Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
de õ sztem pvp-ben kérdezi, h rádvált-e az ellen, ha ezzel behuzod 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
szerintem eleg valoszinu, mert a single targetes is akkora aggrot general majdnem, mint a taunt. eddig ezzel a pullal mindig sikerul lehuzom a mobokat a tarsakrol.

1 órás cd? az egy kicsit sokK... pedig már nagyon gondolkoztam egy templaron, emiatt fun lenne...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
sajnos ezt nem tudom, keress rá fórumokon a skill-re hátha vhol volt már róla szó(pl. aionsource)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
lvl 40-en kapja: arrest

Egy 16m – en belüli célpontot, és a célpont 20m sugarú kõrében levõ ellenfeleket magadhoz húzza
Casting Time 2
Cooldown 1 Hr
Cost 4000 Dp

A single targetes valahol 20-25 korul mar megszerezheto, es stigma kell hozza.

ohh köszi, akkor valószínûleg választ is tudsz adni arra, hogy mikor az összerántás megtörténik, az enemyk targetjébe rögtön a templar kerül vagy az változatlan marad?

Zomil
lvl 25-ön ilyet kap:
Mass Provoke I
Provokes nearby enemies and generates additional threat. Requires Stigma.

ez pedig lvl 40-en:
Land Snatcher I

The selected enemy target and all other opponents within 20m of the surrounding target will be be pulled to you

Zomil
pedig azért a cleric is elég durva 1v1-ben 😄
kasztereknek kifogy a mannája amig ö szépen kihealeli magát aztán meg odaver párat, és azért ne felejtsük el, h a chain armor miatt közelharcban se béna, 1templart pl. tuti kitud healelni, gladiban már nem vagyok biztos

ráadásul ha haverral játszol és õ nem gladi/templar akkor bizonyos szintig tankolni is elég jól tud a chain armor+pajzs miatt ráadásul a heal elég szép kis aggrot termel 😊

apropó templar AOE összerántós skillt mikor kap? singe targetest 20-30 között ahogy néztem...

Sáska
😄

clericbõl ne akarjunk már egy "warrior priestet" csinálni 😊)

Itt a nyári szünet, sikerült magam lesérítenem, szal remélem jah 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Győri Devi
már megint?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Sáska
van tobb olyan buffja, amit nem kell rarakni mindenkire a partibol, mert adott hatokoron belul automatikusan minden partitag reszesul a josagbol. meg biztosan vannak group buffjai, eleg nagy ziccert hagynanak ki kulonben sztem.

viszont ez a kozelharc tema erdekes, hogy a chanter mennyire fogja birni. a clerictol kicsit azert tartok, mert mint a lenti videoban is latszodott, egyfolytaban futkosnia, s menekulnie kell, hogy nyerjen..:-)

Holnap lesz új szeró ?

Én maradok sorci ^^ Talán még a ranger, de azzal a lvl 10-16-19 az kínszenvedés 😄

Tatyla
én is így voltam a Spiritmasterral de most már inkább vagy Cleric vagy Chanter leszek esetleg Templar de inkább az alt kari lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szerintem még lesz pár új emberke, aki meglesi az új 15 napos kínait, AH-n próbálj meg érdeklõdni kínai szerveres topikba.

Sziasztok,

kérdésem a következõ lenne,mivel nyilt egy új szerver és megint 15 napig lehet ingyé tolni,ami azt hiszem 8.-án kezdödött igy valaki csinált ott karit vagy esetleg van már magyar guild vagy mindenki remegve várja az eu-t ?😊

s0n1c
Különösebben nem érdekelt a game, amíg meg nem láttam a chantert, daocban friarral játszottam, na ez a kari kb. uaaz, csak jobb skilljei vannak, szal need 😊
Devil_Gy
többen lehetnek így ezzel 😉

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

hmm csak nem adsz egy esélyt az aionnak war után?😄

s0n1c
ezenfelül a dmg buffjaiért a meleek minimum térdelni fognak
s0n1c
speed chantja van, ez már bõven elég ahhoz, hogy állandó kereslet legyen rá grp pvpben
hehe 😊 biztos nem lesz rossz kari és a buffok se olyan másodrendûek, csak az a kérdés, hogy lesz-e valami olyan plusz benne, hogy ne egyenként kelljen mindenkit felbuffolni hanem egybõl partyt lehessen?!

