Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor en toltam akkor is megszakitotta a stunt a catingot sot mivel crit build voltam eleg surun jott a crit es az is megszakitotta a sorcik kasztjat persze critnel nem 100% volt

illetve amire gondolhat meg hogy nemstunolta be az az elhet hogy stone skin rajta volt akkor nem mennek fel az efektetk pl stun vagy hatralokes nekem stone skinnel nemadta es ami lenyegeben furcsa is mivel annak is csak dmg-t kene felfognia de meg igy is elvezheto volt egy sorci ellen a pvp

Veni, vidi, vici

na csak összejönnek a régi l2-es arcok :o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

hali! erre a hiba üzenetre mi a megoldás?
Config file error. Duplicate entries found for an item with ID: Aion

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ne vicceljünk már... stun nem szakítja meg a castot? az egy kicsit imba lenne a castereknek... dueleztem chanterrel és megszakította a healjét :o

Sáska
hmm, majd megfigyelem en is akkor!

Gondolom a siegeken levõ npc-k, meg a pvp-raid kombinációk miatt gondolják ezt páran, és van benne valami. Nem olyan, mint egy védett insta... De azért ezek az npc-k meg raidek messze nem veszik fel a versenyt egy balaur-szintû enemy sereggel.. 😊 Fõleg nagyobb kariknál. 50-60as karikkal izgisebb lehetett évekkel ezelõtt egy siege! 😊

Ahet
A tapasztalatom szerint nem. Az effekt rajta volt, a kis ikon is mégis végig tolta a castot amit elkezdett.
De terveim szerint a hétvégén még tesztelgetem, mert szerintem is illene neki megszakítania.

The gods have disconnected you ...

Ne fogd ránk, a hajlam ott volt benned és csak idõ kérdése volt, hogy mikor fog a felszínre törni 😄
Krinyo
Hát ha egyszer ez a neve akkor ez a neve 😊
Feltételezem a vasalót sem medvének hívod

Sáska
jah legalabb felporgetted a topicot, s van mit olvasni munka kozben😊

Running
Én tegnap csomót ittam a postod miatt. Részeges leszek miattatok...<#vigyor2>

Nagyon szépen köszönöm a helyesbítést, hibáztam!
Remélem így már érthetõvé vált mások számára is az amúgy értelmetlen mondatom.

Amúgy egybõl ez a kép ugrott be 😊
Krinyo
semmiféle lavina nincs 😊 amúgy ez nem riport hanem interjú

Téééényleg, megyeg is szólni neki, nehogy kimaradjon a mókából! 😄

Azért azt tényleg nem hittem volna, hogy ilyen lavinát indítok el egy beollózott riporttal ;-)
l2-be mi is lenne a PvPvE?

A koreaiak azér nem pvpznek 50 után mer koreaiak ...inkább grindelnek 😄
Amugy valaki mondja meg nekem a PvPvE az nem 1 sima parasztvakitás? mármint nagyon nyomják ezt a videokban de kb ugyanaz mint l2 csak ott nem neveztél el. Vagy én értek vmit félre? 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Sáska
a stunolas megszakitja, nem? kulonben mi ertelme lenne?<#guluszem1>

Hamed
Ne fesd a falra mert megjelenik😄 Ugy is lesz eleg karogo varju OB utan. (bar talan annyi nem, most jott vmi peccs wowhoz)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ahet
Szerintem nem. A stun-olás sem szakítja meg. De az biztos, hogy függ a koncentrációd értékétõl.

Tatyla
nem szakítják meg

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
a DoT-ok ha tickelnek akkor meg tudjak szakitani a castolast? vagy csak a physical hit szakithatja meg?

<#idiota>

s0n1c
tuti Wildor alreg vagy! Valld be!!44!4!4
Ahet
Inkább csak jeles példáját láthatjuk irányított társadalmunknak.
Kellenek a jólmegmondó emberek, akik "helyes" irányba terelgetik a "népet". Ki, mikor, kivel, mivel mit, hova ...

Persze nem azt mondom, hogy csak is jó híreket kell közölni az AIONról. Hanem a helyén kell kezelni a dolgokat. Egyetlen ember véleményét olvashattuk. Aki Még az 1.0val kezdte, feltehetõen végig szenvedve a szintezést - ahogy írta nem is egyszer - erejébõl még futotta az 1.2 bizonyos tartalmának a megismerésére. A lyukakat koreai fórumokat olvasgatva töltötte ki. A pvp tapasztalatok a keleti régiókat nézve fals eredményre vezetnek, nem jeleskednek ezen a téren sem a kínaiak sem a koreaiak. (igaz ez is csak az én saját tapasztalatom - ettõl még más írhatja, h de õk pro pvpsek) Az insta-k és boss ölések, ha csak az ncsoft korábbi játékaiból indulok ki, biztos, hogy fognak meglepetést okozni. De, hogy élményekkel gazdagabban jövünk majd ki egy-egy insta-ból az szinte biztos.
Mindent összevetve, mint korábban írtam ez is csak egy vélemény. Mindenki eldönti szépen magában érdekli vagy nem a játék. Alacsony szinten úgy sem fog tudni képet alkotni az egészet tekintve, csak azt tudja eldönteni tetszik-e neki a játékmenet avagy sem.

