Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem tudja valaki hogy ha az egér görgöjét megnyomom, akkor ugye forgatja a kamerát a karim elé v mögé... ezt h lehet kivenni? valaki?

Ottani idõ szerint 16:00 óra felé frissítenek szervereket.

Devil_Gy
melyik az új régió?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Ez az elsõ mmo, aminél egyáltalán érdeklõdés szinten vagyok a CE iránt, így nem néztem utána a wowos vagy l2-es doboznak.

De így már más, hogy ugyanazt adja más kinézettel, meg pár kinah-t lehet nyerni vele. Csak hirtelen nem tudtam hova tenni, hogy olyan lelkesen írták azokat az ingame bónuszokat. 😊

ugyanaz a szárny elvileg, csak kinézetre más.

Hamed
Ez a lvl30 szarny jobb mint amit vendortol lehet venni nem? Az asszem csak +30 flight time. Bar nemtom miket lehet meg kesobb szerezni, szal lehet max szinten nem szamit mar.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zomil
ezt ugy irod, mintha más mmo CE-jében nem lennének plusz ilyen ingame itemek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mert standard edition-ben nincs😛

Vicces az, hogy ugyanúgy ugyanazon a szinten lehet használni a tárgyakat, s azokon a szinteken már vannak sokkal jobb darabok is.

Pár Kinah-t megspórol az ember rajtuk, de semmilyen szempontból nem jelentenek elõnyt.

Akkor nem értem, mitõl olyan exkluzív ingame item, de mindenesetre megnyugtattál, köszi. 😊

Minden tárgy ugyanúgy megszerezhetõ a játékból, annyi a különbség, hogy nem kell elfutni az NPChez megvételre.

omfg, nem mondjátok komolyan, hogy ingame bónusz jár a collector's edition tulajdonosoknak? +hp+mana+flight time? Szánalmas... Már épp kezdett kirajzolódni bennem, hogy ez végre egy olyan játék, amit szép nagy dobozban fogok megvenni extrákkal, de ez az ingame elõny kicsit megingatta a bizalmamat ncsoft iránt...

azt nem tudja valaki hogy ha az egér görgöjét megnyomom, akkor ugye forgatja a kamerát a karim elé v mögé... ezt h lehet kivenni?

Sáska
igen, azota mar olvastam, koszi!😊
Jo hir, foleg, hogy lesz dobozos is!

igazából kaki nagyon nyomta nekem a játékot, anno még érdekes is volt, kirpobálás után viszont már nem az esetem, valahogy én és a társaságom akik tolták volna többet vártak tõle =/

de kívánok mindenkinek hosszú kalandozást Aionban 😊

most jöttek az ilyen infók oldalra, csekk!

Szept 30. (+ elõtte early start hét)

Sáska
akkor gyanitom elkezdtel jatszani rendesen a kinai serverek valamelyiken?
Amennyiben a 2. regio Azariel serveren vagy, ajanlom figyelmedbe a:
Genesis legiot Elyos oldalon, illetve a
Paradigma legiot Asmodian oldalon.

Az elobbi teljesen magyar kb 15 aktiv plussz nehany kevesbe aktiv taggal, mig az utobbi egy vegyes legion, amiben van par magyar jatekos.

teccik a sorci is meg az assa is XD

ahogy olvastam valami oldalon szeptember után mindenképpen... tehát gondolom valamikor év vége fele bár engem ez nem érint, nem érdekel az EU verziója

Sáska
Tegnap eleg jot PVP-ztunk abyss-ban. Kiderult, hogy van asmo oldalon egy legion, amiben vannak magyarok, igy mindenki nagy oromere egymast hanytuk kardelre.
Sajnos kikaptunk akarhanyszor mentunk oda, mert ok jobban osszejatszottak, meg szintben is kicsit nagyobbak voltak.
Mindenesetre nagyon jo volt, foleg, hogy magyarok voltak ok is ;-)

GG!

