24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
x3rb #22885 Jaja persze . Nem a 40 es szar twinkelest tamogatom en sem . Az semmire sem jo. 50en tolom , de mellette persze van mainom is . 50es twinkre csak dredre es arenara logolok at .
Arra meg jo . Megkapta a mainom kinott E50et meg az ekszereket es csinaltam neki fegyvert . szal gyakorlatilag 0 goldban van .
Tokeletes arra hogy mikor atmegy rajtam eyeban a 285058. zerg vagy 3 trans pigpongozik velem , utanna kicsit elszorakozzak vele . Leengedem a gozt egy kis pure 1v1 pvpvel persze ha mazlim van es szintn twinket kapok . -
#22884 szerintem nem is baj hogy a twinkelésnek nincs már értelme low szinten!
1., nagy siegekre kellenek a karik
2., nagyobb instákra is kellenek a karik
3., és különben is kitolódott a max lvl már tulságosan ahhoz hogy megérje bohóckodni 40es szarokkal -
x3rb #22883 Jaja neha van szar szeria , de igazabol 60 arenaban es dredben sem olyan nagy az esely az ugyanolyan gearra.
Eyeban meg ami van az mar minden csak nem pvp.
Viszont a riftezes valoban megoltek. 40 ranger twinkem a napokban toroltem is. -
alyr2 #22882 Spatalos asmo oldalon kb a kutya sem jatszik...Recommanded lett a server de az asmo faj gondolom nem..igy megint mindenki elyt kezd aztan 70:30 arany helyett lesz 80:20 vagy rosszabb... -
Vicodine #22881 ertelek en, csak hat nagyon keves a jo pvp, arenaba h osszekerulj egy olyan gearelt emberrel mint te, az kb 20:1, dredben az enemy ptje kb hasonlo aranyban nehez.amig a csanterom 50en volt, kicsit en is ott hagytam 50en, es ez volt a tapasztalat -
Vicodine #22880 white gyere ma ts -
x3rb #22879
Na itt a tegnapi DP solo eredmeny. Vagy 70+ item a general goodsnak, 136 traveler bag es 8kk a mobokbol (1kkval entereltem )+ a kovek etc etc javascript:document.newmessage.submit();. -
#22878 fts szeró szarra se jó, mióta azt is átírták a gf-esek 50% xp van csak, ráadásul nincs trade lehetőség sem. semmire nem jó kb -
x3rb #22877 Dred /arena .
50en minden twink E50+15 full abyss accs and fegyverek szal csak a skill szamit es nam a gear mivel mindenkin ugyanaz van.
Nekem pl nagyobb fun mint a zergfest vagy transfun eyeben. -
Shaenis #22876 Nincs értelme, nem használom semmire, csak a mainemmel játszom. A twinket valamikor ezer éve csináltam, amikor még létezett rift pvp. De maradt nála rengeteg low level cucc. -
Vicodine #22875 de valaki elarulna mi a gec ertelme van twinkelni amiota van wt serv? elotte sem nagyon volt mert keves a kicsi,de most... -
Shaenis #22874 Jaja, egyik twinkem tele van ilyen szarokkal :) -
#22873 jah aki kaszálni akar majd, gyűjtse a 30-40es mboost + m.acc köveket
később brutális ára lesz. + a blue balaur scale a DP miatt, a kis twinkek fosni fogják rá a pénzt hogy legyen taha-tibi fogpiszkálójuk -
Shaenis #22872 Spatalos ely oldalon is rengetegen visszatérő játékost látok mostanában, akik jönnek a 4.0 miatt. És low területenek is sokan szinteznek. Új kasztok miatt majd még többen lesznek a kis szinteken. -
x3rb #22871 Tolok este egy screenshotot santumrol meg tiarol meg 1-2 helyrol azt mutatom . Nem tudom de telen ely oldalon kurva sokan vannak most.
Mindenki farmolja a penzt 4.0ra . Az arak a beka segge alatt . MR14 400k Crit 17 is 500- . Par hete mindketto 1kk korul mozgott . -
x3rb #22870 dp fixalva mar reg ha 60 vagy is van lootod (nem kell mentor sem ). naponta nyomom twinkemmel az sgradet 60aspkkal . amugy 59en tartom a clericet hogy kesobb se legyen gond vele . cleric csak a penz miatt van . rengeteget lehet vele keresni a solo instakkal . -
x3rb #22869 partyra inditasz 2 clientet .
Bocsa sok hszert csak igy olvasgatok vissza . Ritkan nezek fel :) -
#22868 dpben megvan a 10 lvl különbség nem? akkor hogy van droppod?? -
#22867 az igazat megmondva tényleg relatíve kevesen vannak. 4.0ra kíváncsi voltam megnéztem na-sielt ely oldalon, ahhoz képest teljesen kihalt :)
ráadásul ott asmo dominancia van :D
talán a 4.0 visszahozza az embereket. ha nem nyulkálnak megint bele a patchbe.
a kódátírásról meg annyit hogy sajnos valamelyik értelmi fogyatékos tényleg ért hozzá náluk, mert a daily 9:00 resetes instákat bizony átírták, és az a kis köcsög fehér kocka a pvp indikátor helyén is az ő művűk. remélem nem kontárkodnak bele többet mert csak ez az apró dolog + a map koreaiul egyszerűen agyhalált okoz nálam minden alkalommal amikor meglátom -
x3rb #22866 En clericcel tolok egy DP solot ami ugy 25-30 kk csak a general goodsbol.
