Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiába regelek nem küldenek mail-t.
vedd figyelembe, hogy 1.0-án játszol, gondolom a patchekben classbalance-ok is voltak/vannak bõven..

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
akkor nincs min vacilalni... ;-)

en templar/cleric/chanter meg mindig, de majd szeptemberre megszulom, meglatom hogy a mostani templarom milyen lesz 1-2 honap mulva😊

polearm > 1h+shield/2h sword

Sáska
ha nekem a 2 kozul valasztani kene, akkor templar..:-)

arena tournamentet lehet majd szervezni ingame "nevezési díjjal" ^^

gladi és templar között vacilálok...

Sáska
ez meg ahogy egy cleric alaz..😊

Sáska
a paradigma honlapjan lattam egy jo kis templar videot youtube-rol:

LSC
köszi, add meg az msn címedet priviben pls mert nincs meg ty.

Sáska
hey, te meg elsz?😊

leiras

a fenti leiras a kinai serverre vonatkozik, EU majd szeptember magassagaban.. ha kell help, msn-en segitek.

LSC
Hi Sáska <#integet2>

LSC
Helo. Valaki linkelje pls az oldalt amin leírás van mit honnan kell letölteni és hogyan kell regelni köszi. Üdv

Teljesen lényegtelen, hogy milyen szerverre megyünk többen magyarok, úgyis lesznek olyan nyomorékok mint L2-ben is és wow-ban is, akik vagy sírnak egész nap, vagy nagyarcoznak egész nap a többi magyarral. Ezzel nem lehet mit kezdeni. A kérdés az, hogy akárhol leszünk is, sikerül-e egy olyan kis társaságot összehozni, akik effektíven, jó hangulatban, hatékonyan tudnak együtt játszani. Aztán ez úgyse lesz többszáz fõ, és simán elférhetnek egy erõs külföldi legionban is. (igaz, fogalmam sincs mennyi lesz egy legion max létszáma)

Meg persze az is szeparálni fogja a játékosokat, hogy kinek mennyi ideje, energiája, és tudása van a játékhoz..

😉

Ki mondta h mindenki kap pw-t ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ahol hallgathatod a vérpistiket sírni? <#idiota>

Zomil
az jó legalább egy közös magyar chat-et lehet csinálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
en ugy tudom, nincs alliance, sajnos😞

nos, külön alliance ablak nincs és légiószövetség sincs, de bárki létrehozhat maradandó chat-csatornát, amihez saját jelszót is lehet állítani, szóval a légiók közötti kommunikációt fent lehet tartani.

nah akkor mára még egy kérdés: alliance létezik-e itt?! vagy marad a global chat stb?

Vagy kikapcsolod a chatet és a grindre koncentrálsz :p Ha valaki akar vmit akkor pm-el 😄 Bár azért klán az kell, lehet kunyizni cuccokat, meg elsózni a nem szükséges cuccokat, nekem pl lvl0-ig mindig összejön 100 Angelica, csak most pl béta alatt alig kezdett el vki craftolni =/

<#eljen>

Zomil
félreértettél, magyar légiók lesznek, de olyan nem lesz, h megjelölve 1 guild

pl. én is fogok légiot szervezni, egyelõre csak magyarokkal

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
jah felreolvastam amit irtal, "meg lesz jelolve" helyett "nem lesz"-t olvastam 😞

Sáska
ehelyett azt fogod olvasni, hogy ukjohnny hates italuigi because he can only attack when poor johnny is on low hp 😉

ez mindenhol jelen lesz sztem.

Lyan ez jol hangzik!

Lunarion vagy mi a fene, de én is inkább mennék külföldibe, sajna értelmesebbek. Partyztam már külföldivel és magyarral is, és hát anno külföldivel gladiátorként tudtam boss-t tankolni, magyarral, meg a bejáratnál meghaltunk 😄

Zomil
amugy nagy magyar légiot alaból nem is tervezett senki 😊

Sáska
na ugye😊

es mennyivel jobb munka kozben itt a forumon megbeszelni, hogy tegnap hogy vagtal le, azelott ket nappal meg en teged, mikor ott kummantottal asmo foldon a bokorban😊))

Zomil
én nem szeretném chatbox-ban olvasni, h hunpistike szidja karcsika anyukáját, mert szemét assasin és csak lesböl tud támadni...

kezdetben meg lesz jelölve ajánlott frakció, amíg a játékosbázis ki nem alakul. Majd ha lesznek elegen egy oldalon, akkor lehet "4 felé" széledni, elõtte nem ajánlatos.

