Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
azert a templarnak ott a steel wall defense, meg meg par tulelo skill. azert a hp-jat egyik class sem tudja leverni par sec alatt, szoval ha idoben kapcsol, le tud lepni.

Hamed
Templar tenyleg allat, de skill is kell hozza kemenyen😊 Szintezes kicsit maceras ha nincs allando grp es eleg koltseges kari (gearfugges, draga crit stone-ok) egy casterhez kepest.
Engem az tart vissza a melee kasztoktol, hogy a legiharcban meginkabb szet lehet oket kiteolni. Magasabb rangon mikor mar nagyon sokat bukik az ember egy halallal szerintem nagyobb veszelyben vannak ha belekeverednek vmibe. Caster meg ranger ha latja hogy buko van nyom egyket cc-t messzirol es futas, egy gladi/assa mit tud tenni a harc kozepen? Jo kis dramak melegagya lesz ez a dolog, gyavasag es sertodes, becsulet es emiatt rangvesztes <#eplus2>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
jokat irnak a templarrol, de valahogy megis az az erzesem, hogy nagyon gear-fuggo. Bar lehet, hogy ez minden (foleg melee) class-ra ervenyes.

ezek a pvp videok jok, a chanter is eleg szepen tud suhogtatni a staffal😊

olvastam de abba sokat nem tudok meg... 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
jah már rájöttem, de ezt is elolvashatja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem.

Zomil
nem ez az véletlen? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hm, jó ez az oldal

http://www.youtube.com/watch?v=oIWX9PlVW7k

http://www.youtube.com/watch?v=Uars3TgcROE

spiritmaster szépen kap a pofájába 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nah találtam egy érdekes olvasmányt sok érdekes dolog van benne: lvl 50 korean templar / PvP
Pull (basically DK death grip) , Shield stun, and Mass taunt. (works like warrior demo shout, used to reveal stealth) Pull and shield stun is bread and butter for templars, and !!!!mass taunt works very nicely against assassins.!!!!<- ha tényleg mûködik playerre VÉGRE egy mmo 😊

Sáska
hmm, jol hangzik..
nekem is 3 class van amin gondolkodom, mind3 erdekel, szoval lehet az fogja eldonteni, melyikbol lesz keves.

"Amor of IMBAlance" 😄
"Great stigma. With it on I'm almost never stunned or knocked down."
Azt viszont nem tudom, hogy a snare effecteket is leszedi-e illetve megnöveli-e a resistet rájuk.
Ám erõsen gondolkozom gladi helyett Templart kéne... no m1 messze van még...

Sáska
hmm, ez jol hangzik, de annak ellenere, hogy ertem, megsem ertem..😊

tehat 1.5 percig nem tudnak kite-olni engem. Ez hogyan van megoldva? nem tud elszaladni elolem az ellenfel, akire ranyomom?

hihetetlenül köszönjük! 😊

spatz
Hihetetlen, hogy 2006. májusban inditottam a topikot és még nincs EU verzió belõle. De már hál istennek nem sokat kell várni, nem sokára itt van szeptember...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Sáska: csak neked csak most, kicsit olvasgattam a fórumokat Templar ügyben: "templars (34) get a stigma called "Armor of balance" which basically lets you NOT be kited for 1 minute and 30 seconds on a 3 minute CD"
találtam egy ilyet is 😊

Nesze: http://aionhun.hu/page.php?247 ha már nem vagy hajlandó picit utánaolvasni az oldalon.

magyarul mesetleg..?
Hamed
Kovetkezo cikk, nem olvastam bocs...

Hamed
Mi ez a Dreadgion? Balaur anyahajok?

van benne egy jópár kecsegtetõ dolog, RvR instance (warba most igyekeznek megcsinálni), pve részt se hanyagolják, remélem minden várakozásomat kielégíti majd mert az utóbbi idõkben mindegyik mmo befuccsolt számomra..😊

Hi
Lehet valamit tudni,hogy mikor indul új régió?

És ki az aki a föld közelében menekül ? 😄 Gondolom 3. szinten is vannak magas sziklák, esetleg gyökerek az égben :p

Zomil
amugy meg ha a föld közelében szállsz akkor nem tünik el 😊

Omfg, el vannak ezek kényeztetve >.<

Ám spiritmaster kap valami skille 20-30 felett ? Mert 24 spiritmaster még lvl 10-es skilleket használta 😄

Van instant summon stigma. Ha meg water spirit le van rakva, akkor meg szállhat amerre akar, meghal mielõtt hatótávon kívül érne.

