Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem azon a szerveren vagyok, ne kérdezd melyiken.. 😊

de még nem találkoztam bottal, de ha esetleg itt ez megy akkor europában is ez fog menni (gameguardot ismerve...)

Hát nem tudom, Azarielen könnyedén tudok ölni.
Győri Devi
fent vagyok most tudok segíteni
/w Hanabi

やられたらやり返す。倍返しだ!

Running
Oké megnéztem az összes channelt és mindenhol ez megy. Tök üres területek, bot hegyek...

Running
Még ezt megpróbálom, de ha ott is ua a helyzet, akkor én befejeztem, játszhatatlan így a játék. Minden leszületõ mobra 3-4 bot ugrik, 1 óra mire leverek 5 ellenfelet, h meglegyen a missziókhoz a cucc.

Ha az európai szervereken is ez lesz, akkor részemrõl ez a játék elbukott, az biztos...akármennyire jó egyébként.

Győri Devi
ezzel a problémával mis is találkoztunk Csenkyvel nézegesd a másik chanelleket hátha több sikerrel jársz

やられたらやり返す。倍返しだ!

Running
Átmentem én is a Zikelre, de rengeteg bot van mindenhol. Tulajdonképpen minden területet teljesen lefedtek, és marhára nehéz tõlük bármit is csinálni, mert mob alig 2mp-ig van életben tõlük.

Hatalmas! =)

Zomil
aucs a cím ujboli elolvasására leesett a poén 😄
pedig már megnéztem aionhun-on is, de ott vmiért nem esett le

a másik fajta táncnak nincs vmi hasonlo poénja? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért remélem sokaknak leesett az emote-os meme😄

Győri Devi
meik szerver? az utolsó ameiken zárójeles szöveg is van?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Nincs ilyen kari a jatekban. 😊

Győri Devi
lesznek ott szép armorok pl már kari generálásnál is megnézheted a karid high end ruciban és spec az asmo priesté nagyon jól néz ki jobban mint az elyosé

やられたらやり返す。倍返しだ!

én ventryt nem de ts-t tudok adni ha érdekel valakit

valami oldal vagy info a ruhákkal fajokkal kapcsolatbanm pl az asmodiannak végig ilyen tépett ratyi ruhája lesz? az elyosnak meg csilivili mutassuk meg a világnak? vagy hogy is lesz ez?

hmm? valaki?

Nekem kb 30 sec volt mage manaja az elejen ulve, utana mondjuk egy perc, de az nagyon max. Es van ra poti, kaja, lvl10-tol treatment skill, karinak kulon skill... Nem kene vele gondnak lenni.

Szomoruan hallom, hogy a cleric sokkal erosebb a chanternel, 1-2 oraja lettem chanter. 😞 Lehet kezdek egy ujat... :p

Győri Devi
nah kezdtem egyet énis Zikelen Hanabi néven

やられたらやり返す。倍返しだ!

Leülve annyi idõ, gondolom mert mage vagyok és sok a manám.
Győri Devi
ülj le úgy hamar visszajön

やられたらやり返す。倍返しだ!

Hát, 3-4 perc h fullra töltse a manám, azért nem sieti el 😊
btw köszi!
Győri Devi
megnézem kezdtem egy másik egy karit a 112ön az már 10es de nemtudom meddig tudom ott nyomni
még nem sokat mentem a clericemmel de erõsebb mint a chanter jóval eddig

やられたらやり返す。倍返しだ!

En is zikelen vagyok (leszek 10p mulva), es valoban jo lenne par ember, /w Zsu

Nem igazan tapasztaltam lagot, legalabbis minimalis. Es igy ejszaka talan mar oszolni fognak a kinaiak is, delutan rengetegen voltak, egyenesen idegesito volt questelni.

Ja és Elyos oldalon vagyunk.
Aki most kezdi jöjjön a Zikel serverre nem tapasztaltam laggot és egyböl belehet lépni nem ugy mint a Ciel serverre.
kezdo faluban a general goodsnal van asszem low poti, a kajasnal meg mana regen novelo cuccok. amugy meg leulsz eleg gyorsan visszatolti. mage-nek lesz ra skillje is majd (igaz azzal nem mesz messzire, de jobb mintha nem lenne)

Győri Devi
nekem ezek az uj szerók nagyon laggosak nemtom ti hogy vagytok vele

やられたらやり返す。倍返しだ!

Igaz, köszi 😊
Másik low kérdésem, hogy elég gyorsan elfogy mp-m, lehet valahol venni mp töltõt? 😄
Gondolom alapanyagot venni kell hozzá.

Valaki tudna segíteni, hogy mért van az, hogy lv3 óta nem tudom a hp töltõ skillem benyomni?
ty

és valamit tud valaki az armorokról?

Zikel serveren vagyok Elyos oldalon most Kamui néven.
Szerintem options / key mapping / reset angle (alapbol "mouse wheel"-en van)
Most kb 30 sec volt megkeresni.

Egyebkent nem nagyon talalok egy magyart sem, de az elozon eleg volt egyedul jatszani, melyik szerveren vagyunk legalabb 3-4en hogy egy krall group questet meg lehessen csinalni kesobb? 😊

kaki maki ventrijén vagyok én is vagy egy külföldin (haverok miatt) de nem aionos társasággal, ugyhogy fogalmam sincs, majd nézünk valamit, továbbá érdekelne valami oldal vagy info a ruhákkal fajokkal kapcsolatbanm pl az asmodiannak végig ilyen tépett ratyi ruhája lesz? az elyosnak meg csilivili mutassuk meg a világnak? vagy hogy is lesz ez?

a görgö kamera forgatásra mgé mindig kiv lennék 😄

Maris 3 szerveren kezdtunk elyosokat :S Egyebkent most hogy Cence emliti, nincs valami publikus ventri ahova feljartok? 😊

mert idegesít? ventrin azzal beszélek és zavar h ide oda vált, és nem nem fogom átállítani más gombra a beszédet mert ott kényelmes 😊

ezért szeretném az kivenni

Sziasztok!
Azariel szerón nekem most is egybõl beengedett várakozás nélkül, Elyos oldal, ha valaki esetleg jönne.
Igen, de jonnek ujak.. Mindegy, felmentem en is a Zikelre, 10 perc mulva be is enged.. (elyos)

Devil_Gy
jelenleg az összes serveren ez szitu :S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

De miert sietni a legzsufoltabb szerverre? Ez volt az elozo regional is, aztan kaptam egy 6 oras varakozasi idot es atmentem egyedul egy masik szerverre... :S

Devil_Gy
másodpercenként 5-10 õj karakter lepi el a servert 1 mobra jut 20-25 ember 😄 lol

Devil_Gy
nekem most 2 óra Ciel serverre 😄 mentem a zikelre

A Ciel server mindig tele van.Én a Zikel-re mentem nem akar valaki ide jönni Elyos oldalra?
Sáska
lol

Devil_Gy
pont akartam kérdezni😄

illetve miért teszi minden hozzászólásom után valami hogy Aion??

MrYeti
elyost elfelejtettem mondani 😄

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

MrYeti
a legalsó. jelenleg a Cielen vagyunk sok ezer kínai mellett. visszatették a sorbaállást, így laggolni nem fogunk

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Devil_Gy
már 1el több servercsoport van de melyik az új?

Running
Keveset mondtam, van az 150 kari is kb...

Running
Utolsó 10. szervercsoport Ciel szerver elyos oldal. Rögtön az elsõ születési ponton kb 80. új kari rohangál, elég komoly.😄

Tatyla
minek az kivenni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA