Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még nem találkoztam bottal, de ha esetleg itt ez megy akkor europában is ez fog menni (gameguardot ismerve...)
/w Hanabi
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha az európai szervereken is ez lesz, akkor részemrõl ez a játék elbukott, az biztos...akármennyire jó egyébként.
やられたらやり返す。倍返しだ!
pedig már megnéztem aionhun-on is, de ott vmiért nem esett le
a másik fajta táncnak nincs vmi hasonlo poénja? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
hmm? valaki?
Szomoruan hallom, hogy a cleric sokkal erosebb a chanternel, 1-2 oraja lettem chanter. 😞 Lehet kezdek egy ujat... :p
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
btw köszi!
még nem sokat mentem a clericemmel de erõsebb mint a chanter jóval eddig
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nem igazan tapasztaltam lagot, legalabbis minimalis. Es igy ejszaka talan mar oszolni fognak a kinaiak is, delutan rengetegen voltak, egyenesen idegesito volt questelni.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Másik low kérdésem, hogy elég gyorsan elfogy mp-m, lehet valahol venni mp töltõt? 😄
és valamit tud valaki az armorokról?
Most kb 30 sec volt megkeresni.
Egyebkent nem nagyon talalok egy magyart sem, de az elozon eleg volt egyedul jatszani, melyik szerveren vagyunk legalabb 3-4en hogy egy krall group questet meg lehessen csinalni kesobb? 😊
a görgö kamera forgatásra mgé mindig kiv lennék 😄
ezért szeretném az kivenni
Azariel szerón nekem most is egybõl beengedett várakozás nélkül, Elyos oldal, ha valaki esetleg jönne.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
illetve miért teszi minden hozzászólásom után valami hogy Aion??
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu