Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
most megfogtál 😄

s0n1c
kapsz 2 sört, ha újat kezdesz!
Krinyo
a beleölt idõ fájdalamasabb mintha epic lenne 😄

Sáska
de mint mondtuk, egyaltalan nincs keso elkezdeni a 2. regioban, hiszen meg nagyon fiatal a jatek, a legion fele lvl10-16 kozott van, a masik fele 17-21 kozott mozog. es jonnek uj emberek is, aionhun chat-en vmelyik nap olvastam, hogy jonni fognak meg paran, szoval kezdtuk 3-4en, es mostar vagyunk majdnem 15-en valtozo aktivitassal. Estenkent altalaban 4-6an vagyunk online, de volt mar, hogy 10-12en is fent voltunk 1x-re.

MeoH
Valszeg szervertransfer meg nincs, mas mmoknal is eltelik par honap mire beteszik. Ill. nagy valoszinuseggel nem is ingyenes a dolog. BAr a Te dolgod, de sztem lv19es karit ott hagyni, nem olyan veszelyes. MEgertenem ha fullepic max szintes kari lenne 😊

fuck mmo's..i.,

Hamed
En lemuteoltam 10 perc utan. A hatterzenek bejonnek, de ez a nyafogas minden spellnel nagyon idegesito. Egy raiden milyen hangzavar lehet😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
nem tudom, hogy mukodik-e mar ez a funkcio, de ha megy is, meg kell birkozzal a kinai nyelv rejtelmeivel<#hehe>

Krinyo
nem lehet átvinni valahogy a karaktert?

Szeretem az eredetit😊 Valahogy nekem jobb feeling-et ad az õ írásuk és hangjuk stb a játékhoz. Igaz Lineage 2-vel is európai szerveren játszok és ott is fogok, de lehet ott is ha az idõbe visszamehetnék vmelyik koreai szervert választanám.

Mondtátok itt ezt az item shop rendszert mennyire könnyíti meg ez a játékodat vagy sodor hátrányba azokkal az ha megvásárolod ezeket illetve ha nem. Koreai játékoknál tudom, hogy szokás ez mondjuk azok alapjába véve viszont teljesen ingyenes😊. Szóval amit hallottam az Atlantica Online-ról, hogy ott is elérhetõ ez az opció de nem vagy hátrányba ha nem is veszel semmit, de néhány dolog kényelmesebbé válik ha veszel ezt azt. Viszont a Silkroad-ot ahogy hallom Cat 02 gondolom többet tud róla ott azért elég komolyan befolyásolja a játékot az ha fizetsz és erõ fölénybe leszel azzal szembe aki nem fizet.

Sáska
ha megis meggondolod magad ujrakezdes ugyeben, gyere at, vagyunk joparan aktivak, es gladiator egy sincs a legionba😊

Krinyo
ob mar rég vége, csak mindenki eltünt, vagy átment másik szerverre

miért akarsz koreában játszani mindenáron??semmivel nem jobb,kicsit elõrébb lesznek mindíg is az igaz,de az a sok kriksz -kraksz meg a skillkésés a távolság miatt....meg szó se róla ,fasza játék nagyon az Aion,de a hangok benne,azok a ferdeszemû vinnyogások enyhén szólva gázosak, ezért én alig várom már az eut,hogy emberi hangokon szóljon a kicsike,de ugy látszik vki meg euból akar koreába menni..😄 nemértem...
nekünk is lehetne választani akkor 1-2 hangzatos legion nevet mint mondjuk MagyarGarda, FeketeSereg vagy MagyarokNyilai😄 esetleg ezek angol nyelvre történõ átírása😊

Tatyla
kaptam most valami hülye kinai whispert csupa piros betüvel meg valami hosszú kóddal az mi lehet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Vége lett az OB-nak ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Krinyo
én sajna lugbugon vagyok 19es gladival, aionhunos klantagok nem tudom hova tüntek, de hogy én már nem kezdek megint ujat az tuti 😄

Ott is az leszek szal mind1 ^^

Sáska
igy van. sok a nem kinai legion: RUSCORP, Italylegion, Source, Subsource, Divine, Exodus, es meg sorolhatnam..
ettol fuggetlenul a kinaiakkal is lehet partizgatni, igaz, olyankor nincs nagy kommunikacio, de valamilyen szinten veluk is mukodik a dolog, hiszen lvl20 kornyeken mar igencsak kifizetodik a partiban valo mozgas.

Tatyla
ö a majdani eu szerverekre gondolt...

nem kell beszarni aki bétát upgradelt fullra nem veszi el tõle senki,Kínában más fajta az üzletpolitika,és továbbra is mondom akit komolyan érdekel a további kínai szerveren való tengõdés azt várjuk a 2-es régióba elyos oldalra,egyre többen vagyunk és itt elég sok az amerikai és európai klánok száma.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én az leszek ^^
Most meg küszködök h feljussak, de sztem túlterhelt az egész =\

Krinyo
senki nem lesz elyos eu szerveren rajtam kívül? 😄

és koreaba mi a helyzet ott óra vagy hónap után szükséges fizetni, mert én magamba eldöntöttem ha elkezdem esetleg komolyan az aion-t akkor ott fogok játszani.

Sáska
en is ezert vagyok most elyos, aztan EU-n asmodian leszek mindenkepp😊

Hm, az miért lehet h az új szerót nem tudom kiválasztani ? Tnap és reggel még ment, most már nem o.O

de-de, csak az a kérdés, hogy bár mindannyian asmo-t akarunk kezdeni, mégis csábíto elyos oldalon, hogy nem 25 hanem 33-ig van meg a fordítás... ezért filózok rajta, hogy most mi legyen... meg ugye ki tudja mikor jön ki még fordítás...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Rasta ti végül nem az új,megnyilt szervere mentek? és ott Asmo oldalra?!

