Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így már más, hogy ugyanazt adja más kinézettel, meg pár kinah-t lehet nyerni vele. Csak hirtelen nem tudtam hova tenni, hogy olyan lelkesen írták azokat az ingame bónuszokat. 😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vicces az, hogy ugyanúgy ugyanazon a szinten lehet használni a tárgyakat, s azokon a szinteken már vannak sokkal jobb darabok is.
Pár Kinah-t megspórol az ember rajtuk, de semmilyen szempontból nem jelentenek elõnyt.
de kívánok mindenkinek hosszú kalandozást Aionban 😊
Szept 30. (+ elõtte early start hét)
Amennyiben a 2. regio Azariel serveren vagy, ajanlom figyelmedbe a:
Genesis legiot Elyos oldalon, illetve a
Paradigma legiot Asmodian oldalon.
Az elobbi teljesen magyar kb 15 aktiv plussz nehany kevesbe aktiv taggal, mig az utobbi egy vegyes legion, amiben van par magyar jatekos.
ahogy olvastam valami oldalon szeptember után mindenképpen... tehát gondolom valamikor év vége fele bár engem ez nem érint, nem érdekel az EU verziója
Sajnos kikaptunk akarhanyszor mentunk oda, mert ok jobban osszejatszottak, meg szintben is kicsit nagyobbak voltak.
Mindenesetre nagyon jo volt, foleg, hogy magyarok voltak ok is ;-)
GG!
BTW, van mar valami info hogy mikorra tervezik az EU release-t azon kivul, hogy Q4?
amugy sáska valtozo hogy hany sec a stealth de 30-45 korul van es eleg hasznos xD
Veni, vidi, vici
Hát lag, nekem kb sose volt, de néha beütött 1-1 az durva ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ám templart én úgy hallottam h nagyon erõs, szórja a criteket. Pl egy ilyennel nem pvp-znék 😄
Összes többije narancs és tele van pakolva crit kõvel.
Angolosítás
A Paradigma fórumtermébõl letölthetitek az ENU.pakot. Ezt tegyétek is meg.
Utána menjetek bele a játék mappájába (program files/csingcsungcsang/csingcsungcsang) és ott válasszátok ki az L10N mappát. itt eredetileg egy CHS.PAK fájl és egy CHS mappa van. Kreáljatok egy ENU mappát és másoljátok bele a CHS mappa tartalmát. Ezután másoljátok be a frissen letöltött ENU.pak-ot az L10N mappába.
Sokan itt rontják el: az enu pakkot ne a Ti általatok megkreált ENU mappába tegyétek, hanem mellé, az L10N mappába!
Az utolsó lépés: A gépeteken a Regional settingset állítsátok US Englishre! (Control Panel)
Forras a teljes leirashoz:
Az Aion mûködésre bírása a Kínai szervereken
Gladiator ellen eddig vegyesek a tapasztalataim, volt hogy nyertem, de mar kaptam is ki.
Assasin sem volt eddig igazan kihivas, persze ha magasabb szintu joval, akkor mas tortenet.
Sorcerer/spiritmaster ellen eddig soha nem nyertem, de meg kozel sem voltam ahhoz, hogy legyozzem oket. Remelem, hogy magasabb szinten, ha lesz eleg magic resistance-om, akkor mar mas lesz a helyzet.
Cleric/Chanter is eleg nehez, leven hogy healelik magukat, raadasul chain-ben operalnak. Sajnos nincs eleg stunolo skill, hogy a heal-juket meg tudd szakitani, es a templar damage-et siman kihealelik;igy oket is, ha lehet, elkerulom..
a group pvp-ben azt vettem eszre, hogy nem is kell hozzaerjel az ellenfelhez, eleg ha vegignezed, ahogy a group-od leveri a masikat, akkor is megkapod a kill-t, szoval ettol nem kell tartani.
Külön haszna ostromban van igazán, mert van külön skillje kapudöntögetésre.
Gondolkozom mit probaljak ki legkozelebb, a sorci nekem tul hamar fekszik, a templarral meg felek, hogy remek support kari, aminek nem lesz nagy rankja. :S
A templar is jo, csak vele lassu a fejlodes, viszont az nagyon jo, mikor utnek vagy 4-5en, es alig megy le a hp-d. Ha leginkabb groupban vagy, akkor valoszinu, hogy utoljara fogsz elhullani..
Meg a cleric-en is gondolkoztam, mas jatekokkal ellentetben eleg erosek itt a healerek, tegnap is 4en utottunk egyet, es alig akart eldolni. az egyikunket meg meg is olte, mikozben healelte magat lol.
|
·

Meg 2 kasztot nem is probaltam, eu release-nel itt fogok vergodni mi legyen a main😄D
Lehet ezt ki is hagyom hogy ne unjak bele teljesen mire megjelenik.
meg ugye kell a penz masra is, pl. a skillek marha dragak, a felszereles szintentartasarol nem is beszelve.
Elobbi elonye, hogy a craftolt motyoval konnyebb fejlodni, viszont 50-en tobb penze meg ideje van az embernek ezzel szoszolni.
Gyujtogetest mindenkepp felhuzom kozben, mert questekhez kell, de a craft eleg gaz hogy csak a fovarosban lehet...
AION / 华北网通 régió / Azariel szerver / Genesis Legion level 2 / Elyos
ugyanebben a regioban, ugyanezen a servered, de asmodian oldalon szinten van egy legion, amiben kb 8 magyar jatszik, a nevuket nem tudom.