Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden szerver full! Fasza!

Ha ezen filózol, nem vagy elég fanatikus. Én sem. 😊

Miért lép ki a játékból ha DCzek? <#szomoru2>

Nem, megnéztem a videóm, azon rajta van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Omlás
1 napig képes voltál ezen filózni (#4994) ? 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jelenleg 8gb.

#4994 kisebb cucc=ArtifacT 😄

Nem kizárt, hogy igényelni fog késõbb annyit. Az L2 is egy DVD volt de szerintem már bõven 10GB felett jár patchekkel stb...

hmm inkább 15GB 2 DVD na akkor semmi
hi all érdeklõdni szeretnék , hogy az igaz e hogy 28GBos maga a játék vagy 20 nemtom pontosan de rohadt sok..

mert egyik haverom azt mondta :S
Lesz open beta majd.

Szevasztok!

Van rá lehetõség, hogy ingyenesen kipróbáljam a játékot? Ez a pre-order lehetõség sem valami barátságos számomra, mert a videókat elnézve nálam rezeg a léc, de azért adnék egy esélyt az aion -nak.
Béta kulcsot lehet szerezni vhogyan vhol?
aionsource-n olvastam toborzásukat...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
? o.o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Evavix aionban wtf

Omlás
Hmm 😊 akkor lehet hétfõre szabit kellene kivenni úgy is jelezték, hogy tavalyról még mindig van szabim :S.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hétfõ esete 9ig megy, hátha az segít 😄

Omlás
Ah 😞 akkor csak pár órás tesztem lesz 😞 de legalább lesz 😄.

BEAST
igen este fog kezdodni a beta hetveges dolog

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Omlás
Valaki az ügyben tud infót adni mikortól lehet belogolni ? 9 órát olvastam Aion.hu-n de mivel itt írogattok gondolom nem délelõtt 9 hanem este. Valaki megtudja erõsíteni vagy cáfolni ?

Elõre is köszi.

1.2-ben mutatták be azt a vízi világot.. nevetséges.

Running
Lehet pont szélcsend volt mikor vártam rá.<#zavart1>

Teljesen korrekt sebessége van, a méretéhez képest :p

Running
Ha már itt tartunk Elyos oldal fõvárosának repülõ hajói is viccesek. Jól néznek ki, de nem túl hatékonyak, olyan lassúak mint a dög.

a sok f** mmo ezt hozta már ki belõled;D

BEAST
Nem kukacoskodas, szvsz akkor futas anim sem kell, eleg ha setal a karakter, sot lehet az sem kell mert az sem rossz ha csak csuszkalunk :p En sem fogok belehalni ebbe, de azert kicsit tenyleg vicces 😊

Conanes élményeiddel nem vagy egyedül szvsz...

Running
Jó nem kukacoskodom, mert egyébként kiváló a játék, sokkal jobb lett mint amire számítottam. Tegnap elõtt feltettem újra a Conan-t, gondoltam játszom vele addig, ameddig ki nem jön a teljes. Kb 15 perc után sírva töröltem le, annyira esetlen, gyenge, kiforratlan az Aion után.
Na de azért tényleg jó lenne az az úszás. Én szeretek úszni.<#vigyor>

Vízben repülni nem lehet 😊
Amit mondtam az direkt olyan helyszín lesz, talán itt Mo-n mutatták be.

ez legyen a legnagyobb baj a játékkal.

Running
Asmo oldalon kezdõ részen azért sikerült beleugranom a vízbe, természetesen bele is fulladtam. Szal azért nem lenne rossz, én azt mondom. Csak ciki azért 2009-ben a vízben sétálni, meg repülni...

Hát max majd akkor lesz, ha kijön az a vízalatti világ, de ott is repülni lehet majd. Egyébként meg teljesen felesleges 😊

Running
1.6-ban mondjuk el tudnék képzelni egy úszás animációt pl. Szerintem nem halnának bele a fejlesztõk a munkába.

Running
Mindenképp szólj ha jöttök. 😄

l2es nubok asmo, meg egy jópár waros is asmo... szal remélem összejön...😉

Zomil
steam-en megvehetõ CE és a sima is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Igazabol a ket "nub" csoportban nem csak a magyarokra gondoltam =)

Gondolom mindenki 'magyar' szerverre megy, kivéve akinek van pár fix külföldi klánja ^^

BEAST
Ha valami csoda tortenik es tenyleg aionba kezdek, akkor mar csak azt remelem hogy a regi l2s nubok meg az uj waros nubok is egy serverre mennek majd, meg egy oldalra 😄

jah adót lehet majd emelni ^^

Hát a kisebb cuccoknak (sose ugrik be a neve) van képessége, mindnek más (insant halál, nyúllá változtatás, buff (volt olyan h harcoltam és kiírta h aktiválták az egyiket és még nekem is megjelent a buff, tök menõ volt >.<😉). Az erõdbõl meg sztem adó fog jönni, de ez nem biztos. Csak az h az influence ratio-t növeli.

BEAST
Mondjuk ez a video vagy a tutorial nem ter ki arra a reszre ami a csata utan kovetkezne... mi tortenik ha valaki elfoglalt egy fortresst, miert jo az neki. Ugy ertem ratyi conquest alapu mint a warhammer, vagy lesz valami nagyobb szerepe is ezeknek, mint l2-ben.

Az is. Bár szegény csaj eléggé befagy a videók indításánál 😄
De akkor is aa Balaur a legjobb :p

BEAST
Eddig meg nem lattam, erdekesnek tunik igy elsore -.-

Hali!
Én a siklásnál azt tapasztaltam h simán lehet siklani mindenhol, csak az a lényege h amikor ugrasz egy lejtõn tedd(elég ha 10%os akár) és csak akkor állsz meg ha legközelebb a talaj emelkedni fog, vagy ha elfogy az erõd <#circling>

Ugyanaz a 2 szerintem 😊

Ám lesz még 2 béta, addig csak elérik a 25öt. Addig remélem meglesz ez. Bár ahogy ismerem a szerencsém "csak" a zöld lesz 😞

Én sose billentyûvel csinálom. A jobb egérgombot nyomvatartva tudtam a legtovább siklani, néha még Sanctumban is elsiklok pár másodpercet tök sík terepen, csak kicsit rá kell érezni hogyan is kell mozgatni az egeret, meg valamennyi maki is kell. 😊

Btw jó lenne ha ezt a lvl25-öt a mostani után még egy eventig tartanák, hogy nagyjából mindenki elérhesse, mert nagyok lesznek a különbségek és sokan lecsúszhatnak a rendes abyss-tesztrõl. Utána meg valóban hanyagolni kéne az xp-zést, és seggalá tolni valami naaagy karit. 😊

na igen, eu-ba 1.5-el jön ami elég sok javítást, contentet tartalmaz...

Ugrassz és közben space. Ha lenyomva tartod az S-t akkor általában úgy is maradsz 1 darabig 😄

Kóreában, Kínában le lett már minden tesztelve kb. Ha megnézed a bugfix-eket általában csak a fordítási hibák vannak benne.

Fehercsoki
Siklani melyik gombbal lehet?Légáramlatot én még nem nagyon találtam benne=/