Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Chanter egyik legjobb class lesz 1v1-ben imo, ha nem a legjobb.
Ami még felmerült bennem, hogy a templar aggrója pvp-ben átrántja a targetet, mint lineage2-ben? Mert ez akkor egy jó pont. 😊 Valamint a videókban amikor magához rántja az embereket, akkor targetjüket váltja? Ezek elég lényegesek lennének masspvp szempontból, mert nagyon a templar felé hajlok, de ott van az a fránya assa meg sorc is...

Sáska
tudom, hogy nincs olyan karakter ami mindent visz, de mivel tokeletes balance sincs, ezert probalom kideriteni, vajon melyik az a class, amelyik 1v1,2v2 helyzetekben a leghasznalhatobb😊
group pvp/pve-ben nyilvan minden class hasznos valamire.

assasin annyira nem erdekel, sot a sorcerert is kezdem elvetni, szoval marad a templar/cleirc/chanter harmas😊

"mindentverõclass" nem létezik, vagy ha igen az nem ez a game😊 nagyon hajazol arra, hogy tápos legyen pvpben, de Csoportos pvprõl szól a játék, ha solokillezni szeretnél assasint indíts kb😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
igen, 28-on mar crit-el 1600-700akat neha, szoval nem rossz, de valahogy megsem erzem azt, hogy pvp-ben eleg eros lenne. annyira nem neztem utana, de jo lenne, ha meg kapna tobb spell megszakito skillt, hogy legyen eselye a healer es mage classok ellen. lvl30ig csak 1 pull skillje van, es 2 stun, amibol az egyik raadasul counterskill.

Templarral lehet szepeket critelni, a kerdes az lesz, mennyire lehet ragyurni a crit rate-re. 18-on 850 körüli volt mar egy skill critem... Es meg csak nemis great sworddel. Persze ez pvp-ben mashogy fog kinezni, de gladihoz kepest tenyleg nem marad el szerintem semmilyen teren. Egyetlen feltetele van, hogy eros legyen: õt kell, hogy üssék. Ha pvp-ben senki nem üti, lényegesen gyengébb a counter skillek hiánya miatt.

Sáska
igen, ezen en is gondolkoztam.. kerdes az,hogy hogyan fog jatszani az ember. nyilvan az a cel, hogy leginkabb group-ban legyen az ember, viszont ha group-ban van akkor is meg kell gondolni:-)

templar pve-ben ugye elengedhetetlen, pvp-ben viszont az ostromon kivul nem tudom, hogy hol hasznalhato azon kivul, hogy a homokzsak szerepet toltse be?

sorcerer 1v1-ben vagy kisebb group pvp-ben biztos jo lesz, de sztem tipikusan ez az a class, amire eloszor fognak ugrani a kis hp/nagy dps miatt. a sorcerer nagyon lehangolo tud lenni, ha a group amiben vagy nem vigyaz rad. egy sleep akkora aggrot general, hogy ha nem figyelnek rad, akkor gyakran fogsz fekudni (legalabbis en sokszor haltam amiatt, mert sleepelni kellett mobot, es valaki mindig beleutott..)

cleric eleg erosnek tunik, s nyilvan mindig kell mindenhova.
chanter mint lentebb irtad hibrid class szoval support heal meg support dps:-)

nézzél pvp videókat😊 az egyéni teljesítmények mass rvrbe nem nagyon fognak kijönni úgyse, kis csoportos pvpnél meg a többi kaszt kiegészíti egymást szvsz...

Sáska
nalunk a legionban van ket chanter, lvl31-32-n vannak, es az egyik panaszkodik, hogy nem jo pvp-ben, a masik meg azt mondja, hogy egyedul a sorcererrel nem boldogul..
a templarral nekem sem kell leulni grindeles kozben, tegnap 29-en 31es mobokat oltem folyamatosan, egesz jo sebesseggel. fel ora alatt 10%-ot fejlodott, ami szerintem nem olyan rossz. az a baj, hogy nincs energiam meg egy classt felhuzni 30+ra csak azert, hogy lassam milyen pvp-ben magasabb szinten.

asszonykám chanterezett 2x2hétig, neki nagyon tetszett igazából pve-ben nem nagyon kellett leülnie, folyamatosan tudott haladni, dmg se volt olyan rossz staffal+buffok... kellemes karakter, hybrid... pvpben nem nagyon láttuk mit mûvel😊

Sáska
hat meg en is vivodom a templar/sorcerer/cleric kozott..
chanterre is gondoltam, de arrol nem olvastam semmit. ha valaki jatszott vmi ertelmes szintig irhatna par sort rola.

