Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meg akarsz tisztulni ott az Ice Sheet :p

Képek nyomogassátok jobbranyilat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Aze a viz meg a pancsolas eleg fontos egy ilyen jatekban (nekem).<#idiota>

Krinyo
Majd megoldják, de sztem baromira leszarja mindenki a vizet mivel nincs szerepe a játékban 😄

BEAST
Ne is mond :d Asmo oldalon volt az egyik 20as group questhez at kellett volna menni egy barlangon ami tele volt elitekkel... valaki kitalalta a partyban hogy keruljuk meg a tengeren keresztul. Igazi halalfutam volt, a vegere alig 20% hpval masztunk ki a partra 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyvalami nemtetszik ,de kurvara!Megpedig hogy a karik nemtudnak uszni,es a viz aljan futnak. Eleg kiabrandito.Amugy mindenbe jelenleg a legjobb game nekem!

BEAST
Van egy ket feltunoen szar ferfi hang :d de amugy szerintem sem lenne jo ha ujraszinkronizalnak ezeket. Az atvezeto videoknal viszont nem art majd 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
Szerintem ez így jó ahogy van. Igazi ferdeszemû játék, nem lenne az igazi "joe" hangokkal 😄

BEAST
Mit jelent nalad az hogy tulkinai, meg milyen zavaro lihegesrol van szo?

reméljük a nyugati szinkron jó lesz;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Te mirõl beszélsz ? Volt h 1 óráig ott volt, betelt és kellet megint várni 1 órát... (égen nem volt semmi, és az jelzi a riftet)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

werkfilm
mégis miért kell oly hangosan lihegni minden ütés után
túlkínai 😞

Fehercsoki
Igen de azért ne felejtsük el, hogy a rangedeknek is van 1-2 spelljük ami segít távol tartani a meleeket.

25 ~ körül kap rootot! 😊

BEAST
Najo 😄

Krinyo
gladinak van "sprint" skillje, és ha utoléred a rangedet az halott 😊
volt egy 24-esem kínai bétában

Sáska
hat igen, nekem is ez volt a dilemmam sokaig, hogy mit valasszak. alacsony szinten a magusok 1v1-ben eleg csunyan vernek mindenkit, viszont group-ban ok hullanak el eloszor. pl. ha bemesz olyan helyre, ahol elit mobok vannak, akkor mage-kent 1, max 2 utes vagy a mobnak..

BEAST
gladiatort

mit kezdtél végül, assa v. gladi?😊

BEAST
Remelem kesobb ez valtozik, de jelenleg eselyem sincs a ranged karakterek ellen -.-

5-10 perceket van egy helyen (rövidebb ideig, ha megtelik), utána eltûnik és egy másik helyen jelenik meg.
Persze ha nem mozogsz, akkor két órákat kell várni, hogy ugyanazon darab felbukkanjon.

Sáska
asszem a general vendoroknal lehet kapni, 30k ha jol remlik, max. 18 elesztest bir el a kisk, es max 6 ember bindelhet hozza (ergo ha 6an vagytok, akkor 3x halhat mindenki atlagban)

BEAST
aha -.-

edit: minden olyan draga, nem nekem valo meg :d

Boltban^^

BEAST
Ilyen kisk cuccot merre talalni? :d 25 mar nem leszek ebben a betaban, szoval varok valami riftre :o

Az van asmoknak is ? :o

Hamed
Van egyket quest ahol atteleportalnak ingyen a masik oldalra. Vigyel magaddal egy kisk-et (lerakhato respawn pont) es 2 oraig szorakozhatsz naluk, vagy amig meg nem talaljak es be nem kempelik.
Ha messze kell menni a rift-tol akkor erdemes elrejteni tobbet is utkozben, hogy ne kelljen mindig atkommandozni a fel teruleten ha levagnak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Nemnem, felbukkan 2 óráig ott van/lejár. Ha hirtelen belemegy mindenki, akkor szépen várni kell a következõ páros óráig.

