Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
Egyebkent ez a riftezes a legjobb, szeintem. Ha egy jo csapattal mesz, akkor eleg sokaig el lehet lenni az ellenseges teruleten.
Amikor en mentem most a hetvegen, akkor teljesen random csapat volt, es egeszen jol ment a dolog, amig az alapszabalyt fel nem rugtuk. Szethuzodtunk, nem maradtunk egyutt, es amikor mar nagyobb volt az asmo ellenallas, akkor aprankent levagtak minket. Persze a kisk-et amit leraktunk megtalaltak, mert valaki eszrevette, mikor leraktak. Na mind1, azert jo moka volt, igy is 40 killt szereztem.

Ha okosan csinalja az ember, akkor akar egy kisebb csapattal is lehet sokaig barangolni, es az altalaban solo vagy parban questelo embereket szepen le lehet szedegetni, csak folyamatosan mozgasban kell lenni, hogy ne talaljanak meg.

Hetvegen a craftolasra is rafekudtem, felhuztam az armorsmithing-et lvl200-ra, ami eleg sok ido volt, lvl70 volt, mikor elkezdtem, s kb 6 ora folyamatos kraftolas utan meglett a 200. ami jo, hogy bizonyos szint utan mar 12-esevel lehet csinalni a work ordereket, igy kozben mast is tudsz csinalni (en megneztem 2 filmet – lol..).
Sajnos a craftolas eleg draga, de ha eleg penzt beleol az ember, akkor ha szerencsed van, akkor par item eladasaval vissza lehet szerezni a befektetett penzt. En kb fel milliot olhettem bele, aztan mikor 200 lett a szint elkezdtem gyartani par zold plate chest-et: 3-bol ketto critelt, es shining (kek) item lett belole, amik a brokernel 3-400k-ert mennek.
Szoval ha nem sajnalja ra az ember az idot, es a penzt, hosszutavon visszafizetodik.

kicsit messze bindeltél😛

Tegnap nekem is volt szerencsém egy rift-hez... 😄

Express Mail 😊

Itt meg 3. critelt, chat-en ki voltam már akadva.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Új fireball skillem... 😄

Szárnyleírás kész van😄

a bin fájl-al problémázott elõször még aszem a checking files sem segített de aztán utána végig futattam megint letöltötte a bin.zip file-t és ezután gond nélkül ment.

lehet vmit csinálni a kínai szerókon, hogy 5 óra után is kapjak xp-t és drop-ot? ha nem az sem igazán gond, de azért nem ártana ha nem lenne korlát.

En 76 000-et koltottem GW-re. Igaz fel eve nem leptem be, de 1 percig sem banom, hogy megvettem.
Csak gyujjon ma ajon! 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mi volt a megoldás?

már megoldtam egyedül, most már nincs probléma megy gond nélkül

Sáska
*headshot* ... fail😛

Hú, nagyon ingadozó ez a pénz dolog, egyszer 160k, egy óra múlva 40k 😄

Trixtan
***headshoot***

Figyeljetek elsõsorba azoktól kérdezném akik Kínába fizettek elõ. Szóval ma elõfizettem minde okés volt belépek a játékba és miután a virtuális szerzõdést elfogadom utána semmi ablak nem jelenik meg szól a zene mozog a háttértáj mint máskor de semmi más mit lehet ilyenkor tenni?

Devil_Gy
Nem adta amit vártam tõle ennyi, kinek a pap kinek a paplan. sry az offért.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Zomil
GW mint porfogo? azért sztem ez erös 😊
engem 3 évig lekötött

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Devil_Gy
A free miatt bõven kockázat nélkül tesztelhetõek a botok :S itt most még lehet finomhangolni. rettenetesen rombolja a játékot. fõleg hogy euban tuti nem 10 dolcsi lesz 1 acc, és nem szeretnék még 1 10k-s dobozt a polcon tartani porfogónak. arra van már ott pár (GW, WAR stb...)

MrYeti
aki esetleg Lumielen van írjon pm Divaia-ra, és beveszem legionba.

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Hamed
Csepp a tengerben, tegnap mind a 7 channel tele volt veluk az observatory-nal. Ki is leptem, 5 perc alatt letudhato questeknel nem fogok felorakat szenvedni a mobokert. A lootrendszer raadasul meg tamogatja is a ks-t, hiaba tagelem be a mobot ha nem en utom bele az utolsot a bote a loot. 3-4 osszekotott gladiator ellen sok esely van ra... Paran probalkoztak mobokkal behuzni oket sziklak koze ahol aztan beragadnak, azon mondjuk jot rohogtem😄

En abban remenykedek, hogy csak a free game miatt van ennyi bot, betaraznak aranybol kesobbre hogy legyen mit arulni. Kesobb csak nem veszik harmasaval negyesevel az accokat meg time cardot multibox botolashoz.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hát, ha azt vesszük, hogy Koreában 40 szerveren írtottak 60k-t, itt 113-on 20k-t...😛

Devil_Gy
Remélem ez jelent valamit:
Idézet az aionhun.hu-ról(remélem nem baj :S)

"Shanda is ráébredt, hogy illene követnie a koreai verzió példáját,
s megkezdte a botok írtását! A mai napon ugyanis jelentették,
hogy tegnap több mint húszezer gonosz account került törlésre.

