24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Bumlista #22845 Bluebalaur scale 20 db és egy rift essence az utóbbit heiron- ba tudod megvenni a generál merchants-nál Az elsöt pedig a mobok dobálják. A dp bejárat mellet van az npc aki összerakja belölle a belépőt. Lehet nem tökéletessen írtam le a nevüket de meg fogod találni. -
Tharus #22844 Hogyan lehet bemenni Dark Poéta instába, egyszer már voltam ott, de most nem enged be valami item kell neki. -
Siyama #22843 amugy egy pro pve Sorci / Cleric a leg jobb de Glad /Cleric is hasznos Chanti/cleric nem a leg jobb párosittás -
#22842 lut szóló... :))
BT HM, abban van még némi pénz, Tiamat fort 4fővel, sellrun, raksang még duóban... skinként eladni vagy törni, vagy etc, amit jónak látsz. esot még ap-ért. -
racsir #22841 és milyen istákat érdemes duoban nyomni gondolol lut már annyira nme de 55+-sosk közül melyiket érdemes?
-
#22840 jaja simán.
vagy fordítva. cleric is atom dps tud lenni -
racsir #22839 tehát akk a chantereme mellé kellene egy cleric és akk fasza? szerinted ki tudna healeni engem? mármint chantert -
#22838 SMel lehet faszán szólózni, a pet tud tankolni, te meg healelni őt.
de nem a szólóból jön a pénz hanem a duóból. kell keresni egy cleric cimborát és bármivel tudtok duózni, és mehet a sellrun
mivel így is ugy is kell valaki aki pt-t tart... -
racsir #22837 chanterrel ki lehet szolozni bt-t meg ilyeneket ha van pve gearom mint az sm-el mert sm-röl tudom hogy lehet de nekem chanterem van csak eddig én nem pve-tem mert pvp optimalizát player vagyok vagy húzzak fel egy sm-et? állítólag solo instából jól jön a pénz -
Bumlista #22836 Köszi az infót mehet a zúzás :)
-
#22835 nem. új fajta tokenek lesznek majd, ugyhogy nyugodtan zúzd be őket, másra nem igazán lesznek jók.
daevasreporton meg meg lehet nézni az új 4.5 skilleket -
Bumlista #22834 Igen ezen már gondolkoztam, de nem tudom lesz-e valami új amire át lehet váltani ami a 65-ös cuccokhoz kell.
-
#22833 egyébként pvp itemet se vegyél ki már ha tervezed, mert 65ös kiválthatós cuccok sokkal olcsóbbak és jobbak lesznek -
#22832 váltogasd ki a sárga/narancssárga itemeket és tördösd be. néha egész jóra tud törni -
Bumlista #22831 A 4.0-ban lesz lehetőség a felesleges kahrun symbolumokkal kezdeni valamit, vagy semmire nem lesz jó, ha már megvan minden amire szüksége van a játékosnak? -
Vicodine #22830 mindenki mondja h igy doglodik meg ugy doglodik, erdekes vaze porog a broker, akkora zergek vannak h transformban is 5 sec alatt lebasznak,mi lenne ha fullon mennenek?? -
#22829 Sajna ehez képest nem kicsit....
Szerverstat -
Trollface #22828 Ez igaz volt az Aionra mikor még paytoplay volt, már régóta döglődik az EU. -
Vicodine #22827 hozzateszem az uberkockak a jatek kicsi hanyadat teszik ki, akik "csak ugy" jatszanak, azok nyaron elnek... -
Vicodine #22826 Erdekes, eddig minden jatekkal amivel toltam, illetve a szakoldalak amik mmokkal foglalkoznak, ott a nyari szezont holt szezonnak tartjak, ilyenkor alig jatszanak, ez nem suli fuggo, mert a jatekosok nagy resze nem jar suliba mar -
#22825 az überkockák összeverdesték maguknak előre az ap-t meg consumablest
és most fosnak a játékra :D
a többiek meg a gp miatt siránkoznak és a gyengébbek elmennek NA-ra, vagy komplett abbahagyják... tényleg nem lesz ez így jó :D -
Bumlista #22824 A szerverösszevonás jó ötlet lenne, mert így elég siralmas, és ez nem a nyár miatt van hiszen pont, hogy nyáron kellene több játékosnak lenni mivel ilyenkor nincs suli.Nekem a tapasztalatom azt mutattatja, hogy nyáron minden mmo-n megnő a játékosok száma, de itt összemegy ez nem jó jel. -
Vicodine #22823 nyáron fele annyi ember jatszik, de lehet nem nyar miatt van. -
Trollface #22822 A hülye is látja ,hogy merge(szerver összeolvasztás) kellene és nem is 1..