BTW, van mar valami info hogy mikorra tervezik az EU release-t azon kivul, hogy Q4?

jaja kap de az kb a rangerek ellen lesz csak jo mert a gyenge stealthet latja csak az meg rangernek van assain mar 25 korul kap erosebbet azt probalhatod keresni

amugy sáska valtozo hogy hany sec a stealth de 30-45 korul van es eleg hasznos xD

Veni, vidi, vici

Szevasz Cence téged is lehet látni.Élezem a fogam a következö nyitásra.Assasin legyél ahoz értesz,és jo kari is próbáltam😊
nekem nicns delayem háhá XD

30 sec talán. Aztán várni kell cooldown-ra. De késõbb sorci kap stealth felfedõt, 28 felett valamikor. (25 ön még nem kaptam 😄)

Hát lag, nekem kb sose volt, de néha beütött 1-1 az durva ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

késés van kinai szeron? bár nem nagyon néztem nekem még nem tünt fel ne baszd el a terveim kakika... amugy totál más nem olyan mint ahogy leirtad te kaka...

Sáska
az assassin-nak a stealth-e az nem vegtelen itt, ugye?

Engem 2 assa elkapott sleathnen hátulról egyszer, mire leesett h el kéne repülni már rég halott voltam... de ilyen sok v sok-ban nem tudom h teljesít.

Téged ismerve assát ajánlanám, csak az meg a skillkésés miatt ami ugye a kínai szeró miatt van, nembiztos hogy elnyerné tetszésedet, pedig kiba pörgõs kari eredetileg, sorcit szerintem te hanyagold😄
Győri Devi
akkor leszedem megint úgysincs jobb dolgom

やられたらやり返す。倍返しだ!

Új szerverparkok nyílnak, most jön a 10. 😄 Oda most nem mek valszeg.

Győri Devi
kínai ob még mindig tart?

やられたらやり返す。倍返しだ!

köszönöm szépen a helpet

továbbá assa ranger és sorci közül melyik erõs pvp re? jelen állapotban?

Killt akkor kapsz ha hozzáérsz az ellenhez, nekem is azért van ennyi...

Ám templart én úgy hallottam h nagyon erõs, szórja a criteket. Pl egy ilyennel nem pvp-znék 😄

Összes többije narancs és tele van pakolva crit kõvel.

Sáska
Ezt most talaltam

Angolosítás
A Paradigma fórumtermébõl letölthetitek az ENU.pakot. Ezt tegyétek is meg.

Utána menjetek bele a játék mappájába (program files/csingcsungcsang/csingcsungcsang) és ott válasszátok ki az L10N mappát. itt eredetileg egy CHS.PAK fájl és egy CHS mappa van. Kreáljatok egy ENU mappát és másoljátok bele a CHS mappa tartalmát. Ezután másoljátok be a frissen letöltött ENU.pak-ot az L10N mappába.

Sokan itt rontják el: az enu pakkot ne a Ti általatok megkreált ENU mappába tegyétek, hanem mellé, az L10N mappába!

Az utolsó lépés: A gépeteken a Regional settingset állítsátok US Englishre! (Control Panel)

Forras a teljes leirashoz:
Az Aion mûködésre bírása a Kínai szervereken

Sáska
mar nem emlekszem, olvass vissza par oldalt, volt tobbszor is post-olva a link, ami leirja, hogy mit kell csinalni.

Sáska
hasonlo szintu assassin vagy ranger nem igazan ellenfel, persze az is lehet, hogy akikkel eddig pvp-ztem, nem voltak jol gearelve, stb. Multkor 3 ranger probalkozott kettonk ellen, es levagtuk mindet. A HP boost-os skill sokat segit, mert ha aktivalod kb 75%-on, akkor egybol max hp-n leszel, es a regen is megno. Ha jol emlekszem, kesobb lesz olyan skill, ami maxra tolti a HP-t.
Gladiator ellen eddig vegyesek a tapasztalataim, volt hogy nyertem, de mar kaptam is ki.
Assasin sem volt eddig igazan kihivas, persze ha magasabb szintu joval, akkor mas tortenet.
Sorcerer/spiritmaster ellen eddig soha nem nyertem, de meg kozel sem voltam ahhoz, hogy legyozzem oket. Remelem, hogy magasabb szinten, ha lesz eleg magic resistance-om, akkor mar mas lesz a helyzet.
Cleric/Chanter is eleg nehez, leven hogy healelik magukat, raadasul chain-ben operalnak. Sajnos nincs eleg stunolo skill, hogy a heal-juket meg tudd szakitani, es a templar damage-et siman kihealelik;igy oket is, ha lehet, elkerulom..
a group pvp-ben azt vettem eszre, hogy nem is kell hozzaerjel az ellenfelhez, eleg ha vegignezed, ahogy a group-od leveri a masikat, akkor is megkapod a kill-t, szoval ettol nem kell tartani.

az aion eu pack egy rar file ami tartalmaz cuccokat v egy file amit be kell másolnom csak 1 mappába? valaki magyarázza már el plz

Koreai verzióban a negyedik r18as játékos Templar volt.