Kérdés, ez mennyit változtat a helyzeten,
és hogy vajon folytatódik-e a hadjárat.."

Devil_Gy
nagyon nagyon remélem mert igencsak élményromboló hatása van mikor 1 frissen kreált karakterrel az elsõ q-t sem tudod már megcsinálni mert 1 7es BOTmage farmolja a mobokat. :S

ezek a 3zoom-osok megbolondítanak. mondom nekik hogy érdekelne time card meg hogy melyik érdekelne, de mondom lenne olya probléma, hogy nem tudok kínaiul ezért nem tudom aktiválni és megkérdem tõlük, hogy eltudják-e mondani mig meghogy mert akkor azonnal megveszem a kártyát. Na azt nem bírta elmondani aztán mondom neki, hallottam olyat is, hogy ha megvan a szükséges infó akkor aktiválják nekem, de errõl is csak beszélt összevissza. Azt hiszem megpróbálok megkérdezni 1 kínait hátha eltudja magyarázni merre lehet aktiválni az acc-ot bankkártyáról vagy time card-al. De ha közületek vki tudja már akkor szivesen fogadok minden segítséget naon szeretnék már mielõbb újra játszani.

Mert nem játszol eleget 😄

Sáska
a normalis verzion sincs: amiota upgrade-eltem az accot, nincs semmi xp buntetes<#eljen>

Hogy hogy felnõtt acc? Én itt regeltem :http://register.sdo.com/PTNew/index.aspx?from=78&zone=web
Hol lehet itt beálitani?
A 2 hetes free idõszakban (ami most van utolsó szervercsoporton) nincs korlátozás felnõtt acc számára.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok!

Az lenne az én kérdésem hogy valahogy ki lehet játszani hogy ne 5 órát hanem pl. egész nap tudjak gamelni?
reméljük euban nem lesz ennyi😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Devil_Gy
Rengeteg bot van, én még ilyet l2 ben se láttam :S kur..ra idegesítõek és mindenhol vannak. 3*3as csoportokban szaladgálnak 1ütt :S hihetetlen és rettenetesen szánalmas. lehet õket jelenteni csak elõbb kattints a delikvensre és utána report.

Tatyla
vége is ez már csak ilyen triál bohóckodás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Facek
meddig tart még a béta ? nem úgy volt h ,már vége ?
MrYeti
az akadásokhoz csak annyit fûzök hozzá, hogy Triniel nekem nagyon gáz, átmentem Lumielre, és az tökéletes. remélem jól írtam a neveket 😊

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

http://www.themondrated.com/showthread.php?t=4110

Shortstop
honnan tudnám letölteni a klienst és kipróbálni a játékot?
kaphatnék linket? kicsit elvesztem a kommentekben

bizonyos szintig, de fõleg hack és spyware ellen van.

Sáska
az 1 dolog, de a gameguard nem arra hivatott, hogy ezeket szurje?!

Vicces, hogy míg Koreában naponta minimalizálják a botok mennyiségét, Kínában le se szarják õket..

Theobomos-ban csak bot van, új szerón minden 2. ember kb bot =\ Képrõl mondjuk annyira nem jön át, de tényleg nagyon sokan vannak.

Sáska
Tegnap este Eltnen - Manduri Forestet elleptek az asmo-k; atjottek vagy 20-30an egy portalon aztan elkezdtek irtani a nepet. Persze general chat-en egybol linkeltek, hogy merre vannak, s eleg hamar mozgositota elyos az erejet, megjelentek 30, 40+ os karik is hirtelen az erdoben, s eleg hamar haza lettek kuldve a tollas hatuak😊)
Utana meg probalkoztak, de messze nem olyan erovel, meg az Eltnen fortresshez vezeto utakat bekempeltuk. Sokat nem tudtam hozzaszolni a dolgokhoz, leven, hogy meg csak lvl23 voltam, de azert jo volt ott lenni, meg megcsapkondni nehany menekulot..😊)) S raadasul meg lag sem volt, annak ellenere, hogy a server nem a szomszed orszagban van.. <#eljen>

De hogy legyen vmi nehativum is: az iment belebotlottunk egy bot partiba: 3 lvl 18as gladiator Theobomos kijaratanal farmolt. annyira egyertelmu volt, hogy botok: teljesen egyutt mozogtak, minden egyes megolt mob utan ugyanarra a helyre alltak vissza, ugyanaz a rotation, stbstb.. Akartuk jelenteni oket, de a kinai neveket nem tudtuk beirni 😞

meg jo, hogy van gameguard..<#ravasz1><#szomoru2>

tényleg van vkinek vmi ötlete vagy adata arról mennyi játékosnál tart már az AION láttam 1 pár hetes infót miszerint több mint 1 millió de azóta már ahogy elnézem a folyamatos szerver bõvítést szerintem már valahol 1,5 millió és 2 millió között járhatnak h nem többnél.

Az õrzi a várost, ha asmok megölik, övéké a város :p

Azt hittem megküzdesz az izom aggyal.
Épp most töltöttem le a full soundtrackot.Zsíros!
http://www.youtube.com/watch?v=ZHl0nkXlL-A

Ez a vidi nekem rohadtul akad.Majd ha feltöltötted youtube-ra szolj.
Úgy érdekes lesz, de bízom benne, h megoldod... 😄

Győri Devi
nah és hogy? nem szedem le még1szer

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Inkább gyere játszani :p