üzemel 2100 felett van a statusa, Telemachus is 1700 felett szóval van ember, most hogy legyen 3 ezer lvl 20 as annak sok értelme van.... mert akkor volt csak úgy mikor elindult a Free to Play -
#22763 de minden nap, ugy tudom hogy ráadásul max lvlen is lehet átmenni rajtuk mókázni, így max lvl karik védhetnek is rendes rewardért kis területeket!
amugy bőven van mit csinálni benne, csak jó közegbe kell cseppenni, ahol van légió aktivitás rendesen. -
mcgrape #22762 Annyira szeretnék még egy esélyt adni de ahogy látom az Eu szervereket leszámítva egy franciát és egy németet ahol ugy ahogy 2000 környékén vannak az emberek, mi ez az 5500 hoz képest amit bornának nem igaz ?! , tán össze vonni kéne de nem, inkább roki szerverek hajrá , meg akkor legyen már spanyol meg mitudom én még mi XD.
Pedig amikor azstán látsz egy egy jó képet, vagy ivdeot , esetleg a housing-ról hogy mien fain kis lehetősegek lennéek, akkor azért rá jössz hogy azért el lehetne szarozni
Nah midnegy, igaz az hogy a rift rendszer is megváltoztatták, már nem nyílnak minden nap ? -
Malachit #22761 Kérem a postacímet -
#22760 De tejcsokis legyen! -
#22759 Adj kettőt és viheted! -
Malachit #22758 Adok érete 1 Balaton szeletet ok? -
#22757 Továbbra is eladó az acc!
LvL 60 assassin jó gear: abyss cuccok, kb. 100 mithril medal, maxos aether szedés.
LvL 60 cleric fos gear, kb. 150 mithril medal, 300-as szedés.
Továbbá manakövek, encsikövek, egyéb sallangok kb. 150 milla értékben, meg vagy 400 milla kp.
Irj privátot ha érdekel! -
halaszpetya #22756 Alt + 64 (numerikus billentyűzeten persze) lenyomásával lehet @ot csinálni, az email-hez ;)
meg szeretném még jegyezni, hogy én amcsin játszottam kb fél évet lvl50es twinker karival, de már a 2 sec delay már annyira b*szta az agyam, hogy gyergébbek is néha meg tudtak ölni ezért inkább otthagytam...
most 2en haverommal elkeztünk eu-n játszani igaz gáz ez a goldpack, de itt nincs delay :D akit esetleg érdekelne twinker karinak indulnánk majd Thor németen vagyunk, mivel ott láttuk, hogy a legtöbb ember játszik 2500-3500 player számban -
mcgrape #22755 Akkora nagy faszaság lenne ze az Aion ha nálunk nem ez a gamefos vagy mi adná a játékot :) De hát ez vna ilyne za élet, hálistenek fele ár eltelt XD -
#22754 xD
ha kicsit visszaolvasol, valamelyik hsz-ben írtam hogy hogyan bírod leütni a @-t ingame! -
miklos568 #22753 Na megoldódott, ekkora hülyeséget... a játékban az email címnél nem lehet @-t írni, ezért csinálnom kellett egy txt fájlt az email címemmel, és ctrl- c majd ctrl-v -.-" -
Siyama #22752 Glenwoood << nem lessz felesleges eggyik sem mivel a Mech et nem lehet healelni ^^ -
miklos568 #22751 Nem akar belépni email + password kombóval sem :( -
miklos568 #22750 mi az a pw ha megkérdezhetem? :$ -
#22749 email cím + pw kombóval lépsz be! -
miklos568 #22748 Az amerikai aionban kérem segítségeteket. Regisztráltam az na aionon, sikeres is vt aktiváltam rendesen be tudok lépni eddig minden okés.. Letöltöttem a klienssel a játékot, de amikor elindítom nem tudok bejelentkezni, mert azt írja h hibás a felhasználónév vagy jelszó.. Namármost elvileg az na aionos account felhasználónevemmel és jelszavammal kell de nem csak ezzel, semmivel nem enged belépni, mit tehetek ? állítsam át a régiót? azt hol tehetem meg? Segítsetek légyszi! :( -
Glenwoood #22747 Találtam egy érdekességet, ki lehet próbálni az új osztályt és nem kell letölteni semmit sem.