Külön haszna ostromban van igazán, mert van külön skillje kapudöntögetésre.

Es 1v1-ben templarral van valami tapasztalat? Abyss pont nem johet tul jol groupban, sokat segit hogy allja a sarat, de nem igazan kap killt... Legalabbis erre kovetkeztetek magamtol, viszont nem jutottam pvp-ig, lvl20 templarom van es holnapig nem nagyon lesz mar lehetosegem elorebb haladni vele. :S Questelni tetszett mindenesetre, de nem ez lenne a lenyeg majd eu-n. 😊

Gondolkozom mit probaljak ki legkozelebb, a sorci nekem tul hamar fekszik, a templarral meg felek, hogy remek support kari, aminek nem lesz nagy rankja. :S

Sáska
en eddig sorcerert, chantert meg templart probaltam. Sorci nagyon tetszett, csak attol felek, hogy magasabb szinten mar az emberek eleg magic res-sel rendelkeznek majd, es akkor mar kozel nem lesz annyira halalos, mint a lvl30 alatt mondjuk..
A templar is jo, csak vele lassu a fejlodes, viszont az nagyon jo, mikor utnek vagy 4-5en, es alig megy le a hp-d. Ha leginkabb groupban vagy, akkor valoszinu, hogy utoljara fogsz elhullani..
Meg a cleric-en is gondolkoztam, mas jatekokkal ellentetben eleg erosek itt a healerek, tegnap is 4en utottunk egyet, es alig akart eldolni. az egyikunket meg meg is olte, mikozben healelte magat lol.

Én meg most sorcival kicsit bizonytalan vok. Igaz h ha beleütök valakibe akkor fél élete lemegy kb, de odáig el kell jutni 😄 Bár általában csak 1v3-ban kapok ki. Szal meglesem megint a ranger-t, 13 ig min elkéne szenvedni vele, akörül lesz már skillje is 😊

|
·

Hamed
Ujabb 15 nap ingyen jatek

Meg 2 kasztot nem is probaltam, eu release-nel itt fogok vergodni mi legyen a main😄D
Lehet ezt ki is hagyom hogy ne unjak bele teljesen mire megjelenik.

Azert szerintem lenyegesen jobban lehet anyagilag boldogulni, mint L2-ben. :p Ez nagyon pozitiv szamomra. 😊

Hát, 23-ra felhúzod 150-re a craftot az pont elég 😊 És 28-ra meg 200ra.

Sáska
amugy annyira alacsony szinten nem tudod magasra huzni egyik profession-t sem, mert eleg sok penz kell hozza. Nekem van egy 22-es karakterem is, es athuztam tole az osszes penzt, hogy finanszirozni tudjam az armorsmithing-et.
meg ugye kell a penz masra is, pl. a skillek marha dragak, a felszereles szintentartasarol nem is beszelve.

Sáska
hat igen, neha en is gondolok ra, hogy lehetne pl. eltnenben is, de ugyanakkor nem faj az az 1-2k gold hogy odateleportaljak.

1 óra a craft, meg a gather is és meg is van kék set 😄

Hamed
Ezen agyalok en is, hogy release utan oljek-e idot a craftolasba, vagy elobb szintezzem fel magam es majd maxlvl-en ugyis raerek.
Elobbi elonye, hogy a craftolt motyoval konnyebb fejlodni, viszont 50-en tobb penze meg ideje van az embernek ezzel szoszolni.
Gyujtogetest mindenkepp felhuzom kozben, mert questekhez kell, de a craft eleg gaz hogy csak a fovarosban lehet...

Sáska
kinain teljes angolositassal.
AION / 华北网通 régió / Azariel szerver / Genesis Legion level 2 / Elyos

ugyanebben a regioban, ugyanezen a servered, de asmodian oldalon szinten van egy legion, amiben kb 8 magyar jatszik, a nevuket nem tudom.

mien szerveren lehet már játszani??
Armorok nagyon fogynak, gondolom a sok gladi bot miatt =\