Még annyi, hogy assával kb 0,5sec-ig sem szabad állni. Folyamatos mozgás, rohangálás az egész. Így rengeteg parry, evade, crit bejön. Evade külön fontos a stunolós skill miatt. Sokan oda is jöttek körberöhögni, páran megkérdezték, használ-e a rohangálás.. Elég feltûnõ volt amit csináltam, de hatásos úgy érzem. 😄

EU bétán pont egy assát próbáltam, iszonyatos amikor hátulról becrittel. Egyszer haltam az abexeknél az elején, kicsit sok agrózott, meg eldõltem amikor bepróbáltam a farkas bosst a barlangban. Ezen kívül semmi gond nem volt, és nagyon gyorsan haladtam, gyorsabban, mint egy warrival vagy priesttel. A mage talán gyorsabb volt az elején, de azzal verteronban többször eldõltem... Aztán mire kezdtem ráérezni a skillekre, vége is lett (mage még kínain volt).

Viszont lvl18 körül azt tapasztaltam, hogy a templar klasszisokkal erõsebb a gladinál, legalábbis biztonságosabban, közel hasonló sebességgel öltem (pve). Gladi jobb dps persze, de minden mob után csüccs, templarral meg lehet folyamatosan menni, 2-3-at tankolva egyszerre akár. Gladi kettõnél már jó eséllyel elborul. LF confirm.

Mage a legjobb talán lvl1-10 részen, és utána is grindben 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem egészen erre gondoltam, 😊 quest-el semmi gond mind két oldalt 25-ig kb vágom mind,csak sokxor haltam mert szerintem 10-es szint-ig béna kari (vagy csak aki játszik vele :p )Varit meg az íjászt nem próbáltam még de szerintem nem is fogom nem szeresem õket. Meg mivel nagyon kevesen vannak a szeron most majdnem minden mob-on át kell verekednem magam. De ma már 2 magyarral is találkoztam! Ja és még mindig tudok játszani,tehát vagy megfeledkeztek rólam (amit bírnák) vagy rossz az infó!

Nem lámaság, hogy nem vágod csuklóból elsõre az összes questet meg területet... Nekem is a negyedik karival legalább háromszor olyan gyorsan ment a kezdõ rész, mint az elsõvel. 😊

Köszi szépen!

Pedig 13-as vagyok assasin karival (gondolom én vaok a lama de sokat szoptam vele) és még mindig tudok játszani szerintem az 5 óra game meg volt már!

Tatyla
abban a régióban nincs 10 nap free csak 5 óra!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
tudtommal nem nagyon.
a 2. regioban van a legtobb magyar a kinai serveren, az Azariel serveren.
Genesis legion Elyos oldalon, illetve a
Paradigma legion Asmodian oldalon.

Az elobbi teljesen magyar kb 15 aktiv plussz nehany kevesbe aktiv taggal, mig az utobbi egy vegyes legion, amiben van par magyar jatekos.

a legegyszerubb, ha valamelyik account ertekesito oldalon veszel accot (pl. 3zoom), naluk angolul tudsz intezni mindent. persze ekkor ok generalnak neked account nevet, errgo nem fogod tudni folytatni a betas karidat.
persze valahogy feltoltheted a betas accot is, de azt nem tudom, hogy kell.
a kinai id meg nem para sztem.