http://aion.plaync.com/history/update45/armor/index2 -
Glenwoood #22746 Nekem olyan érzésem támadt hogy feleslegessé fog válni a templar és gladi az instákhoz ezzel a szerkentyűvel. -
#22745 ugyanugy déva ül benne, csak ez ilyen mecha-rider. hála istennek nem külön faj :D
bár elég beteg... közel-távolharcos egyszerre, azt mondták róla hogy masszív tank lesz egy sorci dps-ével... :D -
Malachit #22744 Transformers robots from the sky :D
Amúgy ez a mecha faj lenne? Elég érdekesen néz ki. Ruházat meg gondolom a Plate lesz nekik. Csak majd vigyázni kell a harcban velük, nehogy reaktortúlmelegedés következtében felrobbanjon a karakter és a fél térképet eltörölje :D Igaz az is egy harci taktika lehetne :D -
-
QRob #22742 Hali! Leszedtem NA Aiont, és elkezdtem telepíteni is. Nekem olyat ír, hogy "Of 9, stage 2", és tölt lefele valamit. Most minden stage-nél órákat várhatok h töltögessen le? Vagy kb mire kell számítanom. -
#22741 Eladó acc!
LvL 60 assassin jó gear: abyss cuccok, kb. 100 mithril medal, maxos aether szedés.
LvL 60 cleric fos gear, kb. 150 mithril medal, 300-as szedés.
Továbbá manakövek, encsikövek, egyéb sallangok kb. 150 milla értékben, meg vagy 400 milla kp.
Irj privátot ha érdekel! -
ÍPerlious #22740 Köszi ,de mikor szokott online lenni ? -
#22739 Fekete Dinasztia. Keresd Crashhun-t -
ÍPerlious #22738 Sziasztok online magyar játékosokat keresek vagy klánt Anuhart Elyos oldalon aki tud légyszi küldjön privi üzenetet vagy írjon előre is köszi. -
#22737 A poén fogalmáról hallottál már? :)
Egyébként nincs limit GP-vel NPC-nél. Legalábbis 27 milliót le lehet adni egy nap alatt. -
racsir #22736 templarommal szeretnék belépni egy magyar légióba az anuhart szerveren asmo oldalon ha valaki betudna inveli az írjon már itt pls -
#22735 mert hülyék mint a segg.
arra hivatkozva hogy nekik más az üzleti stratégiájuk mint az NA-nak, átírkálták az insták cd-it is... :D -
racsir #22734 azt nem értem hogy eu miért nem tudja nélkülözni a gp-t úgy mint az na szervereken? ott is megélnek és nem kell gp nekik hozzá -
alyr2 #22733 GPvel is van limit arusnal...mert volt hogy elertem..viszont Brokernel nincs limit csak annyi hogy 15 cuccod lehet bennt egyszerre.. -
#22732 Próbáltad már starterrel vagy honnan tudod? :D -
alyr2 #22731 Brokerban nincs limit -
#22730 Hiába van a bróker ha a kinahlimitet nem veszik ki. :) -
racsir #22729 egyedül annyit kellene tenni hogy gp nélkül is legyen broker és akkor már nem lenne olyan vészes az emberek úgyis megvennék a gp-t a cdk miatt -
Shaenis #22728 Az mind igaz, amit mondtatok, de rengeteg emberről tudok ismerősök közül, akik a 4.0 PTS-en játszanak amióta elindult, ezért is sokkal kevesebbet lehet látni online.
Akkor lesz érdemes vizsgálni az aktiv játékosok számát, amikor 4.0 live elindult. -
alyr2 #22727 A GP ára attol függ mennyiert adod el...Géjfordzs nem tud vele mit kezdeni.
Spatarol az elmult par honapban kb 1000 jatekos tunt el..es nalunk a GP 34 milla, szoval nem az a gond...Hanem az hogy rettento sok a csiter, hiaba jelented videoval masnap mar megint ott figyel es csinalja tovabb...
Velem nem reg tortent (sorcerer vagyok) transformban voltam chanterbuffal 100k hp +10 2 augmentes gír 400+ strike resist, megtamadott egy chanter meg 1 asassin 8 mp alatt oltek meg full hprol shieldekkel hp cserevel egyutt... a jatekosok ezt untak meg...nem a GP arakat -
#22726 Ez nekem is furcsa. Pedig egyébként rohamosan fogynak az emberek.
Főleg a kicsik, szinte alig látok már embert pl. Eltnen-ben. Rokiee szerver is egy hülyeség. Vannak rajta 30-an online...
De amúgy sok a birka is, mert pl. ott van a plastic surgery ticket ami kb. felé annyiba kerül shopba, de megveszik 75kk kinah-ért, míg a GP 50kk.
Ráadás azt sem nagyon tehetjük meg, hogy bojkottáljuk a GP vásárt, mert 1. sok a birka, 2. GP nélkül is el lehet lenni, de nagyságrendekkel jobb ha van.
Én még akkor vettem 10-et amikor 40kk volt. Ennyit tudtam tenni. :D