Síralmas játékosszám
Ez nem a nyár miatt van.. Nem vagyok túl optimista.. -
Malachit #22821 Perento-n GP most 30-35kk között ingadozik, de inkább húz a 35 felé :/ Erőviszonok változóak. Általában azonos, de néha az Ely-k alszanak be ostromkor (ekkor 3-4 asmo erőd Tia-ban), vagy enrage-elnek be (ekkor 3 ely erőd, vagy 2 + 1 balaur 1 asmo). Eso mindíg nyitva van. Abyss: Alsó teljes oda vissza van adogatva kb. (egyszer full ely, egyszer full asmo. Felső abyss vegyes, teljesen lelkesedés függő (védeni nem szokták nagyon a fortokat) Ostrom létszám 1,5-2 aly. Core jelenleg asmo, de az instába nem nagyon hírdetnek aly-t. PVP-t mindíg találhatsz. TF, BT partik mindíg futnak. TH is van (engem nem érdekel, tankkal menni szar :/ ) FT-t, DC-t Lanokot szoktam látni, hogy hírdetik. Ergo mindenhova le tudsz jutni idővel. -
#22820 +Perenton is..
Perento 2876/5500
Anuhart 1668/5500 -
racsir #22819 anuharton van sok magyar asmoba de a gp most 60 milla -
#22818 És melyik szerverre érdemes menni ha a fő szempontok az hogy asmo oldalon sok magyar legyen és minél olcsóbb legyen a GP? -
alyr2 #22817 et egy pvp jatek elvileg. Magas ping= szar pvp. A többit talald ki! ha USA szerora mesz akkor lesz kivel jatszanod valoszinu.Ha EUra akkor jo lesz a pinged, de ahogy fest nem lesz kivel jatszanod..En Spata asmo oldalt ismerem, 2.7 jo volt 3.0 eleje jo volt azota fogyunk, most kb szinte senki nincs..ely oldal valamivel jobban all..Perenton mikor voltam akkor tobben voltak de kb ugyan ez van ott is.. -
#22816 Igen, de a "PING" sokat nyom a latban...
Nagy pingel nemigazán élvezetes a játék.. -
#22815 De az USA-n egyből teljesértékű játékosként indulok fizetés nélkül? Viszont az EU-n nem? (nagyából ezt tudtam kihámozni) De bocsi ha félreértettem valamit! -
#22814 Ha számít neked a "PING" akkor EU -
#22813 Melyiket ajánljátok? illetve hol játszik több magyar az EU vagy az USA részen? -
#22812 Miért ne lehetne rendesen L adni ?
Az igaz hogy van napi limit..ennyi.. -
#22811 Na de pl. nem lehet az itemeket rendesen vendornak sem eladni, szóval nagyon nehéz így kifarmolni nem? -
mcgrape #22810 értem köszi, akkor megnyugodtam :D. -
#22809 Ha tényleg ki lehet farmolni az előfizetést,akkor lehet teszek egy próbát. Most már csak az a kérdés hogy EU vagy USA? -
#22808 Még vanak ezek a cuccok, csak nem minden szinten... -
mcgrape #22807 Azért ez a nagyon csúnyán val lekortlátozva dolog, hát mihez képest, ugy értem nézd meg az SWTOR-t nah az ami levan korlátozva geci mód, ott még az is levan korléátozva hogy bizonyos cuccokat értsd a legjobbakat nem is hordhatod. meg egyébb finomságok,
Viszont kérdés, most megszüntették az uj karakternek járo szintenkénti kis jutalmakat? :). mert ugye már 2 szintje nem kaptam semmit, noha azok töbnyire mindig ilyen event runnign scrool meg ilyesmik de ezek azért segítenek a kezdő karakternek :). csak uyge most már nem kaptam ezek, legalábbis az elmult 2 szintlépés után. -
#22806 Ki kell Grindelned azután megveheted AH-bolo..kb ennyi..