Akiket eltántorít az a bizonyos „riport”, maradjon annál amit éppen játszik.

Felgolos
megkérek mindenkit hogy szépen fogalmazon!(hiszen õ még gyerek!)XD

Felgolos
Ha nem akkor rosszhelyen jársz!

Felgolos
Milyen tapasztalatod van?Tudsz véleményt mondani az Aionról?próbáltad már?

MeoH
sure...

fuck mmo's..i.,

Felgolos
ne foglakozvele még csak gyerek

werkfilm
failhammerrõl is megmondtam úgyhogy van tapasztalatom és szavahihetõ vagyok!

amúgy komolyan némelyik ember erre veri(?!), hogy majd õ "jól megmondja a frankót" mi is az igazság a játékkal kapcsolatban?😄 vicc 😊

just another idiot

Felgolos
Ezt a játékot nem reklámozták!

Running
Igazi birka vagy.

werkfilm
már onnan kiderült h szar hogy 3/4 év alatt nem jutott el a híre a föld másik felérõl ide hogy milyen kurvajó game lenne és trilliónyi ember játszana vele örömujjongások közepedte, nem isznak aion colát és nem ugranak le tömegesen hegyek tetejérõl az emos koreaiak azzal a tudattal hogy kinyílik a szárnyuk, és még csak be se akarják tiltani sehol pedig mekkora istenkáromlás az egész

itt ezt le se szarná senki ha nem reklámozgatta volna az ncsoft be ennyire

just another mmo

Running
Akkor majd te jössz hozzánk. No para.<#hehe>

Krinyo
azt hallottam hogy a kiegbe beépítenek egy ánusz-slidert is

TDC Geronimo
fritz is! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
gero most a penis sliderre indult be szoval ketlem hogy aionozna, fritz meg fogalmamsincsen :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aaa, basszus, megyek is es kovetelem vissza a preorder arat. Sz.r az egesz, meg jo hogy most kiderult. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Tatyla
ja kábé 1 ember véleménye elindított egy lavinát(itt és még 3 másik blogban),mindenki magába nézhet és megláthatja a mi társadalmunk miért tart ott ahol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
Szar minden, szar az egész, még meg se jelent, alapozzunk mindent 1 véleményre, 1 izlésre, ZAION monnyon le 😄

Running
Nem ígérek senkinek semmit, majd ha kint van a játék meglássuk mi merre hány méter...meg elsõsorban gero-beast-fritz felé vagyok-vagyunk elkötelezettek, hisz õsbéefes köcsögök. <#hehe>

s0n1c
haldoklik a ZAION oh noes!!!44négynégy

Egy biztos, már most fényévekkel elõrébb van, mint az aoc vagy a war volt kiadáskor, ha más nem is, de ez bíztató.
Zomil
"mert punci és sör mindig akad" milyen igaz 😄DDD

vki még rajtad kivül fog aion-ozni?😊
jöhetnétek az általam alapitott guildba 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Engem egyedül egy esetleges StarCraft univerzumban játszódó sci-fi mmo tudna elgondolkoztatni, ilyen mágusos-kardozós környezetben szerintem az aion top lesz néhány évig... Persze ez csak akkor áll, ha jó irányba viszik a patchekkel.

Jockey
mondjuk nekem már korábban is volt aggodalmam(le is írtam de nem tetszett sok embernek) a pvp rank rendszerrel kapcsolatosan is, hogy lehet bukni stb..ehhez jön még az lebeszélt átadom a kastély szarságok majd it visszaadjátok és máris ott járunk, hogy megkérdezzük, mi is az a pvp?:-)
No mind1, meglássuk, mert úgyis megnézzük ezt is, mint az összes eddigi mmo-t...3hónap kb a vízválasztó, meglátjuk maxos karikkal ki mennyire fog unatkozni:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tera,BnS,FFXIV,C9 lesz par jo game 2009-2010

Veni, vidi, vici

Running
Én arra is kíváncsi lennék, hogy az Aion után milyen nagy nevek fognak megjelenni, amire érdemes várni.
Egyébként biztos igaza van jópár dologban, miért ne lenne. Én nem vagyok egy nagy mmo mágus, de az Aion bétából már kiderült, hogy a Conan-t, meg a Warhammer-t nálam a porba alázta. WoW-ozni meg sose fogok, mert mindig retekbányának tartottam.
Szal igazából marad az Aion, és majd kiderül, sikerül e a fejlesztõknek eltalálni az irányt. Ha nem akkor bukik ez is, mint a többi és csoki. Gond akkor se lesz, mert punci és sör mindig akad. Most nincs igazam?

hasonló PVP instával meg találkoztam már egy kissé gagyibb játékban (Dekaron/2Moons), ami igazán élvezetes volt 100.-ra is hiába csak arról szólt ki üti végig hamarabb és ki üti le a másikat, a verseny élményéért már megérte bemenni oda...