Jaigen, ha asmo vagy akkor ott keress Rift-eket, de túl sok reményt ne fûzz hozzá ^^

A kapuk folyamatosan nyílnak, átjárás mondhatni állandó, csak a helye változik. 2 órás körökben bukkanak fel ugyanazokon a pontokon.

BEAST
Most kerultem at Morheimbe, akkor turelmesen varok -.-

Ha repül az ellen, akkor SM szopta. Se a spiritje, se a summonjai nem tudnak repülni.

Beast: lvl 20-21 körül átkerülsz Eltnen-be, ez már pvp zóna, szal csak 1 channel van és itt nyílhatnak Rift-ek adott helyen. 2 óránként nyílik egy Morheim-be, illetve fordítva is. Illetve 25-tõl be tudsz lépni Abyss-ba, ahol bármikor rád támadhatnak 😄

Krinyo
Gondolom ha repkedõs pvp van akkor cseszheted a summonjaidat 😄

BEAST
Spiritmaster, summonnal rohangalo varazsloize, kb ennyit tudok rola :d

Engem inkabb az erdekelne hogy mikortol lehet pvpzni es pontosan hol, meg ilyenek... ingame magyaraztak mindenfele riftekrol meg ilyesmikrol, de allitolag ezek is ossze vissza jelennek meg o.o

Omlás
Amúgy kérdés ma meddig mennek a szerverek ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Laikuskent kerdem, mi a baj az SM-mel azon tul, hogy papirbol van? 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Azért mikor bekapok egy Wide Erosion-t szidom rendesen 😄 Meg a Tempest Spirit is durvának tûnik :o

Tatyla
28-as voltam és csak partyban mûködik kicsivel több a zöld de nem sokkal szinte elenyészõ clericel is esett annyi és még sm se volt a groupban,de szerintem egy szar az SM vagyis pvp-ben rotty...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
igen, ez a drop-rate novelo skill engem is erdekelne.. ez csak olyan parasztvakitas, vagy erezhetoen annyival emeli a rate-et, hogy a spiritmaster keresett partytag legyen?

Sziasztok!

Volt olyan, aki bétában, vagy kínai szerveren 25-ig, vagy fölé vitt SpiritMastert? Fõként a 22-es drop rate skill növelõ (decaying) effect érdekelne, valamint az, hogy a Drain Energy (20-as stigma) / Recover Health kombinációval lehet-e folyamatosan menni.

Köszi,

Morfi

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Omlás
Péntek este szinte lehetetlen volt bejutni akármelyik szerverre így szombat hajnalban tudtam pár órát tesztelni mielõtt elutaztam.

Attól eltekintve, hogy kezdõhelyen eléggé szép tömeg volt elég pozitív véleménnyel vagyok a játékról, de ez a pár órás játék után messze nem végleges és konkrét vélemény. Minden esetre indulásnak jó sajnálom, hogy nem tudtam kicsit több idõt ráfordítani majd a következõ alkalommal... 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fehercsoki
Omg...

Most nagyon megmondtad a frankot,te IQ bajnok!

Johetne a magyar verzio 50 ft-ert. Baaaaar az lehet annyit se erne meg o.O

Tatyla
ja csak 50$-ért a US verziót tudod csak megvenni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
Lehet hogy volt már róla szó, de lesz eu és us verzió is? Láttam 50 eu-ért és 50 dollárért is, és nagyon nem mindegy melyiket veszi az ember 😄

Hogytudom törölni a karikat? Barmit irok be nemfogadja el.

Hali! ez a kulcsodtól függ h honnan van.
- lehet olyan ami csak 1 hétvégére jó.(most25ig lehet fejlõdni.)
- van olyan ami az összes Closed betára és az open betara is jó. az idõpontok a closed betahoz megvannak határozva h meik hétvégén vannak. és igen 99.9%ig lehet fejlõdni aztán kész ha elérted a beta határt.

helloo
van aion betam és akkor ez most hogy van?mennyi ideig jó?vagy hogy van ez?egy idö után nem lehet fejlödnivagy hogy?😄vagyolan mint a wow beta?😄
Tatyla
ne aggódj úgy se tudsz questelni nem férsz hozzá a mobokhoz annyian vannak a 20+-os területeken...