Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve amire gondolhat meg hogy nemstunolta be az az elhet hogy stone skin rajta volt akkor nem mennek fel az efektetk pl stun vagy hatralokes nekem stone skinnel nemadta es ami lenyegeben furcsa is mivel annak is csak dmg-t kene felfognia de meg igy is elvezheto volt egy sorci ellen a pvp
Veni, vidi, vici
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Config file error. Duplicate entries found for an item with ID: Aion
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
De terveim szerint a hétvégén még tesztelgetem, mert szerintem is illene neki megszakítania.
The gods have disconnected you ...
Remélem így már érthetõvé vált mások számára is az amúgy értelmetlen mondatom.
Amúgy egybõl ez a kép ugrott be 😊
Azért azt tényleg nem hittem volna, hogy ilyen lavinát indítok el egy beollózott riporttal ;-)
Amugy valaki mondja meg nekem a PvPvE az nem 1 sima parasztvakitás? mármint nagyon nyomják ezt a videokban de kb ugyanaz mint l2 csak ott nem neveztél el. Vagy én értek vmit félre? 😄
Excal1bur Leader of Sleepers
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kellenek a jólmegmondó emberek, akik "helyes" irányba terelgetik a "népet". Ki, mikor, kivel, mivel mit, hova ...
Persze nem azt mondom, hogy csak is jó híreket kell közölni az AIONról. Hanem a helyén kell kezelni a dolgokat. Egyetlen ember véleményét olvashattuk. Aki Még az 1.0val kezdte, feltehetõen végig szenvedve a szintezést - ahogy írta nem is egyszer - erejébõl még futotta az 1.2 bizonyos tartalmának a megismerésére. A lyukakat koreai fórumokat olvasgatva töltötte ki. A pvp tapasztalatok a keleti régiókat nézve fals eredményre vezetnek, nem jeleskednek ezen a téren sem a kínaiak sem a koreaiak. (igaz ez is csak az én saját tapasztalatom - ettõl még más írhatja, h de õk pro pvpsek) Az insta-k és boss ölések, ha csak az ncsoft korábbi játékaiból indulok ki, biztos, hogy fognak meglepetést okozni. De, hogy élményekkel gazdagabban jövünk majd ki egy-egy insta-ból az szinte biztos.
Mindent összevetve, mint korábban írtam ez is csak egy vélemény. Mindenki eldönti szépen magában érdekli vagy nem a játék. Alacsony szinten úgy sem fog tudni képet alkotni az egészet tekintve, csak azt tudja eldönteni tetszik-e neki a játékmenet avagy sem.
Akiket eltántorít az a bizonyos „riport”, maradjon annál amit éppen játszik.
itt ezt le se szarná senki ha nem reklámozgatta volna az ncsoft be ennyire
just another mmo
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy biztos, már most fényévekkel elõrébb van, mint az aoc vagy a war volt kiadáskor, ha más nem is, de ez bíztató.
vki még rajtad kivül fog aion-ozni?😊
jöhetnétek az általam alapitott guildba 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No mind1, meglássuk, mert úgyis megnézzük ezt is, mint az összes eddigi mmo-t...3hónap kb a vízválasztó, meglátjuk maxos karikkal ki mennyire fog unatkozni:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Veni, vidi, vici
Egyébként biztos igaza van jópár dologban, miért ne lenne. Én nem vagyok egy nagy mmo mágus, de az Aion bétából már kiderült, hogy a Conan-t, meg a Warhammer-t nálam a porba alázta. WoW-ozni meg sose fogok, mert mindig retekbányának tartottam.
Szal igazából marad az Aion, és majd kiderül, sikerül e a fejlesztõknek eltalálni az irányt. Ha nem akkor bukik ez is, mint a többi és csoki. Gond akkor se lesz, mert punci és sör mindig akad. Most nincs igazam?