Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor en mentem most a hetvegen, akkor teljesen random csapat volt, es egeszen jol ment a dolog, amig az alapszabalyt fel nem rugtuk. Szethuzodtunk, nem maradtunk egyutt, es amikor mar nagyobb volt az asmo ellenallas, akkor aprankent levagtak minket. Persze a kisk-et amit leraktunk megtalaltak, mert valaki eszrevette, mikor leraktak. Na mind1, azert jo moka volt, igy is 40 killt szereztem.
Ha okosan csinalja az ember, akkor akar egy kisebb csapattal is lehet sokaig barangolni, es az altalaban solo vagy parban questelo embereket szepen le lehet szedegetni, csak folyamatosan mozgasban kell lenni, hogy ne talaljanak meg.
Hetvegen a craftolasra is rafekudtem, felhuztam az armorsmithing-et lvl200-ra, ami eleg sok ido volt, lvl70 volt, mikor elkezdtem, s kb 6 ora folyamatos kraftolas utan meglett a 200. ami jo, hogy bizonyos szint utan mar 12-esevel lehet csinalni a work ordereket, igy kozben mast is tudsz csinalni (en megneztem 2 filmet – lol..).
Sajnos a craftolas eleg draga, de ha eleg penzt beleol az ember, akkor ha szerencsed van, akkor par item eladasaval vissza lehet szerezni a befektetett penzt. En kb fel milliot olhettem bele, aztan mikor 200 lett a szint elkezdtem gyartani par zold plate chest-et: 3-bol ketto critelt, es shining (kek) item lett belole, amik a brokernel 3-400k-ert mennek.
Szoval ha nem sajnalja ra az ember az idot, es a penzt, hosszutavon visszafizetodik.
Express Mail 😊
Itt meg 3. critelt, chat-en ki voltam már akadva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

lehet vmit csinálni a kínai szerókon, hogy 5 óra után is kapjak xp-t és drop-ot? ha nem az sem igazán gond, de azért nem ártana ha nem lenne korlát.
Csak gyujjon ma ajon! 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
engem 3 évig lekötött
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
En abban remenykedek, hogy csak a free game miatt van ennyi bot, betaraznak aranybol kesobbre hogy legyen mit arulni. Kesobb csak nem veszik harmasaval negyesevel az accokat meg time cardot multibox botolashoz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Idézet az aionhun.hu-ról(remélem nem baj :S)
"Shanda is ráébredt, hogy illene követnie a koreai verzió példáját,
s megkezdte a botok írtását! A mai napon ugyanis jelentették,
hogy tegnap több mint húszezer gonosz account került törlésre.
Kérdés, ez mennyit változtat a helyzeten,
és hogy vajon folytatódik-e a hadjárat.."
Hol lehet itt beálitani?
Az lenne az én kérdésem hogy valahogy ki lehet játszani hogy ne 5 órát hanem pl. egész nap tudjak gamelni?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
kaphatnék linket? kicsit elvesztem a kommentekben

Utana meg probalkoztak, de messze nem olyan erovel, meg az Eltnen fortresshez vezeto utakat bekempeltuk. Sokat nem tudtam hozzaszolni a dolgokhoz, leven, hogy meg csak lvl23 voltam, de azert jo volt ott lenni, meg megcsapkondni nehany menekulot..😊)) S raadasul meg lag sem volt, annak ellenere, hogy a server nem a szomszed orszagban van.. <#eljen>#eljen>
De hogy legyen vmi nehativum is: az iment belebotlottunk egy bot partiba: 3 lvl 18as gladiator Theobomos kijaratanal farmolt. annyira egyertelmu volt, hogy botok: teljesen egyutt mozogtak, minden egyes megolt mob utan ugyanarra a helyre alltak vissza, ugyanaz a rotation, stbstb.. Akartuk jelenteni oket, de a kinai neveket nem tudtuk beirni 😞
meg jo, hogy van gameguard..<#ravasz1>#ravasz1><#szomoru2>#szomoru2>
やられたらやり返す。倍返しだ!