Vicces, hogy pár hónapja még chanter volt számomra a legérdektelenebb kaszt, most meg azt tervezem, hogy az lesz a fõkarim😛

pole/sword-ot lehet próbálgatni mi éri meg stb... chanter meg elég jó kis kari lesz szvsz... hybrid...

Arra gondoltam, hogy pár szép skill nem ellensúlyozza a pole lassúságát, szvsz gyenge crite rate/dmg arányt, és hogy szerintem maga a cucc nem szép. A staffhasználat szépségei sem segítenek azon az elméletemen, hogy a buffer nem jó közelharcra, legalábbis pvp-ben nem eléggé. De ez utóbbi dolog már nem tapasztalat, csak jobb félni mint lvl50-en rájönni. 😊

Running
Ne tarts minket rettegésben, hogy esetleg visszatérsz...

hi
Létszike aki 15 napos free után meg tudta hosszabbítani a meglevõ kariját az legyen olyan kedves és írja le hogyan csinálta. Szerintem ezzel nem jó!? Köszike 😊

Ja bocs psszt eloltom a fényt az alagút végén<#szomoru1>
köszönjük Emese!

Nem tudtam.Csak mindenki errõl a fosról beszél gondoltam kipróbálom ut3-gowozás közt.Na mind1 nincs kedvem mmorpg-vel játszanom elég volt az a pár év 123456789 gomb nyomkodás.
mint pl.? a már említett "mindentverõclass"?😊

Szerencsétlen nem tehet róla, ha csak annyit lát, hogy mindenki arról beszél, milyen játszani.. Tájékozatlan és lusta, de ettõl még nem kell elküldeni a francba. 😊

A botforgatós skillek valóban jól néznek ki, vagy a gladi DP skillje pl az egyik legszebb mozdulatok közé tartozik szerintem, de sajnos néhány mozdulat nem segít az alapvetõ problémáimon. :S

Running
tetris-t probáltad e már?

Tatyla
elõbb az alap dolgokkal próbálj képbe kerülni utána akarj játszani,de úgy látom nehezedre esik vissza olvasni vagy a bannerban lévõ magyar oldalt meglátogatni,szerintem térj vissza a saját kis játékaidhoz amik nem állítanak ilyen kihívások elé...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
azt ugye tudod, h a játék EU-ban még ki sem jött?

MeoH
Es beta kulcsod van-e?

fuck mmo's..i.,

Játszani?
és mit szeretnél ott csinálni?😄

érdekes, pont a chanternek néznek ki jól a "botforgatós" skillei

Nekem spec pont jobban tetszik a shield+kard (vagy láttam egy gyönörû láncos buzogányt a korean beta teaserben), mint a pole. 😊 Vagy az assa (ennek fõleg mozgása, pengéi) és a sorc tud még vagányul kinézni. A chain armoros caster valami egész új számomra, szoknom kell még a látványát, de megvan annak is a hangulata. 😊 Viszont a priestek borzalmasan néznek ki castolás közben egy orbos sorchoz képest. 😊

honnan szeretnél emailt kapni? ha kicsit pontosítasz pl...?!

Nem tudjátok miért nem küldenek mail-t?<#nemtudom>
jah meg hát szépek azok a pole-ok... 😊

Legjobb tudomásom szerint a skillekhez hozzáadódik a fegyver patk-ja nem? az, hogy lassú meg nagyon nem izgat, mert szinte megállás nélkül nyomkodhatod a skilleket (nincs nagyon auto attack), ncsoftot ismerve, nem lesz olyan gyakran változtatás azért, de 1- 1.3ig biztos 😊

A pole miert jobb, mint a masik ketto felallas? Engem rettentoen idegesitett az atk spd, es nem ajultam el a critektol sem, karddal is lehet hasonlot, ha nem nagyobbat critelni.. Igaz lvl20-ig van tapasztalatom.

Egyebkent az emlitett balanszok valszeg ugyis allandoan varialni fogjak az aktualis mindent vivo class-t, mert hibatlan balansz soha nem lesz (azt csak a blizzard tudta megcsinalni, es csak a starcraftban), es nem fogjak hagyni, hogy csak egy kaszt legyen orokke a tap. Mindig mas lesz a daragep. 😊

Sáska
igaz, erre nem gondoltam, es nagy valoszinuseggel mire majd max level lesz EU-n, akkor mar megint mas lesz a helyzet, mind startkor.