Hja, de ha üldözöd másfél percig, akkor földet érés után nemhiszem h nekiállsz megidézni 😄

Zomil
de 1szer fogyjon el a repülési ideje az ellennek és egyböl nem lesz annyira használhatatlan 😛

Spirit használhatósága Abyssban alacsony (kárörvendõen néz) 😄

Zomil
hihi(gonoszan néz) 😄DD

Akkor csak én nem figyeltem, vagy 1.0 rossz, vagy nem tom. De kb 2 percenként leöltünk 3 asmot és közötte folyamatos mobolás volt, de akkor lehet nem néztem a dp bart 😄

Nem különösebben, 15 percenként általában összejön 4k.
Spiritmasterek 5 percenként fullra mennek a spiritjük miatt.

Akkor nagyon ügyesnek kell lenned 😄

Sáska
a single pull az kb 30-60 sec lehet, mert ha solozok, akkor kb minden mobot pull-al kezdem.

Abyssban rohadt gyorsan jön dp, ha ügyes vagy akkor 8-10 killbõl újra maxon vagy.

Running
Köszi.

20 perc cd, oké, de DP honnan lesz újra 4k pvp közben? Vagy késõbb nem 4k lesz a max? Vagy 4k lesz de pár mobból fel lehet húzni? Vagy töltõdik pvp közben is? Errõl a DP-rõl nem sokat tudok még. :S A stigmáról meg zéró elképzelésem van, egyáltalán nem néztem utána bétán, de ez még egyelõre annyira nem is lényeges talán. 😊 A DP-rõl érdekelne ez a pár dolog.

1.3 még nincs (ma lesz egy pici infó😛).
1.2-t ITT találod, vagy AS-en egy részletesebb, de lényegtelen dolgokkal teletûzdelt verziót is találsz.

@RaSzTaH: 1.3, igen.

és elvilekben 1.2(3?)-al jön hozzánk?

Running
Van valahol leírás arról, hogy miket változtattak 1.2-ben 1.3.-ban az 1.0-hoz képest? Kerestem ilyet, de nem találtam sehol.

Templar mass-pull cd-jét 1.2-tõl 20percre csökkentették. Single pull meg asszem 5 perc, vagy kevesebb.

ez is igaz, aoe rántás+sorci aoe azért fun...

Zomil
ugy éreznéd mintha flipperben lennél és te lennél a golyo aki pattog 😄DD

Sáska
egyszer mintha azt olvastam volna, hogy a sorcerenek inkabb az orb, mig a sm-nek a spellbook ajanlott altalanossagban, de gondolom az adott item tulajdonsagai es a jatekos altal preferalt stat bonusok dontik el, hogy ki mit vesz..😊

Amugy Rasztah, ha belegondolsz, lehet hogy azert van az 1 oras cd, mert egy nagyobb pvpnel ha van mondjuk 5-10 templar, akkor nem lenne olyan vicces, ha 2 percenkent osszehuznak az egesz bagazst, nem?

Zomil
igazábol én tuti sm leszek a játékban, de vhogy csak most jutott eszembe komolyabban átnézni a skilljeit és azért vannak jó dolgok 😊

viszont az kiderült számomra, h a kaszt szinte totál megegyezik a wow-os lock-al(fear, summon, dot, stb.) 😄

viszont azt nem tudom, h könyvet v inkább orbot érdemes használni vele(vagy nincs nagy különbség?)

abszolút pvp-ben érdekel, pve másodlagos... ez az 1 skill ami miatt azt mondtam volna, hogy Templart csinálok, de 1 órás cd mellett már nem is olyan jó az fõleg, hogy a targetváltásról se tudok semmit😊

Sáska
nem is tudtam, hogy van ilyen skill-je, de orommel hallom😊

Zomil
hm, azt nem tudjátok, h a spiritmaster party tag idézéséhez elég egyedül õ v több ember kell, mint wow-ban?

Zomil
én innen néztem és itt is 1 óra van

Sáska
hmm azt nem is neztem, az infot amugy a paradigma honlapjarollinkeltem, ott listazva van az osszes skill. nekem is soknak tunik a cd, lehet hogy eliras..