Mellette ott van a sok manastone es a traveler bagok amibol ugy 120-160 jon ki runonkent .
Utanna BT NM solo . Azert nm mert sokkal konnyebb es az etbol sem jon jobb encsi mint a goldbol . Abbol is jon vagy 30kk + manastoneok es egyeb szar. Neha udas is persze soloban de azt nem szeretem . DP meg BT nm sokkal konnyebb es jobb a loot.
Ja es dpben 2 het alatt jott 3 godstone is . egy para meg 2 szar . valami low dmg es attack speed decras. -
x3rb #22865 Hol van keves jatekos ? Telemacsón annyian vannak mint a nyulszar . Sanctumban nem latsz el a masik falig meg tian sem .
De meg verteronban ahova menekulni szoktam ha brokerezek 20-30 ppl a varosban . -
#22864 :))))))))))))))
ezt látni akarom!
én is ismerek egy tagot akit meg csak úgy bannoltak ki, és megírtták neki hogy nem foglalkoznak vele többet ne is küldözgessen ticketeket automatán zárják az összeset neki.
de sem indok sem semmi részlet nem volt megosztva vele, legalábbis a levelezésükben :D -
alyr2 #22863 egyik jatekbeli cimboramat kibannoltak mert felmondta az aion club tagsagat..elmonda ha ujra fizet feloldjak a bant...asszem elkuldi a levelezest a rainmeter csapatanak hogy tegyek ki a honlapjukra.. erdekes olvasmany lesz ha kikerul.. -
alyr2 #22862 4.5 meg legalabb 1 ev..es ugya 1 ev alatt elfogy meg ez a keves jatekos is.. -
Shaenis #22861 Feltételezed a GF-ről, hogy van olyan emberük aki képes bármilyen kódot módosítani? Arra nem voltak képesek a 3.7 után hónapokig, hogy a Balauera térképen bennfelejtett koreai feliratot angolra cseréljék. Pedig az csak egy képfájl kicserélése... Szerintem benne lesz a honor point rendszer, ha egyszer kiadják majd a 4.5 patchet. Persze az nem kizárt, hogy a shopba tesznek valami pénzes szart ami instant honor pontot ad, mert élni is kell valamiből. :) A vérpistik meg fizessenek, ha noobok a pvphez. -
Trollface #22860 Bár lehet gameforge ezt kivágja belőle majd sérti a farmer vérpistiket -
Trollface #22859 Új rangrendszer a 4.5-ben, az ap szart se fog érni végre -
#22858 Amondó vagyok szerintem az összes szervert tekintve számos magyar játszik.
Találkozhatsz bőségesen határon túli magyarokkal is. -
#22857 tele elyos / asmo is szintén népes magyaroktól -
Siyama #22856 én szerintem próbáld meg a Perentot jelenleg az rendelkezik a legnagyobb népességgel az mellet meg rengeteg magyart láttam Asmo oldalon... -
#22855 Választasz egy szervert lehetőleg a 4 brit közül utána eldöntöd milyen frakciót kezdesz Asmo vagy Ely. Megnézheted a top 50 listán, hogy látsz e magyar légiót a listán persze ez nem mindig jön be. Mivel előfordulhat, hogy angol nevet használnak. -
Shaenis #22854 Pontosan mit értesz "ezen részén" alatt? A magyar játékosok többsége EU szervereken van, de van sok szerver és azokon belül is két frakció. Én például Spatalos/Elyos oldalon játszom, a szignatúrámban is láthatod. -
#22853 Hali! A minap letöltöttem a klienst és gondoltam megkérdezem,hogy magyar játékosok közül senki sem játszik ezen az EU részen?
http://www.aionfreetoplay.com/website/
-
#22852 Binds a target within 25m for 2~8 sec.
Javasolt csak pvp ben próbálgatni akkor talán van látszata is.
Főleg a sin, glad, ranger és chanter ellen.
(egyszerűbben fogalmazva 2-8 sec re blokkolja a fizikai skilleket. De az auto attackot nem.) -
Siyama #22851 Napok kérdése és jön :P -
#22850 4.0 mikor jön? -
Vicodine #22849 4.0ban mennyire nehez megcsinalni a craftos myth grades fegyokat, vagy egyaltalan a recit megszerezni? ugyanez a kerdes a combi manastoneokra -
#22848 dp bejáratánál van egy npc, ugyanaz ad egym ásik questet, de szintén 20 blue balaur scale kell + 1 rift essence, és azért ad egy belépőt. -
Tharus #22847 Igen amit leírtál az teljesen tökéletes, de az egy kék küldi, az már kész van nekem. Szeretnék bemenni mégegyszer és úgy már nem csinál az az npc másik belépő kővet nekem. Amúgy asmodiános vagyok. Van oda egy küldim sárga színű SPIRIT BLADE a neve, azért kellene bemennem oda.
Ha valaki tud valamit help légyszi. -
racsir #22846 sm body root vagy mi az hat a mágusokra is meg az vakít vagy mit csinál?