Hi
Van valaki a legfelsõ zárójeles régióba a Ciel szeron? Asmo oldalt?
Kibaszott jó a szero nekem még egy kicsit sem laggol,jó igaz még nincsenek rajta sokan!
Asszem én itt letelepedek ha a kb 10nap free alatt ilyen jó marad és nem laggol ide elõfizetek. Esetleg tud valaki segíteni hogy milyen formában tudok hozzájutni time card-hoz? És,hogy a már elkezdett karim folytatni tudjam? Illetve nem jelent az gondot,hogy én is mint a többiek egy kínai vagy tudom is én igazolvány számot használtam?
A válaszokat elõre is köszi szépen! 😄

Tudna segiteni vki azsiai accot csinalni?
Sziasztok.

Ha valakinek van még 1 plussz cd key-e és átadna 1-et az megköszönném.
Sajna én is kicsúsztam a regisztrációból 😞

Anthrax
Ha ismered az oldalt van egy GYIK nevü féleség jobb felsõ sarokba és ott leírnak mindent amit kérdeztél.

ez mi? ismerem ezt az oldalt de mi van vele

http://www.aionhun.hu/news.php

légyszí írjatok

segítsetek légyszíííí

honan lehet letölteni pls ez ingyenes vagy bvami help írjatok itt vagy skypes ( atesz1245 )

Én még be se jutottam szal.. 😄

Tatyla
tudom hogy be lehet álltani de direkt rajta hagytam jó az 😄

amugy meg van már magyar légió mert akkor inv 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

honan lehet letölteni és ez ingyenes egyáltalán????
help segítség!!
ha vaki tudna segítení írjon ide vagy vegyen fel skype-re (atesz1245)

itlosz78
Király😞 A béta vasárnap estig tart? Utánna semmi?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Detto, gondolom túl sokan vannak bennt.

Mmorgp.com 5k kulcsot kapott 😄

itlosz78
Az accountnál a statusz playable de azt irja a cliens, hogy az id és a password nem érvényes hmmmm????? Miért???

Számít esetleg, hogy a kliensnél (US)?

itlosz78
Sziasztok!

Letöltöttem és feltelepítettem az AIon klienst ezután mi a teendó? A new accountra nekem egy kinai oldal jön fel. Hol kell accountot készíteni és a kulcsot hol kell aktíválni. A segítséget elõre is köszönöm szépen.

Csak érdekességkép, tudsz róla h be lehet állítani h ne mutassa a sapkát ? 😄

Ám ha be se enged loginolni az a sok ember miatt van nem ?

Tatyla
na hát nem kell hozzá 4 óra se hogy level 10 legyen az ember,spiritmaster után ez a cleric easy mod,egyszer sem lehet vele elhunyni azt hiszem a fõ karim ez lesz majd a fullban...

AionHun visszajön, lesz pár hírdetve.

// Remélem hamarosan végbemegy a költözés, mert a mostani szerverüzemeltetõ munkája kritikán aluli.

Anthrax
Nem tudjátok van valami magyar gyüjtõ guild ahova mehetnek a magyar playerek béta idejére?

Nagyságrendekkel jobb és élvezhetõbb a játék kínai ping nélkül, ekkora különbségre én sem számítottam... Ettõl függetlenül a kezdõ placc játszhatatlan most, annyian vannak. Részemrõl talán holnap felnézek, hátha már arrébb mennek poeata-ból...

Gubberx
1 plusz kulcsot én is meghálálnék (szépen néz^^)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

L2Goku
Sziasztok. Ha van valakinek 2 Darab cd key e plz 1 et kérhetnék ? lecsusztam a reggelésrõl, és kiszeretném probálni. legyen valaki oly kedves 😄 Thanks.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Tatyla
omg 22 perc múlva béta start....<#eplus2>

EU cb 4ever 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hi
Én is a napokban indítottam egy Cleric-et és szerintem egyértelmûen jobb is mint a Chanter! 19-es vagyok de arra készülj fel,hogy támadó skill csak 3 van tehát egyeseknek unalmas lehet a kari!

Zomil
pontosan, a szerverek ma este 9kor indulnak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hpzolee
Ja vagy anoon az dél ok bocs kösz tenksz 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Dél? Melyik cikk be van irva dél? betudnád linkelni plz thanks

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2