Nagy légió alapból nem lenne, egyrészt ugye tudjuk miért, másrészt meg lvl3-as légióhoz kell egy kis idõ😛

Volt ez már béta alatt is, szal igazad van 😊

Sáska
hmm, akkor majd azon csinalok asmodian karaktert, amelyik server fo elyosnak lesz megjelolve ;-)

@Cat: ezert kell siman 2 server "ajanlott frackio" nelkul 😊; igy mindket serveren lesznek magyarok fuggetlenul az oldaltol. a "nagy magyar legio mindenkit megsemmisito-hatranyilazo" ugysem valosul meg, mert ha ossze is jon, mielott sikeres lenne, a kemenymag kivalik vagy egy masik resz nem ert majd egyet valamivel, es a nagy egesz tobb kisebbre bomlik.

Esetleg gyémántok is ? Azok alapból zöldek 20 körül.

Igen, és crites kaják/potik is.

Hja, de ha meg valaki át akar térni pl Elyos-ra akkor nem magyarokkal lesz 😊

Késõbb lesz kék poti is ?
Mert ugye pl van iron ore, titanium, titanium of high purity (zöld cucchoz), adamant, adamant of high, meg kék adamantium is van lesz ez növénnyel is kék potihoz ? Illetve lesz késõbb nari kinyerhetõ cucc is ?

2 külön szerver lesz megjelölve, egyik fõ asmonak, másik fõ elyosnak.

Hamed
Jaja, en is erre szavaztam regebben. 2 magyar szerver, de frakcio megkotes nelkul, vegyesen.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
talan meg korai felvetni, meg mar volt is rola szo, de szerintetek melyik lenne a jobb:
ugyanazt a servert javasolni minden magyarnak fuggetlenul, hogy asmo vagy elyos akar lenni, ergo kepviselni mindket oldalt ugyanott es harcolni egymas ellen,
avagy ket kulon servert ahol csak 1-1 oldalt kepviselnenk?

en az 1.-re szavazok, sztem sokkal jobb egymas ellen fightolni, aztan meg jol megbeszelni, mint kizarolag "noname" kulfoldiekkel hadakozni😊

Igen. 1.0-ban még nagyon rossz volt a k/d pontszerzési/vesztési arányi (kevesebbet vesztettél, mint amit nyerni lehetett, így a csapatok csak felálltak egymással szembe és farmolták a pontokat), 1.1-re javították. Guardianok és sima játékosok között sincs már akkora erõbeli különbség mint 1.0-ban volt, de azért még mindig érdemes vigyázni.

A k/d arány a legjelentõsebb rankingnál, úgyhogy az újoncok sem indulnak ilyen szempontból hátránnyal.

+ Abyss tárgyak is AP-be kerülnek, vagyis ha sokat költesz, akkor csökken a rangod is, úgyhogy meg kell fontolni, hogy mit akarsz meg mi az elõnyösebb.

csak mert úgy lenne értelme, valami bünti legyen már ha megölnek... ne csak a rohanj vissza szokásos unalom...

s0n1c
remélem 😄
ahha, és ha valaki leöl az jár pontveszteséggel?

s0n1c
úgy tudom, hogy a rankot meg is kell tartani, ha nem játszol/szarul játszol elveszted
Sáska
ha veszel geart, az nem abyss pointbol megy? (reszben)

ki mit tud az abyss rankokról? Mert ahogy néztem kiírja, hogy mennyi pont kell a következõ rankhoz, viszont meg van adva, hogy egy rankon belül hány ember lehet, namost commander(?!) csak 1 lehet/oldal, teszem azt ha valaki késõbb kezdi el a játékot esélye se lesz egy-egy magasabb rankot elérni?!

nah igen, elviekben úgy kéne, hogy legyen templarnal nemde?

Hamed
Templar lehet homokzsak, de nagyon massziv, pont emiatt tudja alakitani a csata menetet is. WAR-ban is ha megindultak a tankok vege lett az allohaborunak. Kihuzza a healeruket, tobbiek assist, aztan johet a kovetkezo csuhas, stb. Nehez es koltseges kaszt (mint az osszes melee), de jo lehet mindig a csata kozepeben lenni. Lattam egy lvl50 abyss geares templar videot koreabol, hat a srac nem gyengen osztott ki tobb embert.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
ha igy lenne, akkor ez lehet nalam is elbillentene a merleg nyelvet..:-)