Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Mondtátok itt ezt az item shop rendszert mennyire könnyíti meg ez a játékodat vagy sodor hátrányba azokkal az ha megvásárolod ezeket illetve ha nem. Koreai játékoknál tudom, hogy szokás ez mondjuk azok alapjába véve viszont teljesen ingyenes😊. Szóval amit hallottam az Atlantica Online-ról, hogy ott is elérhetõ ez az opció de nem vagy hátrányba ha nem is veszel semmit, de néhány dolog kényelmesebbé válik ha veszel ezt azt. Viszont a Silkroad-ot ahogy hallom Cat 02 gondolom többet tud róla ott azért elég komolyan befolyásolja a játékot az ha fizetsz és erõ fölénybe leszel azzal szembe aki nem fizet.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ettol fuggetlenul a kinaiakkal is lehet partizgatni, igaz, olyankor nincs nagy kommunikacio, de valamilyen szinten veluk is mukodik a dolog, hiszen lvl20 kornyeken mar igencsak kifizetodik a partiban valo mozgas.
nem kell beszarni aki bétát upgradelt fullra nem veszi el tõle senki,Kínában más fajta az üzletpolitika,és továbbra is mondom akit komolyan érdekel a további kínai szerveren való tengõdés azt várjuk a 2-es régióba elyos oldalra,egyre többen vagyunk és itt elég sok az amerikai és európai klánok száma.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most meg küszködök h feljussak, de sztem túlterhelt az egész =\
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
300 ora jatekido az 10 ora/minden egyes nap egy honapban, ez is elegge kihivo sztem.. viszont itt a 300 orat nem kell 1 honap alatt lejatszani.
Komolyra forditva meg remelem nem lesz para, ezek elvileg kurvara szemelyes adatok (sz.ig. szam)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Bar ha jol tudom az account upgradelese egy 2. lepes, amivel a 3zoom mar nem foglalkozik.
ha jol remlik egy ID-t kell megadni, de mar nincs meg az a link, meg ID-t sem tudom, hogyan generalhatnek. Pedig holnap lenne idom egesz nap:]
nem azt mondom, hogy vegye meg mindenki, csak azt, hogy nem egetvero arkulonbsegrol beszelunk, es sztem ez "biztosabb", mint csak a beta accra feltoltott jatekido - ami egyebkent eddig teljesen jol mukodni latszik.
Amugy valaki tudja hogy lehet accountot upgradelni "felnott" accra? Volt regebben egy link itt, de az mar nem mukodik. 3.5 ora utan bejon az xp buntetes 😞
jaja, csak utalnam, hogy ha mondjuk egy lvl30as karaktert kene otthagyjak csak azert, mert anno nem vettem meg a jatekot.
A fõ hogy a kifizetett játékidõt lejátszuk
En ugy voltam vele, hogy a 17 euro meg mindig joval az europai arak alatt van, es nem akkora osszeg, hogy ne erje meg, igy biztosan nem erhet meglepetes kesobb.
Mert akarhogy is nezzuk, az ncsoft penztol esik el minden esetben ahol a beta accra lett csak siman a gamecard ratoltve, es maga a jatek nem lett megvasarolva.
az a baj, hogy nem egyedül vagyok hanem még egy jópáran így nem csak tõlem függ a döntés.
17 euroert kapsz accot es 90 ora jatekidot; de mintha lattam volna kevesebbert is..
mar lvl2 a legion, es vagyunk kb 12-14en. a tobbseg lvl10-20 kozott van, a legmagasabb szintu player nalunk 21, ergo nem lennel lemaradva;-)
Én szerintem én ilyen világos bõrû paladin-t v assassin-t kezdek esetleg warrior-t ezek tetszettek a leginkább a kaszt bemutató videók közül.
elyos / asmo oldal is érdekel bár ha 33ig van elyoson a fordítás akkor inkább az, startkor úgyis asmo lesz... vki?!