Sáska
720 ora/honap elegge teljesithetetlennek latszik.
300 ora jatekido az 10 ora/minden egyes nap egy honapban, ez is elegge kihivo sztem.. viszont itt a 300 orat nem kell 1 honap alatt lejatszani.

EU-ban a szokványos fizetési formát fogja követni a játék, kínában fizetsz az online játékidõért.

most õszintén én értek félre nagyon valamit vagy itt tényleg úgy lesz a fizetési rendszer, hogy ha kifizetek 25 dollar-t 1 ilyen time card-ért kapok 300 óra lejátszható idõt?Oo Azaz nem 1 hónap 720 óra idõt kapok egy általános havidíjtól jóval drágább díjtól hanem még fele annyit sem?

Sáska
thx, majd otthonrol meglesem, munkahelyen elegge szurik a netet, innen nem tudom megnyitni.

google-be találtam id generatort is ;D

Hamed
Mekkorat nezhetnek ncsoft-nal mennyi ugyanolyan nevu kinai emberke jatszik kulfoldrol. Engem is epp igy hivnak😄D
Komolyra forditva meg remelem nem lesz para, ezek elvileg kurvara szemelyes adatok (sz.ig. szam)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

forumba benne van, hogy kell upgradelni az accountot felnõtt ID-vel stb..

tegnap regeltem egy havernak accountot kerestem hozzá guide-ot is hátha segít neked is: ELITEPVPERS

Krinyo
az 3 sör ne viccelj 😄

Sáska
valoban. ha belegondolsz a kulonbseg 3.5 euro, amit a jatekert kifizetsz😊P

Sáska
igen, az ember azt gondolna, ha mar accountot vesz, es van hitelkartyaja, akkor felnott-nek tekintik a 3zoomnal, es felnott accot adnak neki.
Bar ha jol tudom az account upgradelese egy 2. lepes, amivel a 3zoom mar nem foglalkozik.
ha jol remlik egy ID-t kell megadni, de mar nincs meg az a link, meg ID-t sem tudom, hogyan generalhatnek. Pedig holnap lenne idom egesz nap:]

Krinyo
hát nekem azért nem mindegy hogy 90 óra 17 euróért vagy 20 óra 3.99 dollarert

nesze neked új account;D

Sáska
de arra fel tudok keszulni lelkiekben😄
nem azt mondom, hogy vegye meg mindenki, csak azt, hogy nem egetvero arkulonbsegrol beszelunk, es sztem ez "biztosabb", mint csak a beta accra feltoltott jatekido - ami egyebkent eddig teljesen jol mukodni latszik.

Amugy valaki tudja hogy lehet accountot upgradelni "felnott" accra? Volt regebben egy link itt, de az mar nem mukodik. 3.5 ora utan bejon az xp buntetes 😞

eu megjelenésnél úgyis otthagyod😊

Sáska
😊)
jaja, csak utalnam, hogy ha mondjuk egy lvl30as karaktert kene otthagyjak csak azert, mert anno nem vettem meg a jatekot.

Krinyo
"az ncsoft penztol esik el" azt hiszem együtt tudok élni ezzel a teherrel 😄
A fõ hogy a kifizetett játékidõt lejátszuk

Sáska
igen, tobben vannak, akik a beta accot toltottek fel, es mukodik nekik (amit a mai napig nem ertek hogyan😊).
En ugy voltam vele, hogy a 17 euro meg mindig joval az europai arak alatt van, es nem akkora osszeg, hogy ne erje meg, igy biztosan nem erhet meglepetes kesobb.
Mert akarhogy is nezzuk, az ncsoft penztol esik el minden esetben ahol a beta accra lett csak siman a gamecard ratoltve, es maga a jatek nem lett megvasarolva.

Krinyo
de elég

hmm akkor most hogy is van ez, nem elég feltölteni a beta accot játékidõvel? (csak mert sokan ezt mondták)
az a baj, hogy nem egyedül vagyok hanem még egy jópáran így nem csak tõlem függ a döntés.

Sáska
miert nem jossz a 2. regioba? :-)
17 euroert kapsz accot es 90 ora jatekidot; de mintha lattam volna kevesebbert is..
mar lvl2 a legion, es vagyunk kb 12-14en. a tobbseg lvl10-20 kozott van, a legmagasabb szintu player nalunk 21, ergo nem lennel lemaradva;-)

köszi. Na akkor elõször letöltöm a Final Gracia-t aztán míg játszok vele az AION-t😊 (komolyan mondom beszerzek 1 i love ncsoft polót😄). Szerverek mennyire vannak full-on mármint én elsõsorba délelõtt tudok most legalább 1 hétig játszani elsõsorba és ahogy tudom ez idõ alatt van ott a csúcs idõ, mondjuk ahogy ncsoft-ot ismerem legalább 1 5k limit szerver biztos van😊 Nekem kicsit az AION grafikájáról mindig a tekken jut az eszembe😊

Én szerintem én ilyen világos bõrû paladin-t v assassin-t kezdek esetleg warrior-t ezek tetszettek a leginkább a kaszt bemutató videók közül.

hmm van olyan aki a mostani beta accountját akarja majd folytatni? (máj 15.-tõl)
elyos / asmo oldal is érdekel bár ha 33ig van elyoson a fordítás akkor inkább az, startkor úgyis asmo lesz... vki?!

Akkor mehet elõröl, de ha valaki lefoglalta már Meow nevet, akkor mérges leszek >.>